Sosialismens kvalmende dobbelt moral!!

Jeg bryter nå min ærefulle taushet, for nå må folk flest ha en ledende stemme i kampen mot sosialisme! For i dag kom nemlig nyheten om sosialistenes utrolig frekke dobbelmoral!! Disse ufyselige sosialisene som daglig trykker Nordmenn ned men sine skatter avgifter og forbud mot all frihet til å nytte lovlige varer som alkohol og skikkelige biler der de stadig fører oss mot sin drøm om å gjøre Norge til ett nytt Nord Korea! Jeg blir kvalm!!!

Selv tar sosialistene lett på sine egne lover! De tar seg til rette på frekkest mulige vis! Det er direkte SYKT at disse folkene kan styre landet!!!

Heldigvis kan vi endre på dette! Gjør din plikt å krev din rett! Støtt kampen mot den onde, frihetshatende perverse sosialismen!!!

Annonser

12 tanker om “Sosialismens kvalmende dobbelt moral!!

 1. Helt enig! Støtt FRP og Høyre i kampen mot sosialisme! Kristin halvorsen har gitt seg selv skattelette, og alle andre mer i skatt. SV vil forkorte selvangivelsen ned til en enkelt setning: «hvor mye penger har du, og når kan vi komme og sløse dem?»
  FRP & Høyre i regjering 09!

 2. Har stemt på FrP siden jeg fikk stemmerett, og er glad for det. De halvkommunistiske frihetsberøverne og nådeløse skattetyvene i den venstrevridde grøftekanten bør stoppes, før vi er ruinert for alt vi eier og har. De finner stadig nye måter og tyne vanlige folk på, slik at vi så vidt greier å få hjula til å gå rundt i en vanlig familie med alle de utgifter man har.

 3. Jeg elsker tidvis irionien som utøves på denne bloggen, men dette blir vel å ta i litt for mye? Du må moderere deg, Hildegunn. Det er ingen som tror på svada’et du gulper opp, og da er det ikke morsomt lenger!

 4. Det var da forferdelig til utbrudd. Det er vel bare tull, håper jeg, for jeg ser ikke i hvilken forstand man kan se norsk politikk med så ekstreme øyne? Slapp av litt. Det blir barnslig med overdrevne fiendebilder og dramatikk.

 5. Som Grimsby og Halløy sier: Det er ingen sosialister eller LO medlemmer som tror på avsløringene som kommer hver eneste dag nå.

  Helga saken er en liten sak, men når den føyer seg inn som den 10., den 20. eller 100. sak som viser hvor store løftebrudd denne regjeringen har hatt, hvor mange løyner de presterer å komme med og hvor mye dobbeltmoral det finnes i denne regjeringen, så er det ikke rart at velgerne får nok.

  Men en ting er de rødgrønne flinke til. De klarer å ignorere alt som kommer. Det holder på sin standpunkt uansett hvor mye dokumentasjon som kommer om at de er på feil vei, eller har bommet fullstendig med tiltakene.

  Men spørsmålet er om Norge har råd til dette håpløse forsøksprosjektet noe lenger ? Skal vi sitte i ro og se på at de også inkl. «Rødt» i regjeringen også ? Eller skal vi brette opp armene og gå til valgurnene og sørge for at de blir lempet ut av regjeringsbygget ?

  Jeg skal gjøre det siste.

 6. Pussig du nevner det… «gjør din plikt, krev din rett» er et gammelt arbeiderslagord. Hører vel ikke akkurat inn under ditt anti-sosialistiske konspirasjonsinnlegg… Bruk din ledende stemme og finn på et eget slagord du…

 7. Ikke akkurat stolt over å ha denne idioten som statsminister i mitt elskede land.
  AP,s halvape og sosialistiske fyrtårn i fri utfoldelse:

  http://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U

  Oppfordrer samtlige som vil bytte ut de rødgrønne til å spre denne videoen på alle fora de kan. Kom igjen folkens, for dette må da sannelig sette skrekk i de fleste oppegående, tenkende mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.