Har de rødgrønne funnet en ny islamistminister til sosialistislamistregjeringen sin?

Osama (obama?!)! sin liv vakt vil flytte til norge og bli minsiter her dette syntes selvføli sosialistene er helt greit og mange av dem sitter nok med sin yndlingsislamist mulla krekar og drikker kaffe og snakker om mulighetene for å gi både krekar og andre terrorister som de nå skal importere en plass i regjeringen.

Dette er i sosialistenes ånd. Importere mange nyte terrorister som skal få lov til å styre lande vårt! SV blir kåte av bare tanken på hvor mange nye overfalds voldtektsmenn de kan importere, og nå skal disse også få sin egen minister, sikkert er det og at osama og obama jobber sammen i denne saken, det har vært planen fra begynnnelsen at terrorister skal sendes til norge når sosialistene har fått stengt ned guantianomoe bay.

sosialistene lar seg ikke stoppe før hele landet er gitt bort til islamistiser og terrorister verden over! Obama og osama hånd i hånd hjelper de norske sosialistene med sitt prosjekt hvor de forsøppker norge og prøver å gi landet bort til muslims kjeltringpakk som ønske oss alle undertrkyte og drept om vi ikke bøyer oss for islam!!!

Følg med, og vær varsome! Vi er omringet av fiender som vil påtvinge islam på oss! Informer dine naboer og dine venner om hva som holder på å skje, og ta riktig valg i valget!

54 tanker om “Har de rødgrønne funnet en ny islamistminister til sosialistislamistregjeringen sin?

  1. At sosialistene er villig til å ta i mot Bin laden sin livvakt, og antagelig også Bin laden er det ikke noe tvil om.

    Sosialistene har åpnet døren for alle slags kjeltringer og lykkejegere. Dog tror jeg de ikke kommer til å putte dem i regjeringen sin, enda 😉

  2. Sånne minsitere har jeg hørt er fali..det burde være en selfølihet at man skriver så andre skjønner hva man menerr

  3. Både du, han over her og skribenten av artikkelen du refererer til er fordomsfulle og trangsssynte. Fangene på Guantanamofengselet har aldri blitt stilt opp mot noen domstol, og har ikke fått prøvd sin sak. Vi vet jo alle at uttallige mennesker har blitt tatt fra deres hjem og beskyldt for ting de ikke har gjort, samtidig som de blir torturert for å tilstå.
    Derfor er det veldig nedverdigende for personen dette gjelder, at man allerede har bestemt seg for at denne personen er Osama Bin Ladens «livvakt». Hele artikkelens tittelt, og dens innhold er derfor både politisk og juridisk FEIL!

  4. Det er helt fantastisk hvor utrolig hvor ulike våre meninger er. Jeg får et inntrykk av deg gjennom det du har skrevet her som en rasistisk, selvgod, brautende egosentrist, full av fobier.

    Jeg er ikke spesielt mye på vg.no. Jeg syntes ikke VG er en spesielt bra avis, og syntes Vg-nett er verre. Derfor har jeg ikke sett oppslaget du referer til, men et kort overblikk tyder på at det er en mann som har blitt holdt fanget og torturert stikk i strid med internasjonale konvensjoner og den generelle folkeretten, noe Norge stilltiende aksepterte at skjedde gjennom den feige borgerlige regjeringen vi hadde på den tiden. Har han blitt dømt for noe? Nei. Da hadde han neppe blitt sluppet ut, tror du?

    Det er faktisk et av det vestlige samfunns fundamentale rettssetninger at en person som ikke blir funnet skyldig, går fri. Disse menneskene som står som symboler på den vestliges verden avskyelige atferd disse siste årene, må også bo en plass. Gjennom Norges deltagelse og skyld i dette, syntes jeg det hadde vært til pass om han hadde fått asyl her. En in your face til slike som deg.

    Og den henvisningen til Obama i åpningssetningen din? Kom igjen. Du er virkelig en av de som ikke takler ham fordi han kommer fra en delvis islamsk bakgrunn? Obama er en verdensborger, i tillegg til å være noe av det bedre som har skjedd den globale verdensbalansen på lang tid.

    Jeg er faktisk ferdig her. Dette var faktisk så langt jeg giddet å lese innlegget ditt. Dine sure oppstøt har herved blitt hevet stemmen mot, noe som er elementært med ‘ny-demokratiet’ som fremheves så sterkt som et positivt element av internett. Bedre det, enn at en gjeng blåbrune sitter og kiler hverandre mellom beina og er hjertens enige hele tiden.

  5. Hvorfor norge? Han får jo ingen gratis støtte av staten her.. Ihverfall ikke bolig, penger, tv etc uten å gjøre noe.. Nei det vil aldri skje.

    Sukk, jeg er så lei av å lese om fremtidige/nåværende snyltere på statskassa.. som jeg så gladelig betaler min skatt inn i. ca 5-6 ganger.

  6. Jeg tviler på at Hildegunn er intelligent nok til å vite hva sosialist er..
    Det mest paradoksale(vanskelig fremmedord for hovedinnlegger) er at Frp velgeren har så liten sosial selvtillit, at de tydeligvis er livredd for plutselig en morgen å våkne opp med burkaen på?! Jeg stemmer forøvrig IKKE noe på den rødgrønne siden, men jeg er overrasket over at dere er så liten i dere selv at dere bekymrer dere slik for å bli islamisert? Og vær så snill, dersom du prøver deg på et innspill av denne arten og vil bli tatt seriøst – lær deg å skrive over det generelle modningsnivået til en gjennomsnittlig 12 åring. Jeg blir skremt av både nivå og det totale mangel på skriveferdigheter. en ting er sikker – du er helt klart rede for å ta plass på Høyres skole, utvilsomt den «1 av 5» som gikk glipp av mye forrige gang

  7. Hva faen har dette pisset med pelsdyr å gjøre. Og er dette kødd? Det du skriver altså, jeg lo av dem som ironi helt til jeg leste svarene og tenkte det kanskje var seriøst.

  8. *sukk* Det blir kjedelig når du faller tilbake i FrP-mengden og bruker ordet «sosialisme» som banneord i ren Tourettes syndrom-stil. Hvor er den sprø dama som ville sende inn kommandosoldater for å frigjøre de fengslede nordmennene i Kongo? Få tilbake den gamle «hildegunn»!

  9. Nå leste jeg heller ikke til mer enn 2-3. linje før jeg skreiv innlegget mitt, men jeg blir så sinnsykt frustrert over at slike artikkler kan publiseres på den måten det gjøres på VG. Jeg får umiddelbart inntrykk av at skribenten er en forskremt kjerring som tror «terroristene» prøver å komme inn til Norge en etter en, og bare venter rundt neste gatehjørne for å sprenge dem i luften. Det er rett og slett trist.

  10. Burde vi ikke be Siv Jensen å ta stilling til denne bloggen?
    (så vidt jeg husker en helt vanlig prosedyre vi forlanger av alle muslimer og deres representanter når den ene eller andre idiot frs disse kretser lirer fra seg noe helt idiotisk)

  11. Jeg er ikke for innvandring, spesielt av muslimer, så jeg vil gjerne oppfordre de ikke-røde til å føre et saklig sprog hvis ikke man ønsker å fremstå som mindre begavet.
    Sprog er såpass viktig at det kan avgjøre hva man forstår, og jeg vil derfor foreslå at man ikke gir motparten gratispoeng bare fordi man ikke kan uttrykke seg på et korrekt og overbevisende vis.
    Når det er sagt, er man vel enige om at det er avgjørende for vår og våre barns fremtid at vi ikke lar noen velmenende fjollebøtter slippe all verdens elendighet inn på denne festen sånn at de kan ødelegge denne sivilisasjonen også.
    Hovedproblemet er islam, for det har en effekt på folk som gjør dem ute av stand til å tenke rasjonelt.
    De av muslimene som er såpass siviliserte at de forstår at allah, gud, og jehova er fantasifostre som benyttes i høy grad for å skape nyttige idioter, burde si meget klart ifra at de ikke ønsker noe mullah-velde.
    Fienden er islam, ikke nødvendigvis den enkelte muslim.
    Islam er noe dritt fordi det gjør at de som av gammel vane kaller seg muslimer blir fanget i et spill der de ikke tør å motsi de som er ekstreme.

  12. Vi vet alle at livvakten kommer til å få rettssaken sin prøvd i Norge. Bli dømt til 21 års fengsel, slippe ut etter 2-3 år, få norsk pass og bli stønadsmottaker resten av livet sitt, som han vil nyte i den koselige leiligheten på Grønland.

  13. Dette er jo bare søppel. Brunt grums fra bunnen av avgrunnen, bare oppgulp.
    Totalt uinteressant å vite hva sånne som denne bloggskriveren mener om noe som helst. Og takk og lov for at hun aldri, aldri vil ha noen innflytelse på noe som helst.

  14. HIhi.. har lest et par innleg på denne «bloggen» nå..

    Det skal jævlig godt gjøres men tror vi har funnet det dummeste individet på Internet.

  15. Stemmer det at det er personer tilknyttet «Tjen Folket» som står bak denne bloggen for å sverte FrP? Kan noen bekrefte det eller er det bare et rykte?

  16. Jeg synes egentlig at alle fangene på guantanamo burde få bosette seg i Norge. De burde alle fått viktige politiske stillinger og osama bin laden burde blitt statsminister. På den måten tror jeg vi kunne gjort norge til et bedre land å være homofil, kvinne, tja og nordmann i. :))) fred være med oss 😀 !!! Stem SV og ARBEIDERPARTIET 😀 !!!! ps. husk alle folka også må få familiegjennforening 😀 !!!

  17. Ja, send inn allverdens pakk, kom til Norge, Europas fristed. Har de først kommet innenfor landets grenser blir det aldri mulig å eventuelt få de ut igjen. Det er bare å vise til Krekarsaken.
    Håper vi ved neste valg kan bli kvitt de rødgrønne med dette snillistiske og troskyldige partiet SV, skjønt Venstre er også i ferd med også å komme inn i de trosskyldiges rekker.
    For Norges del er det antagelig allerede for sent. Om to generasjoner fins det ikke en etnisk norsk igjen på oslos skoler. Noen synes det er greit, ikke jeg.
    Glad jeg ikke er ung i dag.

  18. Om Hildegunn snakker for FRP eller seg selv vet ikke jeg , men om det er førstnevnte må jeg nok vurdere min evt. stemme !

    En annen sak er vel at hele Hildegunn’s blogg burde vært fjernet siden hu/han ikke engang kan skrive !

  19. Denne bloggen med påfølgende debatt minner meg litt om denne stripa….

    *Link fjernet pga usaklig innhold og grov personsjikane!* LES REGLER FOR KOMMENTERING FOR BEGRUNNELSE

  20. connecter1: sosialiste er allti for sensur??!?! tåle du ikke meninger som ikke pase med dine egne?!?!

    reciver: dette er persosjikane og grovt usaklig!!! LES MINE REGLER FOR KOMMENTERING!

  21. Grov personsjikane nå, det er også en måte å se det på. Til selv å slenge ut så mange stygge karakteristikker mot andre er du påfallende hårsår, Hildegunn.

  22. Hm. Bloggen begynner å bli underholdende lesning. I starten synes jeg det var skandaløst og skremmende, men jeg skjønner at personen her ikke nødvendigvis er riktig god i hodet..
    SSiv Jensen er nok enig med meg i at denne personen ikke støtter hennes syn på politikken. Hildegunn, jeg er redd du har misforstått!

  23. Hahahaha takk for en god latter!!! Du er virkelig lite opplyst, men modig det er du sannelig! Ikke hadde jeg turt å drite meg ut på samme måte som du gjør i dette innlegget! 😀 Jeg kan anbefale en hel del div litteratur o.l dersom du finner ut at du ønsker å sette deg inn i fakta. Bare å si fra det;)

  24. hvorfor i svarte helvete skal norge ta i mot denne jævla terroristen. det kommer alt for mange svartinger og annet pakk hit vært jævla år. og dette er fanger usa har tatt sjøl, så hvorfor i svarte helvete skal den norske stat fø på mer av dette jævla pakket.

  25. Dine regler burde og inneholdt noe om at debattantene måtte klare å skrive korrekt Norsk. Eller vent…da hadde jo ikke Hildegunn kunnet skrevet noen blogginnlegg selv engang.

    Du er skremmende dårlig i norsk og meningene dine stinker mer enn fingeren som har vært oppe i toeren

  26. @VigridBloggen.com
    Hun er ikke misforstått. Hun overser vesentlige faktorer i alle argumenter. Hun uttaler seg på områder hvor hun ikke har peiling eller forutsetninger for å uttale seg på. Hun lyver og finner opp og trekker feilaktige konklusjoner som følge av det at hun ikke har satt seg fullstendig inn i blant annet økonomiske, juridiske og samfunnsmessige konsekvenser av noen av hennes argumenter. I tillegg utfører hun streng sensur av alle fakta og litteratur som motsier hennes oppfatning.

  27. Dette her virker som et Proust-innlegg men uten inteligens.

    Erna Solberg skal ikke klage på at 1 av 5 ikke kan lese eller skrive. Disse analfabeter (Frp-tilhengere) hjelper henne med å danne en ny regjering.

  28. Til JF

    Jeg tror man kan gi en liten tilbakemelding til VG på hva man synes om en lenke til en blogg. Ved siden av lenken finnes en rapport-knapp man kan trykke på. Velg deretter f.eks: Søppelpost.

  29. hildegunn med liten bokstav,

    Keep up the good…. nei engelsk er antagelig et vrient fremmedspråk. Forsett med det du gjør. Kanskje oppegående velgere som vurderer fordømmende og fordummende mørkeblått ser galskapen som finnes i ditt miljø? Kanskje de tenker, nei faen heller, jeg kan ikke stemme på, og så assosieres med idioter.

    Jeg håper det.

  30. Å slippe inn terrormistenkte er vel nok en «berikelse» av samfunnet som sosialistene kaller det. Det ufattelig hvor «berikende» det er å bli banket opp og knivstukket og voldtatt. Kjør på sosialister.

  31. jeg lover at jeg flytter ut vis han teroristen får komme til norge jeg vill ikke bli drept mitt i oslo city når en bobe går av,for det vill vi snart se,han vill bare planlege hvor han vill bobe ,jeg lover også at jeg demosterer foran stortinge før jeg flytter ut og husk en tin rare naive nordmenn jeg er en muslimsk jente.

  32. Nei og nei, jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si, men jeg skjønner at det som skjer mot Norge er hvertfall ikke bra. Hva er det med politikere som skal kjøpe seg vennskap til andre land, og deretter bli ranet. Er vel på tide og tenke på Norge nå, og nasjonal sikkerhet fremfor å skaffe seg flere «venner», om det ikke er for sent. Vi er sårbare, og værre blir det om vi tar inn kriminelle som er ettersøkt over hele verden.

    Ang. Kongo saken så minner det meg om et dårlig krimfilm manuskript. Allt er så regisert, folka som er «informanter» er antageligvis blitt lovet en bit av kaka(løsepengene) for å stille opp og si masse crap. Jeg stiller et stort spørmålstegn hvorfor ikke norge har sendt en tolk som snakker Fransk, Engelsk og Norsk ned for å bistå. Om de har drept eller ikke, dette minner meg mere om en gisselsak, med tanke på at det kreves løsepenger. Stopp støtte med øyeblikkelig virkning til dette landet, og få en skikkelig rettsak på det, med skikkelige vitner.

    Til evt. politikere som leser dette: På tide og tenke mere på staten og Kongeriket Norge og deres folk, hva de trenger. Omsorg for egne framfor omsorg av de utenfor.

    Jeg tror ordene at Norge er verdens rikeste land har gått helt i tottene på dere og bare sprer rundt med penger i hytt og pine, gledesrusen av det gjør så dere glemmer deres egne folkeslag.

    De to Nordmennene i Kongo blir dømt til dødsstraff for sine handlinger, helt greit, om de er skyldige. Hvorfor ikke sende terrorist fanger og kriminelle tilbake til sitt opprinnelige land og bli dømt for sine handlinger om de er skyldige, er de ikke skyldige etter en dom, så er det vel ikke noe problem?

    Jeg synes hvertfall ikke det er rett av Norge og ta vare på terrorister som har tråkka i salaten. Ut med utnenlanske kriminelle og terrorister.

    «Jeg er ikke rasist, men Nasjonalist»
    Jeg betaler for mine feil, men jeg passer på at jeg ikke gjør mere feil enn jeg greier å betale.

  33. Usikker Says:
    august 27th, 2009 at 18:28
    Hva har dette med pelsdyr å gjøre?

    – Har du ikke sett skjeggene på disse islamistene; ulvepels sier jeg, ULV! 😀

  34. Freddy Eddie: Så du vil heller sørge for at VG Nett sensurer linken enn at den får stå der?

    Dette innlegget, samt andre, er jo ikke søppelpost eller usaklig. VG sin knapp for rapportering er i ikke ment for at sosialister skal luke vekk meningsmotstandere som lenker til sakene med sine blogger.

  35. Muffinkostyme :O: Enig. Virker som om det er noen få sosialister som legger igjen flere stygge og usaklige kommentarer som går til angrep på bloggeier under flere forskjellige nick.

    Kommentarene deres virker mistenkelig like. Bare se på andre innlegg her. Det er så og si helt lik setningsoppbygging og budskap på kommentarene som ligger under blogginnleggene her.

    Kan bloggeier avkrefte eller bekrefte at dette stemmer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *