For sosialister er dyr viktigere enn mennesker!

Sosialistiske dyrevernere stenger tunell for å lete etter katter! Hvor absurde er ikke det? Samferdelspolitikken er gjennomsyret av slik sosialisme, folk flest kan ikke finne seg i dette! Kattene klarer seg selv, å belemre skattebetalere med slike byrder er rett og slett sykt! Veiene er til for bilister, ikke for rabiate dyrevernere!

Man må hindre slik sosialistisk trakassering i fremtiden! FRP er det eneste partiet som forsvarer folk flest’s frihet!

Annonser

57 tanker om “For sosialister er dyr viktigere enn mennesker!

 1. Jeg leste nylig…at ei katte var funnet i en søppelconteiner med avkom som hang tarmer og innvoll av. Det viste seg at denne katten hadde søkt seg til denne søppelconteineren for å føde og at det var navlestrenger som diltet etter di små. Nå må folk skjerpe seg her….katter formerer seg nesten som kaniner og finner sitt «rede» der dem føler for.
  Viss hukommelsen er dårlig så kan jo byen Drammen nevnes der det ble fanget og avlivet 100vis av villkatter.
  Vet at ved et slakteri nær sjøen nordpå var bestanden av villkatter så økende at det ble ett alvorlig problem.
  Og selfølgelig….hvorfor levne ett dyr i en tunnell?? sikkert en sosialist som merket jens sin skatt og ikke hadde mer råd til å fø sin familie.

 2. hebbelille

  Nei ærlig talt, du går og motsier din store stjerne Hildegunn, med mindre dere ikke er samme person.
  Syntes ho sa at sosialister brydde seg mer om dyr en mennesker.

  Nei nå vet jeg, det var sikkert en gjeng vennlige høyreekstremister som deg som slapp dem ut i tunnelen.

 3. Denne bloggen tar kaka…kjenner en som har stemt Frp i årevis og har hatt katter i årevis, hvordan skal jeg forklare det til han uten at han blir såret ? Kanskje Hildegunn kan gjøre det for meg siden du er en allviter ?

 4. Se her Hildegunn – fra http://www.frp.no kanskje du bør besøke denne siden en gang i blandt ? Har forstått det sånn at det står mye om Frp og programmet til dette partiet.

  «Dyrevern
  Norge bør opprettholde og håndheve en streng lovgiving som sikrer en hensynsfull behandling av dyr»

  sitat slutt

 5. Omfg.

  Sosialisme (fra bokmålsordboka):

  1. (økonomisk og politisk teori om et) samfunnssystem der staten forvalter produksjonsmidlene og fordeler utbyttet
  2. samfunnsordning der en har forsøkt å gjennomføre sosialisme (1); klasseløst samfunn uten utbytting

  Jeg er en såkalt «dyrevenn», men jeg er absolutt ikke en tilhenger av sosialisme. De to har ingenting med hverandre å gjøre. Går an å være glad i dyr uten å være interessert i mennesker, vettu. Skjerp deg!

 6. Til oppgitt

  Det er forskjell slik jeg ser det på sosialisme og kommunisme.

  Kommunisme (dannet av latin communis = felles) er en politisk ideologi som i sine mest utbredte former er bygd på ideene til Karl Marx og Friedrich Engels. Innen marxistisk teori er kommunisme betegnelsen på et samfunnssystem der privat eiendomsrett er opphevet og eierskapet til produksjonsmidlene er overført fellesskapet i et samfunn. Sentralt i et kommunistisk syn er at samfunnet er grunnleggende urettferdig, og til (nesten) alle tider har vært splittet i en konflikt («klassekamp»). I den kapitalistiske fasen går den mellom arbeidere («proletarer») og en liten gruppe kapitaleiere («overklassen») som har benyttet sin innflytelse til å tiltvinge seg overskuddet skapt av andres arbeid (såkalt «utbytting»).

  Sosialisme (fra latin socius – følgesvenn, kamerat) er en politisk ideologi som vektlegger ønsket om økonomisk likhet mellom samfunnsmedlemmene. Tilhengere av sosialismen ser økt statlig engasjement i samfunnet som et virkemiddel til å oppnå rettferdighet. Sosialismen fremmer et optimistisk syn på muligheten for politisk styring av økonomien, men er skeptiske til private næringsinteresser og profittmotiver. Tilhengere av sosialismen har i motsetning til tilhengere av kapitalismen og liberalismen et negativt syn på frie markeder, ettersom de anser dem å skape uholdbare skiller mellom rike og fattige.

  Sosialisme er en bred samlebetegnelse på en rekke ideologier på venstresiden av den politiske høyre-venstre-aksen. Alt fra kommunister på ytterste venstre til sosialdemokrater i midten og nasjonalsosialister på høyre fløy identifiserer seg med sosialismen som overordnet ideologi.

  Utdrag hentet fra wikipedia

 7. Henviser til JGs melding den 21 juli 23.39: Veldig bra JG! Jeg fant også blant annet dette:
  FrP vil: «Vern av unike naturlandskap innebærer også ivaretakelse og forvaltning av dyr og planteliv.»
  Dette står også på siden http://www.frp.no/no/Vi_mener/

  Jeg håper bloggens forfatter kan kommentere dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.