Tanker rundt mitt comeback!

Ja, det jeg vet tusenvis av fans har ventet på har altså skjedd. Jeg gjorde comeback på bloggen min! Noen er kanskje ikke overrasket, da jeg har anonsert at jeg vurderer ett comeback på bloggen min på bloggen min. Jeg har spurt etter fansens respons både her o g på twitter og selvsagt fått en overveldende respons.

Men! Mitt comebak overrasket meg selv også! Jeg ble revet med av en sak om sosialistenes ubegripelige dobbelt moral og plutselig var jeg i full gang! Som før! Resposnen jeg har fått tyder på at folk flest støtter mitt syn.

Og folkets støtte betyr mye for meg! Det er for folk flest jeg blogger jege er DERES stemme i kampen mot de elittistiske sosialistene’s menigsmonopol. Denne kampen er vår aller vigtigste!!

Og jeg hvet at jeg ikke står alene! Jeg står sammen med mine fans og inviterer til dialog! Min blogg er ett fantastisk forum for utvikling av tanker og diskusjon omkring vår sak! Fordomsfritt og usensurert på alle måter! Jeg inviterer til dialog! Skriv om sosialismens overgrep, og jeg vil herje med dem!

Mitt oppdrag er viktig, det er guddommelig. Støtt kampen! Følg med!

Annonser

26 tanker om “Tanker rundt mitt comeback!

 1. du skriver om sosialistenes dobbeltmoral, men likevel driver du med sensur og redigering av lesernes innlegg tiltross for at du kritiserer sosialistene for akkurat det samme.

 2. Tusenvis av fans? Hvorfor klarte ikke 20 av disse og gi sin støtteerklæring i kommentar-feltet under artikkelen hvor du lovte at du bare ville vurdere comeback om du fikk 20 støtte-erklæringer i kommentarfeltet?

  Comebacket ditt er ugyldig og du fremstår like uhederlig som ‘sosialistene’ du er så sint på.

  Dumt å kaste stein i glasshus.

 3. Gir du deg aldri freddy?
  Jeg er i min fulle rett til å blogge akkurat når det passer meg!
  Ditt sosialistønske om å kontrollere friheten på internett vil aldri bli oppfullt!

 4. Gir du aldri «hildegunn»?

  Du satte selv forutsetninger for et comeback. Forutsetninger som ikke er innfridd.

  Siterer deg fra twitter:
  – Husk! FOLK FLEST avgjør mitt comeback!

  Forutsetningene du selv satte for comeback er ikke innfridd, allikevel blogger du. Du er dermed ikke den rette til å anklage andre for dobbeltmoral og løgn.

 5. hildegunn Says:
  august 30th, 2009 at 18:52

  […]
  Jeg er i min fulle rett til å blogge akkurat når det passer meg!
  Ditt sosialistønske om å kontrollere friheten på internett vil aldri bli oppfullt!
  —————————-
  Jeg vil her sitere paragrafen «Kommentaren» fra dette blogginnlegget: http://hildegunn.bloggnorge.com/2009/08/27/mine-kommenterings-regler-for-nye-lesere

  «Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant.»

  Freddy Eddie startet med å påpeke at du skulle gjøre comeback om «20 fans gav sin støtteerklæring i kommentar-feltet under artikkelen hvor du lovte at du bare ville vurdere comeback om du fikk 20 støtte-erklæringer i kommentarfeltet». Dette skjedde ikke. Han påpeker deretter at «comebacket ditt er ugyldig og du fremstår like uhederlig som ’sosialistene’ du er så sint på».

  I klartekst sier han altså at du satt ett kriterum for comeback, og dette ble ikke oppfylt. Han sier videre at du derfor er uhederlig når du gjør comeback og at comebacket er ugyldig.

  Du svarer med at han har et sosialistønske om å kontrollere friheta på Internett.

  Da du avviker fra poenget og tiltaler ham tilbake med skjellsord, så framstår du ikke på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitende eller arrogant.

  Men siden du er eneste domstol her, så vil dobbeltmoralen bare fortsette med mindre du tar tak i deg sjøl.

 6. Ja, jeg kan gjerne se bort fra ditt comeback «hildegunn», men det vil ikke endre de fakta jeg har påvist.

  Ting blir ikke borte av at du putter hodet i sanden og skylder på andre.

 7. «Jeg vil da oppfordre freddy til å se bort fra mitt comeback, og heller finne andre ting å bruke tiden sin på.»

  Dette er din vanlige måte å prate deg bort på, eller, framfor å forklare hva du er konfrontert med?

 8. Hvorfor skriver du i dine kommenterings-regler at «Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»
  I dette innlegget er +- 20 skrivefeil?

  Gjelder ikke reglene for deg?

 9. Morsomt å se at noen har tatt nicket mitt og postet dette svadaet:

  reciever Says:

  august 30th, 2009 at 18:20
  Ja, berettiget sensur er da noe annet enn vilkårlig sensur, det er jeg helt enig i.

  Hvem kan ha gjort det, Hildegunn?

 10. Jeg snakket med Gud i stad, han kunne bekrefte at denne bloggen ikke er velsignet av Ham. Men Han mistenkte at en av hans tidligere hjelpere, som nå har flyttet noen etasjer ned, ofte sender sine undersotter ut på bloggoppdrag med det mål for øyet å lage litt kaos på jorden. Gud skulle forøvrig stemme Rødt.

 11. Utdrag fra min egen blogg fra tidligere i år:

  …..
  I tillegg kom jeg over en i dette forumet som anser seg som en stolt del av det aldeles glimrende partiet, som jeg overhodet ikke ønsker å identifiseres med: FRP.

  Det var mens jeg bladde opp og ned langs disse kommentarene, jeg kom frem til det jeg mener er svaret på selve FRP-gåten. HVORFOR er det så mange inntørka bygdetullinger som uttaler seg korka i partiets navn? Det sier seg naturligvis selv at det jeg endte opp med, var en av verdens mest storslåtte konspirasjonsteorier.

  Disse menneskene fra FRP, som i alle år har ønsket bort både oljefond og innvandring, er en av Norges store rariteter. De gauler høyt om alt opposisjonen gjør feil, påberoper seg upopulære synspunkter, rasistiske kommentarer og til tider ting som har vist seg å være direkte feil. Jeg snakker ikke nødvendigvis nå om partiets politikere og deres stortingsmenn (og kvinner), men om disse som ikke nødvendigvis er medlem av partiet, men som skriker ekstremt høyt allikevel.
  Disse, som tilsynelatende dukker opp fra hver krik og krok, og erter på seg både en og annen sosialist, er i virkeligheten ikke mennesker som støtter partiet.

  DISSE, er selvfølgelig SOSIALISTER, som under falsk identitet, utgir seg for å være FRP tilhengere. Dette kan selvfølgelig virke som en selvmotsigelse, noe som gjør denne teorien perfekt.
  Disse slenger selvfølgelig fra seg både det ene og det andre, og med både regjering og statsministers velsignelse legger de ut uutholdelig spy i politikken, som sverter og ødelegger FRPs «gode» navn og rykte.

  Disse sosialistene opererer i hemmelighet, og lever dobbeltliv, arbeiderparti- og SV-velger om dagen, mens de om natten sitter på debattfora og skriver hissige innlegg på vegne av sitt elskede parti: FRP. Sakte, men sikkert velter de velgermassen tilbake på venstresiden hvor de hører hjemme, slik at ingen skal falle for høyresidens mye mindre skitne triks. Dette er noe de mener er nødvendig for å sikre landets vel og ve. Disse får selvfølgelig økonomisk støtte fra oljefondet og fra bompengene, bare for å smøre ekstra salt i sårene på disse forbaskede kapitalist-rasist-frperne, som de selvfølgelig går for å være i disse ekstremist-sosialistiske kretser.
  De neste stegene vil selvfølgelig være terroistaksjoner utført av det som angivelig er FRP, men som i virkeligheten er utført av beinharde RØDT(Tidligere RV)-aksjonærer, som i dag trenes opp for å bli sosialistenes elitesoldater.
  Så langt har den norske sosialismen gått i dette landet, at vi ikke kan stole på vår egen folkevalgte regjering, og regjeringen vil ikke stole på oss heller. De vil derfor fortsette denne hinsides forstand «behind-enemy-lines» terrorkampen intill de enten blir tatt på fersk gjerning, eller bukker under for FRPs rettmessige plass i politikken.

 12. Da har Chris gitt meg svar på som skjuler seg bak navnet «hildegunn», og hvorfor innleggene varierer i form.

  Blogginnleggene skrives på rundgang av Jens, Jonas, Kristin, Erling og Bjarne.

  For å komplettere konspirasjonsteorien kan jeg legge til at de bruker et dataprogram med omvendt stavekontroll som poster innleggene, de skriver om natten, for dem på dagtid.

  Det alvorlige i Chris teori er at hvis dette ikke fungerer må det sterkere lut til. Jeg er stygt redd for at hvis frp gjør det for godt i valgkampen kan nok operaen i oslo gå i lufta natta før valgdagen. Hvorfor operaen? Vel, vi vet alle hva frp mener om opera…

 13. Freddy og Chris! Dere er herved skrevet ned på listen og blir de første som blir «arestert» når «frp» sprenger operaen, vi vil bruke dere som den moderne Fausk, eller Marinus van der Lubbe!

  Hva sier du Kristin? er det dumt av meg å poste det på en blogg?
  hvorfor skriver jeg det vi sier?

 14. Nja, du inviterer vel ikke akkurat til dialog, Hildegunn. Hver gang noen forsøker å diskutere med deg, altså ta et annet standpunkt enn det du har, går du til angrep på «sosialistdritten». Slutt å jug a, baby, det er så ulekkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.