Sannheten om dyrevernerene!

Nok en gang viser de såkallede dyrevernerne sitt sanne ansikt. Disse sosialistiske gruppene er en gang for alle avslørt å ikke bry seg det minste om dyrenes ve og vel, de er kun ute etter medieoppmerksomhet og selvprofilering. At de er kunnskapsløse omkring dyr og dyrehold er en kjendt sak. Disse menneskene har ette alt å dømme sitt sin på dyr fra Disney-filmer, der dyr kan snakke og er menneskelige. Sannheten er at dyr er dyr, og underordnet menneskene fra naturens side. Næringskjeden, vet dere.

Jeg har tidligere satt fokus på hvordan rabiate dyrevernere ødlegger debatten omkring dyrhold, og selvsagt viste det seg at jeg hadde rett. De sosialist-støttede dyrevernsgruppene har bevisst plasert ut syke dyr blandt landets pelsopprettere, og på den måten utsatt både de friske dyrene for smittefare og de syke dyrene for ubeskrivelige påkjenninger. Skadene og sykdomene hos disse dyrene er også etter all sannsynlighet påført av nettopp disse «dyrevernerne». Dette viser en gang for alle hvor lite disse menneskene bryr seg om dyr, de eneste de bryr seg om er seg selv og sine forkvaklede oppfatninger.

25 tanker om “Sannheten om dyrevernerene!

  1. Det er rett, spark en hund i dag!

    Jeg skyter katter og hunder som kommer innenfor tomtegrensa mi. Det blir et jævlig styr, men det er jo bare dyr, og jeg har eiendomsrett over tomta mi.

  2. Det er to syke verdener med ekstreme på begge sider!

    Jeg liker ikke pelsfarmer, men jeg liker heller ikke ekstreme dyrevernere som for enhver pris skal «verne»! Uten å bruke hodet og litt sunn fornuft!

    Se på oljesøl skandalen. Hvorfor i alle dager la disse fuglene gjennomgå det traume det er å bli vasket, når jakt sesongen står for tur? Avliv fuglene på en human måte og avlys jakta!

  3. Hei.
    Jeg tror kanskje du bør vurdere å nyansere ditt syn på dyrevernere. Du har rett i at det finnes dyrevernere som er agressiv i måten de opptrer på, men du kan vel ikke mene at dyr ikke fortjener vår oppmerksomhet dersom de lider? Vi mennesker har evne til å si ifra selv om noe er galt, det har ikke dyr.. Vi står riktiknok øverst i næringskjeden men fortjener ikke de dyrene vi skal spise i det minste å bli behandlet med den minste form for verdighet før vi frakter de til slakteriene? Bør det ikke være et minstekrav om hvor store bur dyr skal måtte bo i før vi drar skinnet av de og kler de på oss?

    Dyrevernere er det mange mange av heldigvis, men bare et lite mindretall støtter det «militante» måten å gå frem på som man f.eks. ser i Storbritania.

    Mvh Jørn

  4. Tenk at folk som deg Nils Says, River av ben etc av FORSVARSLØSE dyr
    å setter di ut i andres farmer det er forjævli
    å for å fotografere sine ugjerninger

  5. Selv om disse dyrevernerne KANSKJE har gjort dette de anklages mot, betyr det INGENTING når det gjelder pelsfarmene. De bør forbys uansett, å plassere dyrene i små bur hele livet er tortur nok!

  6. Nå må du ikke dra alle dyrevernere under en kam kjære deg!
    At noen ubrukelige dyrevernsaktivister kun er ute etter selvprofilering og medieoppmerksomhet på en slik måte betyr virkelig ikke at alle andre særiøse aktører opererer på tilsvarende måte.Og å sitte der bak skjermen din å påstå at de alle er kunskapsløse når det gjelder dyr og dyrehold…vel det sier en del om din egen uvitenhet.
    Og den disney konklusjonen din?
    Ærlig talt,skjerp deg!
    Greit nok,det vil alltid være noen usæriøse aktører der ute, desverre.
    Men selv om noen er det, blir det helt feil av deg og kalle de alle av samme ulla!

  7. Jørn, vi trenger ALLTID de som setter spørsmålstegn ved måten ting blir gjort på! Vi trenger de som er villige til å stå opp for de som ikke klarer det selv.

    Vi trenger ikke de som bruker alle midler for å få frem sine poenger!

    Og vi trenger faktisk også de som beskatter naturen!

  8. Er jo ikke avklart enda om dyrene er plantet – kan likesågodt være pelsfarmeren som plantet dem, for å så gå ut med det for å sverte aktivistene.
    Er også reservert mot fanatiske dyrevernere – men mer mot pelsdyroppdrett. Å si at de bare er dyr er litt for lett, og for å sette argumentet ditt om at de er under oss i næringskjeden på spissen, så kan man jo nesten hive psykisk tilbakestående/barn i samme båsen da?
    Dem er av kjøtt og blod, og bør slippe lide seg igjennom ett liv, bare for at jålete folk skal ha på seg pels.
    Og til den tøffingen som «skyter» dyr som kommer inn i tomta hans – hadde det vært mitt dyr, ville jeg sørget for at du kom til å angre det. Er folk som bryr seg om dyrene sine – og ser på dem som familiemedlemmer. Og t.o.m du kan ikke så dum at du tror dyr kjenner til begrepet tomtegrenser.

  9. hildegunn: Du har et sykt syn på dette, synd det finnes mennesker som deg.. Kunne tenkt meg og sette deg i et slik bur noen dager…

    Lurer på om det hadde vært greit..
    Også tror du vel på alt du leser og? Jeg har sett dette personlig i min kommune og jeg har de folka under oppsikt. Makan til mishandling altså..

    Også har vi deg da, du støtter jo saken, så med andre ord du gjør meg kvalm…

  10. Hildegunn, det er ikke så veldig rart at du reagerer på dette, for gjennom ditt innslag så viser du tydelig at du ikke bryr deg så veldig mye om dyr. Ditt innslag sier mye mer om deg og dine meninger, enn om dyrevernere. Du er jævli kjapp til å trekke konklusjoner.
    Du har nok veldig liten kunnskap om dyr, i motsetning til disse grusomme dyrevernerne. Herregud, de bryr seg jo om DYR! Horribelt!
    For å bruke dine ord, det er en kjent sak at dyr har følelser, og hvis du ikke har fått med deg det så er du blind.
    Pelsfarmer er uansett dyremishandling, det er ikke naturlig for dyr å leve i nettingbur hele livet sitt, like lite som det hadde vært naturlig for deg og meg.
    Jeg er hverken sosialist eller dyreverner i den forstand du snakker om, men jeg har fortsatt medfølelse og empati for verden rundt meg og det syns jeg du burde skaffe deg også.

  11. RB, ja vi trenger begge deler, det er vel kanskje det som kan kalles balanse i naturen.
    Men takket være dyrevernere har heldigvis mye skjedd i forhold til måten kjøtt-og melkeprodusenter i dag behandler dyrene sine på.
    Alle svake grupper trenger interesseorganisasjoner.

  12. Må si jeg er rystet over hvor kunnskapsløse de mest ytterliggående dyreaktivistene er.

    Når de faktisk tror at man ved å slippe disse dyrene ut i det fri er en tjeneste, mens fakta er at man ved å gjøre det er å sulte ihjel mesteparten, er utifra deres ståsted helt i det blå for meg.

    Selvfølgelig er det ikke naturlig for et dyr å sitte fanget i et trangt lite bur, MEN når i alle dager ble det mer humant å sulte noen til døde, enn å bo under trange forhold?!?!?

    Husk at disse dyrene ikke vet om noen annen tilværelse, enn å få farse til mat, og drikke av ett eller annet.

    Jeg har selv lite til overs for uverdige dyrehold, men må si jeg syns at dyrene fortjener ALT ANNET enn å måtte sulte til døde under en eller annen stein…

  13. Kommunikasjonsjef Arild Martinsen i Norges Pelsdyralslag:

    «Blablabla…..men det er tydelig at det er noen som ønsker oppdretteren og næringen noe vondt», sier han.

    Hmmm, å ville andre skapninger noe vondt ja haha…
    Snakk om å bite seg selv i halen, ja eller ræva om du vil.

  14. Bare for å ha sagt det, man kan vel få kritisere både dyrevernere og dyreholdere uten at man trenger å være hverken trangsynt eller dyrehater! Kan man ikke? 🙂

    Jeg er glad i dyr, men med måte!

  15. «Plassert i bur» er vel litt feil her… de er vel født og oppvokst i bur. En lidelse for de må jo være å slippes løs i naturen, og la de sulte ihjel… hmm… har jeg ikke hørt den historien før?

  16. Kommentar til Geir! Eindomsretten gir deg ikke lov til å skyte andres dyr på ditt område nei! Kanskje noen stater i USA, men ikke i Norge. Man kan ikke gjøre hva som med de inne på din eindom selv om du maser om eindomsretten aldri så mye.

  17. Dem ville ellers lide og dødd under en stein – for noe vås?
    Dette er jo dyr som aldri ville blitt født, hadde det ikke vært for disse pelsdyr iglene.
    Naturen balanserer seg selv ellers – men dem vil nok foretrukket å leve livet som det var ment – enn å leve inne i ett trangt bur pga lettvint mat.

  18. ZappOgZipp: men de ER født! Og da hjelper det lite å slippe de ut nå…
    Men fortsett kampen mot at dyr behadles på denne måten! Bare gjør det på andre premisser!

  19. RB: Ja, og dem bør enten havne i dyrehage e.l, eller bli alivet. Så lenge det er humant.
    Selv om jeg blir kvalm av pelsdyrnæringen generelt – respekterer jeg at andre har andre meninger. Men la dem iallefall ha det godt inntil dem blir alivet, og da på en human måte. Ingen savner livet i døden uansett.

  20. Du er vel søt i din rabiate perspektiv på ting. Men du når hensikten, nemlig oppmerksomhet. Om folk hadde ignorert deg så ville du raskt lagt ned dette hat/oppkast/jeg vet best organet ditt. På samme tid har vi jo ytringsfrihet her, så vi får heller la oss underholde/sjarmere eller bare ha sympati med deg.

    Ps! God bedring

  21. Enig her. Det er skremmende hvilke virkemidler dyrevernere tar i bruk for å «beskytte» dyrene. De er villig til å mishandle dyrene selv når de ikke kan finne bevis på mishandling og dårlig dyrehold.

    En skremmende gjeng fanatiske mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *