Filmer til ettertanke

Ønsker du fremskritt eller tilbakestående sosialisme? Det er DITT valg!!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=mGwdeINUx4w&feature=channel_page

httpv://www.youtube.com/watch?v=sJF8-1oaS7U&feature=channel

Annonser

15 tanker om “Filmer til ettertanke

 1. Jeg liker tvetydigheten i utsagnet «Humor avslører sosialistene» 🙂 Men husk at svært få forstår seg på ironi. Da Stutum gikk sin seiersgang på TV resulterte det i økt oppslutning om FrP, og Hildegunn kan komme til å gjøre det samme.

 2. Ja, dette var jammen filmer til ettertanke…
  Vektig argumentasjon… Får meg til å tenke…
  Jeg har nok tatt feil. På tide å tenke nytt.

  Disse tegnefilmene fikk meg til å se lyset. Nå velger jeg Siv! Siv er min gudinne (nest etter Hildegunn/Hildeunn).

  Kos og klem!
  Dunder

 3. Vi kan ikke la folk som Hildegunn overta samfunnet. Det kapitalistiske «demokratiet» er en selvmotsigelse, folk flest vil aldri ha nok innsikt til å ta de rette beslutningene for folket.

  De hatske bloggene og mange av kommentarene her er skremmende, og å slippe til slike ytringer kan føre til en ukontrollerbar massesuggesjon. Det er helt ufattelig at partiet kunne la internett vokse fram uten større grad av folkekontroll, her har man ikke klart å styre utviklingen slik man i større grad har klart med andre medier. Når det er sagt har det utvilsomt skjedd mye uheldig både i aviser og kringkasting i de senere åra. Manglende styring på bla tv-sendinger kan forklare mye av veksten til Fremskrittspartiet, Carl I. Hagen har med amerikansk hjelp manipulert og forledet mange av våre kamerater.

  Situasjonen foran dette valget krever at vi i folkets interesse viser mot og handlekraft. Det kan ikke lenger være tvil om at landet trenger en ledelse som utgår fra våre fremste tillitsmenn. Disse må gjennom sin innsikt basert på grundige studier av ideologi kombinert med forståelse for folkets behov gjennom faglig og sosialt samarbeid få den nødvendige arbeidsro. Det sier seg selv at dette ikke er forenlig med valgsirkus hvert fjerde år. De fleste vil skjønne at dette er nødvendig og at det er i folkets interesse, dette vil være det egentlige demokrati eller folkestyre.

  Et lite fåtall vil trolig opponere mot denne nødvendige løsningen. Jeg ser ingen andre utveier enn at disse interneres og bringes til taushet dersom det kreves. Selv om dette kan oppleves smertelig må vi ikke glemme at man for å oppnå store ting og en lysende framtid for folket noen ganger må være villig til å ofre noen individer for fellesskapets beste. Alternativet er å fortsette i den retningen vi kan se nå, en misfornøyd og forvirret opposisjon til folkets ledere vokser ukontrolleret og truer hele velferdssamfunnet vårt.

 4. Jøss, gratulerer…

  Dette er til nå det dummeste jeg har sett i hele mitt liv, å jeg har sett mye dumt. Det som er typisk for ny-frelste FRPere er at de har en rekke halv tenkte tanker som tar dem i totalt motsatt retning av de idealene de egentlig står for.

 5. Meget bra. Godt å se vi har deltakelse fra begge ekstremistgrupperinger her. Ytterste høyre, og…la meg gjette…»tjen Folket» ? hehe. Underholdende er det nå i alle fall 🙂

 6. Vel, nå anser ikke jeg meg selv som spesielt langt til høyre eller langt til venstre, men å se på norsk sosialisme som noe negativt er ikke akkurat konstruktivt. Det er en vesentlig forskjell på å være en liberal sosialist og å være en marxist eller en kommunist. Slik du fremstiller sosialister på denne bloggen vitner om at du har meget lite å komme med. Man skal kunne berømme andre mennesker for det positive de gjør og ikke alltid bare hakke på andre. Det er trist at mennesker som stemmer FrP føler seg som hakkekyllinger i en del tilfeller, men det gjør ikke saken bedre om man slår tilbake på denne måten.

  Violence breeds violence!

  Du bringer hele partiet i et meget dårlig lys når alt du klarer å komme med er uttrykk som «drittsosialister» og jeg syns faktisk det er trist for partiets del selv om jeg står lengre til venstre politisk sett. Dette er ikke subjektivt negativt for min del, men det er objektivt sett negativt å spre så mye eder og galle som du faktisk gjør.

  Dersom du skal komme med negativiteter på denne måten må du i det minste kunne dokumentere det og ikke bare komme med lange tankerekker på samme nivå som en 12-åring som fortsatt ikke har en fullt utviklet hjerne. Det er flott at folk har ulike meninger i dette landet og det internasjonale samfunnet forøvrig, men når man tar viktig politikk ned på et slikt lavt nivå kommer man ingen vei. Du gjør både deg selv og hele FrP til latter ved å fyre oppunder alle disse stereotypene som mange mennesker allerede har skapt og bruker.

 7. Jeg kom på en ting til. Du skriver at du skal «bare» dele kommentatorenes e-post adresser med dine venner. Pass deg så du ikke blir anmeldt for å tråkke over noen viktige grenser for personvernet…

 8. Jeg har i alle år stemt borgerlig, og hadde planer om å gjøre det i år også. Men etter å ha lest innleggene til Hilde(g)unn, har jeg kommet på bedre tanker.

  Tusen takk, Hilde(g)unn, for at du opplyser oss med dine intelligente, innsiktsfulle og velbegrunnede innlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.