Løgn eller bedrag? Krev sannheten om Israel!

Svenske medier setter fram beskyldninger om at Israelske soldater plyndrer drepte muslimske terrorister for organ. Israel tilbakeviser dette på det sterkeste, og må selvsagt troes. En moderne demokratisk stat handler ikke på dette nivået. Men spørsmålet må stilles! Om dette var sant hadde ikke Israel vært i sinn fulle rett?

Svaret er ett rungende JA! Muslimske terrorister, som Israel er omgitt av både utenfor og INNENFOR sine grenser har gitt ubeskrivelige lidelser for det israelske folk. De skjeggete turbanterrorsitene som bare venter på muligheten til å sprenge kvinner og barn i luften. De har hele den muslimske verden bake seg, og selvsagt hele den norske venstresiden. Sosialistene lovpriser Hamas, og gir disse fanatistene sugerrør i stats kassa. Ja du leste riktig! DINE SKATTEPENGER finasierer terrorisme.

OPDATERT!!! HEldigvis finnes det noen som vil stoppe denne SINNSYKE sosialist parksisien!!

At sosilister her til lands tar disse løgnene om Israel seriøst er en beklagelig sannhet. Hjernvakste og blindet av sine egnge «sannheter» nekter de å se verden i øynene. At Israel er så langt hevet over sine fienders barbari er udiskutablet. Jeg mener det er langt mer sannsynlig at det er muslimene selv som står bak organstjelingen, og skylder på Israel støttet va sine sosialistiske venner. Flere kilder i midtøsten har raportert lignende.

Men om det var sant, da hadde Israel vert i SIN FULLE RETT! Disse organene kan redde mangel uskyldige liv, mennesker som kunne bidratt til å opprettholde midtøstens eneste deomkrati! Å ta organenen fra de muslimske terroristen skulle bare mangle at var rettferdig med tanke på den ondskap disse barbarene viser ovenfor de vestlige demokratiske idealer.

Desverre blir realitetetn blindet av «sannheter» og manglende kunnskap fra venstresiden. Sløret må trekkes far deres øynekun da kan vi forvente en løsnig i konflikten!

Annonser

22 tanker om “Løgn eller bedrag? Krev sannheten om Israel!

 1. Jeg har nesten ikke ord. Nettopp som jeg trodde du var på vei til å bli gammel, tam og koselig, fyrer du igjen av fra god gammel ankelhøyde.

  Denne var det klasse over!

 2. Hahaha! Herlig! Jeg er med. Tross at jeg har rømt landet for å brukte et halvt år på et sykehus i Australia, føler jeg denne valgkapmen, og særlig denne bloggen helt klart er verdt å lese. Så jeg sviker ikke!

  «Israel er i sin fulle rett faktisk». Og det er vel ikke noe rart at det er terrorister, og eller like fult uskyldige muslimer innenfor grensen til Israel? I alle fall ikke om du velger å følge Israel/amerika sin definisjon på grenser. I følge resten av verden, har jo Israel helt klart hjulpet godt til med å få dem innenfor det de selv mener er grensen for tiden.

 3. Ved et uhell kom jeg over denne bloggen – et kloning som kan se ut som en dyslektisk Vigrig-medlem har skrevet. Så mye rasisme samlet på et sted… uff!
  Israel har rett til å drepe palestinere for å ta organene deres og selge videre? Hvor finner man et slikt menneskesyn? Nei, glem det jeg skrev om Vigrid, de blir bare smågutter sammenlignet med dette søppelet.

 4. For det første de heter ikke muslimske terrorister men de heter muslimske martyrer og for den andre hvis dere er så glad i det så kalte israel hvorfor deler ikke landet(norge) med dem.

 5. Hildegunn, jeg synes du kan gi israelerne dine organer, for vi trenger dem ikke her i landet.
  Lurer egentlig på om du har sirkulasjon i hodet i det heletatt.
  Nei, vent det er jo bare å lese bloggen din som DESVERRE var linket i db.
  Skjønner egentlig ikke at jeg gidder å kommentere noe så åpenbart hjernedødt, men du er så gjennomtrengende lavmål at jeg er nesten målløs.

 6. Haha.. Tenk at det går an å faktisk mene noe så lavpannet som hovedinnlegget her. » En moderne demokratisk stat handler ikke på dette nivået.» Hvor naiv går det an å bli? Selv gode gamle ting foretar seg ting som ikke tåler dagens lys, noe av det til og med i dagslys! Useriøst og bullshit hele innlegget!

 7. Etter at jeg fant denne bloggen får jeg stadig vekk flashback fra den tiden jeg jobbet i tungpsykiatrien…. Ravende gale, klin psykotiske mennesker som langet ut til alle kanter. Kanskje jeg har møtt deg der før Hildegunn ?

 8. Hehe, har en snikende følelse av at Hildegunn egentlig er en sosialist som driver en troll-blogg for å sette den politiske høyresiden i dårlig lys.

  Kan vel hende hun bare er mindre reflektert…hvem vet?

 9. Hehehehehehehehe, jeg har ikke ledd så mye i hele år:) Beklager Hildegunn, jeg vet jeg bruker en hersketeknikk nå, men du må ta og finne deg en norsklærer du kan gå til. Du argumenterer for dine hjertsaker, og ikke bare er argumentene totalt kokkelimonke, men det hele blir fullstendig latterlig når du skriver som en gjennomsnittlig 8åring.

  Og Jalla: ja, du har sikkert møtt henne i din tidligere stilling.

  Og ja, kjære Hildegunn. Jeg råder deg til å donere hjernen din til Israel, du kommer nok ikke til å merke så mye forskjell 🙂

 10. Hmmm.. Nå har jeg sannelig hørt dette også!
  Dette innlegget mener jeg er en smule rasistisk.

  Vil sitere Arnulf Øverland «Skaper vi menneskeverd, skaper vi fred». Ønsker din følelse av menneskeverd god bedring.

  Takk

 11. Åja ser du faktisk har blitt så drøy at du sensurerer bloggen din her..

  Det er jo demokratisk gjort av deg, men det er jo sånn folk som deg holder på. Sensurer alt annet en meninger som passer deg og ikke la folk bestemme og tenke selv «fyll dem heller med propaganda».

 12. Hildegunn er fra ytterste venstre side i norsk politikk, Rødt kanskje, og Rimgrim er hennes/hans samboer. Å skade FRP har de oppnådd, naturligvis

 13. Selvsagt foelger vi den bare for komisk verdi!
  Se abre paa alle kommentarene paa alle artiklene. Folk synes det er latterlig morsomt!

  Er abre Hildegunn som tror en eneste person faktisk tar henne paa alvor.

  Heia sirkusbloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.