Folk flest og mine ekspert komentarer om kongo saken har blitt hørt!!!!!

Jeg har lenge ledet an i folk flest sitt krav om at norske myndigheter skal gjøre noe for å hjelpe de to stakkars gutene i de u-siviliserte kongo! mine saker har blitt roset av aner kjenet experter og komentarne strømte inn med støtte erkleringer til mg og mine syns punkt.

nå har altså mine syns punkt og stemme for folk flest nåd helt opp til di rødgrøne sosissialist rottene som har sett at jeg har hatt rett hele tiden. Jeg burde være rasende på sosialistne som har stjålet mine råd og ekspert komentarer om kongo saken og jeg er også rasende på di ussle tyvene som di er!!! sosialistne er kjeltringer og tyver som stjeler fra andre ved å ta deres eiendom og ider og ikke lage noe selv!!!!

heldig vis har mine råd hjulpet di to gutne som nå e fri til å kome hjem!!!!! selv om sosialistne har ranet mine råd og ider fra meg og folk flest!!! I dag er en glede dag uansett! Med min og folk flest sin stå på vilje og mine ekspert inlegg også komentarer har ledet til at kongo legger seg flat sikert også i frykt for hva de vet en ny regjering som fornye Norge vil gjøre!!!!!! heldigivs er saken vunet!!!! takket være meg og alle mine fans og støttespillere!!!!! TAKK TIL ALLE SOM STO PÅ!!!! kampen er snart over også snart kan disse to komme tilbake til VIKINGLANDET til vinkende flagg!!!!! STÅ LØPET UT!!!!!1

Annonser

57 tanker om “Folk flest og mine ekspert komentarer om kongo saken har blitt hørt!!!!!

 1. Enig Fredrik.
  Jeg skrev om akkurat det samme et stykke opp i kommentarene her, men sosialisten Hildegunn velger å tie ihjel den kommentaren.. 🙂

  Hilsen (Dritt)Sosialist Freddy

 2. OK

  Nå har jeg lest denne bloggen noen ganger og kommet til konklusjonen at dette bare er et sosialt eksperiment eller lignende. Det er ikke mulig at denne bloggen kan være seriøs…eller hva?

 3. Hildegunn pleier ikke å ha så mye skrivefeil! Kanskje hun prøver å se hvor langt hun kan strekke strikken? Jeg mener hvor far out kan det bli og vi fortsetter å tro at dette er en virkelig person?

  Eller så var hun full og ER virkelig.

  Eller så er hun inne i en manisk fase der fingrene ikke kan gå fort nok….

  Jeg syns bloggen er morsom som parodi. Men det er ikke morsomt uten denne pirringen om at det faktisk kan være en ekte person som mener og tenker på denne måten.

  Dette gjør meg også betenkt….

 4. Holder med Astri her,

  Et noe ambivalet forhold til hele bloggen. Rasende festlig lesning, med mye godt «saklig» innhold. Forutsatt at det er en parodi, samtidig litt skremmende om det IKKE er en parodi..For da gikk noe utrolig galt en gang i tiden….men igjen…til stor glede for alle andre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.