Utdanningssektoren – en skandale!!

Norsk skole er i krise! Årevis med sosialistiske læreplaner har gitt oss en skole der elevene leker i stedet for å lære! Der kaos hersker i stedet for disiplin! Der elevene blir oppfordret til å lære seg facebook og twitter fremfor å lese å skrive! Skyldes dette tilfeldigheter!? NEI!! Dette er ett bevisst resultat av sosialistene og utdanningsforbundets mangeårige samarbeid!!

Utdanningsforbundet har 146 00 medlemmer! Jeg vil anta at dette er en stor del av den Norske lærer standen. Og det er en tillnærmet skandale! Fagforeniger er sosialistiske av natur og fremmer på ingen måte effektivitet i arbeids livet, men jobber for å sy puter under medlemmense armer og gi den ubegripelige medlemssfordeler! Skal man bedre skolen må man først knuse fagforeningene!

Lærene er med andre ord ikke opptatt av å undervise, de bare sitter med kaffekoppen sin og lar tiden gå slik at de kan nyte sine overdrivne fordeler! Slike lærer får ingen repekt av elevene!! Men vil de ha det? Sosialistenes læreplan går jo ut på at elevene skal få bråke og herje så mye de vil!

Det trengs en karaftig opprensking i lærerstanden! Alle med symapatier for de sosialistiske læreplanene er uegnet og mår renskes ut!!

Displin er også ett spørsmål. Jeg forslår ett sterker samarbeid mellom skolen og Forsvaret. Elevene bør lære å repsktere og frykte autoritetspersoner. Straff og tukt må tilbake. Hvorfor ikke gjøre Befals skole til en del av lærerutdanningen? Da får man lærer som er naturlige autoritets personer, og itilleg har de egenskapene som skal til for å dominere en gruppe elever!

Man bør også sette spørsmål med hvem som bør bli lærere. Læreryrket bør være ett mannsyrke. Kvinner er generelt ikke harde nok til å kunne innprente kunnskap i elevenes sinn. Det blir for mye «medfølelse» og «forståelese». Elvene må det bli stilt krav til, ikke sosialistisk feministisk «alle er kjempe flinke» tankegang!

Annonser

59 tanker om “Utdanningssektoren – en skandale!!

 1. mrtn: Men noen klarer heller ikke å skille mellom satire og virkelighet selv hvor mye man overdriver for å gjøre det så lettoppfattelig som mulig. Du skulle sett noen av e-postene jeg har fått. Noen mennesker skremmer meg.

 2. Jeg er helt enig med deg i at det er en politisk skandale at Jens har KASTET vinylsamlingen sin. Han burde ha gitt den til verdig trengende – eller til et museum.
  At Høybråten er skapfeminist er godt å vite.
  Derimot tar du feil i at dagens læreplaner er sosialistiske. De ble skrevet og vedtatt under Clemet som undervisningsminister. Men, for all del, hun KAN jo være skapsosialist…….

 3. Oioi! Elevene skal «repsktere og frykte autoritetspersoner» (sic), «domineres» og «tuktes». Kvinner bør ikke være lærere, til det er de for myke og naive. Som tatt ut av Francos Spania, skulle man kunne tro. Tanker en god fascist verdig!

  Jeg har en anelse om at Hildegunn kommer til å kreve militærkupp om ikke valget går helt hennes vei…

 4. DIKTEREN HILDEGUNN!

  august 27th, 2009 at 22:30:

  «I lektor olsens klasse rom må vel alle elever love på tro og ære
  å bare snakke om den sosialistiske lære?
  Visst ikke vil det briste og bære
  for karakterne og alt som handler om å være
  og ikke og være?»

  Jeg har laget en schikkeli schtili og feiende svensktoppmelodi i G-dur (Opp til A på siste refrenget) til diktet. Vil du synge den inn hvis vi får Ingebrigtsen til å kore?

 5. Hva i all verden er det med folk som overhodet ikke har innsikt eller dybdesyns som skal mene om alt og alle? Internett er vel blitt verdens største klage mur. Perfekt for folk som vil yttre sine idiotiske meninger uten å mått vise tryne sitt (ja, og ikke gi meg «…og hva med deg selv da?!»). Nå blir jeg visst litt «carried away», men jeg er så lei alle som på død og liv må gulpe opp meningene sine på nettet. Har nå sittet over lengre tid nå og lest idiotiske kommentarer, blogger etc uten å delta selv, men nå kunne jeg bare ikke la være.

  Folk kommer alltid til å ha den oppfattningen de har så hva er poenget med å prøve å overtale? Fungerer det å overtale i praksis? Hvorfor tror noen at de er noe bedre enn noen andre siden de ha andre ideer i hodet sitt. Hvorfor skal jeg tro at jeg er bedre enn en som ble født i Carracas eller i Detroit? Vi har alt for mye stolthet i oss, men det er vel ikke rasjonelt? Det eneste vi gjorde var å komme ut fra mors mage. Om det så var i Frankrike eller Spania så skal vi liksom tro vi er bedre enn dem? Og hvorfor må alle bli plassert i bås? Du er sosialist, du er høyre ekstrem, du er liberal.. Man kan vel ha flere tanker i hodet samtidig? eller hva? Mitt budskap…»Slutt å ha så høye tanker om deg selv!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.