Skandale rettsaken!!

Jeg er sjokert og dypt rystet! Det siste håpet om at det fanntes en form for anstendighet blandt afrikanerne er blåst vekk! Man ser hvordan de hopper i gatene og roper etter blod!! Man kan spørre om dette er mennesker eller dyr?!?! Sosialistene her hjemme aplauderer det hele!!!

Og hva gjør sosialistregejeringen her til lands? Ingenting! Jeg har også tidligere i blogg satt fokus på hvor dårlig ikkesosialistiske Nordmennn blir behandlet i utlandet av norske styresmakter men nå har det hele nådd nye høyder!

Jeg sitere fra en tideliger blogg jeg har skrivet, en kronikk som mange ledende eksperter har uttalt seg annerkjennede om:

Sosialistene bærer all skyld for den nåvernde situasjonen. Gjennom å stadig legge seg på rygg og nekte å stille krav til personer fra den tredje verden tror nå Kongo at de kan kreve penger fra Norge! Hvorfor ikke, her til lands har da alle utlendinger sugerør i statskassa! Som man høster sår man!

3038 millioner kroner krever de, da de mener at de tiltaltes bakgrunn i Kongens Garde er bevis for at de er norske soldater! Disse menneskene mangler totalt innsikt i norske forhold! Garden er ingen militær avdeling, men en styrke for dans og musikk og gutter og jenter med fjær i hatten! Altså ett typisk eksempel på sosialistenes militærpolitikk!

Det norske forsvar er ødelagt! Om vi hadde hatt ansvarlige politikere så hadde man ikke sett Norge blitt herset med på denne måten! Da hadde afrikanerne visst at slike påstander ville fått konekvenser!

Og konskvenser bør det få! De norske, etter all sannsynlighet uskyldige misstenkete, burde vært hentet ut med makt for lenge siden. Men sosialistene nekter selvsagt slikt. Afrika er og har alltid vært den hvite manns byrde, noe denne saken beviser! Afrikansk rettsytem er en vits, fyllt av inkompetanse og gestikulering!

Kongo har faktisk dømt NORGE for spionering!!! Hva tror de om se selv? Hva ønsker NORGE verdens beste land å spionere på i ett land som Kongo?? Aper og bananer?!?!!?!?

HAdde vi hatt politikere med BALLER hadde kongo nå fått smake de NORSKE VIKINGERS VREDE!!! MEn i typisk sosialiststil ska vi bare bend over for afrikanerne!!

Nok en skandale og nok ett svik fra sosialistene!!

Annonser

42 tanker om “Skandale rettsaken!!

 1. Helt enig med Robert. Normenn er ikke enstydig med uskyldig…

  » Afrika er og har alltid vært den hvite manns byrde», hva faen er det for noe rasistisk tull? Når jeg leser dette og andre av dine innlegg syntes jeg det virker opplagt at du trenger øyeblikkelig psykologisk hjelp!

 2. Personlig frammøte i DR Kongo er det som må til fra Støre & co. han må ta seg en tur til Kongo og samtale med de på toppen. De bryr seg overhodet ikke om hva han sitter her i Norge og sier, eller at han sender et brev og sier at han protesterer. Han har tidligere sendt brev og avvist at de norske har spionert for Norge. Vi så jo i dag hvor mye denne retten bryr seg om hans protester. Nei som sagt personlig frammøte er det eneste som nytter. En mann i hans stilling må da kjenne til noen virkemidler for å få nordmennene ut av landet. For svakt å bare overlate dem til seg selv.

 3. Heeelt enig med deg Hildegunn!! Og Nå er det på tide at rettferdighetens navn kommer til ordet og får slutt på all vrang læren som begås av sosialistene i dag.

 4. Skarpe meldinger, Hildegunn! Det er mange grunner til at Kongo ikke fungerer som stat, de er f.eks. systematisk blitt melket for alle ressurser og verdier av europeere siden Leopolds dager. Kun de militære har fått sin del av kaka; for en god redegjørelse av Kongos bakgrunn anbefales Egelands kronikk i dagens Aftenposten.
  Du burde jobbe litt med rettskrivningen din, vennlig råd. Det virker simpelthen.. mer seriøst!
  Keep going!

 5. Og nok en gang rables det ut bristende logikk, fri fantasi og rasisme. Logikken bygger på norsk=uskyldig. Fantasi med elitesoldater og at den hvite mann er overlegen andre raser.

  Til nød kan jeg strekke meg til å si at rettsaken er en tragikomedie, med unntak av de toskene som sitter dømt.

  Hildegunn, kjære deg. Hva med å basere rælet ditt på iallefall på et snev av virkelighetskontakt, ikke bablende, tanketomt rasistisk oppspinn? Eller er du så rabiat at det meste svikter `?

  Nok en gang, god bedring ønskes

 6. til Robert som sa «Har en stygg mistanke om at du tilhører Vigrid. Bare fordi Moland og French er norske betyr ikke at de er uskyldige.»

  Uansett om Moland og French er uskyldig eller ikke så har de krav på en rettferdig rettsak, og ikke en absurd og meningsløs «rettssak» som i Kongo. Nordmennene er dømt på synsing og indisier, og at de klarer å blande Norge og selv Kong Harld inn i saken sier hvor useriøst det hele er.

  Jeg er ikke rasist, men kjenner at jeg må kjempe med meg selv for å ikke komme med rasistiske bemerkninger etter dette. Blir så kraftig provosert.
  Det som er helt sikkert er at Norge bør kutte all bistand til kongo, uavhengig om nordmennene blir henrettet eller ikke, for en slik respektløshet og overtramp mot den Norske Stat bør ikke aksepteres!

 7. Føler meg meir og meir sikker på at dette er ein eller fleire SUere som står bak denne bloggen.
  Fleire andre har nemnt det samme rundt omkring i kommentarfelta ser eg.

  Heilt random, unaturlege ordelingsfeil. Argument som er så på jorde at ingen normale personer med litt innsikt faktisk trur han/ho/dei kan slå gjennom med sånne argumenter.
  Det faktum at argumenta ikkje var sååå unaturlege i byrjinga (var på nivå med ein «normal» ekstrimist etter min meining)
  Nei det heile verkar som eit sosialt eksperiment frå ein kunstnerelev eller noko.

  Visst det (eller liknande) er tilfelle håper eg det aldri slepper ut til offentlegheita, da det vil slå tilbake på sosialistane og sosialdemokraten som eit argument for lavmål argumentering.

  Eigentleg verkar heile bloggen som om ein guttegjeng, uten skikkeleg jobb og har masse tid til overs, som (har tid til å) skriver slikt for å sverte FRP; er det berre eg som tenker Gatas Parlament??? 😉

  Beste helsing SV-velger!!! 😀

 8. Husker jeg feil, eller startet disse to «hurraguttene» turen sin gjennom DR Kongo på moped, 1 moped?

  -og så «måtte» de bare ha seg leiebil fordi mopeden plutselig ikke fungerte lengre?

  Er nok MYE ved denne *rettsaken* vi ikke kjenner. Ikke vi, ikke myndigheter – kun hurraguttene som ikke vil si så mye.

  Når får vi første bok/film om hendelsen?

 9. Hildegunn, eller rasistiske jævla fittesnerk uten noen form for fotfeste i virkeligheten, allerede bortrotnet i høyreorientert propaganda om hvordan verden fungerer, du trenger mer enn å jobbe med rettskrivningen din. Anbefaler et kurs i samfunnskunnskap, menneskeverd, historie, biologi og kanskje et forenklet kurs i genetikk, slik at du kunne se hvor lite av det du skriver som gir mening. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke leste hele innlegget ditt, men det lille jeg leste var mer enn nok til å plassere deg på kartet som korttenkt, dum, lite oppdatert (du har ikke engang fått med deg de nye pengekravene) og rett og slett dyslektisk. Hadde det vært opp til sånne som deg, så hadde mennesker som deg ikke hatt tilgang til goder som internett, skole, eller noe annet en en kule i hodet. God kveld og god natt, livet ser mørkt ut for deg.

 10. Jeg er enig i alt du skriver! Det jeg vil legge til er bla. at landet selv skriver at de selv er «demokratisk», (Den demokratiske republik Kongo) og de fleste afrikanske land skylder på vesten med tanke på den situasjonen de er i.

  Afrika er i det store og hele et gedigent U-land/verdensdel for å skrive korrekt:) Tanken er at de fleste land i Afrika er primitive, se feks på Zimbabve! De militære styrer det meste hvis det ikke er en diktatorjævel der. Thomas skriver over her at Kongo har blitt melket i flere århundrer, men hvorfor? Jo for det er et jævla u-utdannet møkkaland som ikke engang prøver å utdanne mennesker å ikke minst skape infrastruktur overhodet, de korrupte millitære skal styre. Alle land har sin egen stolthet, bla Norge i sin tid med tanke på oljeutvinningen kontra USA, å beholde egne naturressurser. Mangel på utdanning, etikk og holdning er nøkkelordet her.

  En ting som er sikkert er at gutta er ute av «buret» innen 12 måneder.

  Erik

 11. Bra skrevet Hildegunn, er helt enig.Hent guttene hjem.Alle andre beskytter sine lands menn, da må vi gjøre det samme.koste hva det vil.Vi i norge skal bare prate og kose, det er på tide å slå hardt til!Det er mange her til lands som ikke skulle ha vært her, send dem nedover.

 12. «Jeg sitere fra en tideliger blogg jeg har skrivet, en kronikk som mange ledende eksperter har uttalt seg annerkjennede om»

  Hvilke ledende eksperter har uttalt seg anerkjennende om dette, og hvor?

 13. Nordmenn er frie borgere av et fritt land og det er opp til hver og en hva en gjør og hvor en f.eks reiser. Beveger en seg langt fra Norge og til et land som er preget av langvarig krigstilstand så bør en ta sine forholdsregler og være svært forsiktig – og være meget bevisst på at en er overlatt til seg selv.

  Hva de to nordmennene har gjort eller ikke gjort vet jeg (og andre) lite om, men jeg ser intet grunnlag for at mine skattepenger skal benyttes for å få de ut av en knipe de selv har satt seg i. Dersom familie og venner bryr seg om de så får de ta opp noen solide lån som de kan bruke til å bestikke myndighetene så de to kommer seg ut og ikke klage over UD.

  Til Hildegunn: Dersom det er noe som smaker av sosialisme her så er det maset om at UD må ordne det problemet de to herrene selv har plassert seg i. Det er et ordtak som heter at som man reder ligger man og det gjelder også her. Om du av en eller annen grunn har sympati for de to så får du sende noen kroner til familien og ikke rope på penger fra felleskassen.

  Ulf Larsen
  ulflarsen@gmail.com

 14. Igjen ser vi feigheten hos norske politikere. Her sier Støre at de ikke kan bryte inn fordi Norge må respektere et lands rettssytem, og dette til tross for at det her dreier seg om dødsstraff. Når det gjelder Krekar som gjemmer seg her i Norge har politikere ingen respekt for Irakisk rettssystem og holder den terroristen her mot irakisk rettssystem sin vilje. Snakk om rød/grønn dobbeltmoral

 15. Det er tydelig at det er flere her som aldri har vært involvert i væpnede konflikter og som heller ikke husker hvordan amerikanerne ble kjeppjaget ut av Mogadishu tidlig på 90 tallet. Det å sende ned en eller annen væpnet enhet for å hente disse ut med makt ville faktisk stilt Norge som nasjon i et meget tvilsomt lys internasjonalt. FN og domstolen i HAAG kunne stilt Statsministeren, forsvarsminister m. fl til veggs for aggresjon mot ett suverent land.
  Disse to er uskyldige inntil de er dømt i siste rettsinstans eller selv forkaster videre ankemuligheter i lavere instanser.
  Men glem for all del ikke at det er mulig at de er skyldige.
  En aldri så liten undring er at en «bande» som overfaller de i jungelen lar alle med unntak av en leve!!
  Dersom de er skyldige så er det etter min mening helt OK og la dem sitte i Kongolesisk fengsel og tenke over saken i meget lang tid. Mye bedre enn den fangebehandling som vi har i Norge hvor man har det bedre en de gamle som faktisk har bygd og kjempet for landet.

 16. Tviler på at Hildegunn er rasist.

  Jeg blir provosert over handlingen til Kongo i denne saken. De er korrupte og tror at penger fra Norge og andre land til velferd vil gjøre slik at de kan slippe å utdanne seg. Krig, voldtekt og faenskap. Hvem står bak? Jo, negere fra KONGO!! Jeg er ikke rasist, men det er det som er virkeligheten, og det er disse du vil ha som nye landsmenn?

  Siden du kaller Hildegunn rasist støtter du vel kravet fra Kongo om pengene. Da støtter du vel at Norge skal gjøre det samme her. Dømme en innvandrer som har voldtatt en norsk jente til 21 år og million-erstatning. Nei, det kan vi jo ikke gjøre, da er vi rasister. Man er ikke rasist ved å kritisere menneskene i Kongo. Det kunne like greit vært Island. Lær deg begrepet rasisme, så kan vi prate!

  FACE THE FACT

 17. Millom bakkar og berg ut med havet
  heve nordmannen fenget sin heim,
  der han sjølv heve tufterna gravet
  og sett sjølv sine hus uppå deim.

  Tenk litt på den

 18. Hmm, dette var vel ikke spesielt gjennomtenkt, som noen heldigvis påpeker ovenfor. Vill babling om sosialisme og maktbruk med en gjennomgående rasistisk og nasjonalistisk undertone. Lar det rasistiske ved innlegg og kommentarer, de taler sin egen sak.

  At Kongo ikke fungerer som stat er i det store og hele fordi de er plyndet/drept/utnyttet av europeere i årevis (Belgia og Frankrike for det meste, vel?). Les Egelands kronikk i dagens Aftenposten.

  Å blande inn bistandpolitikk og kutt av det vil få latterliggjøre Norge internasjonalt. Skal enkeltsaker der folk på eget initiativ reiser til andre land og kommer får problemer styre vår bistandpolitikk?

  Og er det virkelig noen som mener at vi skal bryte alle internasjonale konvensjoner og regler ved å gå til militært angrep på Kongo? Hva skjer i hodet?

 19. WOW! Her var det mye på en gang! Jeg tviler på at de er så uskyldige, ikke sikkert de har gjort det de er tiltalt for, men hva pokker gjorde de i kongo da? og hvorfor endrer de forklaring?
  Sikkert mye av rettsaken vi har gått glipp av!

  Uansett, veldig gla ikke alle tenker som du, for da hadde virkelig 3 verdenskrig brutt ut, og gjør den det er vi alle dødsdømte, hvite eller brune….same shit!

 20. Disse to gutta har neppe rent mel i posen. De ser ut som banditter og har en fremferd som ikke gagner Norge. Det beste er nok at de blir sittene nede i Kongo og tar den straffen de fortjener og starter å oppføre seg som manfolk. De må ikke tro at de skal bli reddet ut av en snill onkel Støre.

 21. Enig i at den norske stat burde vurdere å gjøre noe mer enn å bare sitte her hjemme og snakke. Disse guttene risikerer faktisk LIVET om ikke alle middler blir tatt i bruk og vurdert for å gjøre noe for disse to unge guttene!

 22. Helt enig, sitter i Sverige å fölger denne saken og her er det minst like stor sak som i norge. Om ikke de slippes fri må dette ses som en krigserkläring mot norge og da kommer jeg hjem å tar vervning for da ska de idiotene få se vem de leker med.

 23. Hildegunn! Du er min helt! Jeg digger deg! Stiller du til valg? Jeg stemmer på deg!

  Du skriver: ” Man ser hvordan de hopper i gatene og roper etter blod!!”

  De ikke bare skriker etter blod, Hildegunn – de drikker blod! Svarte afrikanere befant seg på steinalderstadiet da den hvite mann dukket opp i Afrika, og som de fleste steinalderfolk, så hadde de den oppfatningen at dersom man drikker blodet og spiser kjøttet til sine fiender, så kan man erverve seg sine fienders egenskaper. Denne prakisen – kannibalisme – var vanlig da europeerne kom til Afrika, og har overlevd til dags dato som såkalte muti drap.

  Dersom du slår opp på ordet ”muti” i et leksikon, vil du antagelig finne at muti betyr tradisjonell afrikansk medisin. Det som vanligvis ikke fortelles, er at sangomas (heksedoktorer) som praktiserer muti, av og til bruker kroppsdeler fra mennesker for helbredelse eller som lykkebringer, og at mennesker blir drept for å skaffe kroppsdeler.

  Muti drap skjer ofte på bestilling. Kroppsdelene blir ofte skåret av levende mennesker, fordi sangomas tror at kroppsdeler fra levende mennesker har sterkest virkning. Sangomas bruker testikler for å øke viriliteten, fett fra bryster eller buken brukes for lykke, og tunger brukes å få inpass hos en kvinne. Menneskets seksualorganer regnes for å være speielt kraftige.

  Muti drap er vanskelige å oppklare, men i følge denne artikkelen er det mellom15 og 300 muti drap bare i Sør-Afrika hvert år.

  http://app1.chinadaily.com.cn/star/2003/0814/fe21-2.html

  http://www.factnet.org/discus/messages/3/319.html

  BBC rapporterer også fra Afrika om livlig omsetning av menneskeskinn. Mennesker blir flådd og menneskeskinn blir brukt i okkulte ritualer. Et menneskeskinn betales med mellom $2,400 og $9,600, avhengig av alderen på offeret.

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/3045738.stm

  Her er noen filmklipp som omhandler muti drap i Sør-Afrika.
  (Du burde se disse videoene. Dama som intervjuer er tøff. Aldri i livet om jeg hadde våget å intervjue sangomas).

  South Africa – body parts for sale.

  http://www.youtube.com/watch?v=aafJAzbYXqs

  I takt med innvandringen har også muti drap fulgt med til Europa. BBC forteller at den lemlestede kroppen til en fem år gammel gutt ble funnet i Thames, og kroppen viser alle tegn på at dette er et muti drap.
  Kilde http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/1899609.stm

  http://www.iol.co.za/?click_id=24&art_id=ct20020417212733793S353300&set_id=1

  Politiet sier at de har sett lignende tilfeller i Tyskland, Sverige, Frankrike, Belgia, Hellas, Italia og USA. Antall kjente muti drap i Europa er mellom 10 og 20. Det første kjente tilfelle av muti drap i Europa skriver seg fra 1987.

  Muti drap øker i det sørlige Afrika. Grunnen kan være at mennesker i det sørlige Afrika ofte har mer tro på sangomas enn på moderne medisin.

  Ifølge denne artikkelen i Wikipedia, har mennesker i det sørlige Afrika en gjennomnittlig IQ på 65.

  http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality

  Foreløpig er det ikke rapportert muti drap i Norge. Skyldes dette at det ikke skjer muti drap i Norge, eller at politiet er naive? Flere hundre barn forsvinner hvert år i Norge.

 24. Vesten har seg selv å skylde! Den demokratisk valgte president Patrice Lumumba. Ble ble drept av belgisk og internasjonal kapitalister. Morderen Mobutu ble satt inn som de gamle koloniherrenes valg. Siden den gang har Kongo gjennomlevet krise etter krise og tusener av drepte, mens grippene forsyner seg av mineraler. Leisoldater er vanlig før og nå.

  http://www.youtube.com/watch?v=HrcX3XUm7eA

 25. Jeg er for dødstraff å ser helst at de blir skutt.

  Bevisene er overhvelmende (på drapet)

  Alt annet er crap. La de dø å la oss være i fred.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.