Triumferende Comeback!

Jeg vurderer å gjøre ett TRIUMFERENDE COMEBACK på bloggen min! Jeg vet at mange savner min sterke blogg stemme nå i den avgjørnede valg kampen, og ønsker at jeg skal lede ann å kampen mot sosialisme!

Så jeg spør! Om tjue fans legger igjen sin støtte i kommentar feltet så vil sterkt vurdere ett FANTASTISK COMBACK!!!

Følg med!

Annonser

27 tanker om “Triumferende Comeback!

 1. Jeg stemmer også IMOT et såkalt comeback! Jeg kan styre meg for dine tafatte, dumme innlegg fulle av billige poenger og orddelingsfeil.

  Ja, det er ytringsfrihet på nett. Du virker litt fornærmet for at folk har kritisert dine innlegg? Det er dialog og ytringsfrihet det!

  Ytringsfrihet er også frihet til å ytre idiotiske ting, men det blir ikke gode ytringer av den grunn. Spar plassen til noen som har noe å bidra med – om det så måtte være på høyresida eller venstrsida.

 2. Hele bloggen din er en stor bløff. En eller annen sosialist skriver og administrerer denne bloggen. Trolig i et forsøk på å vise hvordan «en typisk frp’er» er.

 3. Helt klart for!

  Ikke at jeg gidder å prøve å diskutere noe med deg, da du ikke en eneste gang klarte å forsvare standpunktene dine med annet en enten et personangrep, eller en usakelighet. MEN…jeg synes det er veldig moro å lese hva du presterer å skrive 🙂

  Så gjør venstresiden en tjeneste, og kjør på!

 4. Rimgrim: Sitat? Nå skrev jeg jo at jeg sang «Hvordan ville livet vært uten deg???

  Vi driver ikke med sitater her ettersom dette er jo klart og tydelig noe som soslistene har funnet på for å undertrykke ekte mordmenn. Dette burde du jo allerede har lært på vår egen galakseutdannelse.

 5. Åja, beklager. Trodde bare du feilsiterte, jeg. Min programmerte soslitsgjerne har mer eller mindre rusta opp pga. Hildegunns lange fravær.

  Mordmenn? Hehe

 6. Olebole kan gå å spise bæsj, sosialist bæsj! (oh snap 1-0 til meg!) Jeg stemmer for at frihetsforkjemperen Hildegunn tar opp sverdet igjen og forteller oss hvordan det bare kommer bæsj ut av munnen på sosialistkomunistene! Værden har vært så grå og banal etter at dragen Hildegunn gikk i dvale…

 7. La dine bevingede skrevne ord drysse over oss du gudbenådede sosialist- og kommunistrefser!

  Den sosialistiske ideologi, som også kommunismen henter sin ondskap fra, og som i løpet av 70 år (mellom 1920 og 1990) var skyld i 148 000 000 menneskers død, MÅ BEKJEMPES!

  Nå ønsker kommunistene og sosialistene å parre seg vilt og hemningsløst med en enda ondere politisk og religiøs ideologi, nemlig islam. Disse tilbakestående ideologier har kapitalisme, liberalisme, Amerika( bedret seg litt pga. Obama er såpass venstrevridd), Israel og menneskets/individets frihet som sine øverste hatobjekt.
  Når sosialismen og islam har slått sine pjalter sammen, så skal menneskeheten få merke hva helvete virkelig er.
  Da vil «frihet», «individualisme» «jeg bestemmer over meg selv» » mine barn skal ikke tvinges til å gå i barnehagen» osv. bli et forbudte ord.
  100 piskeslag på torget hvis naboen tyster på deg om du bare hvisket det frem. Blir litt som i gamle DDR, bare at der ble du torturert og satt i fengsel hvis de trodde du hadde høyreorienterte tanker. Men siden islam er en ideologi som liker ekstem vold og brutale straffemetoder så vil de antagelig få bestemme det strafferettslige. Lurer forresten på når vi får det første islamske partiet i Norge, med så mange muslimske innvandrere som har kommet og som fortsatt kommer, vil det neppe bli så alt for lenge til. Innen 10 år?

  Merker meg også Leonard Cohen’s meget skremmende uttalelse: «Det som kommer etter Amerika vil ingen like». Så kan jo hver og en tenke sitt om fremtiden og hva den vil innebære. Jeg er dessverre MEGET pessimistisk.

 8. hvis du leser deg litt opp, og ser litt mer realistisk på ting, skal du ikke se bort i fra at du blir litt mindre pessimistisk 😉

  For hvis du tror alt til venstre for høyre her i landet ønsker oss tilbake til DDR, da er du virkelig på ville veier.

 9. Jeg er for! Haha for noe søppel.

  Skjønner ikke at du gidder å nedverdige deg selv til å være så dum og la alle få vite om det.
  Kom over dritt bloggen din på vg, forestilte meg hvordan du så ut på bakgrunn av det du spyr ut. En liten kinaputt, ikke helt ulik sinnataggen, sittende foran pc`en og får orgasme for hver lille dumme billig poeng du skårer og feirer det med et gledeshyl lik det normale mennesker kaller orgasme.

  Få deg word og skriv dagbok så slipper du å plage folk med vissvaset ditt!

 10. Hildegunn er en like stor løftebryter som politikerne hun langer ut imot. Hun lovte et comeback BARE om hun fikk 20 støttemeldinger. Så langt har jeg bare kunnet telle 13. Logg av, Hildegunn, Logg av.

 11. Du vrir deg unna akkurat som du anklager ‘sosialistene’ for, la meg sitere deg:

  – Om tjue fans legger igjen sin støtte i kommentar feltet så vil sterkt vurdere ett FANTASTISK COMBACK!!!

  I KOMMENTAR-FELTET, ikke twitter, ikke e-post. Du har IKKE fått 20 støtte-meldinger i kommentar-feltet, så: Logg av!

  Så med andre ord, du har ikke engang 20 fans…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.