Sosialistene støtter iransk diktatur!

Nå er det altså bevist og dokumentert! Iranerene sier det selv, norge støtteter et islamistisk diktatur i midtøsten! Ikke rart kanskje siden norge og Iran sammen står for pengestøtten til terrorister som hamas, norge står for pengene og iran står for våpenene som blir brukt mot uskyldige jødiske barn!

Nå kan vi som lenge har visst om sosialistenes støtte til islamister og diktatur endelig legge frem håndfaste beviser på det vi lenge har visst har vært sant! Sosialistene snakker tåkeprat og prøver å unngå å snakke om det, men de støtter altså terror, diktatur og islamister, er det rart folk flest vil stemme frp!?!

Annonser

58 tanker om “Sosialistene støtter iransk diktatur!

 1. Det er vel velkjent at venstresiden i alle år har støttet regimer som er imot USA. Dette er selvfølgelig litt forenklet, men ikke mindre sant.

  Norge må ta avstand fra alle regimer som diskriminerer Kvinners rettigheter og fri ytring . Uansett hvor dyrt det må koste oss. Skal vi ha troverdighet som en frihetsnasjon( noe vi kanskje ikke er) så må noen går foran og forrdømme sånne regimer. I stedet ser det ut til at vi bruker bistandsmidler til å støtte disse sadistene.
  ha en fin kveld

 2. Hildegunn,
  kan du noe som helst om Iran? Har du (og dere andre som kommenterer her) i det hele tatt forsøkt å sette dere inn i konflikten i Iran nå. En si situasjonen der generelt, eller landets historie? Evner du å se en sak fra flere sider?

  Situasjonen i Iran er utrolig delikat om dagen. Det er fryktelig vanskelig for alle land som ønsker regimeendring og virkelig demokrati i Iran å balansere reaksjonen riktig.

  Det er mange i Iran, og mange Iranere i Norge som hater prestestyret over alt her i verden. At disse ønsker at styresmaktene i Norge og «vesten» skal gjøre alt for å støtte demonstrantene er naturlig. De har tross alt ventet i 30 år på dette!

  Hva tror dere ville skjedd om Norge, USA og andre vestlige land gikk massivt ut med støtte til demonstrantene? De ville naturligvis bekreftet Ayatollah Ali Khamenei sin påstand om at opprøret er satt igang og støttet av vesten.

  Å komme med fjollete påstander som «sosialistene støtter iransk diktatur» blir bare dumt. Regjeringen med utenriksministeren Støre i spissen ønsker like mye som dere forandring i Iran. Spørsmålet en hver regjering må stille seg er «hvilken strategi skal vi følge?». Slikt er vanskelig!
  Muligens kunne Støre vært tydeligere i sin fordømmelse, tidligere. Men heller han en en kunskapsløs idiot fra Frp som tramper rundt som en elefant på Glassmagasinet!

  Til slutt:
  NEI, jeg har aldri stemt på «sosialistene».
  JA, jeg ønsker ny regjering, men uten Frp!

 3. Freddy Eddy says:

  «Ta f.eks hva den norske stat bedrev med ovenfor tatere, kvener og samer etter ww2.»

  Tenk heller over hva den norske regjering bedriver overfor egen befolkning i dag, tatere, kvener og samer.

  121000 barn er tatt fra biologiske foreldre av barnevernet i løpet av 15 år. Om man da regner at hvert barn har 2 foreldre, 4 besteforeldre, samt 2 andre familiemedlemmer vil dette si at nesten 1 million er berørt. Kanskje alle burde sette seg litt inn i hvilket regime vi har her hjemme med brudd etter brudd på menneskerettene og kritikk fra FN kan foregå i år etter år.

  http://www.hra-n.no

 4. Norge fordømmer volden i Iran. Obama er forsiktig så hans fordømmelse ikke skal spille en rolle. Befolkningen i Iran liker ikke sitt eget regime….men de har et ambivalent forhold til USA: Obama er klar over dette. Selv om de fleste i vesten vil bli jublenede glade om Iran fikk et demokrati likt de i vesten så er dette likevel Iranernes kamp. Dette er ikke enkelt. Vi må bare håpe….

  Demokrati i et land med vokterråd som velger ut kandidatene er jo bare et tulle demokrati. Det tror jeg de fleste Iranere også forstår… Men hvordan bli kvitt prestene? Se det er ikke enkelt.

 5. Norge støtter diktatur? Har jeg gått glipp av noe? Pressemeldingen sier jo at Norge er imot volden som brukes, krenkelsen av ytringsfrihet og så sier jo Støre dette også: «Påstander om uregelmessigheter ved presidentvalget har kommet fra mange hold, og rokker ved legitimiteten ved valget og derfor også legitimiteten til det iranske lederskapet»

  Det er jo på ingen måte å støtte ett diktatur dette. Da kan man jo si at hele verden støttet Hitler, siden de ikke gjorde noe direkte med det før han startet invasjonene sine. Eller at vi støttet Holocaust siden vi ikke forhindret det. Eventuelt at vi støtter at millioner dør av sult, siden vi ikke gir nok hjelp.

  Hva er det Norge skal gjøre? Begynne å bombe Iran? Er det liksom løsningen? Husk at propaganda apparatene i Iran har startet å lage dette som en vestlig angrep på dem allerede… skal vi støtte deres utspill?

  Dette er Irans sak, men jeg er enig i at vi ikke skal sitte på siden å tvinne tommeltotter. Hva er løsningen? Gå til krig? Det er jo det som endel høyre orienterte hele tiden skriker etter. Men hva løser det egentlig? Vold avler vold, og det har utallige kriger vist. Dessuten vil de sivile ofrene bli mange om det er utfallet…

  Men om man ikke gjør noe, hva da? Jo, mest sannsynlig vil nikkedukken av presteskapet (presidenten) fortsette i forskjellige formater. Flere sivile tap vil komme, og diktaturet vil stramme inn enda mer med sine fascistiske trekk. Kanskje en ny Hitler kommer fram i verden, og denne gangen med atomvåpen?

  Jaja, kanskje verden går under i 2012 likevel.

 6. Litt på siden av saken, men:
  HVORFOR KORANEN BØR FORBYS.
  Koranen er et rasistisk hatsmanifest som uten omsvøp ikke bare oppfordrer, men beordrer(!) de troende til å drepe de som ikke er troende.
  Så vidt jeg vet, er Mein Kampf av Adolf Hitler forbudt.
  Finnes det en advokat med baller som tør ta opp denne saken i det offentlige rom?
  Hadde du eller jeg skrevet en bok som oppfordrer til drap på visse folkegrupper, tør jeg banne på at den hadde blitt forbudt, makulert, og brent før den hadde nådd bokhyllene, og de involverte i utgivelsen hadde blitt straffet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.