FRP seirer på alle fronter!

Vi kan i dag lese hvordan FRP nok en gang tar rotta på sosialistene med sin fantastiske mediestrategi! Jeg gir meg over av beundring for hva de kloke hodene i FRP klarer å få til! Med systematiske teknologisk virsomhet blir sosialistene sporet opp og intelektuellet tilintetgjort og FRP står tilbake som de ultimate seiersherrene! Bare tenk på hva disse fantastiske unge menneskene kan bidra med for landet vårt fremmover med FRP i regjering!

Fremtiden er lys for folk flest! Det er bare sosialister som evig skal vandre i mørket!

Annonser

35 tanker om “FRP seirer på alle fronter!

 1. FRP SIEGT AN ALLEN FRONTEN!

  Dere kristen-konservative freppere kan bare gå å legge dere.
  Vi såkalte «sosialister» nyter heller sommeren enn å sitte å spy opp valg-gulp.

 2. FRP er partiet for alle.Norges mest seriøse parti.Lytter på
  velgerne i motsettning til alle andre partier.

  JILL

 3. Dere sosialister er bare noen oppblåste rotter, som hører
  hjemme i komposthaugen. Der kan dere hygge dere og avle nye sosialister, mens dere slafser i dere samfunnets overskudd.
  Fint at dere holder dere unna.

 4. Jo, jo. Flott at du toner flagg ved å bruke Göbbels gamle slagord… Glem ikke at Tyskland også seiret på alle fronter, -ihvertfall en stund.

  Så kan vi, som ifølge christ er «oppblåste rotter» konsentrere oss om valgkampen. «Folk flest» er vel flertallet og de rødgrønne har derfor langt flere av «folk flest» bak seg enn FRP har. Slik vil det nok forbli.

 5. Sosialismen og nasjonalSOSIALISMEN er to sider av samme sak. Typisk dere undermåler-sosialister å uttale dere om ting dere ikke har greie på!!

 6. Den som kaller folk som mer eller mindre er på venstresiden for sosialiser i dag, er vel av samme karakter som dem som kaller frpere for nazister? Uttrykkene er ihvertfall likee gode tegn på mental kapasitet..

 7. «Sosialismen og nasjonalSOSIALISMEN er to sider av samme sak.»

  Eh, nei, slettes ikke! Det finnes masse beviser på at du tar feil om du gidder lete, ta gjerne en titt på aftenposten fra 30 tallet så ser du klart hvilken side NAZIene sto på og hvem som støttet dem.

  «Typisk dere undermåler-sosialister å uttale dere om ting dere ikke har greie på!!»

  Høres nesten ut som om du er en «undermåler-sosialist» selv, Hildegunn, ettersom du i høyeste grad uttaler deg om ting du ikke har peiling på her.

  Og, nok en gang, «folk flest» er heldigvis mange flere enn FRP!

 8. reciver: Du hadde tydligvis ikke historie på skolen. De to sosialistiske retningene er kliss like, begge frihetshatende og antidemokratiske. Hitler og din helt Stalin kjempet side om side på 30 tallet!

 9. «Hitler og din helt Stalin kjempet side om side på 30 tallet!»

  Nå har Stalin aldri vært min helt, da…. Men, nei, de gjorde nok ikke det. Hitler og Stalin slåss mot hverandre ‘(Støttet hver sin side) i den spanske borgerkrigen. De kom til en midlertidig fred i 1938 med Molotov- Ribbentrop pakten, men Hitler brøt den i 1941. De kjempet slett ikke side om side, men de besatte hver sin del av polen i 1940.

  I motsetning til deg, Hildegunn, har jeg flere hyllemetre historie hjemme enn noen mastergradsstudent har, og, ja, jeg har lest alt sammen….

 10. Kan du forresten komme med eksempler på hvor Hitler og Stalin skal ha kjempet side om side på 30 tallet, Hildegunn?

 11. Frpere kommer seg opp om morran.
  Derfor vinner vi. Mens sosialistene sitter med huet i dass og elger
  opp gammal rødvin og blåser hasjklumpene ut mellom tenna,
  møter FRPerne morgengullet med et smil mens de nynner og smiler for de vet at de VINNER.

 12. Dream on, crist, dream on… Mens vi sosialister er på jobb tenner vel du dagens første rullings og lurer på når trygda kommer denne måneden….

  Nuvel, den var stygg, men ikke styggere enn oppgulpet ditt, og sikkert ikke sannere heller.

  Om du er seriøs og lever i en verden av stereotypier som det du gir uttrykk for så er nok seieren din en like stor illusjon som inntrykket ditt av sosialister.

 13. Less is more.

  Dere burde lese litt historie istedet for å få betalt for å surfe. Da hadde dere oppdaget at gjennom historien er det veldig mange som ROPER høyest uten at det har betydd en dritt. Det er innholdet man vinner på, og selv om dere har klart å skrape sammen nok penger til å leie sat plass, så er det kun de som allerede stemmer Frp som gidder kaste bort tida på de «programmene». Du som presterer å sammenlignet Obama med Hitler burde kanskje også lese om en av USA s rikeste som kjørte valgkamp i USA for få år siden og brukte meningsløst mye penger, vant han ? ikke ? huff da.

 14. Spørsmålet som jeg vil stille er: Har FrP seiret flere ganger på denne fronten? Du har jo tidligere hevdet at sosialistene i media overser Frp til stadighet, og at partiet derfor ikke får noe særlig oppmerksomhet. Så hvordan kan da FrP ha seiret på denne fronten nok en gang?

 15. «Kan du forresten komme med eksempler på hvor Hitler og Stalin skal ha kjempet side om side på 30 tallet, Hildegunn?»

  Rapallo avtalen av 1922 gav tyskland mulighet til å omgå versaillesavtalen og bygge opp sitt militære med tunge kjøretøy og annet som de hadde forbud mot å bygge opp pga første verdenskrig. Avtalen ble vedtatt noen uker etter at Stalin tok over Sovjetunionen.

  Stalin gav med andre ord Tyskland mulighet til å starte opprustningen av sitt eget forsvar og omgå begrensninger satt på deres forsvar og opprustning etter første verdenskrig. Stalin la dermed grunnlaget for tysklands militære opprustning som Hitler senere høstet fruktene av.

  Om en vil tolke det slik, så kan en det. Dog er det jo mange problemer med en slik tolkning. Stalin kunne ikke vite om Hitlers valgseier nesten ti år senere, ei heller at de kom til å gå til angrep på dem like under 20 år senere, for å nevne noe.

 16. Vel, Bengt… Den avtalen ble inngått lenge før Hitler hadde noen som helst politisk rolle, så den beviser da ingenting om senere samarbeid mellom Hitler og Stalin.

 17. hildegunn: har lest igjennom mye av bloggen din i det siste, rett og slett fordi jeg finner den underholdende!! Jeg har fått med meg at alle er sosialister og dumme og røyker hasj og hører på feil musikk, er åndsvake osv osv Osv. Men har enda ikke finnet noe svar fra deg på FLERE spørsmål ang deg? Flere som har sjekket deg opp, flere steder, og konfrontert deg med dette, men da blir det alltid stille?? Og du svarer jo ikke på yrke, selv om det har kommet fram tidligere at du ikke har? Korriger meg Gjerne hvis jeg har tolket feil. og Alder?? er litt spent på om du egentlig er seriøs her, eller om du …. tja, veit ikke helt jeg…… du er vel ikke seriøs?

 18. Kjære Hildegunn
  Enten er du ein djevel på ironi, eller så har du gravd deg ned i eit hull.
  Både du, sumarvikarane i FRP og andre politisk parti burde prøva å få i gang litt verdiskapning. Gjera eit reelt arbeid. For no gjere ein som arbeider på 7/11 meir nytte enn dykk.
  Men kven veit.. Kanskje dykk er superhelta om natta og reddar Noreg frå alt det onde.

  God sumar vidare! Det er deiligt å bli provosert ein gang i blant:)

 19. mag: LOL! du kan umulig ha lest igjennom hele bloggen når du ikke har funnet svar på noen av spørsmålene dine. Forøvrig trenger jeg ike å stå til rette for deg!!!! HVEM TROR DU EGENTLIG AT DU ER DIN SKITTNE SOSIALIST!?!?!? Du komer på min blogg og KREVER at jeg utgir personlig informasjon om meg selv slik at du og dine likesinnede kan sjikanere meg på arbeidsplass, hjemme og andre steder?!? JEG ER STERK!!! og jeg har opplevd dere sosialisters sjikane og angrep på min person i virkeligheten tidligere etter oppslag i en av riksavisene og har måtte få hemmmelig nummer og adresse for å slippe unna dere!!! SOSIALISTER SOM DEG SKYR INGEN MIDDEL!!! Selv om reglene mine krever at du kommenterer under fult navn ås gjør du IKKE det selv, du kommer ikke med noe informasjon om deg selv, mens mitt navn og mer om meg er det alt en del om om du flytter litt på den analråteinifiserte sosialistræva di og faktisk LESER MIN BLOGG!!!! SLUTT Å PRØV Å TVINGE MEG TIL STILLHET MED TRUSSLER OG SJIKANE!!!!!!

 20. hm. min googling var litt feil tidligere.

  funket bedre med hennes hele navn.

  «hildegunn tønder olsen» med hermetegn. to sider. les «hildegunn fins ikke» der er det videre linka til en artikkel i dagsavisen.

  frp ville nok stoppet henne hvis hun var et virtuelt troll.

 21. merkelig. prøvde et lengre innlegg.. men den hadde lenker i seg. da funket det ikke å poste. er det en sperre i bloggen?

  kanskje derfor hun ikke kan gi oss noen nettsider i kommentarene fordi hun har låst det som funksjon? kanskje sitter hun fortvilet å prøver så godt hun kan, og til slutt blir hun så forbannet at hun bare slenger drit til alle «oss» sosialistiske lesere og synsere. lenge leve!

 22. Smil; Frp forsøker desperat å finne ut mer om denne jenta og få stoppet henne.
  Jeg vet at de nå synes det går litt over styr, og det er jo en grei diagose.

 23. Hm-http://www.facebook.com/hildegunn.olsen?sid=ce77aeefa54c89dc190d999605e30aad&hiq=hildegunn%2Ct%C3%B8nder%2Colsen&ref=search#/photo.php?pid=30407485&id=1297322669

 24. balder: gjør de? merkelig da at de godtar at dagsaveisen skriver at hun uttaler seg? syns du ikke? for da blir hun liksom en talsperson.

  fikk forresten ikke til den siste linken.. kanskje fordi jeg ikke er venn m henne?!

 25. Balder og Smil: slik personforfølgelse og diskusjon av min person som dere drive m er helt uakaseptabelt!!!!!!!!!!! JEG ER STREK, men jeg frykter dere sosialister som prøver å ta meg og å skade meg og min familie!!!!!

  DERE BEVISER BARE AT SOSIALISME ER REN ONDSKAP!!!! ikke rart at HITLER OG STALIN var sosilister!!!!!!!!!!!

 26. jammen frp driver jo å leter etter deg, også. da er de like mye sosialist som meg. så det så.

  jeg er snill som et lam, kunne ikke skadet noen jeg. kanskje hasjen som gjør meg slik?!! eller hva sier du hildegunn!

 27. » ikke rart at HITLER OG STALIN var sosilister!!!!!!!!!!!»

  Nok en gang, Hildegunn, der tar du totalt feil. Se innleggene mine over…

 28. hehe, hildegunn… du er nok sterk du ja, men kanskje søke litt hjelp for og kontrolere dette? Dette er ikke frekt ment, men du reagerer jo noe fryktelig på alt, og kommer sjelden med noe fornuftig! Trussel og sjikane? hvor har du fått det fra? har du lagt merke til at ett helt klart flertall, hvis ikke alle som har kommentert her er uenig meg deg?er det fordi at Alle er dumme, og du er den eneste med fornuft? eller? nå venter vel en skyllebøtte uten like, men shit happens:)

 29. Dette her var artig dere, vi har en person som kan men kansje ikke eksisterer som kaster ut usaklige kommentarer.

  Høyrefolk er farligere for venstrefolk en hva venstrefolk er for høyrefolk, det har blitt bevist om og om igjen verden over.

  Seinest ble en fyr banka opp av en gjeng høyre, det eneste artige var at de hadde tatt feil i en kommunistisk demonstrasjon og banket en av sine egne.

 30. He, He, He.
  Har lest alle bloggene. Interessant. Hildegunn bruker jo ikke skyts i det hele tatt. Det er et sä lie at det er umulig ä se.

  Sosialistene har definitivt drept mest mennesker opp igjennom tiden. Se i historien. De er definitivt farlige, og det er ikke merkelig at mange hater dem.

  Antisemititter- se polen 1968—etter hitlers forferdelige regime og drapet av mange jöder, fortsetter altsä sosialistene……… det er ikke nok at 6 millioner er borte, neida de rsternde 20.000 skal bort fra polen. og Ja les aviser fra den tiden og ja sosialister.

  Stalin-den födte sosialist. Hvem har drept flere enn ham? Og hvorfor bodde alltid toppene godt, spist godt, ferierte godt m.m og resten av befolkningen, er ikke nödvendig ä si……

  Pol pot. Vokste frem av en verden av sosialister i Frankrike. Nädde ikke frem der men dro likegodt til et annet land og drepte millioner…….. i sosialismens navn da selfölgelig.

  Jeg kan fortsette med milevis av historie her som kan vel dokumenteres, men begynn med ä se pä Norge;

  Kristin Halvorsen—- lever godt, spiser godt, liker seg godt blant toppene, mens de fattigste i Norge öker. Utrolig. iffölge EU regelverk har altsä fattige i Norge ökt.

  Jens Stoltenberg- hvorfor i all verdens dager skal han bestemme over mine prioriteringer i livet. Hva jeg skal bruke pengene til og ikke. Selv betaler jeg meg inn pä privat sykehus, betaler av egen lomme for ä ikke stä i kö i 6mnd. nei fä disse godtspisende toppene ut av regjeringsbygget.

  Og ikke minst Gerd Liv Valla. Arbeiderpartikvinne nr 1. Bryter alle regler när hun när toppen, som Stalin, som Pol Pot, som Che etc. Hvorfor? Jo fordi komunisme kan i 95% sidestilles med kommunisme. Og hvem gikk i tog og stöttet Pol pot i 60-70 ärene. Jo sosialistene med Gerd Liv valla som sentral. Vil hun svare pä dette idag. NEI;NEI;NEI:

  Norge er det mest navlebeskuende landet i verden. Nordmenn er late. Nordmenn slöser med penger. Penga har rett og slett godt til hodet pä nordmenn generelt. Flau over ä väre nordmann……..

 31. Minner meg om nazistenes «Tyskland seirer på alle fronter». Kjenner du igjen den? Retorikken din virker akkurat som den nazistene brukte.

 32. Veldig bra ironi her. Dette er det beste jeg har lest på lenge, og jeg har moret meg skikkelig med denne gøysaken. Har meget vanskelig for å ta deg seriøst her, og dessuten virker det heller useriøst på måten du fremlegger ditt «eget» parti. Men for all del, stå på slik, så skal du se at med denne instillingen bor vi alle i Afrika i inngjerdinger. Lykke til med valg i 2013!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.