Stemmeretten trenger en gjennomgang!

Det er valgkamp ! I dag kan alle nordmenn over 18 år stemme. De kaller det demokrati. Jeg kaller det svindel. Det er nemlig store grupper i det norske samfunnet som er ute av stand til å treffe gode og kritiske valg når de står foran stemme lokalet. Dette sørger for en stortings sammen setting som på ingen måte representerer folkets vilje.

Det største problemet er oppslutningen til de sosialistiske partiene. Den rød grønne sosialistregjeringen har hatt ett flertall i stortingen selv om alle vet at de ikke har folk flest bak seg. Sosialistene har opnet grensene for kriminelle asylsøkere og samtidig latt veier helsestell, elderomsorg og skole forfalle. Grunnen til at de får fortsette på denne måten er ett utbrett valgfusk og manipulering av media.

Hvorfor tror du vi har presse støtte? Hvorfor trenger pressen støtte? Fordi den ikke klarer å levere ett produkt som folk  flest er villig til å betale for, og derfor er ikke pressen lønnsom! Hvorfor vil ikke folk betale og pressen er ikke lønnsom? Fordi pressen er gjennomsyret av SOSIALISME!! Folk flest ser rett gjennom dette og boycåtter selvsagt dette ekle forsøket på løgn og bedrags»nyheter» og derfor kan pressen bare overleve ved statsstøtte! Og sosialiststaten støtter pressen fordi pressen støtter sosialismen! Det er en evig ond sirkel og taperene er folk flest som ikke for servert sanheten i pressen før valget.

Sosialisten har dermed oppnådd sitt mål om å forhindre kunnskap blandt folket. Ett opplyst folk hadde aldri stemt sosialisisk derfor hindrer staten folkeopplysning. Dette er valgfusk PÅ DET GROVESTE!!

Man trenger ikke å se langt for å se de grusomme konsekvensene av inkoropreringen av en sosialistisk velgermasse i ett fungerende system. Det britiske imperiete var en av de største og mest vellykkede statene i hele verden for ikke lenge siden. Det var en stormakt, ja en SUPERMAKT! Så lot man sakte menn sikkert to grupper få innpass i valglokalet. Arbeiderklassen og kvinnene. Begge disse gruppene kan selvsagt være furuftige, men i denne samenhengen var det en katastrofe! For disse gruppene sørget for å innføre sosialistisk styre i England! Hva skjedde så?! Jo imperiet gikk i oppløsing fordi de inkompetente sosialisten ikke makter å tenke på annet enn sin egen tåpelige ideologi. Det er selvsagt at dette sosialistregimet skrev fredsaavtaler med en annen sosialist, Adolf Hitler, på tretti tallet. heldigvis fikk man kastet sosialistene ut!!

Men dette belyser sterkt det demokratiske problemte det er å innlemme grupper som stemmer sosialistisk, altså udeomkratisk, i velgermassen. Alle sosialistiske parti søker å avsakaffe demokratiet til fordel for autoritært styre, det er ett vitenskapelig bevisst faktum.

Kvinner er på mange måter svakere enn menn intlektuellt. De kan derfor enklere vinnes over av sosialistenes løgner. Ideelt sett burde kunn gifte kvinner få stemme ved valg, og da bare med sin ektemanns skriftlige tillaltelse.

Arbeiderklassen er ett annet problem. Mange i denne gruppen sitter fortsatt igjen i sosialistiske dogmer. Heldigvis gjelder ikke dette mesteparten. En løsning kan være at man ved fagforeningsmedlemskap frasier seg stemmeretten. Da vil man kunne luke ut de værste tilfellene.

Men det største problemet er selvsagt de blodrøde sosialistene. De som er medlemmer i sosialistiske parti som søker å avskaffe demokratiet. Man bør innføre lover som sier at kun den som i sitt hjerte er en sann demokrat kan stemme ved valg. På den måten ekskluderer man de udemokratiske sosialistsike kreftene. På en slik måte val man hindre at de udemokratiske sosialistiske kreftene kan støtte opp om sine egne udemokratiske politiske parti, og demed hindre att parti som søker å avskaffe demokratiet får reperesentasjon.

Med disse enkle virkemiddelet kan man altså øke graden av demokrati i Norske valg dramatisk. Man vil hindre at sosialistene får mulighet til å bedrive valgfusk og mediemanupilasjon, og samtidig hindre udemokratiske krefter å ødelegge valget med sin hykleriskhet.

Innfører man dette vil man endelig får ett valgresultat som samsvarer med folk flest sin vilje!!

Annonser

57 tanker om “Stemmeretten trenger en gjennomgang!

 1. Oj oj, her var det mange sterke ord, og lite intelligent argumentasjon. Et klassisk FrP-virkemiddel. 😉

  Når dere risikerer å tape valget pga deres ustabile, urealistiske, latterlige politikk, forklarere dere dette med at Norge er udemokratisk. Dette er intet annet enn et patetisk forsøk på å klamre seg til det siste høystrået dere kan finne, uten å måtte tape ansikt ved å innrømme at dere er og blir et parti som seriøse, opplyste mennesker aldri vil ta på alvor.

  Idiotene i samfunnet tilhører stort sett FrPs velgerskare. Dere lokker dem til dere ved å spille på deres rasisme, deres snevre fokus på bil og alkohol, og ikke minste deres egoisme.

  Det er FrP som er udemokratisk. Måten dere metodisk finner ut hva hver enkelt velgergruppe (f.eks alkoholtørst skoleungdom, i skoledebattene) ønsker seg, og forteller dem nøyaktig hva de vil høre. Mens FrPs EGENTLIGE hensikter forblir skjult for «folk flest».

  Videre er FrP det mest skadelige partiet for «folk flest». Deres politikk vil gjøre det enda vanskeligere å være student, arbeidsledig, trygdet, pensjonert, aleneforsørger, fattig, eller på andre måter sårbar.

  Demokrati, sa du…?

  Hva med å begynne med å føre en ærlig politikk, i så fall?

 2. di sosialistiske dritt som argumenterer på ett sosialistisk drittnivå!! Ingen ting nytt der altså!!
  I stede for å diskutere saklig avsporer du debatten og kommer med grove personangrep på min person. Er det virkelig så dårlig stilt med dere sosialister att dere ikke evner å tenke selv? selvsagt er det det, dirttsosialister!!!!

 3. Haha, den traff du rett på spikeren!

  Hildegunn, når jeg leser det du skriver blir jeg skremt. Bytter du ut ordet «pressen» med «jødene» så har du et utdrag fra Mein Kampf. Pressen gjennomsyrer oss med sosialisme.. Hva er alternativet til sosialisme? Hvordan blir samfunnet vårt hvis vi skal sitte bak hver vår 3 meter høye murvegg og tilbe egoismen?

  Godt valg!

 4. Hildegunn sier:
  «Ideelt sett burde kunn gifte kvinner få stemme ved valg, og da bare med sin ektemanns skriftlige tillaltelse.»
  Tydeligvis har Hildegunn her kommet ut av skapet, og støtter imamenes krav om at mannen er overordnet, kvinnen skal være enig.
  Når til og med FrP er blitt snikislamisert, da står det virkelig ille til……..

 5. Hehe,, skjønner nå Hildegunn.. Du stemmer egentlig på et parti på venstresida, men vil gi dårlig blest til høyresida. Lurt påfunn 🙂 Ble bare litt for tydelig med komentarer som drittsosialister, men en artig spøk var det 🙂

 6. hahahaha.. Hildegunn du er en reinspikka tosk!!!! Skal ikke rakke ned på deg pga dine mange skrivefeil, men faen du er intellektuelt svakere enn «folk flest»!!!

 7. So…du vil styrke demokratiet ved å ta frå dei som har feil meiningar stemmeretten? Fantastisk. 😀

  Sjølv om eg vanlegvis stemmer «sosialistisk», og då etter din noko mangelfulle logikk skulle vere tilhengar av diktatur, reknar eg faktisk meg sjølv for å vere ein tilhengar av demokratiet. Ironisk nok får dette innlegget meg likevel til å tenke på eit argument som ein gong vart lagt from *mot* demokratiet:

  «I reject any form of government in which the opinion of the village idiot is given the same weight as the opinion of Aristotle»

  Uansett, morosam blogg. 🙂

 8. Berre so det er sagt, eg anser oddsa for å vere 70-30 for at «hildegunn» er eit troll…»ho» smører i so fall litt tjukt på.

 9. Uff…siste gang jeg klikker meg inn på søppel»blogg» som dette! Ekstremister er det verste jeg vet, og du og dine likesinnede er blant dem…makkverk

 10. hey, Ikke rakk ned på feilene hennes! de er jo halve sjarmen ved denne søte ekstremist-bloggen 🙂 I stedet må dere se på det som underholdning, som «folk flest» på denne bloggen gjør. det er jo en parodi 🙂

  Og ikke minst, husk å legge inn en kommentar eller to, da kommer de intelligente svarene hennes virkelig til sin fulle rett.

 11. Hildegunn: Du har et meget godt poeng og det vil selvfølgelig ikke de sosialistiske kleptokratene innse. Jeg skriver om samme tema på min blogg, men fra et annet ståsted. Er det mulig at det som forgår mellom sosialistene og media kan betegnes som kleptokrati?

  Tenk selv!

 12. Overgår deg selv nå kjære Hildegunn. Hvor kommer alt dette fra? Jeg prøver å se den finslepne ironien som MÅ ligge til grunn her. Men rettled meg gjerne om jeg tar feil!

  Større rekke av usammenhengende drivgods av tanker/meninger skal det letes lenge etter…..

  Men for all del, kjære Hildegunn Go girl, Go. Underholdning kan man jo ikke få nok av i en ellers rutinepreget hverdag. Gleder meg til å lese hva du mener om de gutta i Kongo. Vi sender vel spesialsoltater etter hvert,heheehe

 13. Å Hildegunn, du er nå morsom også da. Jeg lurer på om du kanskje kunne definert «demokrati» for meg, for jeg må innrømme at jeg blir usikker på hva demokrati egentlig er når jeg ser du skriver at den eneste måten å styrke det på er ved å frata folk stemmerett. Jeg som trodde et demokrati var det motsatte. Jeg lurer på om du muligens blander sammen demokrati og diktatur, kjære Hildescum. Men diktatur er jo du sånn imot…? Nei dette ble nesten for komplisert for meg. Og tydeligvis altfor komplisert for deg.

 14. cecilie: bare dumme sosialister som ikke har noe eget å komme med påpeker påståtte skrivefeil. Dette fordi sosialister har BÆSJ der di burde hatt HJERnE!!!

 15. Hildegunn, hvis du en gang skal gifte deg og vil innføre forbud for kvinner til å stemme med mindre de for godkjent stemmeretten av ektemannen, vil du da bli min kone? 😛 Vi kan danne et parti, sosialistisk-borgerparti 🙂

 16. Meiner å ha lest dette ein plass…. jo historieboka mi. Der det står om Noreg for 150år sida. Stemmer, kanskje hildegunn skulle vurdert å lese litt historie. 6. klassenivå høyres passeleg ut for hildegunn.

 17. Det er ofte vanskelig å se forskjell på trolling og ekte frepping, begge deler preges av absurd ektremisme og frykt for kunnskap men kun en av dem tilfører debatten noe nytt.

 18. Haha, helt konge! Noe av det morsomste jeg har lest i hele valgkampen 🙂 Grattis, her var det mye god ironi or sarkasme!
  Morsomt var det virkelig, fint å få belyst valgkampen fra en sinnsyk vinkel 🙂

  Mere, mere, mere!

 19. Jeg stemmer ikke direkte blått selv, men jeg kan ærlig talt ikke tenke meg annet enn at dette er en av mine likesinnede som har opprettet en bruker og legger ut dette på spøk. Hvis dette er ment på rent alvor så synes jeg ihvertfall oppriktig synd på vedkommende samme hva som er ens politiske ståsted. Men er ganske sikker på at dette bare er på skoj.

 20. Hitler sosialist? Den har jeg hørt før, da som nå fra uoppøyste folk på høyresida, som ikke har sett i historieboka på et par år stund. Politisk befinner han seg et sted mellom Frp og DLF. Det virker på meg som du bruker betegnelsen sosialist om alt og alle som er imot det du personlig mener.
  Forøvrig er det britiske imperiets sammenbrudd langt mer komplisert enn du forstår deg på, det gikk over mange år. Her har du noen av de viktigste faktorene:

  1: De to verdenskrigene kostet britene summer det er vanskelig å fatte for nordmenn som tenker at oljefondet med sine 2 mrd er uttømmelig. Britene hadde liten mulighet til å slå ned på opprør og kupp i koloniene på denne tiden, f.eks. ble India frigjort i 1945.

  2: utover 1900-tallet førte ja, økt sosialistisk tankegang i Storbritannia til at man så at det var umoralsk å suge ressurser ut av fattige land, slik de tidligere hadde gjort. Slikt ble (rettmessig ifølge min mening) sett på som kapitalistisk pengebegjær og griskhet. Britene ga etterhvert slipp på mange av sine kolonier uten helhjertet motstand.

  Din konspirasjonsteori om pressen og sosialistene i Norge gidder jeg ikke engang kommentere, ingen tar det seriøst uansett. Alle vet at Norge har ett av verdens mest velfungerende styringssystemer, og hadde det vært så dårlig i Norge som du fremstiller det så hadde ingen av oss sittet her med en pc til flere tusen osv. Tenk litt på hvor godt du egentlig har det, og slutt å sutre.

  Kanskje tåpelig av meg å ta noe av dette seriøst i det hele tatt, men jeg greier bare ikke å la slik grov feilinformering passere; hvem vet, kanskje en som ikke kan historien sin kunne trodd på én påstand eller to.

  Vær grei å slutte å komme med påstander du ikke vet noe om i fremtiden. Ha en god dag til alle sammen!

 21. Hmm…
  Som FrP’er må jeg si at dette er…. skremmende å lese.
  Beklager å måtte si det Hildegunn, men du gir oss ikke et godt navn.

  Kan jeg foreslå Demokratene som ditt parti?

 22. Hitler var nasjonalSOSIALIST!!! Dette er en UNDER VARIANT av sosialismen!! Dette har jeg grundig redegjort for i en tideliger blogg!!!!!!!!!

 23. faen meg bra skrivning, og sant DESSVERRE..

  og det å påstå at frp er lite intelligent er det samme som å si at om man deler norge i grupper så er den NEST STØRSTE gruppen en gjeng idioter??

  MERKELIG at så FÅ stemmer f.eks SV. det betyr jo ENTEN det at den lille gruppen enten er DUMME eller så smarte at de ikke vet hvordan overbevise oss andre??

 24. Jeg er sosialist selv Hildegunn, men å sverte de borgerlige på denne måten ved å utgi seg for å være en stokk dum, frp’er er ikke riktig.
  Argumenter heller for sosialismens medmenneskelighet, forståelse, og raushet. Fidel ruler!

 25. Hildegunn. Det eneste Hitler kanskje hatet mer enn jøder var kommunister (dette kan du sikkert kjenne deg igjen i!). Som du muligens vet (jeg aner ikke om du gjør det dog, du virker jo fullstendig blåst), så er kommunisme en form for sosialisme. «Det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti» er en rekke sammenraskete ord – har ingenting med sosialisme å gjøre overhodet. Det var et helt klart facistisk parti – som er vanskelig å plassere på sosialistisk-borgerlig (venstre-høyre) akse – siden det er så ekstremt – litt som deg. Men det er historisk plassert på «ytterste høyre» fløy – der du også hører hjemme. Nå er det nesten like urettferdig for norsk høyreside å få Hitler og deg plassert på sin side – som det er å plassere «nasjonalsosialisme» på venstresiden pga navnet. For sannheten er vel at det er umulig å plassere på en slik akse. Hitler lå vel litt til høyre for midten økonomisk – og var sånn sett en sentrumsmann (Bondepartiet – nå Senterpartiet – har jo en litt uheldig historie her). Men på den liberale aksen ligger han i helt motsatt side av det vi f.eks. Venstre (som jo er et sentrumsparti – jeg stoler ikke på at du vet det). Det var en veldig lite sosialt liberal ideologi – og slik sett var den jo litt lik kommunisme slik den ble utøvd i Sovjet. Det du tenker på som sosialister (SVere, AP, Rødt, SP) er veldig sosialt liberale derimot. Men det er ikke du. Heil Hildegunn 🙂

 26. Her var det mange usjarmerende kommentarer fra indoktrinerte sosialister gitt…. Det er vel et faktum at den rødgrønne regjeringen IKKE har et flertall bak seg i folket, samt at en suveren majoritet av pressefolkene hører til langt ute på venstresiden politisk. Og da er det vel heller ikke unaturlig å trekke den konklusjon at det er svært betimelig for sosialistene å beholde så mange journalister på banen som mulig. Selv om det makkverket de utgir ikke på noen måte ville overlevd uten kunstig åndedrett fra mitt skattebidrag. Men jeg har funnet ut at det er en liten ting jeg kan gjøre, og det er å IKKE kjøpe papiraviser. Før kjøpte jeg minst 2 pr dag, men i dag kjøper jeg maks 2 i året.

 27. Kim:
  Ja hitler hatet jøder. Og det GJØR SOSIALISMEN OXO!!
  Se på hvordan de behandler mittøstens eneste demokrati Israel. Jødehatet er bare ett i rekken av menge fellestrekk mellom de to sosialistiske retningene sosialisme og nasjonalSOSIALISME!!!!!!!!

 28. Liker paradokset som tilsier at om kjære Hildegunns inngrep i stemmeretten gjennomføres. Nemlig, at Hildegunn fratas stemmeretten.

  Go girl Go

  Som alltid, god bedring til deg 🙂

 29. franky:
  Ja, jeg er villig til å ofre stemmeretten for folk flests beste. En slik uselviskhet rekner jeg med er umulig for sosialistene å fatte.

 30. Sosialister tror tydligvis at FrPere ikke kan skrive, er stokk dumme, og fulle av faen. Må være fint å leve i en fantasiverden hvor alt intellekt slutter til høyre for AP 🙂

 31. Til de av dere som enda ikke har skjønnt det, så er dette bare en eller annen form for stunt.

  Men du skal ha applaus for den her:
  «Kvinner er på mange måter svakere enn menn intlektuellt.»

  bnm: «og det å påstå at frp er lite intelligent er det samme som å si at om man deler norge i grupper så er den NEST STØRSTE gruppen en gjeng idioter??»

  Det er vel ganske åpenlyst at det ikke bare er den nest største gruppen som er idioter. Denne bloggen og dens kommentarer burde vel være bevis nok.

  Hildegunn, du må lære deg å skrive mer subtilt. Dette var «way over the top», men det var vel kanskje meningen?

  Stem Miljøpartiet De Grønne!

 32. Hun kan jo tydeligvis ikke skrive. Opne? Dette blir for useriøst.
  Når man begynne å forske på konspirasjonsteorier blir det hvertfall latterlig.

  Stå på SuperHildegunn!!

 33. Hildegunn, jeg tror ikke på at du eksisterer, det går rett å slett ikke an å gå igjennom danningen i dette samfunnet med dine meninger. Hvis du faktisk er en person som eksisterer ville jeg ha anbefalt deg å flyttet til Kongo, søkt deg jobb i militærdomstolen der, de trenger folk som deg med livlig fantasi og en virkelighetsoppfatning som ikke hører hjemme noe sted.

  En annen mulighet er å sette deg i kontakt med barnevernet, dine foreldre kan umulig ha brydd seg noe særlig om deg, anmelde de for omsorgssvikt hadde vell vært et godt alternativ.

  Jeg synes synd på deg

  Nordal

 34. Hahahah, du hildegunn – det gøyeste med folk som er gjennomsyra tilbakestående er at de avslører seg selv sånn tekstmessig. Var for mange skrivefeil i det innlegget der til at det kan tas seriøst en plass. Jeg ler meg skakk i ihjæl. Vær i det minste glad for at den rødgrønne regjeringen stiller opp for sånne som deg – vi hjelper de svake, også de tilbakestående. DET ville aldri FRP gjort.

  ps: peace and love!

 35. Den rødgrønne regjeringen hjelper de svake???? Herregud, hvor har du oppholdt deg de siste 4 årene? Det finnes vel knapt noe mere kaldt, feigt og kynisk enn en rødgrønn rikspolitiker………!! Jeg har faktisk stemt AP selv for mange år siden, men etter at jeg satte meg inn i hva de faktisk gjorde, og ikke hva de sa, gikk det fort å skifte parti. Jeg er enig i at det for 40-50 år siden var lurt å stemme AP, men i dag består AP kun av en opphøyd elite, som kun har som mål å bruke sin posisjon til å albue seg fram i internasjonale posisjoner i f.eks FN. Hele AP systemet er gjennomsyret av usynlige nettverk og kameraderi, og nåde den som ikke føyer seg etter det eliten pålegger……For meg og mange andre er dette etterhvert kjent stoff, men for de fleste er det noe som er ukjent….enda. Det er bare så jævlig synd at sosialistenes maktapparat har en slik slagkraft at de klarer å lure så mange så lenge som de gjør. Men en dag rakner det, og da rakner det fort for svært mange. 🙂

 36. Her er noen av punktene som Hitler og Nazistene stod for:

  – Den tredje vei (mellom kapitalismen og kommunismen)
  – staten er alt, individet er intet
  – gratis universitet til alle
  – helse er ikke en privatsak (Hitler-Jugend sitt slagord)
  – velferdsstat fra vugge til grav
  – satsing på økologisk mat
  – sterkt dyrevern
  – sterk støtte til palestinernes kamp mot jødene

  På de fleste områder, særlig de økonomiske, havner Nazi-partiet mellom arbeiderpartiet og SV. Venstre går til og med til valg på Mussolini sitt slagord «Den tredje vei.»

  Den som omtalte Hitler som «høyreekstrem» var ingen ringere enn Stalin. Han omtalte også sosialdemokratene som høyreekstreme, og mente med dette ikke at de var liberalister men at de var «høyreekstreme SOSIALISTER» dvs. i det politiske sentrum. DLF ligger milevis unna Hitler av nøyaktig samme årsak som vi ligger milevis unna Arbeiderpartiet og SV.

 37. Det at Hitler etter sigende satset på økologisk mat plasserer jo selvsagt Miljøpartiet De Grønne på brun side. Hitler hadde jo også bart, og det hadde jo også Jan Pettersen. Å ligge mellom markedsøkonomi og planøkonomi skjønner jeg er et bevis på nazistisk ideologi. Men Onar… navnet ditt begynner jo på «O», og det gjorde jo også Otto Dietrich, som igjen har samme etternavn som Sepp Dietrich som igjen var en av Hitlers nærmeste. Beviser ikke det at DLF også er facistisk?

 38. Alltid like koselig å ta en tur innom Hildegunns blogg. Det er godt å kunne starte arbeidsdagen med et smil 😉

  «…en annen sosialist, Adolf Hitler…» 😉
  Fornøyelig lesning!

  Kos og klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.