Uskyldige NORDMENN fengslet i Afrika Sosialistene gjør ingenting!

To nordmenn står i fare for å bli dømt til soning i grusomme afrikanske fengsler. De hevder sin uskyld, og man har ikke blitt presentert med fellende bevis fra afrikanerenes side. Når de i tilleg er Norske så er det all mulig grunn til å tro på dem!

Alle fornuftige mennesker gjør det! Untatt sosialistene! (LOL, der insunierer jeg faktist at sosialistene er fornuftige!)

Hvor står sosialistregjeringen i dette spørsmålet? Det er igrunn u nødvendig og spørre! Sosialistene er selvsagt så «politisk korrekte» at de tar afrikanerenens side! Nordmenn og alle fra den vestlige sivilisasjon er jo ikke verdt en dritt for sosialistene!

En handlekraftig regjering hadde befridd Nordmennen med makt for lenge siden, sosialistene lar dem lide i barbariske forhold kun grunnet den perverse sosialistiske ideologien!!

Vil du ha en handle kraftig regjering ! Stem FRP ved valget! Det handler om vår alles rett til frihte som sosialistene vil ta fra oss!

Leve friheten! Leve Norge! Leve FRP!

Annonser

48 tanker om “Uskyldige NORDMENN fengslet i Afrika Sosialistene gjør ingenting!

 1. «Når de i tilleg er Norske så er det all mulig grunn til å tro på dem!»

  Herregud for en naivitet…

  Og med hvilken makt er det du vil ta dem ut av fengselet? Et militært fengsel til og med. Er du villig til selv å stille i den angrepsstyrken? Evt din sønn? Hva med den påfølgende krigen? Sugen på å delta eller skal haugevis med ungdom betale for din iver etter å banke negre?
  Historien til disse guttene lukter lang vei. Liberalistene i FrP har jo alltid stått for at man høster som man sår. Disse guttene har nok ikke regnet med å møte motbør. Naivt, uprofesjonelt og dumt.

 2. Kan det være at man rett og slett følger lovverket i landet de ble fengslet? Har ikke sett for mange afrikanske myndigheter blande seg i fengslingssaker i Oslo… Bloggen din er forresten en stor ironisk hit blandt venner og kjente. Og så tørker vi tårene etter å ha fått oss en god latter, og takker skaperen for at vi ikke er som deg.

 3. Kjartan: Det er ikke snakk om krig. Man burde sende spesialstyrekr og hente ut de uskyldige Nordmennene. En rask aksjon, på linje med det Franske styrker gjorde da muslimske pirater kapret en fransk seilbåt med franskmenn ombord.

 4. Hehehe! det er innlegg som det her som virkelig gir minoriteten «folk flest» (for siden folk flest stemmer på FrP er jo de resterende 70 % av dem som stemmer ikke en del av folk flest) et stempel som lite informerte om verdens realiteter.

  I hvilken virkelighet er det du lever i? bare det å påstå at Nordmenn automatisk er uskyldige, ene og alene fordi de er nordmenn sier jo sitt. I så fall ville det jo knapt eksistert lovbrudd i Norge…Nei vent…det er jo selvsagt KUN utlendinger som står bak.

  Og med hvilken dokumentasjon ut over hva disse nordmennene har fortalt diverse norske aviser kan du påberope deg rettene til å vite at de er uskyldige?

  Vet ikke om du kjenner til at fenomenet «lover i andre land» og utleveringsavtaler. Du burde kanskje lese deg opp litt på temaet før du utbasunerer påstander som det her.

  Les litt, lær litt, og argumenter med litt preg av at du faktisk har et fundament uner påstandene dine, så kanskje noe vil ta deg seriøst også.

  og nei…jeg er ikke sosialist, men likevel ganske flau over at et land teoretisk sett kan la seg påvirke av politiske påstander som det du kommer med.

 5. Som medlem av Frp så synes jeg blogginnlegg som dette er direkte flaut, og jeg er evig taknemlig for at det ikke er på dette nivået flertallet av partiets medlemmer og sympatisører holder seg på.

  Det er faktisk fristende for meg å spørre seg om du faktisk er Frp sympatisør, eller om du egentlig er noe annet!

  Utover det er innholdet tragisk:

  Du benytter betegnelsen på befolkningen på et helt kontinent for å beskrive kongolesiske myndigheter.

  Du underbygger ikke hvorfor du mener en sosialistisk ideologi har en direkte årsakssammenheng med problemstillingen.

  Du tar ikke hensyn til internasjonal rett, noe som Norge må forholde seg til uansett hvem som styrer landet.

  Legger en på toppen at fremføringen er på barneskolenivå så er faktisk det meste sagt…

  Jeg håper virkelig at skriverier som innlegget jeg her komenterer ikke skremmer vekk velgere fra å stemme Frp på valgdagen, dette er på ingen måte representativt for partiet!

 6. Jeg mener bare at sinna mennesker uten reelle argumenter er dårlig reklame selv for FrP. Men ønsker de deg i front, skremmer det jo flere fra å stemme, så stå på. Hadde det vært opp til meg hadde vi sendt sånne som deg ut av landet.

 7. Hvis du vil bidra til Frps framgang er det kanskje ikke så dumt om du lærer å skrive språket til det landet du tydeligvis er så stolt av. Bloggen din fyrer bare opp under myten om at Frp-tilhengere flest har dårlig utdanning og mangler elementære norskkunnskaper. Siv Jensen kan umulig være stolt av det du presterer å lire av deg.

 8. Ellers takk for god underholdning.

  Denne bloggen skal jeg jammen vise de andre på jobben 🙂

  Du får le så mye du vil 😉

 9. Lars: Du ER og blir en sosialist på det lavmålet du opperer etter. Ingen andre land skal dømme Nordemnn etter sine lover, Nordemenn skal KUN svare for Norske lover!

  Slik burde det iallefall være!

  Og hvem skal vi tro på? Seriøse uskyldige nordemenn eller korrupte afrikanere?!!?!

 10. David: Du er ingen FRP’er!
  Det begrunner jeg med dette!:

  Du utviser sosialitiske meninger og holdninger, og du kommer med personangrep og grove beskyldninger mot en meningsfelle, en ekte FRP’er vil aldri vert ett kryp som deg!

 11. hvilken debatt kjære deg.

  Svar på følgende:

  Hvorfor opperer jeg på lavmål?

  Burde alle utlendinger i Norge dømmes etter deres lands lovverk og ikke norges lover?

  Er absolutt ALLE afrikanere korrupte? Det er jo en ganske drastisk mening da.

  Og nok en gang; Hvordan VET du at de er uskyldige?

 12. Hildegunn: For det første tipper jeg at jeg er en god del eldre enn deg, så drittungekarakteristikken blir kanskje litt feil. For det andre klarer du utmerket godt både å ødelegge og avspore debatten selv. Det gjorde du med det første innlegget ditt.
  Men jeg skal følge ditt råd. Jeg skal dra meg til helvete vekk herfra, så du får fred. Takk for underholdningen, Hildegunn.

 13. Lars: Evner du ikke annet en å spore av debatten?
  Du kommer med usakeligheter og personaangrep og ingenting annet!!

  Kan du ikke bli vekke framfor å spamme ned bloggen min din dritt????

 14. Det er jo ikke å avspore debatten. Jeg ber deg underbygge poengene dine, slik at vi kan forstå hvorfor du sier du det sier. Det er jo ytterst relevant.

  Forøvrig beklager jeg på det ytterste alle personanngrep. skal ikke gjenta seg.

  Så nok en gang ber jeg deg svare på spørsmålene jeg stilte, da de faktisk er svært relevante i denne sammenhengen. Det regner jeg med du forstår. Hvis ikke kan det jo ikke bli noen debatt.

 15. Dette er jo opplagt ett av stasi sosialistenes siste trekk for å demme opp for frp
  Fremstille freppere som idioter, (Gud forby)
  Må være Bård Vegar Solhjell som sitter bak tastaturet i drag og taster under psaudonymet «Hildegunn»

  Hill Siv

 16. Kva slag norsk er du skriv? Er du innvandrar??? Personaangrep? Kva er det?? Og «….en ekte FRP’er vil aldri vert ett kryp som deg!»??? Vert?? Er det nynorsk? Eller dansk? Eller kanskje kongolesisk!

  Lat leigesoldatane sitje der dei sit… Dei har berre godt av det.

 17. Hildegunn har rett!
  Hadde FRP sittet med makten hadde vi sørget for en massiv millitæraksjon og frigitt de stakkars uskyldige ariske gullguttene for lenge siden.

 18. Gunnehild: Haha! DU anklager meg for dårlig norsk? På GRAUTNORSK SPYMÅL? HAr blitt litt mye inavl inne i Sognefjorden, ser jeg…

 19. Si meg, er du i slekt med eller venn av Sekkemannen? Påfallende mange likhetstrekk. Her er en link til en av hjemmesidene hans: http://club1008.tripod.com/id13.html

  Han har forresten sin egen religion (!) og sitt eget parti, dere kunne sikkert blitt gode venner.

  Jeg lurer på en ting til: Du setter tydeligvis det «Norske» høyt, hvorfor har du ikke lært deg det norske språket (bokmål og/eller nynorsk) ordentlig?

 20. Artig å se at du ikke klarer å svare på spørsmålene.

  Forøvrig artig å se hvordan du påstår alle bruker personangrep mot deg, mens du synes det er helt greit å insinuere at Gunnhid er et resultat av innavl, som følge av at hun snakker nynorsk. Et språk du, som nasjonalist, egentlig burde elske, da bokmål som vi snakker en tilnærming av, strengt tatt er av dansk avstamning.

  men du…Jeg tror du kan gjøre det stort i politikken! Håper du kommer deg høyt på listene til FrP. Det vil i alle fall gagne mine interesser!

 21. Lars: Snakker nynorsk? Ingen snakker nynorsk, da nynorsk er et konstruert skriftspråk. Det er bare mindre begavete individer som ikke klarer å skille mellom vestlandske dialekter og det nynorske skriftspråket.

 22. FFor det fyrste: Det heiter innavl, ikkje inavl.

  For det andre: » Ingen snakker nynorsk, da nynorsk er et konstruert skriftspråk. «. Kven snakkar eit skriftspråk?? Er Frp mot nynorsk? Kva er det i Noreg du eigentleg er for?? Eller du berre imot alle som ikkje har same hudfrage som deg sjølv? Kva er du for? Kva er norsk? Lat oss få høyre det.

  Men altså: Lat gutane sitje i Kongo. Dei har drept ein mann, ifølgje tiltalen. Dei har berre godt av å sitje der. Leigesoldatar, det er det dei er. Dei trudde sikkert at å skjote litt på negrar var lettente pengar.

 23. Mange nordmenn som har vært i Uganda kjenner godt til Moland og hva disse gutta driver med. Ingen vet hva som skjedde i Kongo men det er større grunn til å tro at de er skyldige enn uskyldige med tanke på bransjen deres. Å reise inn til noe som klassifiseres som verdens farligste område for å «lete etter turist-muligheter» når man jobber som leiesoldat (ooops sorry, i sikkerhetsbransjen)…. Hmm… det er vel bare FrP-jenter som deg som ikke skjønner at dette er litt fishy. Gledelig valg, håper forresten de setter deg fremst i propagandatoget, da blir det flere år med sosialistregjering, det kan jeg love deg!

 24. Det er nå ikke brått sikkert de er like uskyldige som de skal ha det til. Å skylde på at sosialistene ikke gjør noe blir for dumt, selv sett med en liberalistisk kikkert som min. Å blande seg inn i andre lands anliggender er rett å slett noe et demokrati ikke gjør UD gjør det de kan innenfor folkerettens normer.
  Om de har drept eller ikke vet bare dem selv, og kanskje kongoletisk påtalemyndighet. Jeg stiller meg spørsmålet, hva gjorde de egentlig i Kongo? Moland kunne vel fortsatt som underbefal på Porsagermoen…
  Er de usyldige får en håpe de blir sat fri, stemmer påtalen kan de for mitt vedkommende rottne i et fengsel der nede.

 25. Enig med David. Dersom du virkelig sympatiserer med FrP (hvilket jeg sterkt tviler på), bør du fjerne denne bloggen totalt – du er en skam for alle oppegående mennesker.

  Dersom du lar denne latterlige bloggen stå er du enten fullstendig idiot, eller så er du del av AP eller SV sitt propagandamaskineri.

 26. Herregud!
  Først tenkte jeg at dette innlegget måtte være en slags dårlig skrevet spøk, med ironi som grunntone – men et kjapt blikk på andre innlegg i bloggen forteller meg jo at hele bloggen er en dårlig spøk.
  Har du bare generellt angst for alt som du putter inn under begrepet sosialisme, eller bare lite å bruke energi og ressurser på? Og, du trenger nok virkelig ikke å skrive «Nordmenn» og «Norske» med stor forbokstav for å understreke dine meninger, ting var jo ellers ikke så diskret pakket inn.
  Jeg er glad for å se slike frp-sympatisører i fri utfoldelse, det får nok mange andre fra å ville identifisere seg med partiet.

 27. Hei, Hildegunn, jeg snublet over bloggen din i dag, jeg humret noen øyeblikk over tanken på at du var en typisk kunnskapsløs brun frepper, men jeg observerer at flere FrP-sympatisører kommenterer og tar avstand fra ditt noe forenklede syn på verden og Norges plass der. Skuff..;) Så nå humrer jeg bare….

  Du skriver (på et noe ustøtt norsk):» Ingen andre land skal dømme Nordemnn etter sine lover, Nordemenn skal KUN svare for Norske lover!» Hehe, hvor tar du dette fra? Hvor henter du slik kunnskap fra? Altså, om en kongoleser kommer til Norge og dreper og raner din far, skal kongoleseren kun svare for sitt lands lover, og dermed sendes til Kongo for å få sin eventuelle dom der….?

  Og disse spesialstyrkene du har tenkt å sende nedover for å befri de to norske villmarksturistene, er du helt sikker på at de er bedre trent og har bedre utstyr enn krigsvante kongolesiske soldater? Har du tenkt på logistikken i denne operasjonen din?

  Jeg tror det ville vært bedre om du reiste nedover først og forklarte kongolesiske myndigheter at nordmenn skal dømmes i Norge, samme hva de har gjort og drept i Kongo. Da vil kanskje myndighetene der le seg så skakke at de ville få¨krampe, og DA kunne dine spesialstyrker rykke inn og redde dine kjære landsmenn.

  Joda, Hildegunn, jeg har tenkt å lese flere av dine innlegg, er det noe info om deg, alder, kjønn, utdannelse, profesjon?

 28. «du helt sikker på at de er bedre trent og har bedre utstyr enn krigsvante kongolesiske soldater?»

  Forsvarets Spesial Kommando er blandt verdens beste med utstyr i topp klasse og er langt bedre enn afrikanske banditter. Du har virkelig ikke peiling!

 29. hehe,

  Tenk litt over dette Hildegunn; kan du peke på ett eneste sted i denne tråden der du faktisk forsvarer ditt eget noe spesielle syn, med noe annet enn personlig angrep på de som argumenterer mot deg eller finner brister i argumentasjonene dine, eller poeng som skyter deg selv i foten? Av sistnevnte kan vi jo nevne ditt poeng om at nynorsk er konstruert, noe du helt rett i, men ikke evner å nevne selv da du først drar det inn i bloggen (som et personlig angrep).

  Iom med bloggen din ikke kan tas seriøst i en valgkamp, tenkte jeg egentlig ikke å komme tilbake hit, men så ser jeg jo, som de fleste andre her at den har en ganske stor underholdningsverdi da 🙂

  Og nok en gang; du har fremdeles ikke svar på de foregående spørsmålene mine. Er dette fordi du ikke har et godt svar kanskje? Opplys oss er du snill.

  Ser frem til et ordentlig svar. Dette blir strengt tatt siste mulighet til å vise at du evner det.

 30. Hildegunn, skjerpings, jeg spurte deg om du var sikker på at norske soldater er bedre trent med bedre utstyr. Og du flerrer ut «Du har virkelig ikke peiling!». Nei, det var vel derfor jeg spurte, da vettu…Men det er betryggende (eller?) å vite at du har så god greie på FSK’s kompetanse i forhold til «afrikanske banditter», som du så treffende kaller soldater som utøver sin militærtjeneste for sitt fedreland Kongo (DRC).

  Forøvrig er ALLE skriftspråk konstruerte.

 31. Hildegunn, du svarte forøvrig ikke på mitt første spørsmål angående om vi bør sende kongolesere som begår drap i Norge hjem til Kongo for en eventuell rettssak der? Det ville være en interessant vri om man ikke hadde lov til å trekke utenlandske statsborgere for retten i Norge når de begår lovbrudd i Norge.

 32. Zildete: jeg tror du bare kan gi opp. Jeg har stilt de spørsmålene en rekke ganger oppover i bloggen her, uten å få noe svar.

  Jeg tror ikke poenget i denne bloggen er å stille kritiske spørsmål, men å jatte med 😉

 33. zildete: ikke vær dum! selvfølgeli skal utenlandske statsborgere som begår krimminalitet i norge utvises på flekken og forlanges fengsles i eget land! hvordan kan du i det hele tatt stille et så dumt og åpenbart enkelt spørsmål?!?

  Lars: LOL@deg! han fikk svar som du ser1!!!1

 34. hehe, akkurat. Men jeg har fremdeles ikke fått svar. Bra jobba Hildegunn 😉

  Det finnes forøvrig land uten det helt store lovverket. Så prøv å tenk deg at en utlending kom til norge. I et forsøk på å rane huset du bor i, ble han oppdaget, og tok livet av hele familien din bortsett fra deg, før politiet pågrep han. Vil du fremdeles bare sende vedkommende tilbake til landet han kom fra uten noen dom i Norge? Til tross for at du kanskje VET han ikke blir dømt i hjemlandet?

  Du må prøve å tenke litt mindre sneversynt. Alle saker har mange sider, og du viser jo ikke en gang et hint om at du forstår problemene ved det du mener.

 35. hehe, jeg er en av de som bare pleier og lese om sånt, men utaler meg ikke så mye fordi at folk har rett til sin mening, enten det er «med» eller «mot» mine….. MEN hildegunn; her har vel dritten truffet vifta?:) Er du seriøs her? eller er du bare uviten/urealistisk og vrang? Eller? Her prøver folk og argumentere med deg på ett sakelig plan, og du oppfører deg som om du er 16? unnskyld, 12…. Føler du at Alle her inne er dumme og du har rett?? Du svarte forresten ikke på Zildete sitt spm her: «, er det noe info om deg, alder, kjønn, utdannelse, profesjon?» Unngår du dette?

 36. Du Hildegunn du vet ingenting du for vi kan ikke risikere å lage en hau med bråk der nede i Afrika med å sende spesialstyrker for å redde ut drapsdømte fanger. De er mest sannsynlig uskyldige for Spionasje, Ran og kriminell dannende nettverk. Men hva har de nede på et sånt dritt sted å gjøre egentlig? de har jo fått bekreftet at de er ansvarlig for mordet på drosjesjåføren…

 37. Dette er et Nederlag at vi diskuterer denne saken på denne måte (skrive måten, personlig angrep, smart leking f.eks redde dem ut med spesialstyrker, kombinert med engelsk og hva man skal stemme på) vi er jo for søren voksne mennesker!!! vi burde heller diskutere saken rasjonelt og se hva de kunne heller ha gjort bedre.

 38. De dro dit selv og alle oss som har bodd i Afrika skjønner at det innbærer en risiko. Dessuten kan det jo hende de er skyldige!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.