Filmanmeldelse: There Will Be Blood

Jeg lovet jo mine fans medbestemmelses rett da jeg var i tvil om film valget mitt da jeg skulle se film for noen dager siden. Jeg la ut tre alternativ. Og det var The Girl Next Door som vant. Sa jeg fannt den frem og satte meg i stolen og åpnet coveret og gjorde meg klar MEN GJETT OM JEG BLE OVERRASKET!! Coveret var nemlig tomt! DVD’en var borte!

Slik er det desverre blitt i dagens samfunn, det er altfor mange der ute med null respekt for den private eindoms retten! Men jeg lot meg ikke stanse! Jeg gikk så til en av de andre filmene på min film liste, og satte den derfor på. Dette var cowboyfilmen There Will Be Blood.

I det minste trodde jeg det var en cowboy film. Jeg har ikke sett cowboy film siden jeg så Wild Wild West på kino for mange år siden og gledte meg derfor til å se cow boyfilm igjen. Men gjett om jge bles skuffet! Dette må være en av DE DÅRLIGESTE FILMENE som OENSINNE er laget!!

For det første er den diritt kjedelig! Det skjer ingenting! Ingen er morsomme og det skjer ingen action! For det andre og dette er det viktigeste fakroren for min nådeløse kritikk av filmen! Den er ren sosialistisk propanganda!!

Filmens hoved person er olje mann. Han driver og leter etter å utvinner olje og er flink til dette. Han tjnere seg rik og har det bra. Den andre hoved personen er predikant og forkynner Herrens ord. Han får etter hvert en stor meninghet og gjør det bra og jobber i radioen! Men siden sosialismen hater olje, privat næringsliv og den Kristne religion så blir disse mennesken framstilt som onde og misslykkede!

Det er tydeliig at film skaprene bak denne dritt filmen ikke har noe som helst kjennskap til hvordan folk flest ser på virkelightene. Han har levd i sin egen hasj og sosialismeboble og aner ingenting om verden!

Jeg gir filmen ternigkast 1 og advarer mine fans mot å kaste bort tiden på denne sosialistiske propanganda filmen!!

Annonser

23 tanker om “Filmanmeldelse: There Will Be Blood

 1. Hehehe.. Du mener at du ikke har fått med deg at There will be blood, der forøvrig Daniel Day Lewis vant oscar for beste hovedrolle, er et tungt drama?? Virkelig? Kan skjønne du ble litt overasket da ja. På den andre side når du nevner filmer som the girl next door og wild wild west så er det nok ikke så rart at denne filmen ikke blir å passe deg uansett.

  Filmen er kun «sosialistpropaganda» fordi du liker å lete etter det tydligvis. Filmen er en stilstudie av en mann besatt av olje, og av en ung predikant som hoved antagonist. I mine øyne er ingen av disse to spesielt onde, de er kanskje en aning mer menneskelig enn tja, Will Smith i Wild Wild West, men langt fra onde. De har begge indre demoner, og Oljemannen er macho helt uavhengig av om han hadde blitt rik eller ikke. Hadde dette vært «sosialistpropaganda» så hadde jo Day Lewis vært en sympatisk person som blir korrumpert av penger og makt, faktum er at han er usympatisk helt fra første scene.

  Du burde nok sett The girl next door istedet, så hadde du sluppet å skrive denne bloggposten.

 2. HAHAHA! Du forstår jo ingen ting!! Jeg har LOVET min fans film anmeldelse så det hadde jeg skrevet uansett!! LOL@deg, hønse hjerne!!

  Når det gjelder filmen så har du tydligvis ikke sett den! Du aner jo ikke hva den handler om!! Du er bare en kred sanker som har lest om filmen og tror du er tøff fordi du snakker om den!! Jeg ser rett gjennomsånne som deg!!!!

 3. Du svarer Kristian:
  «Du forstår jo ingen ting!! (…) LOL@deg, hønse hjerne!!»

  Var det ikke noen bloggregler her om å følge tema, være saklig og unngå personsjikane..?

 4. Men kjære deg Hildegunn,
  Kristian har jo helt klart sett filmen. Jeg har sett den, og kjente meg igjen i det han skrev, og hvorfor skulle han gidde å skrive alt det der ellers?

  Forøvrig kan du jo ta en titt her http://www.imdb.com/title/tt0469494/ som er en database hvor «folk flest» kan stemme på filmer etter hvor bra de er. At du ikke skjønte filmen betyr jo ikke at den er dårlig 😉

 5. Lars:
  Jeg forstår selvsagt filmen!! det er kredsankende sosialister som forstår ingenting!!

  Jeg bedømmer film etter objektive standarer som spennign humor, action og budskap og denne filmen scorer lavt på alle disse tingene. det er derfor en bevisst sannheten at dette er en dritt film!!

 6. Så, det at du avfeier linken jeg sendte deg tyder på en av to ting,

  Enten så er folk flest sosialister i dine øyne – fordi de stemmer filen opp som en av verdens beste (topp 250).

  Ellers, så er det ikke så mange av «folk flest» som du vil ha det til siden filmen ikke har fått noe i nærheten av den dårlige karakteren du vil gi.

  For tallene på den avstemingen er ganske entydig. Og spør du en hvilken som helst film-entusiast så vil http://www.imdb.com være deres lille «mekka».

 7. Lars:
  Hahaha! du bare avslører deg selv så jæli!! Mekke for en film elsker er selvsagt på kino eller foran tven sin med film på!! Ikke på en dm nettside det er mekke for nerder og kredsankere som deg!!!

 8. T:
  De du trekker fram anmleder filmen på feil grunnlag. De tar ikke innover seg filmen for hva den er, de representere bare en stor masse av filmkritikere som er livredde for å skille seg ut. Jeg tør derimot å stå for hva jeg mener, og min anmeldelse av filmen er derfor mye mer verdifull enn de som du viser til.

 9. Hva skjedde med personangrep og useriøse innlegg da hilegrunn 😉 Her prøver jeg etter beste evne å ikke svare på usaklighetene dine, og likevel…

  jaja, du er vel i kjent stil ikke i stand til å komme med noe bedre, så da tror jeg at jeg heller lener meg tilbake å koser meg tilskuer av denne bloggen igjen 🙂

 10. Lars:
  du vil IKEK bli savnet!! Jeg byr mine fans på en god og saklig film anmledelse og så kommer ett krek som deg og ødelegger det hele med kred sanking! DU er bare en ekkel nerd!!!!!

 11. hehehe, det er så godt å lese tekst som ravende gale folk skriver.

  Du er avslørt hildegunn, ingen med vettet i behold ordlegger seg slik du gjør. Enten er du et av de største trollene på internet, eller så er du ei misslykka gother-fitte som hater det du ser i speilet. Eller begge delene.

  Uansett: Hvis du ordlegger deg slik du gjør her, i det virkelige liv, så har du et problem!

  Nett-troll uten manerer!

 12. Rune: SELVSAGT er dette et av Norges største troll. Er jo morsomt å lese, det skal innrømmes, eller Inn rømmes, som «Hildegunn» ville skrevet:D.

  Får håpe det er reklame på denne siden, og at det er «hoved poenget» (sic!) med denne bloggen. men ikke vet jeg, jeg har Adblock på :d

 13. Vegar: Jeg har ingent reklame her jeg driver FOLKEOPPLYSNING ikke komersiell virksomhet!!!
  Og det er du som er ett troll din sosialistdritt!!!

 14. Herregud hildegunn… hvis du ikke er Norges største troll, så for din egen del, gjør noe med stilen din!

  Hvis du tror at måten du driver din propaganda på skal gagne din sak, lever du i en virkelighetsfjern verden.

  Skal du oppnå noe som helst gehør for din sak eller dine meninger, vær så snill å føre dine argumenter på en seriøs måte.

  Dette er ikke ment som en «diss» eller «kred» eller hva nå enn dere «fjortisser» nå til dags vil kalle det. Det er kun ment som et godt råd!

  Dropp !!!!!, og alle andre «umodne» formuleringer i din tekst, og ta dette ned på et stilistisk proffesjonelt nivå, så kanskje du har en «sjangs».

  Hvis du virkelig ikke er et troll (noe jeg betviler, beklager!) så er du kun tjent med å føre en proffesjonell stil, BÅDE med tanke på gramatikk, og ikke MINST god retorikk og argumentasjon.

  Dine meninger er kanskje av flertallet regnet som (høyre)ekstreme, det er greit nok det, men gjør deg selv en tjeneste: vær så proffesjonell som over hodet mulig. Det gagner din sak!

 15. Forøvrig (beklageligvis), så er nok hovedpoenget med denne bloggen å sverte høyresiden av norsk politikk. Bare synd at de fleste biter på, og ikke ser dette…

  Hildegunn, er du uenig i dette, må det være verdensrekord i bjørnetjeneste…

 16. hehe, ok, skulle sikkert latt dette ligge, men som dere vet er det ikke lett å la de siste puttene ligge alt for lenge…

  Skjønner at noen (få opplyste) ser humoren i dette, men egentlig er det ikke spesielt morro.

  Her får en tydelig venstre(ekstrem)orientert person lov til å lire av seg uante mengder elendig framført propaganda uten nevneverdig motstand.
  Måten og stilen dette er framført på avslører heldigvis at vi snakker om en lavt utdannet person med få eller ingen ambisjoner om å lykkes på annet vis enn å suge mest mulig ut av «fellespotten» vår.

  Joda, jeg ser humoren i dette «spillet» for galleriet… Det som er litt kult, er at du har bare bekreftet hvor rett jeg stemte!

 17. «Lars:
  du vil IKEK bli savnet!! Jeg byr mine fans på en god og saklig film anmledelse og så kommer ett krek som deg og ødelegger det hele med kred sanking! DU er bare en ekkel nerd!!!!!»

  Vet ikke om jeg skal gråte eller le av hvordan folk velger å ordlegge seg.

  Jeg har jo forsåvidt (i felleskap) avslørt at du aktivt går inn for å pøble maksimalt på internet.

  Skulle vært interresant å møte deg ansikt til ansikt (ja, jeg er av den gamle skole). Hvis det skulle mot formodning vise seg at du har baller nok til noe slikt, betaler jeg gjerne billett!

  «kred»-samling… Trur æ flira mæ i hjæl av et så elendig uttrykk…

 18. hehe, takk 🙂 Er det noe jeg trenger er det litt ekstra kredibilitet på denne bloggen blant alle sosialistene. 🙂

  Heia Hildegunn!!! Stå på nå di siste dagene, så kanskje du klarer å få FrP til å miste enda flere stemmer 😉

 19. Hvis «Wild wild west» fikk deg til å glede deg til å se western så begynner jeg å lure litt.
  En av de dårligste filmene jeg har sett.
  Det er kapitalistiske krefter som har lavd disse filmene. De er lavd i kapitalsimens høyborg USA.
  Hvis du vil se noe mer sosialistisk så bør du konsentrere deg om europeiske filmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.