Har de rødgrønne funnet en ny islamistminister til sosialistislamistregjeringen sin?

Osama (obama?!)! sin liv vakt vil flytte til norge og bli minsiter her dette syntes selvføli sosialistene er helt greit og mange av dem sitter nok med sin yndlingsislamist mulla krekar og drikker kaffe og snakker om mulighetene for å gi både krekar og andre terrorister som de nå skal importere en plass i regjeringen.

Dette er i sosialistenes ånd. Importere mange nyte terrorister som skal få lov til å styre lande vårt! SV blir kåte av bare tanken på hvor mange nye overfalds voldtektsmenn de kan importere, og nå skal disse også få sin egen minister, sikkert er det og at osama og obama jobber sammen i denne saken, det har vært planen fra begynnnelsen at terrorister skal sendes til norge når sosialistene har fått stengt ned guantianomoe bay.

sosialistene lar seg ikke stoppe før hele landet er gitt bort til islamistiser og terrorister verden over! Obama og osama hånd i hånd hjelper de norske sosialistene med sitt prosjekt hvor de forsøppker norge og prøver å gi landet bort til muslims kjeltringpakk som ønske oss alle undertrkyte og drept om vi ikke bøyer oss for islam!!!

Følg med, og vær varsome! Vi er omringet av fiender som vil påtvinge islam på oss! Informer dine naboer og dine venner om hva som holder på å skje, og ta riktig valg i valget!

Annonser

54 tanker om “Har de rødgrønne funnet en ny islamistminister til sosialistislamistregjeringen sin?

  1. Man ser tydelig på blogginnleggene at de ansvarlige på denne bloggen er flere forskjellige som skriver under navnet «hildegunn», i tillegg skriver de også støtteerklæringer til seg selv i kommentarfeltet. Som f.eks Lektoren.

    Søppelpost-rapporteringen på VG har ingen ting med sensur å gjøre, men demokrati. Om nok mennesker mener en lenke er søppelpost vil den kanskje bli fjernet.

  2. Nei og nei, dette var moro lesning!! Er det flere enn meg som ser et mønster her? Pussig hvordan holdningene til de forskjellige innleggsforfatterne ( og bloggeier) også gjenspeiles i deres ordlegging, ordforråd og rettskriving. Enkle tanker fra enkle sjeler… jaja… Det er sikkert veldig fint å gå gjennom livet med så enkle tanker, men problemet er jo bare at det er ganske langt fra den virkeligheten vi andre lever i. Men dere er jo morsomme da, om enn på en litt stakkarslig måte.

  3. @Freddy Eddie: Jeg tror jammen du har rett. Graden av grammatiske feil, tastefeil, samt ordforrådet og skrivestilen, ser ut til å variere. Dette gjelder også antallet utropstegn etter en setning osv. Ta for eksempel «Utdanningssektoren – En skandale». Den er vesentlig bedre formulert (dog fortsatt noe klumsete) og saklig enn innlegget ovenfor her. Jeg støtter herved din teori ang. at bloggen skrives av flere personer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.