Regjeringens svik

En ting liker jeg faktisk med dagens sosialist regjering! Og det er at de tydligvis ikke har lyst til å bli gjenvalgt! Sosialistene vet at deres tid er forbi, folk flest vil ha frihet, fremskritt fornying og demokrati, dette er ting som sosialistene i mange år har nektet oss! Dagens sosialistregjering er skyldig i svik mot folket!

I afrika, i ett land uten demokratiske instutisjoner og rettsvern sitter to uskyldige Nordmenn fanget pga afrikansk rasime. Regjeringen har ikke gjort noe som helst for å hjelpe dem. Sosialisten bare fortsetter å pumpe det norske folks oljepenger rett ned i lommene på korrupte diktatorer! Hvor vil de ikke hjelpe nordmenn? Hvorfor er det ikke gjort forsøk på å hente Nordmennene ut? Fordi sosialisten ikke bryr seg om vanlige folk! De er kunn opptatt av seg selv!

Sosialistene er grådige. Norge har en skole i krise, elever kan knapt lese å skrive når de går ut av skolen! Hvorfor?? Fordi sosialistene mener at det er viktigere å leke og rope og skrike i klasserommene enn å lære noe! I samarbeid med lærernes fagorganisasjon har sosialisten fjernet all kunnskap fra skolen gjennom sine læreplaner! Dette er ett svik mot det norske folk!!

Sosalistene tar fra oss kunnskapen! Og så vil de ta pengene våre! Skatter og avgifter tar nesten alle folk flests penger! Folk har knapt penger til det nødvendigste, for staten tar pengene og bruker dem å sy puter under armene på krimnelle innvandrere! Sosialistene er skyldig i svike mot folket!! Sosialistregjeringen på det nærmeste oppfodrer muslimske terrorister til å slå seg ned i Norge, og dele gladlig ut milliardstøtte til terrororgainasjoner son Hamas!!

Sosialistene vil ikke gi seg før de har lykkes med sitt mål om å dope ned Nordmenn og gjøre oss til viljeløse slaver for den perverse sosialismen!

Jeg er en av de få modige som tørr lede an i kampen mot regjeringens sosialistiske svik! Jeg vet jeg har folkets støtte! Sammen skal vi knuse sosialismen!

Hør meg, stolte Nordmenn! Vi kan bringe fremskritt frihet og fonying til landet vårt! Bruk stemme retten klok!!!

Annonser

66 tanker om “Regjeringens svik

 1. For noe piss Arnold!

  Hva vet du om hva Norge skal gjøre? Konge er en selvstendig rettsstat. Dette er en hendelse som har skjedd på Kongos territorium der to nordmenn sitter tiltalt for drap. Også tar du det bare for gitt at Norge kan gå inn og hente disse ut? Dummeste jeg har hørt.

  Hvis UD hadde kunne hentet disse gutta ut hadde det skjedd for lenge siden. Jeg er enig i at rettsaken er urimelig og bevisene mot dem er helt elendige, men det er ikke mye Norge kan gjøre.

 2. Etter å ha lest Arnolds innlegg, er jeg neimen ikke lenger sikker på hvem som leverer den beste parodien her.

  Starten var begredelig, fortsettelsen håpløs, og slutten totalt nedsnødd langt ute på feil jorde.

  En klar kandidat til Dagens Vinner!

 3. hildegunn er vel det eneste beviset man trenger på at det psykiatriske helsevesenet ikke er helt som det burde være. hadde det vært det hadde nok ho blitt hent av menn i hvite frakker for lenge siden

 4. Tore: Nei, det er sant. Han er så til de grader hysterisk kjedelig at det faktisk er spennende å følge med.

  Hildegunn leverer, samvittighetsfullt og nesten uavbrutt, kjeft og rabalder til oss «folk flest». Helt sikkert til vårt eget beste 😀

 5. Ser dere ikke at hun er innleid av kristin halvorsen for å ødelegge for oss på høyresida? Bare en sosialist kan hate sosialismen så sterkt

 6. Sosialisme er roten til alt ondt her i landet.

  La oss henge opp alle pakkiser, sosialister, afrikanere, trygdede, studenter, fattige, eldre og annet søppel på en stake på torget, og BRENNE DE LEVENDE TIL DE SKRIKER!

  STEM FRP, og få et NYTT NORGE! Gi slipp på gamle sosialistidealer som miljøvern, rettferdighet, utdannelse og helsevesen, og tenk KAPITALISME! Fremtiden består av penger og olje!

  Gjør Norge en tjenste, STEM FRP, og hjelp oss å omskape landet til et miniatyr-USA!

 7. Vet du hva «Hildegunn» (vet ikke hvor mange det er av dere), men dette er som å skyte seg sjøl i beinet. Det er ingen tvil om at dere hører til på venstresiden, og har fått det dere sjøl synes er en genial ide, men det er den ikke! Langt derifra!!!
  Skrivefeil er lagt inn med vilje når dere har glemt av dere ei stund, null argumentasjon og tøv og tull. Hva gjør dere når det kommer for en dag hvem det er som står bak dette? Det vil neppe være til fordel for oss som hører til på venstresiden av politikken. Bloggen din/deres er bare dritt og ufattelig tåpelig!
  Hvis vi vil se hva høyreekstreme har vi både Kleppe og Simonsens blogger. Så jeg anbefaler deg/dere å gi opp prosjektet!

 8. Rettsvernet til Krekar bedre utviklet enn for to nordmenn ???

  Nå etterlyses lederskap av statens menn!

  En tindrende klar politisk oppgave og utfordring til Norges Statsminister og Utenriksminister.

  Denne saken kan ved verst tenkelige utgang ende med at Stoltenberg og Støre er politisk døde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.