Er Twitter blitt offer for sosialismens meningstyranni!!?

En FRP-politiker var så uheldig å bli på kjørt va en innvandrer og twitret om det. Hva fikk han til svar? Tonne vis av hets! Dette viser tydlig en gang for alle at det sosialistikse mening tyranniet sprer om seg!

Jeg er selv på twitter og har mange fans der. Jeg skriver o m ting som opptar meg og i ytringsfrihetens navn så forlanger jeg å ha lov til det. Men det er da en gang sånn i dette sosilistiske landet at det er en lov for sosialistene og en lov for folk flest. Sosialistene slipper unna med alt.

Saken dreier seg om trafikk sikkerhet! Er det trygt å la innvandrere slippe ut i den norsk trafikken? Kan de være en riskio for nordmenn? Nordemnn lider jo som skjendt av en av verdens dårligetset vei standarer. Men gjennom årevis av sosialiistisk vei politikk så er vi blitt vandt til det og behersker det. Dette er ikke sikkert for innvandrerne. Til og med i fattige og islamistiske land som de kommer fra har de bedre veistandar enn vi i verdens rikeste land. Det kan vi takke sosialistene for som heller gjir penger til islamistiske diktatorer enn til veire til nordmenn. Det er altså hevet over en hver tvil at innvandrer kan være en trafikk risko!

Så hav får FRP’eren når han påpeker dette? Usakelig kritikk og personsjikane! Dette er gjerne sosialistenes svar når de ikke makter å komme med argumenter mot FRP’s overlegen politikk! Man har sett mange eksempler på dette ikke minst her i min blogg!!

Dette er bare ett ledd i sosialistenes plan om å fjerne alle andre meniger enn derse egnge fra offentligheten og forkaste ytringsfriheten.

Det er kun FRP som forsvarer ytringsfriheten! Stem FRP ved valget, kun på den måten kan friheten bevares!

Annonser

23 tanker om “Er Twitter blitt offer for sosialismens meningstyranni!!?

 1. Politikeren spurte ikke kvinnen om nasjonaliteten hennes, han fikk bare med seg at hun var kvinne, hadde et merkelig navn, og snakket gebrokken norsk. DU er kvinne, har et navn de fleste i verden ville holde for merkelig, og norsken din er ganske gebrokken etter det jeg leser her.

 2. Etter å ha lest gjennom reglene, eller forutsetningene om du vil, for å svare på innlegg i denne bloggen har jeg kommet fram til at jeg ikke kan svare det jeg tenker. Å skrive noe annet enn en bekreftelse på at din artikkel er korrekt, og at dine meninger er de eneste fornuftige, ville automatisk føre til et brudd på reglene og ergo være meningsløs å poste.

  Jeg er dog interessert i å vite hvordan du mener jeg skal kunne vurdere om det jeg ønsker å skrive er, sitat fra reglene; «Noe jeg ikke liker.» Jeg har ingen forutsetning for å kunne bedømme noe slikt i forkant, slik at å poste et svar her bilr å sammenlikne med russisk rulett.

  Lykke til videre.

 3. Har du noen gang overveid å gå til fastlegen og snakket om paranoiaen din Hildegunn? Har lest bloggen din noen ganger nå pga de fantastiske overskriftene dine, og blir vel egentlig bare mer og mer bekymret for din helse. Håper du ikke ender opp med å skade deg selv eller andre før det er for seint.

 4. Mange fans på Twitter sa du? Jeg trodde det var snakk om nærmere 1000 followers det var snakk om (selv om followers på langt nær er det samme som fans), men ser at du kun har 63 stk som følger deg, og det er tvilsomt at alle disse er fans av deg.

  En annen ting er dine skrivefeil, leser du ikke det du har skrevet før du publiserer, uansett om dine meninger er helt fjerne eller såkalt politisk korrekte så får du ikke formidlet det med så mange skrivefeil og dårlig språkføring – du blir rett og slett ikke tatt på alvor uansett.

  Dessverre står meningene dine i stil med bloggen din – hullete og langt fra feilfri!

 5. Ja, det har kanskje blitt for mye hets av Jørund H. Rytman. Men hvordan kan du si at dette er et ledd i sosialistenes plan? Kritikken har kommet fra enkeltpersoner som mener at det var en hastig konklusjon å si at den andre personen var invandrer på grunn av gebrokkent språk og et rart navn. Det totalt unødvendig forhåndsdømming.
  Selv om du skriver som en 14-åring kan jeg ikke anta at du faktisk er det.
  Må forresten påpeke at det blir feil å si at du har mange fans på Twitter. Du har 48 stk. som følger deg fordi de syns du er interessant. Fans er noe annet.

  Klemz – din Petter.

 6. Hei Hildegunn,
  Jeg må si, du overgår deg selv, gang på gang. Ikke bry deg om all den kritikk du får på grunn av stavefeil og sånn. Det er ikke så farlig, bare du får fram budskapet: STEM FRP.
  At innholdet i din blogg er det rene tull er heller ikke så farlig, du øver deg jo kun på å bli en «saklig» FRP-er, og jeg ser,du er langt på vei i riktig retning. STÅ PÅ!
  Ønsker deg en fortsatt god aften og gleder meg til å lese flere innlegg fra deg.
  Mvh Søren

 7. Man kunne sagt Jeg ble påkjørt av en svenske, en turist, en dame, en drosjesjåfør, en utlending, en guttunge, en nordlending, en bergenser, en same, eller hva som helst. Det er bare en normal måte å utdype en historie. Det blir for tåpelig å henge seg opp i det bare pga av at ordet var innvandrer! Meningstyranni er idioti!!!

 8. «Jeg er selv på twitter og har mange fans der.»

  Dette er feil. Du har såvidt jeg kan se kun en håndfull Frp-bejublere som fans. Totalt har du 65 som følger med på twitringen din. Selv har jeg 639 followers.

  «Er det trygt å la innvandrere slippe ut i den norsk trafikken?»

  Ja.

  «Kan de være en riskio for nordmenn?»

  Nei.

  «Dette er bare ett ledd i sosialistenes plan om å fjerne alle andre meniger enn derse egnge fra offentligheten og forkaste ytringsfriheten.»

  Er Frps stortingsrepresentant Jørund Rytman sosialist? Det var i allefall han som selv fjernet denne ytringen, og la igjen følgende beskjed på Twitter: «Ser nå i ettertid at utsagnet ble dumt og er derfor slettet»

  Syns forøvrig du poster bloggposter altfor sjeldent. Fint om du gjør verden oppmerksom på dine betraktninger enda oftere enn nå.

  Har du verv i Frp?

  Mvh
  Bjørn Jarle

 9. Beste trollbloggen jeg har lest noensinne.. Hvordan kan man ta et slikt troll seriøst når hun ikke en gang kan stave seriøst?

  Kan noen ta og telle antall skrivefeil og kommentere det? Dette er jo flott! 😛

 10. Jeg registrerer en stadig økning av mobbing av FRP representanter, rart at Venstresiden tør i disse valgkamp tider. Ok så var innlegget på twitter ganske platt, ja vel det er også meningene til Audun Lysbakken, bare at han viser det for hele landet dagelig hvor utrolig lite fornuft det er å finne i hans resomenter. Uansett Hildegunn stå på og si din mening glem disse fortapte ventrevride taperene.
  Jeg blir nok nøtt til å gi min stemme til Frp i sympati med de som blir mobbet. Trodde vi i Norge ville ta et oppgjør med mobbekulturen. Tydligvis så passer det ikke de rød grønne kaos kameratene veldig godt.

 11. jah!

  artig sak. han herre frp-eren kommenterer til aftenposten at han bare påpeker fakta! da spør jeg: hva slags fakta er det at en dame er utlending? og hvordan kan du si at noe er fakta når du ikke har dobbeltsjekket din fakta?

 12. Å da var vi over på mobbing!

  jeg bare oppsummerer litt:

  1) Humanisten støtter opp om hildegunn (bloggforfatter) fordi hun blir mobbet. (viser til resten av bloggen)

  2) trolljeger blir derimot besvart av hildegunn selv med:

  «Bør ikke du komme deg tilbake til WoW og jage troll der sammen med “vennene” dine? Taper!»

  (til informasjon er wow forkortelse for et meget kjent dataspill som har millioner av brukere verden over)

  konklusjon en som spiller data er like lite velkommen i frp som en utlending.

  hildegunn: takk for informasjonen

 13. Ikke-vestlige innvandrere, menn såvel som kvinner, har over dobbelt så høy risiko for å bli innblandet i en ulykke som norskfødte og vestlige innvandrere. Dette kom frem i en studie bestilt av Vegdirektoratet i august 2007.
  Menn fra Midtøsten og Afrika skiller seg spesielt ut. Disse har nærmere tre ganger så høy ulykkesrisiko som norskfødte. Også kvinner fra Midtøsten skiller seg ut med spesielt høy risiko, både når man sammenlikner med norskfødte, men også om man sammenlikner med kvinner fra andre ikke-vestlige land.

  http://samferdsel.toi.no/article27646-1148.html

 14. Hahahahahah! Dette er det vittigste jeg har lest i hele sommer (måtte dog lese gjennom tre ganger for å forstå alt pga. skrivefeilene (eller heter det kanskje «skrive feilene»…?).

  Endelig er jeg glad for å ha FrP – da skapes det herlig underholdning, slik som vi har et godt eksempel på her. Sikker på at dette ikke bare er en oversettelse av et Jon Stuart-manus…??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.