Den grusomme sannheten om de rødgrønne!!

Vurderer du å stemme på de rød grønne partiene? Ved valget i neste uke??? Jeg vurdere deg til å tenke deg om! For etter å ha lest dette der jeg avslører sannheten om disse partiene så vil du nok tenke deg om! For nå avslører jeg den grusomme sannheten om de rød grønne!

Visste du at S’en i SV står for SOSIALISTSIK?? SV er altså ett parti som vil innføre den grusomme perverse sosialismen i Norge! Det betyr stafferarbeid, ingen frihet eller demokrati og samle alle som er uenige i konsentrasjonsleirer, akkurat som i Sovjetunionen!

AP står for arbeiderpartiet! Er det noe i veien med det da vi arbeider jo alle?  Vel, arbeiderpartier er noe ganske annet om man ser historisk på det. Det er ARBEIDERPARTIET som har den grusomme makten i SV’s drømme land Nord Korea og det vra det tyske nasjonalsosialistiske ARBEIDERPARTI som brkate HItler til makten i Tyskland!! Trenger jeg å si mer???

Senterpartiet er det gamle bonde partiet! Hvem var den mest kjete i det partiet??? jo, VIDKUN QUISLING!!! Er dagens SP hans IDEOLOGISKE ETTERFØLGERE???? Hvem vet!!

Så, vurdere du fortsatt å stemme rødrgrønt?? Jeg tror ikke det nei!!!

Annonser

70 tanker om “Den grusomme sannheten om de rødgrønne!!

 1. Stem FRP å få di jævla sosialistene fra makta.
  Nå har sosialismen styrt norge i 100 år, og se får et helvette! de har laget! Våre barn vokser nå opp i det verste landet i verden å bo i. Ingen friheter, skatt på alt, drit dårlig skole, forferdeli helsevesen, dyreste å dårligste landet i verden. Stem Siv å få slutt på dette sosialisttyraniet i verdens værste land og bo i.

 2. Hildegunn har AVSLØRT SANNHETEN!
  Sannheten om sin egen totale mangel på kunnskap, innsikt, overbevisningsevne og retorikk.

  Gjør den jobben først (skolegang kalles det), så kan man kjøre debatt etterpå.

 3. Ok, jeg klarer ikke å la være. For det første: Avsløringen om at SV står for Sosialistisk Venstreparti kom som et sjokk! (Eller ikke) Og at AP står for ArbeiderPartiet? Er det mulig? Var det virkelig arbeiderne som organiserte seg politisk for å sørge for retten til en sykekasse, retten til garantert lønn, retten til skolegang for ungene og legehjelp når noen skadet seg i arbeidet på fabrikkene? Uæ! Hva slags land er det jeg bor i?

 4. Heissan! Jegg harr lagget ett forr slagg till ett nyt nårsk skrift språkk! Jegg kaler dett får ny nårsk v2. Dett gårr utt på å sete dobel konsonnant på ale plaser derr dett ike err dett i bokk måll. Derr eterr skall mann skrivve ale doble konsonnanter i bokk måll med enkell konsonnant. Ale stedder der man lagger enn ‘å’-lydd, skall dett skrivves å, mens ale plaserr derr dett lagges enn ‘o’-lydd, skall dett skrivves o. Fårr å gjørre dett perfekkt, err dett vikktigg å prøvve å delle ordd så mye såm dett gårr! Elers err ny nårsk v2 hellt likkt bokk måll! Tak forr megg!

 5. Er morsomt å se hvor desperate sosialistene er. I stedet for å argumentere mot Hildegunn eller ta henne på hva hun skriver, så går dere til angrep på henne for rettskriving, prøver å uskadeliggjøre henne ved å kalle henne «uekte» og ellers bare driver mer eller mindre personangrep i stedet for å føre en god diskusjon med henne.

  Jeg syntes Hildegunn virkelig er modig som tør å stå for det hun skriver til tross for all hetsen. Jeg er ikke alltid enig med henne i det hun skriver, men jaggu er hun tøff. Og det er mer enn hva en kan si om sosialistene her som prøver å slå lavere og lavere under beltestedet med hver kommentar som blir lagt igjen.

  Jeg er glad dere feiginger skal ut av regjeringskontorene i år og at vi skal få en borgerlig regjering.

 6. FrP vil avskaffe Lånekassen som gir oss studenter lån+stipend uten renter så lenge vi er i utdanning. FrP vil la griske privateide banker låne vekk sine penger mot at vi betaler renter… De rødgrønne/den norske stat ser på Norges unge og studenter som en fremtidig inntektskilde for å støtte opp Norges velferdsstat. FrP vil mate de griske bankene med de få pengene de unge og studenter har igjen.
  Dette er bare 1 eksempel på at FrP ikke er for folk flest…

  Dette var en respons på Lektorens påstand om at ingen gidder å diskutere politikk med hildegunn 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=S-CKZtQx43c

  Privatisering er ikke så bra som det høres ut! Stem rødgrønt for en STERK stat. Forkast de borgerlige som vil privatisere mest mulig. Private aktører ser bare profitt! Griske kapitalister…

 7. Du er så ute på tyttebærtur at det ikke er litt fett engang. Men det er jo en god spøk for jeg fikk meg en god latter. Det burde kanskje innføres IQ test for å få lov til å stemme ved valget???

 8. MArco:
  Jeg vet det er perfekt skrevt, desverre er dette ogsås sannheten om de perverse rødegrønne partiene!! Følg med!

 9. Er du helt rusa på blå valium? Tankegangen din er i værtfall alt for blå!

  Uansett: Dine meninger er patetiske og idiotiske! Og «Norges viktigste politiske blogg» er dette værtfall ikke!

  Tenkte bare du ville bli glad for å høre det! 😉

  Og; Lær deg å skrive ordentlig før du rabler løs om ting du ikke vet noe om.

  Mvh.
  Lars

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.