Folk flest og mine ekspert komentarer om kongo saken har blitt hørt!!!!!

Jeg har lenge ledet an i folk flest sitt krav om at norske myndigheter skal gjøre noe for å hjelpe de to stakkars gutene i de u-siviliserte kongo! mine saker har blitt roset av aner kjenet experter og komentarne strømte inn med støtte erkleringer til mg og mine syns punkt.

nå har altså mine syns punkt og stemme for folk flest nåd helt opp til di rødgrøne sosissialist rottene som har sett at jeg har hatt rett hele tiden. Jeg burde være rasende på sosialistne som har stjålet mine råd og ekspert komentarer om kongo saken og jeg er også rasende på di ussle tyvene som di er!!! sosialistne er kjeltringer og tyver som stjeler fra andre ved å ta deres eiendom og ider og ikke lage noe selv!!!!

heldig vis har mine råd hjulpet di to gutne som nå e fri til å kome hjem!!!!! selv om sosialistne har ranet mine råd og ider fra meg og folk flest!!! I dag er en glede dag uansett! Med min og folk flest sin stå på vilje og mine ekspert inlegg også komentarer har ledet til at kongo legger seg flat sikert også i frykt for hva de vet en ny regjering som fornye Norge vil gjøre!!!!!! heldigivs er saken vunet!!!! takket være meg og alle mine fans og støttespillere!!!!! TAKK TIL ALLE SOM STO PÅ!!!! kampen er snart over også snart kan disse to komme tilbake til VIKINGLANDET til vinkende flagg!!!!! STÅ LØPET UT!!!!!1

Annonser

57 tanker om “Folk flest og mine ekspert komentarer om kongo saken har blitt hørt!!!!!

 1. Har dem sluppet fri nå?
  I så fall: Bra jobba, Hildegunn!
  Var det du som i sin tid fikk Nelson Mandela frigitt også?

  Kos og klem!
  Dunder

 2. ehhhh… er du tett i trynet??? hvor er de frie? har du gått på skole? eller driver du ironisk å mobber en annen blogger nå????????

 3. LOL deg dunder!!!!!1 Di e ikke fri enda men tullingene i kongo som styrer som rene ape katter har bøyd seg for d massive folk kravet som jeg og andre har stått bak!!!! jeg vile ikke bli overassket om kongo ha lest hva jeg skrive og funnet ut at jeg som en viktig politisk steme i Norge har rett i hva som kom til å skje!!!!!

  Nelson Mandela er en terrorist som sosialistne har falt for og gjort t sin yndling som di gjør m alle innvandrere og kan ikke samenliknes med disse stakkars norske gutene!!!!!

 4. Forventer du å bli tatt seriøst med så dårlig språk og debatteknikk? Jeg har sett mange innvandrere som skriver ti ganger så bra norsk som deg. Det er en grunn for at Abid Q Raja er på Stortinget og ikke du, for å si det sånn. Ser du holder med FrP, hva er det med at trygdede, lavt utdannede og generellt de som trenger de rødgrønne mest, stemmer FrP? Tror du at du får det bedre med FrP i regjering? Frp vil ødelegge Norge. Rasere velferdssamfunnet, nasjonaløkonomien og landets omdømme utenriks. DERFOR stemmer jeg rødgrønt.

 5. Du har nok rett. Jeg har hørt at Joseph Kabila er en ivrig leser av norske blogger, så du har nok gjort et like stort inntrykk på ham som du har gjort på meg (og mange med meg…)

  Hvis du har tid en dag (mellom blogging og twittring)… Gidder du gjøre en innsats for Aung San Suu Kyi også, så hun kan slippe ut av husarrest etterhvert? Jeg ville se på det som en personlig tjenste. Please….?

  Kos og klem!
  Dunder

 6. Sorry Hildegunn. den der tror jeg ikke på.

  Ser at du her har laget en idiot identitet på nett, og strør rundt deg med FRP og antisossialist argumenter for å enten gjøre narr av frp på en «ironinsk» måte.
  Noe som feiler siden dette ikke er morsomt.
  Eller du tror at folk faktisk ER det du utgir deg for for å undergrave frp’ere.
  noe som også feiler fordi det er ikke troverdig i det hele tatt.

 7. Fantastisk for verden å ha Hildegunn!

  Synes det er en stor skam at hun må erklære seg selv ekspert, dette burde selvsagt «di rødgrøne sosissialist rottene» gjort for lenge siden. De har jo ikke gjort annet enn å sitte på gjerdet og vente på profetiene og visdomsordene fra Hildegunn. Hun burde naturligvis fått Kongens fortjeneste medalje i gull eller en eller annen orden. Hadde hun skrevet på engelsk ville den britiske dronningen adlet henne for lenge siden.

  Jeg synes at den neste som skal få kjenne Hildegunn sin godhet og makt kan være Aung San Suu Kyi (Hildegunn; hvis du ikke har hørt om henne kan du lese litt om henne på:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Aung_San_Suu_Kyi )

  Jeg blir lettere til sinns når jeg vet at hennes «ekspert komentarer» nå blir rettet mot annen urettferdig.

  Andre tips til Hildegunn så hun kan redde større deler av verden:
  Nord Korea og «sosissialist rottene» der
  Robert Mugabe og vanstyret i Zimbabwe

  Verden blir et bedre sted når Hildegunn kommer med sine «ekspert komentarer» og redder verden!

 8. Ser at også du henviser til ekperter på Congo. Hva skal til for å bli ekspert?
  Stadig vekk hører jeg om disse såkalte ekspertene som mener en hel masse om saken. Selv om jeg har nære relasjoner dit og selv har bodd der i flere år gjør ikke det meg til en ekspert!
  De eneste ekspertene jeg forholder meg til er de som har vokst opp der, kjenner kulturen fra innsiden , snakker flere av språkene og har evnen til også å se saken fra både afrikansk og norsk synsvinkel. Da er det ikke mange eksprerter igjen, – og disse liker ofte ikke framstå som eksperter. Men de er verd å lytte til.
  Regner med at de rister på hodet av dere andre selvutnevnte og selvopphøyde eksperter .
  Kunne sagt en hel masse her, men «eksperter

 9. Glenn Eirik Hansen: LES REGLER FOR KOMMENTERING!!!!! du bedrive personsjikane, avsporing og personangrep på det groveste og dette er din siste advarsel!!!!!!!

 10. Verden ville vært så utrolig mye fattigere uten deg, Hildegunn!

  Utfra rettskrivinga å dømme skjønner jeg du har reist ut til campingvogna di, finni fram grilldressen, hjemmebrenten og engangsgrillen for å feire at innsatsen din har gitt aldeles fantastiske resultater 🙂

  Kos deg idag, Hildegunn, det fortjener du virkelig!

 11. Hildegunn,
  Vet du mailadressen til Nobelkomiteen? Jeg har lyst til å sende inn et forslag til dem. Det er *noen* som fortjener en liten påskjønnelse. Jeg sier ikke hvem… *blunke lurt til Hildegunn*

  Kos og klem,
  Dunder

 12. Hildegunn er kul. Alle de som kommenterer skriveleifene eller prøver å argumentere mot «syns punktene» hennes finnes det derimot lite håp for. Ingen av dere som skjønte at hun kødder???????????? Seriøst… ta dere en bolle. Nei, ta to.

 13. Jeg tar det for gitt at ditt innlegg var ment som en kukskallehets av personer laaaaaaaangt til høyre med alvorlige dysleksiproblemer. Tar en det i betraktning var ditt innlegg ganske så artig :-)))

 14. Tror du ikke det bare er jug da, Hildegunn? I følge deg er det jo «sosialistene» som bestemmer hva dagbladet og så og si alle andre aviser her i landet skal skrive, tror du ikke heller det bare er Støre som har bedt dem fabrikere opp dette bare på jug? Sikkert for å kødde direkte med DEG.

 15. Alt skal skyldes på frp, til og med jeg som ikke stemmer på dem får lyst til det bare for å opponere mot slik IDIOTI. Kan virkelig voksende mennesker få seg til å forene kongorettsaken og frp?. De dummeste jeg gikk sammen med på skolen hadde arbeiderparti-foreldere, beklager men slik var det

 16. «Ser at du her har laget en idiot identitet på nett, og strør rundt deg med FRP og antisossialist argumenter for å enten gjøre narr av frp på en “ironinsk” måte.
  Noe som feiler siden dette ikke er morsomt.»

  Kødder du? Dette er jo hysterisk morsomt!

 17. Av alle kjære Hildegunns innlegg er dette det som har gitt meg høyest, lengst og best latter. Jeg lo så jeg nesten trilla av sofaen og ned på gulvet.

 18. Ps!

  Min teori er at Hildegunn i virkeligheten er Jonas Gahr Støre. Men siden Jonas G Støre er så formell i forbindelse med jobb,er dette hans måte å kople av på 🙂

 19. Trønderhunter:

  Nånei, Hildegunn henter nok ikke sin informasjon fra sosialist-media. Hun har nok andre og mer direkte kanaler, som den eksperten hun er.

  Det er nok vår kjære Hildegunn som har hvisket Støre noen velvalgte ord i øret. Hvis ikke Hildegunn selv har vært i kontakt med Kabila? Hva vet jeg.

  Sosialist-media har forresten enda ikke oppdaget at nordmennene er frigitt. Det er ihvertfall ikke skrevet noe sted enda. Eventuelt er dette en nyhet som de sensurerer (i kjent sosialist-ånd), siden dette ikke passer inn i det blodrøde verdensbildet de ønsker å formidle.

  Ganske flaut for sosialistene (som vi vet betyr «sosialist» alt til venstre for Siv) at de var fullstendig maktesløse i denne saken, helt til en rett-troende FrP’er kom dem til unnsetning.

 20. Tror du overdrive din egen betydning «litt» her. For ikke å snakke om at du legger skylden på «sosialistene» for at de i det hele tatt ble tatt nærmest.

  Men du er vel en slik Frper som ville benektet at han/hun stod i en synkende båt på titanic for i ettertid legge skylden på sosialistene når det viste seg at den gikk under.

  Og du er ikke folk flest. Folk flest har ikke så til de grader skrivevansker.

 21. Nå blir jeg litt revet med her, sorry. Bare lurer på hvor folk flest har vært. Har fulgt med på det meste i denne saken. Likevel så har kjære Hildegunns kampanje sammen med folk flest (familie til de to idiotene+venner?) gått meg hus forbi.

  Sikkert fordi folk flest gir faen i to tomsinger som skal leke Rambo og Hildegunns forvrengte meninger.

  Som alltid, kjære Hildegunn; God bedring

 22. At den kongolesiske utenriksministeren «åpner for» noe betyr ikke at «gutene e fri ti å kome jem».

  Dette innlegget hadde forresten en hel haug nye inspirerte skrivefeil i forhold til forrige. Jeg antar du håper det skal provosere og kanskje legge et lite røykteppe over det faktum at du etter all sannsynlighet er et bloggtroll som søker oppmerksomhet.

  Jeg bet på i det minste (to innlegg med dette).

 23. Dine ekspertkommentarer?
  Tydelig at du ikke har evne til å formidle noe som helst!

  Innbiller du deg virkelig at bloggen din med enormt mange skrivefeil skal ha noen som helst betydning?

  Dette er søppel!

 24. Nå blir jeg litt revet med her, sorry. Bare lurer på hvor folk flest har vært. Har fulgt med på det meste i denne saken. Likevel så har kjære Hildegunns kampanje sammen med folk flest (familie til de to idiotene+venner?) gått meg hus forbi.

  Sikkert fordi folk flest gir faen i to tomsinger som skal leke Rambo og Hildegunns forvrengte meninger.

  Som alltid, kjære Hildegunn; God bedring…

 25. Dette innlegget avslører at Hildegunn er en sosialist som bare spiller at hun tilhører (ytre) høyresiden. Hun stavefeilerer og stotrer fram høyreidiotenes argumenter og overdriver det til det ytterste, for på den måten sverte høyresiden som hun som sosialist er imot.
  Som sosialist synes jeg det er genialt funnet på og svært srtig lesning.. 🙂

  Eller så er hele innlegget smurt sammen i fylla av en frustrert liten pike alene hjemme et sted – som er svært hungrig etter oppmerksomhet og dritings på pappas brennevin…

  Personlig heller jeg mot den første forklaringa…

 26. ahahaha detter er alene det morsomste jeg har lest på mange år. Takk til deg Hildis, du setter oss sosialister i godt lys.
  Jeg sier bare Hildegunn for FREDS PRIS!!

 27. Jeg siterer bare jeg:

  «Jeg, SuperHildegunn, en av Norge’s viktigeste blogg stemmer bryr seg om syne fans!»

  Og:

  «Hildeunn’s klare meldinger om alt jeg mener!!» <– Når du ikke klarer å skrive ditt eget navn riktig engang… Og jeg lurer på hvem "jeg" er, siden det er Hildeunns meninger vedkommende skriver. Finn deg en ny inspirasjonskilde. HAHA.

  Fortsett å blogge, jeg er ganske sikker på at du fratar FRP både stemmer og troverdighet!

 28. Rettskriving:
  fy faen så jævli ekkeø du er!! avsporinger og personangrep jeg blir kvalm. dere sosalister ertilbake stående evner ikke å diskutere saklig jævla drittsosialister

 29. Jeg må nesten le meg i hjæl =)

  Du å dine regler.
  Den som har brutt mest den lille tiden jeg har vært her er du.

  Alle norske partier er sosialister, bare med andre meninge rinne enkelte punkter. (helt fra SV til FrP og andre – jeg vil utelukke kommunister som er ekstreme).

  Hvor gammel er du egentlig?

 30. Hildegunn: Definerer du alltid alle som måtte finne på å si deg i mot, som drittsosialister, du?

  Jeg gir meg med dette, det minner for mye om å kaste sten på en som ligger og kaver på halvdypt vann, uten å være i stand til å sette bena under seg og kravle opp på land en gang.

  Skaff hjelp. Og helst før du drukner i din egen paranoia.

 31. Siv Jensen på TV-debatt i dag:
  …kriminelle innvandrere voldtar kvinner i Norge UNØDIG… (!)

  Herlig Siv. Hvis både du & Hildegunn fortsetter så går det bra det her…

  Hilsen (dritt)SosialistFreddy

 32. Jo, men du vet Freddy, at Siv Jensen alltid er for NØDIG voldtekt. det er den UNØDIGE hun vil ha slutt på… Jeg mener, må man(n) så må man(n). Så lenge han er etnisk norsk, vel og merke.

 33. Det morsomste med å lese Hildegunns blogg er alle kommentarene. Det er tydelig at de fleste går fem på, og tror at Hildegunn er en virkelig person, og ikke en parodi på en FrPer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.