Regjeringens svik

En ting liker jeg faktisk med dagens sosialist regjering! Og det er at de tydligvis ikke har lyst til å bli gjenvalgt! Sosialistene vet at deres tid er forbi, folk flest vil ha frihet, fremskritt fornying og demokrati, dette er ting som sosialistene i mange år har nektet oss! Dagens sosialistregjering er skyldig i svik mot folket!

I afrika, i ett land uten demokratiske instutisjoner og rettsvern sitter to uskyldige Nordmenn fanget pga afrikansk rasime. Regjeringen har ikke gjort noe som helst for å hjelpe dem. Sosialisten bare fortsetter å pumpe det norske folks oljepenger rett ned i lommene på korrupte diktatorer! Hvor vil de ikke hjelpe nordmenn? Hvorfor er det ikke gjort forsøk på å hente Nordmennene ut? Fordi sosialisten ikke bryr seg om vanlige folk! De er kunn opptatt av seg selv!

Sosialistene er grådige. Norge har en skole i krise, elever kan knapt lese å skrive når de går ut av skolen! Hvorfor?? Fordi sosialistene mener at det er viktigere å leke og rope og skrike i klasserommene enn å lære noe! I samarbeid med lærernes fagorganisasjon har sosialisten fjernet all kunnskap fra skolen gjennom sine læreplaner! Dette er ett svik mot det norske folk!!

Sosalistene tar fra oss kunnskapen! Og så vil de ta pengene våre! Skatter og avgifter tar nesten alle folk flests penger! Folk har knapt penger til det nødvendigste, for staten tar pengene og bruker dem å sy puter under armene på krimnelle innvandrere! Sosialistene er skyldig i svike mot folket!! Sosialistregjeringen på det nærmeste oppfodrer muslimske terrorister til å slå seg ned i Norge, og dele gladlig ut milliardstøtte til terrororgainasjoner son Hamas!!

Sosialistene vil ikke gi seg før de har lykkes med sitt mål om å dope ned Nordmenn og gjøre oss til viljeløse slaver for den perverse sosialismen!

Jeg er en av de få modige som tørr lede an i kampen mot regjeringens sosialistiske svik! Jeg vet jeg har folkets støtte! Sammen skal vi knuse sosialismen!

Hør meg, stolte Nordmenn! Vi kan bringe fremskritt frihet og fonying til landet vårt! Bruk stemme retten klok!!!

Annonser

66 tanker om “Regjeringens svik

 1. Jeg setter pris på konstruktive komplimenter i kommentarfeltet, men dere to er LANGT OVER STREKEN!!
  Å spore av debatten og komme med usakelige personangrep vil ALDRI stoppe meg, jge ser rett gjennom og KNUSER små drittsosialister som dere!!!!

 2. leser man litt historie er det jo akkurat dette som er idelologien til sosialister.

  En sivil nordmann sendte inn spørsmålet til regjeringen:
  «Hvordan skaper man et trossamfunn?»
  Mannen fikk aldri noe svar.

 3. Petter: HAA!
  Du vet ingenting om folkets skjulte styrker!! Sosialismen vil bli KNUST og JEG skal gladelig lede kampen!!! DE RØ’ MÅ DØ!!!! HAHAHA!!!!

 4. Det er jeg helt enig i Lipton. Hildegunn bør ta sine beroligene piller og grave seg ned i dritten hun spyr ut. Har aldri sett værre vås enn det Hildegunn klarer å skrive.

 5. Beviset med at noen har tatt fra oss kunnskapen ligger kanskje oppe i dagen ( når man leser hva du skriver )
  Men en ting skal du ha rett i, bistand til korrupte Afrikanske stater burde man slutte med , det var ikke nordmenn som koloniserte Afrika

 6. «I samarbeid med lærernes fagorganisasjon har sosialisten fjernet all kunnskap fra skolen gjennom sine læreplaner» Tatt denne tekstens i betraktning så skal jeg si meg enig i et visst kunnskaps vakum…

  Hvis du vil bli tatt på alvor bør du kanskje tenke på å skrive en tekst som faktisk inneholder et punktum. ( ! ) For nei, en tekst får ikke mer slagkraft med et overforbruk av utropstegn men heller av tekstens innhold, noe som i min mening ikke er å spore i dene sammenheng.

  De meningene du regelrett kaster omkring deg, viser ikke noe annet enn generalisering på sitt værste som i følge min mening faktisk er en av de største utfordringene vi mennesker står ovenfor for å faktisk komme til noe som kan ligne en global enighet eller samhold. greit en personlig mening som kan diskuteres, som ei heller trenger å være riktig.

  Uansett, du må faktisk se på fakta, du skriver blt. annet at det «norske folk» nesten ikke har penger til å overleve hverdagen, når realiteten er at det vi ligger i toppen på alt som kan beskrives som kan beskrives med velferd(iallefall med økonomiske middler og tjenester gitt av det offentlige).

  Man kunne godt ha brukt en enda lenger kommentar på å peke på alle påstandene dine, men har en misstanke om at det er meningsløst i dette tilfellet. og jeg kan bare gratulere deg med å gi din stemme til norges nest-største parti som nok engang kun kommer til å være plassert på sidelinjen.

  «Sammen skal vi knuse sosialismen!» Lykke til !

 7. Du bør lese deg opp litt på politikk og økonomiske systemer. Sosialisme er en økonomisk filosofi som vi ikke har i Norge. Sosialdemokrati har vi derimot og Norge vil fortsette å være et sosialdemokrati uansett hvilket av eksisterende partier som får makten, dog litt mer liberalistisk med en FrP-regjering.

  Hente Nordmennene ut av Kongo? Det er helt håpløst. Kongo er en suveren stat, vi kan ikke erklære krig mot et kristent land med 66 millioner innbyggere. Spesialstyrker som opererer innenfor andre lands grenser er for det aller meste noe du har lært fra fjernsynet ditt. Du må ikke tro at dette skjer med noen som helst regjering i Norge.

  Forøvrig har Jan Simonsen gjengitt en kronikk på sine sider som beskriver situasjonen i Kongo ganske godt. Den finnes på http://www.frie-ytringer.com/2009/09/07/vi-skj%C3%B8nner-ikke-kongoleserne-og-de-skj%C3%B8nner-ikke-oss/?wscr=1280×1024 Forsøk å les og forstå den, deretter kan du lese litt om politiske og økonomiske systemer.

  Det er en grunn at akademikere tar til orde i media for sittende regjering og at det knapt er noen, annet en politikere, som gjør det samme for FrP.

 8. UD vil nok gripe inn om disse to nordmennene blir dømt til døden, Norge kan ikke la være å gripe inn nå som den saken har fått så mye mediadekning. Og når det gjelder denne overgriperen fra Egypt burde han bli utvist, satt på første fly til Egypt og nektet adgang til Norge i all evig tid.

 9. Beste og mest fornuftige jeg har lest på LENGE !!!
  Dessverre er hjernevaskingen av den norske saueflokken kommet så langt at når sannheten kommer på trykk, breker de bare videre i samme sosialistiske retning som før 🙁
  Tidene forandrer seg…
  I 1945 ble en skutt for landssvik, mens i 2009 suger landssvikerne til seg store summer av statskassa i form av lønn, og smiler sleskt til folket fra TV skjermer og aviser…og får i tillegg stemmer ved valget.
  Norge, VÅKN OPP !!!!!

 10. haha! de rød må dø???

  er jo ikke mye saklig i dine egne svar heller egentlig da..
  og jeg kom meg forsåvidt ikke gjennom første to setningene engang før det ble for kjedelig !:P zZz

 11. Veldig mye bra selv om ordet svik er brukt vel mye. At mange av våre politikere fremstår som landsvikere er helt sikkert. At sosialister tenker kun på seg selv som du sier er vel kanskje å gå noe forlangt. En ting er du og jeg enig om at sosialistene har aldri vært flink til å få fart på dette landet og få frem det som må til for at vi skal løfte i fellesskap. Det har alltid vært et munnhuggeri uten like mot FRP sine standpunkt godt hjulpet av statskanalene og de støttede mediene. Sosialistene har alltid vært destruktive i den forstand at gode ideer finnes ikke bare det som de selv kommer med og det er lite.

 12. Japp, du har en skrue løs… dog, det eneste som bærer noe preg av fornuft er at vi selvfølgelig bør begynne å ta ett kritisk blikk på uhjelpen som ytes. At afrika har bygd seg opp en industri hvor de kan vise frem noen sultene barn for så å få penger er ingen hemmelighet.. ikke det at det ikke finnes sultene barn.. problemet er bare at dagens ordning spenner bein under all form for verdiskapning. Selv skulle jeg ønske at all bistand ble kuttet men at man samtidig kanaliserte tilsvarende kjøp av varer og tjenester.. men det nytter jo ikke så lenge bøndene ikke vil ha konkurranse…

 13. hilde gunn
  Slå opp i et leksikon og lær deg forsjellen på sosialister og sosialdemokrater. Å kalle den rød-grønne regjeringen for sosialister er like dumt som å kalle Frp for nazister.

 14. Som alltid, man må jo le av dette rælet. En fryd å se hvordan alle som er uenige automatisk er sosialistsvin eller det som verre er. Bare et lite spørsmål min gode Hildegunn, hvordan vet du dem er uskyldige?

  Ps! Mulig det finnes retteprogrammer som kan hjelpe den grusomme skrivinga di??

 15. Hehe!

  Hildegunn, du er priceless! Et så artig nutcase som deg er det sjelden å komme over. Stå på videre!

  Og jada, sammen skal vi knuse sosialismen! *knis*

 16. Du høres ut som en sjef jeg hadde en gang. Er det deg, Hildegunn?
  Du har ikke kommet lengre skjønner jeg. Sliter fortsatt med å forstå andre?

 17. Kjell:

  Et par spørsmål:

  1. Hva er denne hjernevaskingen og hvem gjennomfører den (gjerne litt presist)?

  2. Hvordan gjennomføres denne hjernevaskingen?

  3. Hvilke muligheter mangler opposisjonen til å gjennomføre lik hjernevasking eller de bare mer moralske?

  4. Hvorfor er ikke du påvirket av den?

  5. Vil hjernevaskingen stoppe hvis vi får et regjeringsskifte?

  6. Hvor fikk du idéen om at hjernevasking forekommer fra? Jeg kan ikke finne noe utfyllende om dette, kun kommentarer her og der på blogger.

  Avventer spent svar.

 18. «Bruk stemme retten klok!» avslutter du med, men selve innlegget ditt viser ikke mye klokskap eller intelligens.

  Jeg gidder ikke gå inn på enkeltargumenter annet enn at jeg skulle likt å vite hvordan du kan være 100% sikker på at nordmennene er uskyldige?
  Er det sånn at nordmenn i utlandet aldri begår lovbrudd?

 19. Ja, dette virket litt rart. Det er helt klare begrensinger om hva et land kan gjøre i forhold til en rettsak i et annet land, og den norske regjering har allerede gjort langt mer enn de er forpliktet til.

  La oss si at to kongolesere var i retten i norge, tiltalt for drap. Hva ville du sagt om den Kongolesiske regjeringen blandet seg inn?

  Resten av logikken din er litt for rar til at jeg kan si noe om det. Litt av en verden du lever i, jeg misunner deg ikke.

  Jens

 20. Hildegunn er et troll med et dårlig rettskrivningsprogram. Men personen bak Hildegunn vedder jeg på at er en person uten stemmerett og med for mye fritid.

 21. Jeg er sosialdemokrat (sikkert sosialist i din terminologi). Man har jo ikke så lyst å bli knust – som en generell betraktning. Men du virker jo svært så overbevist om at det er nødvendig for nasjonens framtid – så det er vel neppe noen vei utenom.
  Jeg bor i Kristiansund og kunne – med tanke på planlegging av mitt resterende liv – være interessert i å bli orientert om ca når din knusekampanje ankommer mitt nabolag.

 22. Skjønner ikke at folk går rett på limpinnen jeg; dette ER jo åpenbartironisk vrøl fra ende til annet, kun for å le av det hele.

  «Hildegunn», eller Ivar som han sikkert heter, sitter nok og ler så han griner over at så mange tar til motmæle for denne trollinga.

 23. Hehe… må le litt..

  Eg er ganske sikker på at «hildegunn» eiegentleg er ein litt tullete SU ungdom, som er ute etter å sverte FRP sin politikk.

  Eg kan sjølvsagt ta feil her, men eg nekter (rettelse: håper) å tru at «hildegunn» faktisk trur at ein så ektremt idiotisk blogg kan fremme FRP sin sak!
  (eigentleg ganske trist om eg tar feil her, det seier jo litt om iq og eq til bloggforfatter da…)

 24. Du har rett Sondre. Ingen Frp ere vil nekte andre land å føre Frp politikk.
  Disse drapsmennene kan være glad for at Rune Edvartsen (RE) driver den lokale flykningeleiren i Kongo, og at de korrupte lederne i landet før penger fra Norge, slik at RE kan gjøre jobben sin.
  Har de derimot blitt tiltalt i det eneste landet i afrika, uten norsk bistand (les flykningeleir) hadde det vært værre.
  Prisen Norge må betale for å få disse drapsmennene tilbake er 1 milliard NOK (per stykk, eller tilsammen). Pengene blir ikke utbetalt før drapsmennene er tilbake i et koslig norsk fengsel.
  Så hvist det er noen som synes vi betaler for mye skatt her i landet, så er det bare å sende regningen til familiene Moland og French?

 25. Har stusset litt over skriveriene dine tidligere, men skjønner jo nå at dette må være en tulleblogg. Uskyldige nordmenn? Hva vet du om det? Hente dem ut? Hvordan vil du gjøre det?

 26. Flott innlegg Hildegunn, jeg er helt enig med deg. Synd at så mange ikke forstår hvilken vei det bærer med sosialistene ved roret. De tømmer oljefondet og ruinerer bedriftene med sin skatt. Det er også sant at vi får mindre og mindre igjen av lønna, tror vi kan regne med ca 80 prosent går tilbake til stat/kommune i avgifter, moms og skatter. Er det virkelig noen som heier på et sånt ran av vanlige menneskers inntekter ? Forøvrig er det en skam for Støre og regjeringen at de ikke har gjort mer for de 2 nordmennene som jeg er overbevist om at er uskyldige i mord. Og hvorfor dras det inn så mye annen sladder i saken, det er da ikke forbudt å reise på rekognonserings tur i Kongo. Forøvrig stemmer jeg Frp for første gang i år.

 27. Hvordan vil du egentlig at Norge skal hente disse mennene ut av Kongo ? Hvordan tror du verdenssamfunnet hadde reagert om vi hadde brukt væpnedestyrker som noe frp’ere vil ?? By the way! Utenriksdepartementet består av mennesker MED TILKNYTTING TIL MANGE FORSKJELLIGE PARTIER. Hvordan vet du at de ansvarlige for denne saken er rødgrønne ?

  Dette viser bare nok en gang hvor korttenkte FrP velgere er !

  Er glad høyre stiller sterkere på meningsmålingene for tiden enn FRP.

  Godt valg alle sammen 🙂

 28. Hildegunn sier:
  «Jeg er en av de få modige som tørr lede an i kampen mot regjeringens sosialistiske svik!»

  …samtidlig sier du at «sosialistene» vil tape valget og frp/høyre vil vinne fordi «folk flest» er lei av dem etc…

  Hvordan kan du si at du er «en av de få modige» da – hvis folk flest er enig med deg?

  (Ja, jeg er sikkert en muslimsk kommunist sosialist i dine øyne – men ikke avspor debatten med sånt vås er du snill… 🙂

 29. Freddy, du er som en hundebæsj i skoene umulig å blikvitt og irriterende!!!
  Jeg vet at folk flest støtter meg!! Jeg får daglig henvendelser fra takknemlige fans som takker meg for den innsatsne jeg gjør!!

  Jeg er en stemme for de som ikke blir hørt på internett!! Jeg tør ta opp kampen med sosialismens menigsmonopol og samme hav de sosialistiske drittapene kaster mot meg så står jge oppreist og knuser sosialisten med min kraft!!

  Så kverulerenede anlahoder som deg som prøver å avspore debatten med personsjikane bare ler jeg av!!! HAHAHAHAHAHAHAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. Hildegunn vi prøver å ta deg seriøst.

  Hva med å svare på et av de seriøse innleggene du fikk tilbake, fremfor å kun svare på de innleggene der du kommer unna med å kalle det personsjikane? Les oppover: det er flere gode motargumenter mot ditt – desverre håpløse – innlegg.

  Har du noe konstruktivt å si Hildegunn, f. eks ang. sosialisme-begrepet ditt? Mente du sosialdemokrati i Norge eller mener du vi har sosialisme?

  Dessuten, du klager over skatter og avgifter. Vet du hva disse pengene går til?

  Prøver bare å ta deg seriøst, så jeg forventer et seriøst svar.

 31. Vi har en handlingslammet regjering som lar to unge norske soldater råtne i et skitthull i Afrika. Nå ser vi hvordan den norske stat belønner sine tro tjenere. Norge bør lære av Israel. Der spares det ikke på ressursene for å hente ut soldater som blir tatt til fange av fienden. Forsvarssjefen og forsvarsministeren MÅ handle NÅ, eller gå av! Moland og French bør tildeles medalje for edel dåd og en klekkelig erstatning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.