Norske ungdomer Sydenamokk, sosialistiske gledeshatere har skylda!

Alle først: VG’s agurk nyheter går seg selv også en meget høy gang i sommer! De finner fram sine egne agurk nyheter fra i noen år siden og kjøre dem igjen på forsiden! Det handler altså om syden!

Norsk ungdom drar til syden for å feste å ha det morro! Hvem er det vel ikke som unner dem det? Men hvorfor blir det da så mye spetakkel omkring det i Norsk presse? Jo, grunnen er egentlig ganske enkel! Gjennom årevis av regelrytteri og kontrollregime har sosialistene strammet inn Norske alkoholsjenkelovgivning, slik at det nå knap nok er lov å ta seg en øl når en måtte ønske! Sosialistene ønsker å gjøre livet surt for folk flest med sitt perverse konrollregime!

Sjenketidene blir stadig begrenste, man kan ikke kjøpe øl i hele butikkenes åpnigs tid og alla anne alkohol blir solg i statlige utsalgsstedsbutikker. I tillegg er promille grensesne på vanns og lands MYE lavere enn land det er naturlig å sammenlikne oss med! For ikke å snakke om de pervrest høye skattene og avgiftene som sosialistene tvinger på oss!

Er det da så rart at Norsk ungdom slår ut håret i Syden?? Nei!! Nå vil sosialistene stramme inn på dette ogs, nok ett bevis på at de hater personlig frihet! Skjønner de ikke at det er deres egne kontrollregimelover som driver Norsk ungdom til utagering i Syden? Er virkelig sosialistene så dumme!!??

Stem FRP, det eneste partiet som bryr seg om din personlige frihet!!!

Annonser

29 tanker om “Norske ungdomer Sydenamokk, sosialistiske gledeshatere har skylda!

 1. Hei Hildegunn

  Du må nok jobbe litt med med dette argumentet.
  Huitfeldt vil stramme inn sydenfyll for mindreårige, dvs. barn under 18 år. Den personlige friheten til denne gruppen er naturligvis, i Norge som alle andre steder, betydelig innskrenket av hensyn til barnas eget ve og vel. I ditt innlegg mener du at folk skal stemme på Frp for å sikre denne gruppen mer personlig frihet, men det står ikke i Frps handlingsprogram at partiet vil senke aldergrensen for kjøp av alkohol til de som ennå ikke er myndige. Det står derimot presisert at aldersgrensen for kjøp av alle alkoholholdige drikker skal være myndighetsalder. Se http://www.frp.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=46139

 2. MataHari: Du burde jo selvfølgelig har forstått at det du nå har gjort er trakassering og personlig sjikane, og du vil selvfølgelig snart få vite hvor langt forbi grensene du har gått i kommentaren din. Dette kan ikke fortsette, og du burde ikke ha rett til å ytre deg når du tar så fullstendig feil. 🙂

 3. MataHari: Kan man ikke si at denne gruppens, atså de under 18 år, sine gjentatte forsøk på å bryte de lover som er til for å «beskytte» dem er ett tegn på at disse lovene fungerer mot sin hensikt? Skal man ta fra 16åringen mulighten til å snike seg til en øl i syden? Det er ikke store fysiske forskjeller på en 16 og 18åring. Alder er bare ett tall.

  Personlig synes jeg alders grensen på alkohol burde være 15 år.

 4. Hei igjen, Hidegunn, du skriver; «Skal man ta fra 16åringen mulighten til å snike seg til en øl i syden?»

  Ja, faktisk, om det er ulovlig å servere alkohol til personer under 16 år, så bør man vel følge loven? Eller? Men – siden det er så mange som kjører for fort, fungerer lovene åpenbart mot sin hensikt, kan vi like godt oppheve fartsgrensene. Og økningen i voldtekter tilsier at disse gjentatte forsøk på å bryte loven, er et tegn på at lov mot voldtekt fungerer mot sin hensikt. Ophev den også! 🙂

  Du ser, Hildegunn, om du setter 15-års-grense på alkohol vil unga på 13-14 år også prøve. Men kanskje du er 15 år selv…?

 5. Zildete: Jeg vet at det er forskjell på ting. Det er ikke bare svart og hvitt. Lover om alkohol og lover om bilkøring og voldtekt er ulike ting som slett ikke kan samenliknes.

 6. Hildegunn

  Alder er ikke bare et tall. Ikke en gang for Frp. Det viser det programmet de går til valg på. Jeg tror egentlig at dine holdninger vil stemme bedre overens med et enda mer liberalistisk parti enn Frp, i alle fall i denne saken.
  Du høres ut som om du mener at det ikke burde være noen typer aldersrestriksjoner i forhold til kjøp av alkohol, er det slik?

 7. MataHari: Selv om jeg støtter FRP så er jeg ikke slavisk bundet til FRP’s program. Det er bare sosialister som følger «partiet» ukritisk. Jeg er fullt i stand til åtenke selv!

 8. men likevel: det er ikke , som du skriver, 16 åringer som sniker seg til en øl som er problemet. det er 16 åringer med svært naive foreldre som får reise på vennetur til syden og drikker seg fra sans og samling. dette kan faktisk være farlig, og en er mye bedre skikket til å takle det når en nærmer seg 20 enn som 16 åring.

 9. Du sier «Stem FRP, det eneste partiet som bryr seg om din personlige frihet!!!»

  Personlig frihet er omtrent det eneste de bryr seg om. Alle andre frihet? Hva med den? Et elendig kultur tilbud og sende alle potensielle nye landsmenn til Afrika?

  Jeg kjenner INGEN eldre rasister(Som det er skummelt mange av, pga rase-frykt) som IKKE er FRP tilhengere.

  Jeg velger og heller kalle disse menneskene Avskum. Du faller selv under den kategorien «Hildegunn»

 10. TYPISK TYPISK TYPISK sosialister: et mindretall gjør noe «galt» og ALLE skal straffes!! Har selv vært i syden da jeg var 15-16 og hvis jeg syns at min sønn er moden for det så skal han F**N meg får lov til det. Og det skal ikke en eneste politiker kunne gjøre noe med, allerminst en FITTE som Huitfeldt!!!
  Stem NEI til 4 nye år med moralistiske, fascistoide, kontrollkåte regelryttere. STEM BORGERLIG!!!!!

 11. Hehe, Mojo, du har ingen sønn som er tilnærmelsesvis 15 år, etter språkbruken din å dømme er du ikke stort eldre selv. Når du får en datter, og når den datteren blir 15 år, og du synes at hun er moden nok til å dra til sex-festeparadiser i syden, vel, du har rundt 15 år på deg til å planlegge hvordan du skal få fraktet henne til syden.

  Men jeg synes ikke aldersgrense på syden-turer er noen vektig grunn til å stemme borgerlig, selv ikke når du bruker store bokstaver.

 12. Jeg er 19 år, såvidt jeg husker fra mine dager som 16 åring så var minderårig drikking like ille i Norge som i syden, vet ikke hvis dere er klare over hva som skjer i syden?

  Et helt hotel ble totalherpa av fulle ungdommer som ALLE var minderårige.

  Skjønner ikke hvorfor du skal legge alt det onde som skjer i verden på socialister og andre venstrevridde.

 13. Du sier: «Selv om jeg støtter FRP så er jeg ikke slavisk bundet til FRP’s program. Det er bare sosialister som følger “partiet” ukritisk. Jeg er fullt i stand til åtenke selv!»

  He he. At frp’ere driter i programmet til partiet sitt vet vi fra før… Du er vel blant de bygdetullingene som frp må «luke ut» av psrtiet fra tid til annen…
  Men svært underholdene lesning!

 14. haha du er morsom. Leste noen utdrag fra bloggen i klassekampen, og fikk meg en god latter. fortsett innsatsen, bloggene dine er nok noe FRP setter pris på. Hvis du vil ha et tips ville jeg oppdatert oftere, og drevet aktiv reklame for bloggen slik at flere kunne lese en gjennomsnittelig FRPers tanker. Da gjør du «fedrelandet» en tjeneste, enn om ikke helt slik du hadde håpet. Men vær forsiktig, plutselig kommer en sosialist-gledeshater-utlending-damebakrattet-inkluderende-tenkende-intellektuell-leserannetennDanBrownogMCblader-gifthomo-universitetsutdannet-elbilkjørende avholdsmann og tvinger deg til å betale skatt for å opprettholde VELFERDSSAMFUNNET!! Og da, min gode dame, hvis vi må gjennom fire nye år med politikere som tenker på fellesskapets goder og vil inkludere alle i dette(selv innvandrere med mørk hud), som ikke vil bruke av oljefondet for å lage åttefelts vei mellom Sjoa og Vågå, og som attpåtil ikke vil la deg kjøpe brennevin på Kiwi klokken 3 natt til mandag, da vil helvete på jord virkelig være et faktum

 15. Kasper, kjempegodt svar. Hildegunn, mange av dine latterlige sitater er trykt i klassekampen.
  Vil komme med den samme oppfordringen som Kasper, skriv flere blogginnlegg, så får vi noe å more oss over!

 16. Nordal: så klassekampen opfordrer til angrep på meg og tryker mine meninger uten min godkjenelse og viten?!?! dere kommunister og sosialister er SYKE!!! DERE SKYR INGEN MIDDLER!?!? sjikane, personangrep og overvåking er det alt sosialistene kan kome med?!?!

 17. De har trykket dine sitater fordi de har en underholdningsverdi. Meningene dine er så fjerne og så virkelighetsfjerne, så min oppfordring til deg er å droppe politikken, som du tydeligvis ikke har peiling på, satse heller på en å bli komiker på heltid

 18. tuller du nordal?

  dette er jo bare den beste nyheten jeg har fått på lenge. skulle ønske jeg hadde lest det eksemplaret. damn.

 19. Nordal: Personsjikane og angrep på min troverdighet og seriøsitet fra kommunistene i klassekampen ja ikke uventet dette nei!!! overvåking av meningsmotstandere og arkivering av deres meninger i sosialistenes partiavis er va en kan forvente av kjetrlinger som sosilistene er !!!!! DERE ER EN SKAM FOR LANDET!!!! når frp kommer til makten komer de til å eterforske deres anti-demokratiske overvåknniger og angrep på meningsmotstandere med sjikane og vold!

 20. føler jeg blir veldig redd for deg nå Hildegunn. Jeg vet dere ikke kommer til å vinne. De påstandene du kommer med minner mer om et styringssett som fantes i et sørligliggende land midt på 1900tallet. Er du fascist Hildegunn?

 21. haha cc. men hildegunn, din «troverdighet» og «seriøsitet» er vel knapt mulig å angripe, ettersom den er ikke-eksisterende. Men har et forslag, en slags remix av et FRP-forslag: Send alle FRP’ere til Llorett de Mar, med en six-pack rusbrus i kofferten, så kan Norge overlates til folk som kan lese og skrive på 6-klassenivå eller høyere. Tror både dere og oss andre ville få det bedre. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.