Endelig gjennomskuer amerikanerene apen Hussein Obama?

Ja, hvor skal man ikke kunne kalle Hussein Obama ape? Sosialistene framstile jo hans store forgjenger George W. Bush som en ape ved flere anledninger, men når man endelig får en president som ter seg og snakker og oppfører seg  og ser ut som en ape, ja da er det plutselig rasisme! Sosialistenes dobbeltmoral kjenner ingen grenser!

Det er ett velkjendt faktum at det aldri har blitt brakt på det rene at Hussein Obama faktisk er amerikaner, det er vel så sansynlig at han er en afrikansk muslim! Amerikanerene lever altså hver dag med en  potensiell landssviker i det hvit hus!

Men nå virker det som om den muslimske tåkefyrsten er blitt avslørt, også av de amerikanere som falt for løgnene til Hussein Obama under valgkampen! La oss håpe det ikke går altfor lenge til vi får en ekte amerikansk mann i verdens mektigeste jobb! Tar det for lang til vil denne muslimen bygge ned alt det den vestlige sivilisasjon og demokratiet står for. Og sosialistene fryder seg selvsagt over det!

Folkeforførere som Hussein Obama er ett av demokratiets største problem, og historien vil nok se han i samme lys som Hitler!

Annonser

41 tanker om “Endelig gjennomskuer amerikanerene apen Hussein Obama?

 1. freppere er vel ikke kjent for å være veldig smarte så er ikke overraskende at ho skjønte det før nå.

 2. Beklager å måtte stille deg spørsmålet; Men har det rabla totalt for deg?
  Du er FrP-ere lik. Bruker utvalgte ord mot folk konsekvent, ord du tror skaker og river litt i folk. Her bruker du Hussain for alt det er verdt, like mye som du i stort sett alle artikler bruker sosialist der det måtte passe deg.
  Jeg vet ikke hvem du er, men har googlet deg litt og kan raskt konkludere med at du er politisk død i hele din framtid med det du har servert. Ikke en gang Siv Jensen ville tatt i deg med ei ildrake om den tid kom, i alle fall ikke min nære venn Harald Tom.
  Retorikken din er så tanketom at det grenser til behov for støttekontakt. Noen burde tatt bedre vare på deg. For hvor i helvete alt dette hatet kommer fra vet du nok best selv. og jeg tviler ikke på at hatet har hatt god grunn å vokse i.
  For meg ser det ut som du er ei bortskjemt drittjente som ikke har knepet i ærlig arbeid. Men for all del. Du må bare sitte der med hatet ditt, men vit at det er det verste oppgulpet av fjas jeg noen gang har sett. Vidkun Q var betraktelig bedre artikulert enn deg, faktisk. Det mest positive er at det er underholdende å se alle skrivefeilene du serverer, og det dype hatet.
  Uff.

 3. «Dette var dårlig», Balder, har du ikke lest hildegunns kommenteringsregler:

  «Hvis du først bestemmer deg for å poste en kommentar, post helst noe som gir mening til artikkelen jeg har skrevet. En kommentar som “Knallbra!” eller et vanlig sosialistisk “Dette var dårlig!” gir ingen utfyllende mening og tar kun opp unødig plass som er reservert alle de fantastiske gode kommentarene som kommer inne fra rikspolitikere og andre viktige mennesker».

  Så Balder, vennligst ikke ta opp unødig plass på hildegunns blogg, det er rikspolitikere og andre viktige mennesker som har reservert plass for fantastisk gode kommentarer.

 4. Nå ser man gang på gang at eneste forsvar fra sosialister er mot person og ikke på sak . Balder burde se igjennom sitt eget sinn, og være for god til dette meningsløse innlegg.

 5. jess! takk. zildete. jeg har hørt rykter om den kommenteringsregelen.. flott å endelig få ta del i dens store bamhjertighet overfor yttringsfrihet og bloggverdens alltid-seriøse tone.

 6. takk balder. for tips om googling. nå har jeg iallfall et bilde og en alder å forholde meg til. en jente på 18 «man nesten aldri finner uten et smil».. eller noe sånt. det smilet har jeg ikke sett mye til i denne bloggen :/

 7. Sosialistene altid dem, var det ikke så at Obamas far var afroamerikaner mens hans mor var britamerikaner?

  Uansett, hva pokker spiller det for rolle, det har ikke vært en bra president siden JFK og selv han hadde noen skandaler.

  Skjønner ikke hva likheten mellom Sadam og Barrack er.
  Sadam Hussein ble såvidt jeg vet plassert der han er idag, mens Obama ble valgt.

 8. Det må jeg si – dette er noe av den mer skremmende lesningen på lenge. Hildegunn du MÅ søke hjelp. Seriøst. Så mye sammensurring av fri fantasi, endeløst hat og absurde «meninger» er ikke bare fascinerende men også farlig. Helt utrolig. Hvor gikk du på skole egentlig? hos hitlerjugend? Ser for meg en slik person som deg bare med det minste lille hint av makt – meget skremmende.

 9. hei hildegunn

  du sammenligner obama m hitler. bra å se at du er negativ til historien om nazi-tyskland. eller misforstår jeg da?

  uansett så lurer jeg på argumentene dine? hva gjør obama som er så forferdelig at han vil komme i samme hylle som en mann som ville utrydde dem mennesker som hadde feil nese?

  for å understreke: hva er det obama gjør feil? eller en han bare født feil?

 10. Halooooo? Koko. Noen hjemme?
  Her er litt av Hildegunns regler for å kommentere.
  Denne regelen ekskluderer henne selv fra videre deltagelse på egen blogg.
  For et fjols.

  § Sletting eller redigering av kommentarer

  Kommentarer jeg finner upassende eller som jeg ikke liker og uten innhold, for eksempel nedlatende, diskriminerende, spam, etc, slettes uten ytterligere forvarsel. Jeg forbeholder meg også retten til å redigere kommentarer, der jeg ser det nødvendig.

  -Hildegunn forbeholder seg altså rett til å endre kommentarer, altså i beste mørkerøde sosialistiske tradisjon. Godt å vite.
  -At hun har ordet «diskriminering» i sitt forråd er meg en gåte når en ser jentas innlegg.
  -Hun snakker om «nedlatende» slik en skulle tro hun mente alvor.

  Du har åpenbart krav på å få tilbake skolepengene dine. Obama vet du tydeligvis ikke en dritt om, heller ikke Hitler.
  Nei, her har du en nedlatende til frk.Hildegunn; jeg er nå overbevist at du er ei drittjente som trolig har fått for lite bank i barndommen. Det er i alle fall ikke mange som har banka vett inn i skallen på deg.

 11. Og til Hebbelille:
  Nei, her går jeg rett på person. For det denne jenta trenger er en støttekontakt og en voksenperson som kan lede henne inn mot et normalt liv.
  Hun forfekter facisme og rasisme i tillegg til en nyanse nasjonalsosialisme. Og DET gidder jeg ikke ta på andre måter enn som et ledd i en psykoanalyse.
  Sakene denne Moldejenta Hildegunn tar opp er så full av grums og dumskap at den ikke bør kommenteres.
  Det er foreldre, barnevern, skole og helsevesenet som har sviktet her. Og da er det for dumt å gå inn i argumenter som tydeligvis hører mer til et sykdomsbilde og hat.

 12. For ta eksempelvis dette som står i innledningen:

  «Ja, hvor skal man ikke kunne kalle Hussein Obama ape? Sosialistene framstile jo hans store forgjenger George W. Bush som en ape ved flere anledninger, men når man endelig får en president som ter seg og snakker og oppfører seg og ser ut som en ape, ja da er det plutselig rasisme! Sosialistenes dobbeltmoral kjenner ingen grenser!»

  Her klør det hos pasienten Hildegunn.
  Hun pirres tydeligvis nedentil ved å våge seg ut på glatta og kalle Obama for en ape. Kun for å provosere. Så slår hun fast at «da er det plutselig rasisme». Altså ETTER at hun har tatt første steg ut på isen, og det er ikke en kjeft som enda har kalt henne rasist. Heller ikke jeg, men nøyer meg med dum.
  Hun forsvarer sine egne tåpelige utsagn før noen har angrepet henne. Hun klarer altså ikke å vente. Slik en dritunge griner seg til for å åpne julegavene lille julaften.
  At det er sosialister som kaller Bush for ape får stå for hennes regning, men hun bør jo ha belegg for det hun skriver.

  At hun regner Bush, tidenes mest upopulære president (kåret av amerikanere) for å være en stor president må hun jo få lov til. Så får vi andre heller peke og le.

 13. Balder og «smil», hvordan googler dere og finner ut at hildegunn er en 18 år gammel Molde-jente? Bare nysgjerrig.

  Selv om jeg ble paff første gangen jeg droppa innom bloggen, er jeg mer og mer sikker på at hildegunn er en morroklump uten noen parti-politisk tilhørighet, men som ikke liker banal frepper-egoisme-kunnskapsløshet-ignoranse, og som driter ut denne ved å blogge slik «hun» gjør. Noen av hennes blogger/kommentarer har knapt skrivefeil, i andre flommer det over. Bevisst?

  Moro er det lell, heia, hildegunn!

 14. Sosialdemokratiet legne leve:
  at menneskene stammer fra apene altså

  Akkurat der tar du feil – menneskene stammer ikke fra apene – mennesker er en apeart – vi bare liker ikke å innrømme det (jeg tror vel mest det har å gjøre med at Orangutangene, Gorillaene og Sjimpansene er litt flau over slektskapet – og de hadde vel vært enda flauere om det ikke var for at det stort sett er hyggelige forskere de får på besøk, og ikke freppere)

 15. Søk på Hildegunn M. Tønder Olsen.
  Det er også ei gruppe på facebook som kalles «Hvem Faen er Hildegunn M. Tønder Olsen»
  Hun bruker også bilder i profilen sin, om det er av henne vet jeg ikke, og om hun er en jente fra Molde vet jeg heller ikke, og er egentlig revnende likegyldig til det.
  Noen hevder hun spøker, det tror ikke jeg. I alle fall vil hun få store problemer med å «avsløre» dette tatt aktiviteten i betraktning. I så fall bør hun dunke i bordet et medlemskort fra Rødt eller noe slikt.
  Mulig hun kopierer denne jenta fra USA som jeg ikke husker navnet på, men som holdt det gående ganske lenge. Henne gikk det ikke så bra med, for å si det mildt.
  Hun har i alle fall for vane, tydeligvis, å adde venner hun ikke kjenner på facebook. Er nok et forvirret FrP menneske, og dem er det nok av.

 16. Balder: Er det for mye forlangt for en som deg å skjønne at man her skal diskutere sak og ikke person!!!??? Iallefall ikke MIN person!!

  Hold deg til tema eller det blir kånsekvenser!!!!!11!!!!

 17. Men i ditt tilfelle er det jo ingen sak å diskutere? Det du sier er jo i det store og det hele oppkonstruert. Da kan i jo likegodt diskutere om Julenissen liker bringebær eller blåbær best, uten å ta veien om Julenissens eksistens.
  Du slenger ut påstander kun i beste fall Demokratene (og helt klart ikke hverken FrP eller andre partier til venstre for demokratene) vil si. Og stort sett bygger du opp stråmenn som du slår ned, som mann sier. Om hvis noen (les bla meg) ber deg dokumentere det du påstår, så svarer du så og si ALTID med personangrep (og bryter dermed dine egne regler).

  Så balder: Les denne bloggen med et smil om munnen. Det gjør i alle fall alle andre her 🙂 For denne jenta(Hildegunn), hun tror jeg stemmer Rødt til griser flyr og dovre faller 😉 Noe annet ville bare vært dumt.

 18. Hildegunn, hvordan vet du at Obama er muslim? Han er da kristen og medlem av en kristen menighet såvidt jeg vet. Hva gjør ham til muslim?

 19. «Hussein» er ikke nødvendigvis et muslimsk navn. Du har rett i at dette fra din side er en «no-brainer». Du vet selvsagt at det finnes kristen i libanon, marokko, etiopia osv og at hvem som helst av dem kan bære navnet Hussein uten av den grunn å være muslimer. Har du mer enn det å fare med, eller mener du at mellomnavnet alene definerer hans religiøse tilknytning?

  Er det derfor også bevist at Tore (Vigridbloggen), fordi han har et norrønt navn, bekjenner seg til åsatroen?

 20. Du sier at navnet «kristen» er avnlig i disse landene. Jeg peker nok en gang på din kunskapsløsehet, og så prøver du å komme unda med å skifte tema på den måten!?!?!!?

 21. I all verden…. (oppgitt!) Nei, jeg sier at det finnes kristne i de landene som godt også kan hete Hussein. Jeg har aldri, noensinne, sagt at navnet «Kristen» er vanlig i disse landene. Det er lurt å lese det man svarer på.

 22. Du verden hva har vi her ? En Frp blogg som faktisk klarer å få partiet til å framstå som ennå mer useriøst enn det selve partiet fint klarer på egenhånd !

  Stå på ! Du gjør en utrolig bra jobb !

 23. Ler meg skakk av dumskapen denne jenta legger for dagen.

  Folkeopplysning 1. Navnet Hussein betyr «Kjekk». Og de fleste mener jo at Obama er en kjekk kar. Og Hildegunn må grave grøft fordi hun tror Hussein har noe med islam å gjøre.

  Folkeopplysning 2: «Sier navnet “hussein” deg noe? Ærlig talt dette er en no-brainer!!!» Trodde du ikke skulle diskutere person, men sak? Klør det nå Hildegunn?

  Folkeopplysning 3: «Balder: Er det for mye forlangt for en som deg å skjønne at man her skal diskutere sak og ikke person!!!??? Iallefall ikke MIN person!!»
  -Vel Hildegunn. Det er jo nettopp person du diskuterer i selve innlegget ditt, nemmelig herrene Obama og Bush. Du diskuterer ikke SAKENE de står for. Jo, så derfor diskuterer vi nå DIN person, eller DIN diagnose for den saks skyld.

  Du må passe på å ikke klø for mye. Det er lenge til valget og du risikerer å bli sår.
  Syte-Siv blir stolt av deg. haha.

 24. Kan noen bekrefte at denne bloggen ikke bare er tull? Jeg kan ikke se for meg i mine villeste fantasier at dette er de oppriktige meningene til et menneske…? Problemet er bare at dersom det er en motstander av FrP som skriver denne bloggen for å forsøke å skremme folk fra å stemme FrP, så går vedkommende kanskje så langt at man forstår at det kanskje er tull…?

 25. ang gOOgling av hildegunn. jeg gjorde et kjapt søk og ser at jeg fant feil pers tidligere.

  dog er det to sider som kan gi en avklaring.

  her er H «litt» kritisk i dagsavisen:
  http://www.dagsavisen.no/innenriks/article402925.ece

  og her sier leif at hun ikke finnes:
  http://myrstad.bloggnorge.com/2009/06/13/hildegunn-finnes-ikke/

  dessuten har hun profil på facebook med bilde av en spicegirl (for øyeblikket).

  det trekkes kanskje en forhastet konklusjon når det i kommentarene til blogginnlegget til leif sies at dagsavisen har kommentar fra denne damen.. og derfor fins hun. hvem vet om dagsaveisen noengang har snakket med henne, eller bare kopiert fra facebooken/bloggen hennes eller lignende.

  samtidig ville jeg kanskje tro at frp sentralt hadde stoppet denne damen fra å uttale seg da frp bruker mye tid på saumfarte nyhetsverdenen og arkivere alle nyhetssakene.

  uansett gleder jeg meg hvis hun skulle dukke mer opp i nyhetsbildet.

 26. Hildegunn, beklager aa maatte meddele dette, men naermest samtlige amerikanske presidenter har en periode rett etter valget hvor de har oppslutning langt over 60%. Det er slettes ikke uvanlig at den begynner aa dale etter 6 – 7 maaneder. Faktisk har dette hendt ved omtrent samtlige presidentverv i historien.

  Det som er morsomt her er at du faktisk har mindre tillit til CIA, FBI, NSA, Board of Elections, staten Hawaii og den amerikanske staten generelt enn en gjennomsnitts sosialist. Her klarer du faktisk aa spekulere i at samtlige amerikanske etteretningsinstanser, samt myndigheter ikke klarer aa finne ut om en valgkandidat er fodt i landet. Er du dum i hodet!?

  Vel, det sier seg vel selv naar du klarer aa kategorisere alle afrikanske muslimer som landssvikere. Kan jeg faa en forklaring for hvorfor afrikansk-amerikanske muslimer skulle vaere mindre kvalifiserte for et presidentverv enn en hvit mann i 50 – 60 aara?

 27. Hildegunn: Hussein er et arabisk navn og betyr «god», «kjekk» eller «pen». Arabiske navn er ikke uvanlige i USA, da over 1,1 millioner amerikanere er av arabisk herkomst, inkludert den republikanske senatoren John Sununu, Apple grundlegger Steve Jobs, overstkommanderende for amerikanske militaere styrker John Abizaid, eller f.eks. Ralph Nader. Bare 20% av amerikanske arabere er muslimer. Resten er kristne, joder, agnostikere, ateister etc etc, men de fleste har fortsatt arabiske navn som f.eks. Sununu, Abizaid, Nader eller Hussein. Dersom du har problemer med dette, saa tror jeg ikke helt du har skjont det amerikanske samfunnet.. Hilsen en norskamerikaner.

 28. Denne bloggen er en ganske kjent forfalskning fra et lokkallag i Rødt. Hildegunn M. Tønder Olsen eksisterer ikke, det vet de fleste i blogg-Norge nå.

  Ikke særlig forskjellig fra Sions Vises protokoller, eller andre forsøk på å sverte andre grupper, denne gang FrP’ere.

  At presumptivt oppegående mennesker ikke klarer å se dette er for meg en gåte…men viser vel kanskje hvilke fordommer som råder hos venstresiden, og hvor langt de samme er villig til å gå for å vinne «kampen mot de i grusomme i FrP»?

 29. Jeg, og mange med meg, har lurt på om denne bloggen er ekte eller ikke. Selv har jeg vekslet mellom tro og tvil. Nå har jeg trodd at Hildegunn er ekte og er seg selv, en god stund.

  Om du vet noe annet så kom med det. Hvilket lokallag i Rødt? Om dette er en ubestridelig sannhet antar jeg at det er kjent hvem som faktisk skriver denne bloggen?

 30. Dette er nødt til å være tull, og synes faktisk du bør slutte å blogge…eller å tulle iallefall. Du skremmer jo vettet av folk! Vi vet jo at det faktisk finnes sånne skruller der ute som du nå fikterer, men slutt. Ikke gi de en stemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.