Hvilken film skal jeg se i kveld??

Hei alle fans! Jeg rekker ut en hånd til dere og spør dere! Jeg setter pris på at alle har fulgt mitt eksempel og holdt en saklig tone og ett forståelig språk i kommentarfeltet i dagens blogger! Derfor har jeg bestemt meg for å la dere få DIREKTE INFLYTELSE PÅ MITT LIV!!

Dere kan altså få bestemme hvilken film jeg skal se i kveld! Dere får tre alternativ!

1. V for Vendetta
Denne filmen handler om en mann i maske som sloss mot ett autoritært, altså sosialistisk, regime.

2. There Will Be Blood
Jeg tror dette er en cowboyfilm. Fikk den i gave og har ikke sette den enda.

3. The Girl Next Door
Denne ser gøy ut på coveret! Tror det er en komedie!

Hva synes dere fans?? Jeg lar dere bestemme! Og i morgen kommer det FILMANMELDELSE av filmen jeg så! Følg med!

Annonser

11 tanker om “Hvilken film skal jeg se i kveld??

  1. Nei, nei, misforstå meg ikke, kos dere gjerne med film. Dere har tross jobbet hardt i kveld. Skrevet på rim har dere også gjort. Nei, kos dere med en film jenter, ja, og siden dere tydeligvis er jenter så passer det vel helst med 3. The Girl Next Door

  2. V for Vendetta er skrevet av anarkisten Alan Moore, og handler om en revolusjon mot et kristent, fascistisk samfunn, så den tror jeg du bør holde deg langt unna.

  3. Jeg vil du skal se V for Vendetta.
    Men legg merke til at denne autoritære makten ikke er bygd opp av sosialistisk ideologi. Vil mer si at denne V kjemper for frihet fra en kristenkonservativ makt, og han er sosialisten her.
    Kos deg, det er en utrolig bra film

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.