Sosialistene støtter iransk diktatur!

Nå er det altså bevist og dokumentert! Iranerene sier det selv, norge støtteter et islamistisk diktatur i midtøsten! Ikke rart kanskje siden norge og Iran sammen står for pengestøtten til terrorister som hamas, norge står for pengene og iran står for våpenene som blir brukt mot uskyldige jødiske barn!

Nå kan vi som lenge har visst om sosialistenes støtte til islamister og diktatur endelig legge frem håndfaste beviser på det vi lenge har visst har vært sant! Sosialistene snakker tåkeprat og prøver å unngå å snakke om det, men de støtter altså terror, diktatur og islamister, er det rart folk flest vil stemme frp!?!

58 tanker om “Sosialistene støtter iransk diktatur!

  1. Norske politikere har alltid vært påfallende passive og ydmyke når det gjelder Iran. Da William Nygaard ble skutt ble etterforkningen stoppet fra øverste hold. Da Iran krevde en unnskylning for kartikaturen av Muhamed, fikk de det på et sølvfat. Og nå er Støre taus. Triste greier.

  2. Helt enig med ditt innlegg.

    Det tok President Barack Hussein Obama her borte
    over en uke å kommentere hele Iran bråket, å da
    var det en meget mild kritikk som kom. Helt flaut!

    Disse lederne har virkelig ikke mye bein i nesa.

    Demonstrasjonene var fredlige og kun
    demonstrantene ble angrepet begynte de å kaste stein.

    Den siviliserte verden burde da snakke ut mot nedtrykking
    av demokratiske rettigheter.

    Flaut USA og Norge, dere burde skamme dere.

  3. Enig, dette er flaue greier.

    Jeg liker hverken Mousavi eller Ahmadinejad, men det er virkelig ingen god grunn for å la være å smøre tykt på i kritikken av Iran. Et fungerende demokrati er en god måte for Iran å få et rasjonellt og oppegående styresett over tid, men slik det er nå, finnes det ingen fremtid for landet….

  4. Bevist og dokumentert? Fordi en iraner sier noe? Hva med alle årene andre innvandrere har sagt høyt og tydelig i fra om at dine likesinnede er rasister og fulle i fremmedfrykt? Aha. Da er det selvsagt også bevist og vedtatt.

  5. Takk for søtten! dette er flaue greier ja, helt enig! sosialistene fornketer seg ikke! Deres seriøse og gode kommentarer gir meg styrke og viser at jeg har rett.

    Nellie: å kalle meg for rasist er ren løgn, og det vet du. sosialistene har i alle år prøvdå stemple folk som rasister, samtidig som de selv siser at negere, pakkiser og jøder er mindreverdige mennesker, jødene skal drepes og de gir penger til det, og de andre er så dumme at de skal beskyttes fra seg selv, DET ER RASIME!

  6. Iranerne sier jo så mangt, blant annet at det ikke var noe holocaust. Er det da bevist at det ikke var noe holocaust fordi den iranske presidenten benekter det?

  7. Freddie Eddie, du er gud.

    MODERATOR GJØR OPPMERKSOM PÅ AT DENNE KOMMENTAR ER FRA SAMME IP SOM FREDDIE EDDIE. DET KAN SELVFØLGELIG VÆRE TO PERSONER PÅ SAMME DATAMASKIN, ELLER IP.

  8. Jeg skulle så ønske at vårt land kunne ha sterke ledere ( men ikke facitiske da..dere skjønner hva jeg mener..) som torde å si fra – si ordentlig ifra når det begås faenskap ute i verden.
    Ikke være redde for sanksjoner, men ha sterke idealer om rettferdighet og demokrati, og stå for dette. Skulle ønske de torde gripe inn i enkeltsaker også; som når muslimske land steiner kvinner eller henger unge gutter,eller andre land gjør annet dritt, som å ha korrupte afrikanske ledere .
    Hvorfor er de så feige?

  9. Selvfølgelig var innlegget fra Mons også fra meg. Det tror jeg nok alle oppegående her inne fikk med seg.

    Dessuten fikk også alle oppegående med seg at jeg bare demonstrerte debatteknikken din, «Hildegunn»

  10. Noen her som savner sabelraslingen til Bush?

    Kankjse Vesten bør true med invasjon slik som Afghanistan og Irak?

    Vi vet jo alle hvor vellykte disse operasjonene var.

    Det beste er å være forsiktig, samt å støtte demokratiforkjemperne der på best mulig måte uten å gå helt spinn ville som Vokterrådet i Tehran.

  11. NORGE BURDE SKAMME SEG OVER HVA DE DRIVER MED
    de syns at det er greit å banke op folk med køller
    så sitter de og snakker om menneskerettigheter hva er menneske rettigheter for dere sex..alkohol…osv. ????

    italia støttet iran og åpner ambassaden sin for skadene folk etter demonstrasjoner men norge stenger det og sier at dere ikke bryr dere engang!!!

    NORGE SKAM DEG!!!!

  12. iraner Says…..

    Hvilket land er det man forholder seg til? Norge og Norges sitt lov-verk?
    Det vises stadig at Noske borgere blir «overtrampet» med det som kalles innvandring……og mest av innvandring skyldes av en veldig ukjent faktor som kalles «asyl».
    En som innvandrer et land….for eksempel en turist som reise til spania, bør helst kunne spansk språk, eller som meg- som reiser en del…blant annet sør i brazil, må kunne portugisisk, bruke kleskodeksene demmers, godta at di fleste er katolikker, selv om jeg er protestant.
    Det har ikke asylmotakere forstått, å innrette seg til den kulturen dem kommer til. Innvandrere er bedre forstått, gjør gjerning til plassen dem reiser til, enten som turist, arbeider, eller kjærlighet/giftemål.
    Jeg påstår at di fleste asylsøkere kjenner til det milde lov-verket til norge , det lette imigrasjons-systemet, og deres funksjoner, samt all pengestøtten.
    Det vesentlige i all asylsøknader gjelder ikke at det er krig , eller naturkatastrofer…….det er kun penger.
    Til opplysning kan jeg si:

    Det kom en kar fra Palestina som jeg kjenner godt….han fikk visum for å utdanne seg til lege…. han gjorde så…ble lege og gjorde sin turnus her. grunnen han utdannet seg var i utgangspunkt å bruke sin lærdom i Pakistan, men det endret seg og ville ikke flytte «hjem» igjen.
    han så rikdommen her i landet, og utnytter det, men samtidig må det sies, han gjør en god gjerning for norsk samfunn da han kan både norsk, lever med norske regler, og følger norsk kultur og tro…..
    idag føler han seg som nordmann…spiser svinekjøtt, går i vanlig protestantisk kirke i dåp, og brylupp…..og lever ikke som pakistaner.
    Dette kaller jeg for integrering

  13. «Det kom en kar fra Palestina som jeg kjenner godt….han fikk visum for å utdanne seg til lege…. han gjorde så…ble lege og gjorde sin turnus her. grunnen han utdannet seg var i utgangspunkt å bruke sin lærdom i Pakistan, men det endret seg og ville ikke flytte “hjem” igjen.
    han så rikdommen her i landet, og utnytter det, men samtidig må det sies, han gjør en god gjerning for norsk samfunn da han kan både norsk, lever med norske regler, og følger norsk kultur og tro…..
    idag føler han seg som nordmann…spiser svinekjøtt, går i vanlig protestantisk kirke i dåp, og brylupp…..og lever ikke som pakistaner.»

    Først skriver du at personen var fra Palestina og at han skulle bruke utdannelsen sin i Pakistan? Til slutt skriver du at han ikke lever som en pakistaner. Men var han ikke fra Palestina da?

  14. Jeg tror ikke «hebbelille» at nordmenn i Spania helt har fått med seg at de ikke er i Norge lenger…der de sitter og ser dagsrevyen og spiser vafler i sjømannsKIRKEN ( tenk på den de som er livredde moskeer i norge ).

    Eksempelet ditt med pakistaneren har ingenting med integrering å gjøre, det er annet ord som dekker hans adferd: konvertering.

  15. Utover å kalle inn den iranske ambassadøren til utenriksdepartementet, hva skulle Norge ha gjort, Hildegunn? Gått ut i mediene i større grad?Jeg har i hvert fall fått med meg at Støre fordømmer det som skjer der nede. Kanskje du bør lese aviser litt oftere eller la være å lukke øynene dine for artikler som ikke passer med din virkelighetsoppfatning? Hva har den iranske ledelsen vist når de har fått kritikk fra vestlige land? Ingenting. Ledelsen bryr seg ikke en døyt over hva vestlige land måtte mene. Så hva skulle norge ha gjort? Slått på stortromma og rasla med sablene? Trua med den slagkraftige hæren vår, eller trua med handelsboikott? Hansdelsboikott hadde sikkert hatt stor virkning. Utover å fordømme handlingene der nede kan ikke norge alene gjøre noe som helst. Her må det internasjonale sanksjoner til i så fall. Men tidligere reaksjoner på utlandsk press tilsier vel ikke at det ville hatt så veldig stor virkning. Invasjon er vel heller ikke det lureste. Vestlig inngripen i muslimske lands anliggenheter ser ikke ut til å bli mottatt med åpne armer akkurat av muslimer generelt og det har sjeldent gått veldig bra.

    Jeg er enig at det burde vært satt en stopper for det som skjer der nede men hva konkret skulle norge ha gjort som ville hjulpet.

    Det der med at norge støtter hamas og dermed «barnemord» er noe fjas. Du synes altså det er greit at Israel tar så mye land de vil i midtøsten og oppfører seg som om de eier regionen der nede og at det er greit at de bruker høyteknologisk militærkraft imot sivile palestinske mål? Det er altså greit at israel bomber og dreper barn men ikke palestinerne? Bare for ordens skyld, jeg støtter ingen av delene. Israel har ingen rett til å være stolte over handlingene sine i midtøsten.

  16. Freddie Eddie….

    da begynner du å forstå…….spanjolene ser seg næring at det kommer nordmenn til spania…..ethvert menneske og innbyggere der gjør allt for å selge sine tjenester, uten for mye diktatur av myndigheter…..her i norge: et eksempel: en familie flyttet til bygda mi der jeg er i fra….familiefaren i denna asylgreia fikk jobb på bibilotek…..kompisen min ikke…. dem fikk leilighet i ett borettslag….innredd av norsk stat med sofa seng, bord og hele pakka, stykket kom da det lokale kabelnettselskapet ikke leverte akkurat demmers kanal, da fikk dem pinade det osso av sosialen…egen parabol……for dine og mine penger….selv om det var tv der….
    ER DET INTEGRERING??????????

  17. Ja, selvfølgelig VigridBloggen.com Og det er jo enda verre, etter mitt syn. Ta f.eks hva den norske stat bedrev med ovenfor tatere, kvener og samer etter ww2.

  18. Det du nevner «hebbelille» har ingenting med integrering å gjøre. Den starter etter at man har kommet i orden med jobb, leilighet etc. Håper det går bra med både deg, kompisen din, og det du så «respektfullt» kaller «asylgreia».

  19. Freddie Eddie…..

    Har du lest eller har du kjente fra den andre verdenskrig?……hvor mange bor ikke i amsterdam….birmingham…hull…og andre plasser i verden…….norge var da den største seilende nasjon i verden….sjømannskirkene ble opprettet ikke bare for norske seilere, det burde du vite…og ikke bare for seilere, men for allierte .
    Idag bruker alle som føler for det, den trua den sjømannskirka, even muslim protestant, katolikk den….
    Forresten var det deg jeg så i Moskeeèn idag tidlig Freddie?…uten sko og sure tær?

  20. freddie eddie……

    opplysning: jeg er fra den kant av landet….og vet godt hva kulturene, historiene faktaene om kvæner samer rein fiske og menneskelighet er….så slå av bryteren

  21. Jeg er klar over at overgrepene mot minoriteter i Norge ikke begynte først etter ww2. Jeg er bare stadig overrasket og rystet over at overgrepene kunne fortsette i Norge etter ww2 med tanke på hva vi liksom skulle ha lært av historien.

    Og til deg «hebbelille», poenget mitt er at nordmenn, eller andre, slutter ikke å være det i utlandet, hvorfor krever du at utlendinger som kommer hit ska oppgi sin egenart og bli som oss?

  22. Freddie eddie…

    viss an nabo tok reinen din der oppe på denna tia —før krigen….da var det som kniven gjennom ryggplata på deg….det er det fortsatt enda….og det er kulturen du vil bære videre?
    eller vil du si…..nabone har 1000 rein…du har 2000…..og du spring ut av gammen din og tilbyr ham 500 rein…så dere er like store?pøøøøøøø….du er likemeg enkapitalist, men søke mer etter hjelp og støtte fra naboene dine, jfr sosialen kanskje?

  23. hebbelille —–

    ikke si noe om invandrere, hadde ikke de vært her hadde ikke dere norske hatt noe som helst… dere eier ingentiing av dere selv..godta det!!!!!

  24. lol says…..

    helt rett…vi er blitt en imigrasjons-stat der vi ikke får beholde våres egne lover og regler lengere.
    norske etniske er blitt flyktninger i eget land!!!!!!
    prøv det i noen år du også kanskje??

  25. og lol says:

    innvandrere og asylsøkere er to forskjellige termer!!!!
    jeg kritisere mest asyl politikk…ikke innvandringspolitikk…..LÆR DEG LEKSA!!!

  26. Nå hører vi ikke Kåre Willoch når prestestyret i Iran begår overgrep mot landets innbyggere.Med en gang Israel må forsvare seg mot Hezbollah og Hamasterrorister er Kåre Willoch og resten av det politisk korrekte sosialistiske Norge på banen med en gang med fordømmelser.Det ser ut til at Norge støtter Hamas med penger mens Iran støtter Hamas med våpen.Hvorfor ikke demonstere mot iranske atomvåpen fremfor den iranske ambasaden?Når Israel måtte forsvare seg mot Hamasterrorister ble det ramaskrik og de holdt på å storme den israelske ambassaden.Nei la oss brenne koranen fremfor den iranske ambassaden!

  27. Det er en liten grunnleggende ting «Hebbegunn», rundt det å peke på mennesker å be dem «slå av bryteren», eller slutte å forfekte faktafeil. Man må da også huske på å påpeke hva er det man mener andre tar feil i, hvis ikke får jeg jo ikke korrigert meg vettu, jeg kan jo ikke lese tanker heller 🙂

  28. freddie eddie….

    du vet da selv hva du skrev her inne…..?????????? da forfekter jo ikke noe, men må respondere og forsvare det du har sagt….og viss du gidder bruke scroll knappen med pil oppover , så skjønner du sikkert hvorfor

  29. freddie eddie……

    det virke som at tankene bare virker akkurat der og da hos deg (vet det gjør det hos meg til tider) , men aldri opplevd at det som er skrevet skulle bli motsagt av meg selv skrivi av meg selv, som det gjør hos deg akkurat nå

  30. Ja «hebbelille» JEG skjønner godt hva jeg skriver, at du ikke får det med deg og/eller tar det opp i verste mening kan jeg nok ikke hjelpe deg med med mindre du konkret kan fortelle meg jeg har sagt som er GALT.

    Om du mener ALT jeg sier er galt, da er det nok lite jeg kan hjelpe deg med.

  31. Freddie eddie…..

    da kan jeg jo bare begynne «klippe og lime» , så du sparer deg for jobben???
    Noen orke jo ikke tenke etter hva man selv har skrevet vet jeg, som uttalelser i Soria Moria……håpe dem har skikkelig hodepine nå, får å ordne resten av 10000 barnehageplasser…16 milliarder mer til sykehus, di 22 milliard til kollektiv (vei-tog-kollektiv ellers) , som måtte trekkes tilbake.
    Jeg kan gjerne sende deg nasjonal veitransportplan..og sammenligne med budsjettet demmers for eksempel…..greie du lese gjennom allt før jeg får svar?

  32. Regjeringen med SV og AP støtter den iranske regjeringen av en eneste grunn og det er fordi de i framtiden ikke vil komme på kant med et land som kan gi regjeringen enorme olje-kontrakter i framtiden. Kjempeflott med et land som fronter Nobels Peace Price. Sosialistene burde skamme seg, men det gjør se ikke allikevel. «Fred være med eder» sosialister. Å være med på pengegalloppen er viktigere enn å ta stilling mot nedlakting av mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *