Sosialistiske forbrytelser og tabber under de rødgrønne!

I dag skryter stasiminister jens stoltenberg over hvor mye de har gjort, selv om VG har avslårt hele 88 valgløftebrudd fra regjeringen! Men ikke nok med det, regjeringen har en hel del skjelletter i skapet og jeg har dokumentasjonen klar! (fornøyd nå tore!?) Regjeringen, deres partier og deres partnere har gjort mye galt de siste årene, og min oversikt er bare toppen av isberget. Send gjerne inn flere bevis på sosialistenes dobbeltmoral, forbrytelser og tabber i kommentarfeltet!

Vi begynner med historien om vår «ærlige» statsminister som bulket en bil, ble oppdaget, la igjen en falsk lapp og stakk av fra stedet. Dette er slik sosialistene operere, de later som de gjør det riktig mens de egentlig driver på med terror!

Selvfølgelig holder det ikke at bare sosialistsjefen selv driter seg ut og gjør forbrytelser, dette er jo noe alle må igjennom i en sosialistisk regjering. Sosialistene innførte jo også en muslimsk minister som et bevis på sin toleranse, hun drev selvfølgelig med korrupsjon i barneombud saken og bare etter et massivt krav fra folk flest ble hun fjernet av sine sosialistiske medsammensvore!

Etter dette var det nr.3 i sosialistenes kommandorekke som brøt loven på det groveste, en lov hun var satt til å håndtere selv! Hun leide ut et usselt stabbur som ikke var regulert for bolig og som var langt under menneskelig standard til desperate i huskrisen for blodpris, igjen var det ikke før folk flest kome med massive krav at hun ble fjernet fra sitt sosialistiske elfenbenslott!

Sosialistene støttet også militante muslimer som gikk til angrep på norske styrker i saken om muhamed karikaturene. Her ble det norske folks meninger glatt satt til side og sosialistene valgte heller å støtte våre fiender og tvinge ut unnskyldninger fra folk med trussler!

En annen sak hvor folket ikke ble hørt var i røkkesaken hvor AP-mannen røkke og AP konspirerte og drev med korrupsjon, så ble de tatt, så spill for galleriet, så møte på bakrommet og nå har alle fordelt våre skattepenger mellom seg så alle bortsett fra folket har fått noe ut av det. sosialisme på sitt beste, noen har snakket samme!

Et lite illustrativt gufs fra fortiden er medlemsjukset i AUF, sosialistenes organisjasjon for hjernevasking av ungdom og barn og som brukes til opplæring til å komme inn i sosialistpartienes hovedorganisasjjon! Her var det selvfølgelig en tidligere i år som ikke hadde lært alt på valgjuks leir hos sosialistene og som fikset et valg mot en borgerlig kandidat fordi han ikke likte resultatet, en god sosialsit med andre ord!

Med slike unge sosialister som røper de udemokratiske sosialistiske planene til stoltenberg og co så er det ikke rart at han av og til må ta til flaske og drikke seg dritting slik som han gjorde på et valgmøte 1.mai!

httpv://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U

I stedet for å følge folkemeningene og å diskutere politikk vet vi jo alle at sosialistene bare driver personsjikane, valgfusk og fyllaslag! Kjeltringer med andre ord, sosialisten halvorsen viser at personsjikane er noe hun kan når hun i år gjør narr av kjønnsorganet til sponnheim.

Siden det var en stund siden en av sosialistene hadde blitt tatt for korrupsjon så var det jo på tide igjen, og nylig opplevde vi at heleseministeren viste oss hvorfor sosialistene er bedre enn oss og fortjener bedre pleie enn resten av oss. Sosiialistiske korrupsjoner er helt normalt i norge og hadde ikke mediene vært styrt av sosialistene så hadde vi nok hørt enda mer om det!

Når sosialistene skulle leke med ilden ved å ha muslimer i SV så begynte valgjukset fra valgjuksleieren til AUF og SU å gjøre seg viden kjent og det ble gjort mye juks i SV slik at muslimene kunne klarte til topps.

Som vanlig fra sosialist leiren kom det støtte til det kommunistiske terrorregimet på Cuba som de håper skal vinne fredsprisen for sitt gode torturarbeid. Sant at SVs nestleder er blitt en god alliert med taliban i det siste. soialistene fornekter seg ikke! terror for ennhver pris. Vi vet jo alle at det er ulovlig å motsette seg sosialistenes terror!

Andre terroristvenner sosialistene har er hamas, disse og sosialistene er så gode venner at vi nordmenn skal være glad for at israel ikke har angrept oss enda siden vi er allierte med hamas og Iran så lenge sosialistene sitter med makten!!

for å sørge for at vi er helt forsvarsløse mot muslimsk flertall i slutten av århundret har også SV drevet korrupsjon sammen med JAS gripen for å unngå at vi får jagerfly som fungerer. SV sin partikasse ble nok ikke så full som en hadde ønsket siden folk flest viste hva de ville ha og presset på så vi fikk et godt amerikansk alternativ!

Til slutt kommer også kunnskapsministeren(hller kunnskapsløsministeren) som innrømmer at med han ved roret så har ikke en fått gjort noe ting og skolen er elendig og kun god for sosialistisk propaganda!

Og helt til slutt er selvfølgelig rosinen i pølsa, hijabsaken, hvor regjeringen måtte nok engang bøye seg for et folkekrav fra folk flest! La folkekravet fra folk flest fortsette og la oss få en FRP regjerin som erstattning for dette sosialistiske rottereieret som har styrt oss nå med korrupsjom,forbrytelser og gudene bare vite hva!!! Om vi lar sosialistene vinne så har de alt gitt signaler om at de kommer til å fengsle meningsmotstandere!

STEM FRP TIL HØSTEN!

Annonser

95 tanker om “Sosialistiske forbrytelser og tabber under de rødgrønne!

 1. Hvor mange ganger går det egentlig an å si «sosialistene» i et avsnitt? Hvis det er yndlingsordet burde du kanskje vurdere å bli med i våre rekker? ^^

 2. wow. du er virkelig full av hat.

  håper du leser min blogg om 4 år. den vil også syde gjennom av paranoia og konspirasjonsteorier, og jeg skal blåse opp alle småting som har gått galt for frp minst like stort som du har gjort her.

  godt valg!

 3. det er efter min mening rasime mot det norske folk at en normann som ha rbeidet i 50 år ikke skal ha mer en 1300 kr igjen å leve for når mafiaen har tatt sitt

 4. Flott, håper det er flere som etterhvert innser at sosialismen er dårlige saker. Den har en egen evne til å tiltrekke seg mennesker med dårlig innstilt moralsk kompass, som igjen gir korrupsjon, løgner osv, som har blitt bevist utallige ganger med den sittende regjering….Det som er synd er at vi ikke har et ordentlig alternativ i norge. Høyre hadde nok hatt mye mer oppslutning hvis de hadde vært litt flinkere til å markedsføre politikken sin. FRP’s politikk blir desverre litt for tynn enkelte ganger, men jeg tror likevel norge hadde hatt gått av å ha FRP i regjering i en periode for å komme litt nærmere likevektspunktet igjen.

  Jeg håper inderlig ikke den sittende regjering blir valgt en periode til, da kommer jeg til å flytte fra oslo. Det er i oslo at man merker denne bedritne politikken sterkest. Til dere som kritiserer bloggen her, så hadde det vel vært litt smartere å være saklig og komme med konstruktive kommentarer istedetfor bare å slenge ut en haug med svada? Men, det jeg er ikke lenger overrasket over endel røde folks evne til å være utrolig usaklig….

 5. Tricky dicky vil flytte fra Oslo pga en rødgrønn regjering – Oslo styres vitterlig av Høyre og Frp. Jeg lurer i det hele tatt på hva de rabiate Frp-ekstremistene vil gjøre hvis de (forhåpentligvis aldri) oppdager hva Frp i regjering vil bety. De blir nok sårt skuffet. Frp revolusjonen vil aldri gjennomføres av den enkle grunn at den ikke lar seg gjennomføre i et demokratisk samfunn. Frp framstiller det som om de kan endre Norge med «just like that» noe som selvfølgelig er helt feil. På samme måte som i alle kommuner hvor Frp har makta vil en oppleve at det som føres er en blanding mellom det som normalt vil oppfattes som Høyre og AP politikk, og at svært lite av det som gjøres kan spores tilbake til Frps program. Frp er i bunn og grunn er et pragmatisk parti som sikkert vil stå hardt på noen få symbolsaker – bure inn mullah Krekar!!!, mens ellers vil det stor sett bli business as usual. Med Frp vil det bli litt bedre å være rik eller middels velstående, litt kjipere å være fattig og ganske mye kjipere å være innvandrer. De velstående vil betale mindre i skatt, men det går opp i opp med økte kostnader til kjøp av private tilbud innen helse, utdanning og sikkerhet. De fattige og innvandrere vil få det verre og vil bli mer fristet av å ty til kriminalitet. Norges omdømme i verden forøvrig vil nok få en større knekk…

 6. ‘Sosialist’ er et skjellsord som ikke kan brukes ofte nok om Tufteregjeringen.
  Hijabb saken må sees i sammenheng med blasfemisaken som kun hadde til hensikt å vise FN at Norge er flinkest i islamisering. Muslimske stater har kontroll over FN systemet det er derfor avgjørende for politikere med FN ambisjoner, å vise pro-islamsk holdning. Det er jo godt kjent at Støre ønsker seg en stilling i FN systemet. Hva det norske folk måtte mene bryr Rødrøkla seg lite om.

 7. Om du må tvære på medlemsjukset til noen AUF-gutter for 20 år siden for å fylle listen din, til og med ramse det opp 2 ganger..
  Da er du rimelig desperat.

  Kan i så måte minne deg om FrPs wonderboy Søviknes og hans misbruk av ei knapt 16 år gammel jente som så opp til ordføreren. Gift var han og. Og ikke minst etterspillet, det er minneverdig det. Søviknes løy for åpen TV-skjerm med en brydd Siv Jensen ved sin side. Han bedyret at ryktene om overgrep var løgn. Bare at det viste seg jo å være sant og Siv Jensen var informert om overgrepet allerede. John Alvheim spilte sjokkert da sannheten kom for en dag, men så viste det seg at han også hadde vært til stede da Søviknes informerte Jensen om hendelsen.

  Men det er klart; dette kan jo ikke måle seg med rødgrønne forbrytelser som å leie ut et stabbur. Forøvrig er det temmelig spesielt å høre en FrP-er hisse seg opp over noe slikt, dere som helst vil la hver og en gjøre som de vil uten å søke.

  AUF gutta, med Anders Hornslien i front, har ingen verv i AP.
  Haga er heller ikke i posisjon. Søviknes fortsatte som før, overgrep og offentlig fremførte og senere bekjente løgner var ingen problem for verv i FrP.

  OG DA HAR JEG IKKE EN GANG NEVNT FRPs REISEKASSE MED EKTEFELLER FOR SKATTEBETALERNES PENGER. Partiet ble jo dømt for skatteunndragelse, men da var det visst FrP det var synd på.

  Og en haug andre dommer mot mer lokale FrP-ere.

  FrP har null troverdighet når det kommer til moral.

 8. Cuba er ikke et kommunistisk samfunn. Det er forsøk på å innføre det sosialistiske samfunnet.

  Hvis du skal bruke et begrep, så bør man sette seg inn i betydningen av begrepet. Du kunne for eksempel gått til kilden for idegrunnlaget og lest blant annet boken «Kapitalen» (Das Kapital) som er skrevet av Karl Marx.

  Men hvem er egentlig sosialistene? Er det de som er sosialdemokrater (Ap), eller er det medlemmene av SV? Det virker som at du har et noe underlig definasjon av begrepet sosialist, og jeg ønsker at du utdyper dette mer.

  Du har også tidligere kalt meg for en sosialist. Så hvilket grunnlag har du for å kalle meg dette? Er det fordi jeg har stemt på partiet HØYRE siden jeg ble myndig?

 9. Ja, sosialisme er noe dritt! 8 timers arbeidsdag, 5 ukers ferie og om jeg så blir syk i utlandet blir jeg flydd til et sykehus i Norge for behandling. Dessuten har sosialismen skylden for at vi er det landet i verden som har greid oss best i gjennom finanskrisa.

  Nei vi bør nok med en gang overlate styre og stell til frp og det private initiativ så får vi nok en bukt med uvesenet ganske snart!

  La oss alle stemme frp og dermed kollektivt skyte oss selv i foten og det som verre er. Godt valg!

 10. Hahahahaha! Dette var godt å lese. Skal lenke denne bloggen til alle godt besøkte forum. Tror ikke det er veldig mange som vil stemme FrP etter å ha lest dette. Det er forunderlig hvor mange FrPere som deler dugnadstankegangen og verdigrunnlaget til – grovt kategorisert – venstresida i Norge, men som likevel ønsker å stemme på et parti der disse verdiene og fellesskapstankene er en sagablott. Er dere lurt trill rundt eller er dere bare dumme?

 11. Melling er djevelens advokat og skor seg på asylsøkere og andre ulumske skapninger som Norge ikke vil ha her! Hvorfor er det ingen som flyr i strupen på sosialisten Melling! Han understøtter kriminelle muslimske asylsøkere. Melling kunne like gjerne ha kledd av seg og vist ræva i offentligheten og pisset på det norske flagget – så stor respekt har den mannen for etniske nordmenn!

 12. takk for så mange støttende kommentarer! 🙂

  Jeg tar denne seriøse tilbakemeldingen som bevis på at jeg har rett. Disse forbrytelsene og fadesene som sosialistene har gjort er helt forkasltige.

  AUF-skandalen hvor sosialistene svindlet staten er tatt med fordi det er en skandale! Og ikke minst fordi en ny auf sosialist ved nyttårstider begjorde valgjuks mot en borgerlig motstander fordi han mente han burde kontrollere valget!

  Melling er en landsforæder ja. Han og flere må bli etterforsket når FRP tar makten og det må vurderes om ikke flere av disse jeg har listet opp, og andre som har brukt sin sosialistiske mafioso metoder til å ta over landet burde etterforskes, føres til domstolene og få harde dommer for landsforæderiet sitt!

  Dere få som kommenterer her som ikke vet hva dere snakker om og snakker ut fra følelser og affekt slik som sosialister gjør skulle jeg gjerne svart en og en, men det får komme en annen gang da det er grense for hvor mye voksenopplæring en kvinne kan ta seg av, det er jo tross alt mye arbeid å gjøre her ser jeg, det sosialistiske skolesystemet har virkelig ødelagt mang en sjel!

 13. veit du i det hele tatt hva sosialisme er for noe?
  vi har ikke sosialisme i Norge. sosialdemokrati derimot…
  les litt om politikk før du uttaler deg om ting du ikke veit noe om du

 14. Lol@deg! som om ikke vi alle er klar over at norge er blant verdens siste kommunist stater med sosialister godt plassert i alle viktige stillinger som hindrer ennhver borgerlig regjering å noen gang kunne gjøre det som folket velger den inn for å gjøre. norge har lenge lidd under sosialismen åk, om du kaller det sosialdemokrati er det like mye sosialisme! kaller du en hund for en katt er det fortsatt en hund! LOL!

 15. tore, skjønner du ikke biledlig tale eller? En metafor, et bilde på noe? En samenlikning? Hvor mye voksenopplæring må jeg gjøre med deg tore?

 16. Jeg begynner å lure fælt her, driver du ap med oss? Jeg tror du er en liten luring, ingen kan være så fanatisk uten å være innlagt på lukket avdeling?? Det du skriver er jo en parodi på seg selv.

 17. mercy me, jeg gjennkjenner ditt typiske forsøk på å trekke min troverdighet i tvil. i stedet for å diskutere de faktiske sosialistiske forbrytelser som jeg har dokumentert her for alle å se, forbrytelser som bør bli etterforsket og straffet hardt, så velger du å ty til personangrep ved å trekke min troverdighet i tvil fordi du er uenig i hva jeg mener, og ikke øsnker å ta innover deg fakta men handler ut i fra sosialistisk føleri og i ren affekt.

 18. mercy me!!!

  Hildegunn har helt rett. Det flyter i personangrep fra sosialister, når dem selv går fri for argumenter…allt fra hullete strømpelester til troverdighet. Hele det sosialistiske samfunn forsøker feie under teppet dagens realitetene.
  Jeg leste litt over om hensyn til at det gikk dårlig med sosialpolitisk pga av finanskrisen…..da ber jeg samtlige som leser dette…les aviser fra andre verdensdeler, og se om ikke div regjeringer i andre land som er både sosialistisk og politisk korrupt kan ha påvirket denne krise.
  Okkesom mener jeg at man skal feie og måke bort snøen foran sin egen dør, før man tar turen til naboen og hjelper til der.
  Det har sosialistene aldri forstått……..dem klatrer ut av sin egen snøskavl, for å brøyte sand i sahara, for utallige millioner

  mvh hebbe
  Takk Hildegunn: STÅ PÅ!!

 19. «Hildegunn» skriver ikke bare som «Hildegunn». Alle støttende innlegg skrives også av «Hildegunn» under andre navn. Som jeg kan se her bare i denne kommentartråden står «Hildegunn» i tillegg til innleggene under navnet «Hildegunn» også for innleggene fra: «raffen», «Anonym» og «Dicky». Man kan bokstavelig talt se en rød tråd i disse innleggene.

 20. Takk for støtten hebbe! 😀

  Freddie eddie: Dette vet du selvfølgelig er løgn, men siden du ikke har saklige argumenter å komme med så velger du heller å ty til stygge angrep på alle andre som er uenige med deg. Det er rett og slette en skam til og med for sosialister å drive på med en sånn debattteknikk som det du driver med!!! SKAM DEG!

 21. Hva kalles det når man har flere personligheter? Flott med internett da, for da kan du jo diskutere med hverandre, «Hildegunn», «hebbelille»…

  Dessuten kan hvem som helst lese alt jeg har skrevet på bloggen din, og jeg vet at det vil bli umulig å bruke noe av det mot meg som et angrep på deg.

 22. Freddie Eddie: Du er jo en skam selv for sosialistene slik som du holder på her. Klarer du ikke å forstå at andre enn meg kan være uenige med deg?! Får du ikke med deg at de fleste folk ikke er sosialister som deg? Du viser i alle fal at det er forskjell selv innen sosialistene på gode og dårlige sosialister, andre klarer i alle fall å holde seg såpass i stand at de ikke går til angrep på alle andre som kommenterer her og kun meg!

  dette du bedriver nå er rett og slett bedrøverlig og trist! jeg vil måtte vurdeere om jeg ikke må moderere kommentarene dine når du driver personsjikane og angrep på samtlige som er uengie med deg!

 23. Freddie Eddie…..

  Hvis noen er så interessert i å bruke flere nick , så får dem gjøre det…..men din interesse for at sosialistene har gjort det godt, vises jo ikke i dine innlegg? Da tør jeg påstå at du bør følge litt mer med i media blant annet…..og akkurat som under nyheter TV2 akkurat nå nevnte…..Siv J sa at Stoltenberg hadde fulgt opp mye fra Soria Moria, men ikke oppfyllt di største løftene fra sist valg…
  Litt rart dette da…..og ingenting er angrep mot deg: men heller det å få deg til å forstå fakta og realiteter di røde har misbrukt sin stilling på.

  PS : Jeg trur ikke at Hildegunn, nevnte den sløsing med 620 mill, fra oljefondet, som du osso Freddie Eddie betaler på nå.
  Disse pengene ble brukt uten noen av norske statsborgere sin viten…

  mvh hebbe

 24. Det er veldig alvorlig at du anklager meg for personsjikane og angrep uten videre. Injuriende faktisk.

  Hvis dette er anklager du kan dokumentere skal jeg alltids ta opp til vurdering (om jeg virkelig har begått et overtramp eller om det du som er hårsår).

 25. Media sa du «hilde..» jeg mener «hebbelille»? Tja, jeg satt akkurat å så på nyhetene på TV hvor Siv Jensen påsto at hun ville sette Krekar i forvaring om hun ble statsminister. Lykke til sa Mehling da.

 26. Freddie Eddie…

  hvem anklager du?
  det er faktisk flere bloggere her, og viss du er både politisk korrekt og kan «sende» svar til rette mottaker, så ville det vært prisverdig.
  Da får du kanskje osso korrekte svar, man gir ikke skillpaddesuppe til aper ,man gir som regel bananer til dem…

 27. Freddie Eddie….

  du er virkelig en nøtt å forstå seg på….

  jeg og hildegunn er ikke under samme psydonym…..forsøk fatte det at det fins flere enn hildegunn som faktisk har samme mening som henne.

 28. Freddie Eddie…..

  da fikk du ikke med deg nyhetene om skoler og helsevesen.
  når det gjelder mehling og co….så gjør han som alle asylsøkere..+++ , finner smutthull i loverket som i sin tur fører til større ilegal innvandring.
  Jeg sa det tidligere: jeg ønske kanskje at naboen bærer ut søppla mi enn at jeg trenger gjøre det sjøl? er det rett???……nope….kost, mal, måke dine egne verdier før man begynne polere andre sine? jeg ser at du vasker bilen min, bare fordi jeg har mørk farge i huden?
  du er på villspor desverre

 29. Til Hildegunns blogg må jeg si følgende:
  Enten er den skrevet av en sterkt forstyrret Frp-er som har til agenda å vinkle alt mulig mest mulig negativt mot de rødgrønne.

  Ellers så er den en svært dyktig og godt skrevet satirisk blogg med hensikt til å provosere og egentligh eller gjøre litt narr av Frp-ere

 30. Vigrid….

  Da kan du jo forsøke å ta kontakt med noen som kan lukte ipadresser? foreksempel politiet….det er jo også kjent at «alle ser alle» under dette regime med røde….så det skulle jo være smal sak å finne forskjell i våres identiteter?????
  Viss røde for fortsette, så vil du nok merke en slik «stasitype», under senga di når du kommer hjem.
  Men viss du ønsker så kan jo jeg selv bare bruke det simple programmet og se hvem som svarer….sammenligner ip +++ – derfor kanskje svenskene har :piratpartiet….og dem var jo ikke reint få stykker der heller???
  sier til deg: bedre å vite en tro, bedre si ja eller nei enn kanskje… da har du stanpunktet ditt …du er og blir både ærlig og redelig

 31. Til Eirik:

  Hvordan vet du kossen en «forstyrret» FRPèr er, viss du selv ikke er en «normal» FRPèr?????
  Stiller meg sterkt undrende til, viss du selv ikke er innenfor partiet og «klikken».
  Dette viser jo også at (med ditt innlegg) her, at det eneste som hjelper mot alle fakta, er å motargumentere med personangrep.
  Jeg skal være stygg nå Eirik….. Ta deg et kurs, lær politisk korrekthet, og argumentasjon, istedet for gå til personangrep.

 32. Selvfølgelig finnes det sikkert et og annet forkvaklet individ med de samme holdningene som «Hildegunns», derav parodien, men hva er oddsen for at alle «Hildegunn»-klonene, uttrykker seg på samme måte hva gjelder skrivefeil, sjikanering, personangrep?

  Jeg har ikke angrepet noen. Jeg driver ikke sjikane. Jeg driver ikke personangrep. Jeg tror på det gode i mennesket og elsker, dypest sett, alle mennesker i et buddhistisk perspektiv.

  Denne bloggen vil jeg ikke annet enn å skryte av, den er fantastisk, rett ut genial. Enhver som er i tvil om hva vedkommende skal stemme ved valget kommer ihvertfall ikke til å stemme frp etter et besøk på denne bloggen 🙂

 33. Til Freddie Eddie….

  Nevn med dokumentasjon at «hildegunn» er klonet…kan du det?

  Jeg ser vaffal to forskellige ipadresser vedr henne eller han i denne bloggen.

  Gjør som stasi: loggfør alle…oppsøk og arrester dem…eller gjør som kina…..steng ned denna dataen for allmuen??

  Du må nok ta inn i tankebanen at det nok ikke sitter en «spammer» med flere nick her.

  Forhold deg til det som er….det beste det mener nå jeg….akkurat som med politikken…..røde har kjørt seg på «rævva» etter den soria moria

 34. Til «hebbelille»

  Hvorfor skal jeg dokumentere at «hildegunn» er klonet? Det er ihvertfall ikke min påstand. Igjen: Kan du dokumentere dine anklager?

  Hva er det du mener med IP-adr? Hvis du ser ip-adr i forbindelse med denne bloggen avslører du jo at du har tilgang til admin-grensesnittet for bloggen og dermed har du jo sagt det meste rundt mine spekulasjoner.

  Jeg tror nok neppe vi har noe «stasi» operativt i landet som loggfører noe som helst.

 35. Jeg ser at Hildegunn og hennes medsammensvorne mørkeblå(på kanten til brun vil nå jeg si) har tatt lynkurs i politisk argumentasjon. Hildegunn, du har ikke kommet med en eneste dokumentert påstand, men rotet sammen fakta og fiksjon og en enorm følsesladet entusiasme når du har presentert de såkalte «fakta». Du har utelatt alle nyanser og evner ikke å fri deg fra den trangsynte retorikken du fører. Det du presenterer som dokumentasjon, er overdrevne, ensidige påstander (noen har en større kjerne av sannhet enn de andre) som noen ganger grenser til direkte løgn.

  Det er ingen som har brukt opp pengene fra oljefondet. Det er bare verdien på aksjene som er nedskrevet. Tapet er ikke realisert og for alt det du vet, og vi andre, kan det fort hende at aksjekursene går opp igjen.

  Det er greit at du har et formidabelt hat mot sosialister. Vi har sett deg nå, stakkar lille deg som ikke får nok oppmerksomhet. Bedre nå?

  Og ikke gidd å komme med pisspreik om at dette er sosialistvrøvl og at jeg tyr til usaklige argumenter ettersom jeg ikke har noe bedre å komme med. Jeg passet på å legge meg et hakk ovenfor deg på saklighetsnivået, slik at du ikke skulle kunne ta meg på dette. Jeg så det imidlertid nødvendig å kommentere det i tilfelle du ikke skulle legge merke til det.

  Du har store utfordringer foran deg, men jeg tror du kan reddes fra denne voldsomme retoriske spiralen du har satt deg fast i. Du må passe deg slik at du ikke blir like fanatisk som tidligere i denne bloggen. Jo mer du distanserer deg fra andre gjennom hatspråket ditt, jo verre kommer det til å bli. Etter hvert kan det faktisk hende at du kommer til å tro på det du sier også. Når det skjer, så håper jeg at varsellampene blinker for deg, og at du har en venn eller to som kan dra deg tilbake i virkelighetene, bort fra alle konspirasjonene som du prøver å skape; faktisk er det reinspikka tull det du skriver. Du har en argumentasjonsform der du legger fram en rekke premisser, noen halvsannheter mens de andre er løgner og presentert i et farget og tendensiøst språk, også bruker du disse premissene til å lage en helt håpløs sak der du er ovebevist om at Norge er under sosialiststyre.

  En utfordring til deg: presenter fakta og dokumentasjon på at Norge har et sosialistisk styressett. Og vær så snill og vær litt seriøs denne gangen.

 36. freddie eddie

  jeg kan dokumentere dine såkalte påstanderder der du skriver: SITAT:Selvfølgelig finnes det sikkert et og annet forkvaklet individ med de samme holdningene som “Hildegunns”, derav parodien, men hva er oddsen for at alle “Hildegunn”-klonene, uttrykker seg på samme måte hva gjelder skrivefeil, sjikanering, personangrep?
  SITAT SLUTT

  Da burde du heller ordlegge deg bedre,slik at missforståelser ikke oppstår.
  Det andre er…: hvorfor forsvarer du deg bare med å svare på spørsmål med ett nytt spørsmål?
  Det tredje er: Har dette noe med dette temaet å gjøre?

  Jeg føler allt som en forferdelig stor Mercury med twinpropell for å skru seg bort i fra selve temaet!

 37. Nå står det jo ganske klart hva Freddie Eddie skrev. Selv jeg forstod det, og Hildegunn hevder jo at jeg er ganske så treg i min forståelse av hva som blir sagt. Så jeg vil jo si at Freddie Eddie har skrevet det ganske forståelig.

 38. Joma says:

  hvem stiler du dette innlegget til?
  hebbelille (meg, lang i fra hildegunn) , eller hildegunn også?

  Når det gjelder ditt innlegg til hildegunn så tør jeg påstå, som du sier, at man har levd et liv for ensidig, som deg også, og blitt indoktrinert av trangsynte verdier.
  I den begrunnelse av at det skal linkes og dokumenteres i enhver blogg, trur jeg ikke noen av oss hadde greid lese alt, før bloggen og stortingsvalget var over. (Dette tok jeg med modighet og sa til Joma Says uten hildegunn`s viten)
  Joma Says burde jo selv være gjort godt kjent med alle fakta som vedrører dette, uten å måtte lime , klippe, referere dokumenter han selv har lest?
  Enda en gang henstiller jeg jo, siden det er flere bloggere her, skriv inn hvem henveldelsen gjelder, da dette kan lett missforståes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.