Hildegunn på kino! I dag: Harry Potter!

Jeg har vært på kino! Jeg er en flittig bruker av landets kulturtilbud, og jeg laster ikke ned film slik sosialistene gjør, jeg, som ett fritt menneske krever min rett til selv å kunne bruke mine penger på de tingene jeg vil, og velge bort å betale for ting og såkallet kultur som jeg ikke liker! Det er frihet, det motsatte av sosialismens skatte- og avgiftshelvete!

Men jeg var på kino! Harry Potter er visstnok basert på boken ved samme navn, jeg leser sjeldent simple underholdningsbøker fra utlandet så dette vet jeg ikke så mye om.

Men jeg liket filmen! Serlig på grunn av dens budskap! Det handler om å forsvare friheten mot frihetens fiender. I filmen kreves det høyeste offer av en av heltene da de onde makter angriper. Fra film skapernes side er det tydlig at disse er tenkt som en allegori for sosialismens totaliteære mørke. Det gjør intrykk å se hvordan sosialismens svartekunster ødlegger for folk flest, folk som vil leve på sin egen måte i frihet fremfo å bli ett ansiktsløst og tankeløst ansikt i sosialismens totalitære system.

Jeg anbefaler filmen! den er både underholdende virkeligihets flukt og samtidig oxo en alvorlig tankevekker! Friheten er ikke en selvsagt ting vi må kjempe for den!

Jeg gir filmen ternigkast 5!!

Har dere vert på kino? Legg gjeren igjen film tips i kommentarfeltet!!

Annonser

39 tanker om “Hildegunn på kino! I dag: Harry Potter!

 1. «og jeg laster ikke ned film slik sosialistene gjør»

  Kan du utdype dette? Jeg trodde det var ultraliberalister som mente at alt skal være fritt? Jeg er sosialist og laster ikke ned film…

  Og, det er jo mulig du drar det litt langt når du erklærer at filmen handler om kampen mot sosialismen, tydelig at du har antisosialistbrillene på, men det er ikke sikkert at de er middelet som får deg til å se klart….

 2. Sosialister har ingen respekt for eiendomsretten dette er vitenskapelig bevisst!!!
  Hva med å argumenter for din argumenter i setdet for å komme med oppkast og avføring på typisk sosialist vis??? Jeg diskuterer film du diskuterer på ett barne hage nivå!!!

 3. «oppkast og avføring på typisk sosialist vis??? »

  Jemini! Jeg stilte spørsmål ved om din påstand er korrekt og er uenig i din tolkning av filmen og fremla dette uten skjellsord, nedsettende bemerkninger eller noen annen form for ufinhet. Min «synd» er tydeligvis at jeg ikke er enig med deg.

  Og nei, jeg tviler på at det er vitenskapelig bevist at det er sosialister som står bak ulovlig fildeling. Har du noen slags dokumentasjon på det?

 4. Du vrir deg unna akkurat som du anklager ’sosialistene’ for, la meg sitere deg:

  – Om tjue fans legger igjen sin støtte i kommentar feltet så vil sterkt vurdere ett FANTASTISK COMBACK!!!

  I KOMMENTAR-FELTET, ikke twitter, ikke e-post. Du har IKKE fått 20 støtte-meldinger i kommentar-feltet, så: Logg av!

  Så med andre ord, du har ikke engang 20 fans…

 5. Freddy:
  Jeg er klar over det du sier, og forstår poenget ditt. Men det er jo faktisk slik at det er jeg som bestemmer over min blogg, ikke fansen min. Derfor har jeg full rett til blogge når jeg måtte ønske det, jeg trenger ingens godkjenning for å blogge.
  Om du ikke liker det jeg skriver så kan du kanske enkelt la være å lese det!

 6. Selvfølgelig har du rett til å bestemme over din egen blogg. Det var ikke poenget mitt, poenget mitt er at du ikke holder det du lover.

 7. Internett uten Hildegunn er som et hus uten vegger, så jeg skriver gjerne 20 støttemeldinger alene.

  Men film, ja.. The Wicker Man (originalen fra 1973, vel å merke), er den særeste filmen jeg har sett. Masse fin musikk, og Britt Ekland var jo et et syn den gangen.

  Harry Potter har jeg ikke sett, men sikkert bra, den.

 8. Freddy:
  Je sa jeg ville vurdere ett comeback om jeg fikk støtte av 20 fans. Jeg har ikek lovt noen ting som føkkings helst!!!

 9. Jo, hildegunn, du har gitt et løfte. La meg sitere deg igjen:

  – Om tjue fans legger igjen sin støtte i kommentar feltet så vil sterkt vurdere ett FANTASTISK COMBACK!!!

  OM tjue fans…SÅ sterkt vurdere.

  Med andre ord, eller med dine ord, UTEN tjue fans skulle du IKKE vurdert comebacket i det hele tatt.

 10. VigridBloggen.com

  Kapitalen er viderekommen, et tungt verk. Jeg leste først «Wages, Price and Profit», en fascinerende, om enn kort fremstilling av temaet. For historieinteresserte er jo ellers boken om Pariskommunen absolutt verd å lese.

  Prøv å lese dem Hildegunn.

 11. Kan du ikke lese det du selv skriver hildegunn?

  Hvis jeg sier: OM det ikke regner SÅ skal jeg gå meg en tur. Det betyr for de som hører meg at jeg skal gå meg en tur bare hvis det ikke regner.

  Slik at: «OM tjue fans… SÅ sterkt vurdere» forstås slik at du skal vurdere (og bare vurdere) comeback OM tjue fans.

  Vel, det var ikke 20 så du skulle ikke engang vurdert det.

  Noen som husker 36,9?

 12. Fantastisk språk og rettskriving… og ikke minst holdninger!!!:) Denne bloggen er jaggu den mest intellektuelle jeg har vært borti. Noen ganger, vet du, Hildegunn, er det bedre å holde munn og la tro folk du er dum enn å åpne munnen og bekrefte det.

 13. Hildegunn er det levende beviset på at folk på ytterste høyrekant er stokk dumme, er ikke i stand til å skrive selv den enkleste settning rett og trur at KUN deres egen ideologi er bra, alt annet til venstre for dem selv er sosialisme eller kommunisme. Dette tiltross for at de verken veit hva sosialisme eller kommunisme er.

 14. Det der var et fremmedord, kjære bloggeier. Men det ser jo ut som om du frykter fremmedord like mye som alt annet som er fremmed for deg, og la oss være ærlige… det er jo rimelig mye etter innleggene dine å dømme.

 15. «Har dere vert på kino? Legg gjeren igjen film tips i kommentarfeltet!!»

  Jeg var på kino for noen måneder siden og så «Che – Argentineren» og «Che – Geriljalederen». To utmerkede filmer!

  Se «Motorsykkeldagbøkene» først (Den må du nok skaffe på dvd, ikke på kino lenger den), deretter «Argentineren» og så «Geriljalederen», det vil nok kunne gi deg et par aha opplevelser, Hildegunn. Det er også flotte filmer rent estetisk.

 16. Ville nok være en ide for Hildegunn å sette seg inn i «fiendens» argumenter så vel som de hun mener å støtte, ved å lese litt av begge parters litteratur tror nå jeg.

 17. Sikkert og visst skal det være at denne bloggen er 100 ganger mer underholdende enn den siste Harry Potter-filmen. Og jeg håper virkelig bloggens hovedperson er like fiktiv som trollmannjyplingen, for dette er for drøyt til å være sant. Eller, det er vel kanskje slik at hun er Wormtail og Siv er Voldemort?

 18. Hurra! Hildegunn er tilbake!
  Har savnet deg, snuppa 🙂
  Jammen godt du er tilbake, for nå synes jeg Siv Jensen og gjengen hennes begynner å bevege seg faretruende høyt på gallupene. Men med vår kjære Hildegunns hjelp, vil nok FrP falle som en stein igjen.

  Takk, du er min helt! 🙂
  Kos!

 19. Dette er jo super underholdning! Jeg må innrømme at jeg ble redd først, når jeg leste de sinnsyke innleggene dine, men etter å ha lest tolkningen din av Harry Potter-filmen innser jeg jo at dette ikke er annet enn en gal persons rablinger. Og det må man jo bare le av 😀 Jeg blir rett og slett i godt humør, jeg! Håper du fortsetter denne bloggen og at du aldri legger bånd på deg. Dette er humor!

 20. Hildegunn sier:

  – jeg laster ikke ned film slik sosialistene gjør

  Hvorfor er hun da medlem av facebook-gruppen: La Pirate Bay leve?

  Og hvorfor er hun ikke medlem av noen av de offentlige frp-gruppene?

 21. Når en behersker språket så godt som jeg gjør så er det en selvfølge at jeg kan lese og derfor vet godt hvem som har laget designet jeg bruker det var ett av mange jeg kan velge mellom og et jeg synes va hensiktsmessig for min blogg og derfor tok i bruk. Jeg forholder meg kun til det aktuelle dsesigent og ikke designeren og hans navn for han betyr ingenting for meg han er bare tilbyder av ett produkt jeg benyttermeg av.

 22. …en annen ting jeg lurer på..ikke ta dette den gale veien, men en regner med at voksne folk kan skrive og lese så det er vel strengt tatt ikke nødvendig å skryte at en kan lese og skrive.

 23. Jeg er glad i alle mennesker jer er svært fordomsfri. Jeg hater synden ikke synderen. Derfo avskyr jeg sosialisme og alt det den fører med seg av skam og udemokratiske og frihetshatende verdier.

 24. Stusser litt over forskjellen i språklig kvalitet i de ulike innleggene av Hildegunn. Noen innlegg virker som om de er skrevet av en full jente på 9, og andre igjen er, om ikke godt skrevet, så i det minste forståelig. Det kan da umulig være skrevet av samme person?

 25. «Når en behersker språket så godt som jeg gjør»??? LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du skriver jo som en barneskoleelev. Det skulle ikke forundre meg om du var en heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.