Sosialistenes Kongo-løgner truer FRP til taushet!!!

På grunn av Kongosaken er Norge utsatt for trusler! Ja, høytstående offiserer i Kongos hær kommer med uttalelser som trur Norges suverenitet! Om ikke Norge betaler erstatningssummen vil vi bli utsatt for krigshandlinger fra Kongo! Sosialistene har brakt oss i denne situasjonen og sosialistene har samtidig rasert det norske forsvaret. Når Kongo kommer er vi altså forsvarsløse!

Samtidig blir det klart at FRP sin justispolitiske talsman er blitt truet til taushet i denne saken! Har virkelig sosialistregejringen sunket så dypt!?

Når skal sosialistregjeringen stå fram med sannheten om sitt involvertskap i Kongo saken? Når skal det bli slutt på krypiske meldinger fra utenrksdepartementet? Hvorfor kan ikke sosialistene gjøre sine skitne planer offentlige, nå før valget? Jeg krever sannheten!!

Hvorfor har høtstående norske diplomater tatt del i rettsaken? Hvorfor kan det ha seg at den norske utenriksministeren kom i direkte kontakt med sin Kongoiske kolega like etter rettsaken, dette i ett land som knapt har utbygget ett komunikasjonssytsem? Det er ikke likt sosialistene å vise så mye omtanke for fengslede nordmenn i utlandet, se bare på saken med de Norske jentene i Bolivia!!

Jeg har sikre kilder, som jeg desverre ikke kan offentligjøre av frykt for deres liv og sikkerhet, men la meg si at det dreier seg om folk i toppen av systemet, som sier at DET NORSKE FOLK ER FRØRT BAK LYSEt i denne saken!

Lokale styresmakter i Kongo avslørte sosialistenes skjulte planer, og de rødgrønnes leiesoldater er funnet skyldige. Etter en rettsak der norske myndigheter sammen med venstrepressen har førte det norske folk bak lyset er de blitt dømte. Norsk media har framstillt denne saken som en banan rettsak. Sannheten er det motsatte!!

Jeg vil ikke personlig ta stilling til skyld spørsmålet men har selvsagt all mulig tillit til det dyktige kongoiske retts sytemet. Jeg reagrere på sosialistenes hykleri og sløseri!! Hvor skal dette ende!

Stemm disse apene uta av regjeringen ved valget!!

Annonser

62 tanker om “Sosialistenes Kongo-løgner truer FRP til taushet!!!

 1. Fus! Men Hildegunn, nå får du melde deg som fredsmegler også redde oss nordmenn fra kongissene. Er vi frørt bak lyset? Var jo ikke bra

 2. Med Hildegun Powder, Sivil Jensen, Per Bunker Sandberg og Captain Willy Frekke Amundsen på laget går Norge og verden en stor framtid i møte:D

 3. Snorre: HOLD KJEFT!!! KAN DU IKKE LESE????
  Jeg har info fra høytstående kjilder i UD jeg er en av få som VET SANNHETEN OM KONGO drittsosalister som deg kan bare gå og !!!!!!! dere selv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. liv: Jeg er riktignok kanskje Norges viktigeste blog men jeg driver FOLKEOPPLYSNING ikke underholdning!!!!!!!!!1
  om du ikke forstår dette anbefaler jeg deg å slutte å røyke hasj og komme deg i arbeid sllik som folk flest, drittsosialist

 5. Kjære Hildegunn. Jeg håper for din skyld at dette var ment som en spøk. Hvis ikke er det ledige senger på lukket avdeling for sånne som deg.
  Stå på SuperHildegunn!!

 6. Hvis du vil at noen skal høre på deg må du slutte å fremstille deg selv som en 12 åring frøken. Så mye svada er det lenge siden jeg har hørt

 7. Dette høres ut som en eller annen konspirasjonsteori. Forskjellen er bare den at du ikke kommer med teorien, men bare forteller at du vet.

  Kan du ikke komme med KJILDENE dine og hva de har fortalt?

 8. hihi 😉

  Latterlig … Utrolig at et slik parti for mange stemmer.
  Venter med spenning at Kongo kommer til å angripe stakkars Kongeriket Norge 🙂

  Hilsen fra Europa 🙂

 9. haha, jeg ler! Det er ikke sosialistene som «truer» FrP tiltaushet, men FrP som har sagt at Ellingsen ikke får uttale seg på bakgrunn av tidligere uttalelser om norske statsborgere dømt til døden i utlandet 😉 Men han var ikke etnisk norsk da, det utgjør jo selvfølgelig hele forskjellen…

  Les din egen link, kjære deg.

 10. Hildegunn har tydeligvis ikke fått med seg at det er Frps ledelse som har gitt partiets justispolitiske talsperson munnkurv i Kongo-saken, ikke «sosialistene»…

 11. Ok, jeg forstår hva du gjør her. Du har opprettet en blogg som liksom skal være gjenomsnitts-FRP-eren? Alltid artig med satire, Hildurgunn.

 12. Helt enig med Hildegunn, stem FRP. Kongo har rett. Norge har spionert på Kongo, og det vet alle i FRP, bare ikke disse sosialistene. FRP er det eneste åppegående partiet, det viser Hildegunn med sin komentar.

  Kåmmer FRP under makten skal vi vise hva utenrikspolitikk er. DA skal vi ruste opp forsvaret og være i stan til å møte Kongi i en krig sittusjon.

  Hilsen Jørgen i FRP

 13. Du er et fantastisk menneske. Du bringer underholdning til folket på en ellers grå dag, og legger deg til en 12-årings språknivå for å understreke at det ikke finnes snev av seriøsitet i det du skriver. Jeg velger å tro dette fordi alternativet er for forferdelig til å engang overveie.
  Forresten, kan du vise meg hvor i linken du oppgir de nevner krigshandlinger mot Norge? Jeg ser merkelig nok ikke ordet ett eneste sted, kun «sanksjoner», som da vitterlig ikke er synonymt med «krigshandlinger».
  Stå på du. Ikke bare underholder du på et premienivå, men du får også alle som leser bloggen din til å føle seg mer intelligente i sammenlikning.
  Takk skal du ha.

 14. «Jørgen i FRP» og Hildegunn er samme person. «Være i stan til å møte Kongi i en krig sittusjon». Eller så er vel folk flest fullstendig retardert. Lulz

 15. Hei Hildegunn.

  Jeg synes du fortjener skryt for å avsløre deg på denne måten. Skal baller til for å tørre å vise at man er så kørka.

 16. Tror det er mange som har misforstått denne bloggposten. Dette handler mer om twinly enn om Kongo, og mer om å bli sett enn å bli tolket intellektuelt. Likevel er det jo interessant at slikt (av enkelte kommentatorer) blir verdsatt som underholdende.

 17. Er dette «omvendt psykologi» eller har du lære- og skrivevansker?
  Du klager på de «Rød-grønne», men mens resten av verden, feks USA, sliter med finanskrise og abeidsledighet går AS Norge så det suser!

  Likevel håper jeg at analfabetene, trygdemisbrukerne, Taxi-sjåførene, rullings-røykerne og sosialklientene stemmer frem partiet sitt, FRP!
  Jeg må flire når de nederst på rangstigen tror at det er de som tjener på skattelette og redusert sosialomsorg.

  Vi som har skikket oss bra her i livet og tatt utdanning skal nok alltids klare oss bra gjennom fire år med skattelette og FRP-politikk. Det er jeg ikke bekymret for.

 18. Må si at du du slår meg som en virkelig intelligent kvinne, Hildegunn!
  Artikulert, god på rettskrivning, voksen og saklig tvers igjennom.
  Også har du forstått at FRP er veien å gå for Norge.

  Men alle disse overnevnte evnene er vel typisk for FRP-velgere generelt?

  Bare se på Jørgen. He he X )

 19. Dette er det absolutt dummeste jeg noen sinne har lest. Har du i det hele tatt fulgt med i nyhetsdekningen? Mangler du innsikt i politiske prosesser?

  Det var så mye dumt her som jeg godt kunne avkreftet for deg, men for å ta to påstander helt kort:

  a. Norge «truet med krigshandlinger» fra Kongo. Dette er vel i beste fall en uttalelse gitt av dommeren i saken. Jeg betviler sterkt denne dommerens påvirkningskraft ovenfor sentrale myndigheter i Kongo, men det kan jo hende at han har tenkt å ta geværet fatt og labbe til Oslo hvis han ikke får penger fra oss. Ikke vet jeg. For øvrig så har vel Norge betalt et eventuelt erstatningskrav noen ganger allerede, i form av bistand.

  b. FRPs justispolitiske talsmann er ikke truet til taushet av regjeringen. Men av sitt eget parti. Det synes jeg kanskje sier det meste om nasjonalrasistene. Grunnen til at han ikke får uttale seg, er at han tidligere har uttalt seg positivt til dødsstraff mot en utenlandsk statsborger som drepte en norsk kvinne for noen år tilbake. Det er kanskje ikke så heldig å få en lignende uttalelse midt i valgkamp-innspurten… Men det er altså ikke verre enn som så.

  Gjør partiet ditt en tjeneste, legg ned denne bloggen. Den sanker velgere til de rød-grønne (tusen takk for det, forresten!).

  PS: svar-kommentarer som denne: «Jeg har info fra høytstående kjilder i UD jeg er en av få som VET SANNHETEN OM KONGO drittsosalister som deg kan bare gå og !!!!!!! dere selv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!» bekrefter bare alle myter og fordommer menig mann måtte ha mot FRP-velgere.

 20. Hildegunn. Flott at du støtter FRP, men jeg må dersverre si at du hjelper ikke partiet med dette her. Dette blir for useriøst.

 21. Det er ingen tvil om at FrP er blitt truet til taushet av sosialistmediene! Den jevne FrP-er vil nok i denne saken mene at Kongo har større utenrikspolitisk troverdighet en Stoltenberg, Halvorsen og resten av kommunist-pakket.

 22. Kjære Hildegunn, du som har kontakter med høytstående kilder. Når du går ut og røper at du har info fra disse høytstående kildene så mener jeg at du er en person det ikke går an å stole på. Er du, som jeg forstår, tilhenger av FrP så gjenspeiler det bare den røde tråden gjennom hele FrP’s politikk – nemmelig at de ikke er til å stole på. Med FrP i posisjon vil velferdsstaten Norge bli rasert. Jeg tror du er en løgner som tror du klarer å få oss andre til å tro at du er en viktigper. Du er en taper. Du er nok en person som nok har opplevd en traumatisk barndom med rusbelasta foreldre og mye mobbing i skolen. Du er en taper fordi du har gjort det dårlig på skolen. Kanjse er du lite attraktiv som kvinne som igjen har resultert i at du ikke har nubbsjanse til å få deg sex uten å måtte betale for det. Kanskje er du en av de mindre pene prostituerte som selger sex for en joint. Kjære Hildegunn, kjøp deg en dildo du.

 23. Hehehe….
  Ganske bra innlegg egentlig, Hildegunn. Satire er jo alltid morsomt…

  Men jeg synes kanskje du overdrev FrP- parodien. Satire innebærer jo alltid en overdrivelse, selvfølgelig, men det kan være en hårfin balanse mellom den geniale satiren, og den som driver det så langt at den ikke lenger treffer. Selv ikke de mest ekstreme konspirasjonselskerne på ytterste høyre fløy, ville jo for alvor tro at de to spionerte på vegne av Jens, Kristin og Liv Signe…. enn si at Kongo ville ta med hæren sin tvers over halve jordkloden og angripe Norge! Den slags er det bare folk som nekter å ta medisinene sine, som tror. Og de bør vi ikke parodiere, de har nok å stri med som de har…

  Men fortsett med FrP- parodiene dine, for all del! De er ganske morsomme.

  Ja, og godt valg på mandag forresten! Håper vi klarer å sikre de rød-grønne en periode til. Stå på! 🙂

 24. Hildegunn, skulle tro at du jobber for sosialistene med denne bloggen. Det er slike tåpelige innlegg som virkelig skader FRP og får partiet til å vike useriøst, noe som ver veldig synd. Vi trenger ikke slike som deg i partiet, i hvertfall ikke inntil du vokser opp og slutter å oppføre deg så barnslig, men du er vel sikkert et barn antar jeg. Typisk av VG’s tabloid tendenser å fremheve en bogg som denne som er så sjokkerende som mulig.

 25. Kjære Hildegunn, dette blir bedre og bedre eller verre og verre. Vet ikke helt hva som er mest krakilsk og rallende av det som gulpes opp her. En haug ubegrunna påstander kastes ut samtidig og alle faller selvsagt på egen urimelighet.

  Høytstående kilder i rævva til naziheltinna di Siv «stakkars meg» Jensen. Søppel, oppgulp og paranoia.

  Nok en gang, en riktig god bedring til deg kjære Hildegunn

 26. Hildegunn…Dere Rødt valgkampstrateger blir smartere og smartere. Tar den jevne Frp velger på kornet, liksom. Slår inn åpne hjertedører. De svelger alt dette rått nede i Torevika hvor de sitter i grilldressene sine. Når Kongoleserne kommer er de uansett lagt borte. God høst!

 27. Hm… Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro om denne bloggen. Er den satirisk, eller oppriktig? Hvis teksten er skrevet i et forsøk på å være satirisk, bommer den dessverre grovt. Satire fordrer en viss eleganse og snert.

  Hvis teksten derimot er oppriktig, må jeg innrømme at jeg blir bekymret ettersom både tekst og skrivemåte røper et alarmerende umodenhetsnivå og bærer preg av nokså utilslørt paranoia. Bloggeren klarer på en mesterlig måte å sette seg selv fast i en offentlig gapestokk. Derfor spør jeg rett ut: Hildegunn, vil du virkelig utsette deg selv for dette?

  Både språkdrakten, ortografien og henvisningen til kilder man ikke kan røpe, leder tankene hen til sandkassen. På den annen side er selve sammensvergelsesteorien såpass vaklevorent presentert at jeg får følelsen av å være flue på veggen på et nachspiel som for lengst burde vært over.

  Hva er det du er så sint for, Hildegunn? Og hvem er det egentlig du er sint på? Alle som mener noe annet enn deg, kanskje? I så fall vil jeg hevde at du lar antipatiene dine favne litt vel vidt, og at du, i det du nå påtar deg rollen som protagonist for Fremskrittspartiet dessverre gjør deg selv til en velgersanker for den andre siden. Med venner som deg, trenger man strengt tatt ikke fiender.

  Vi kan gjerne diskutere både Kongo, kongolesere og det kongolesiske rettsvesenet, men da helst med utgangspunkt i reelle fakta, ikke oppdiktet fiksjon.

  Vet du egentlig hvor Kongo ligger, en gang?

 28. En ting skal du ha Hildegunn; du klarte hvertfall å engasjere folk! Innlegget ditt var nesten på høyde med rettsystemet i Kongo……………………………….
  to du an???
  regner ikke med det……………
  Til dere som tror at blogg innlegg fra 12-åringer påvirker hva man stemmer til valget……….. er dere virkelig så blåst? Hvis folk baserer sin politiske stemme på grunnlag av slike blogger, finnes det flere idioter enn jeg trodde i dette landet.

 29. > Når Kongo kommer er vi altså forsvarsløse!

  Jeg er helt for at det norske forsvaret må organiseres med tanke på en mulig invasjon fra Kongo! Det er faktisk den største trusselen i vår tid.

  Og så bør vi se til å få gjort noe med helsekøene. Spesielt de delene som har med psykisk helse å gjøre…

 30. Helt alvorlig dog: I disse dager sitter mange syvendeklassinger med skoleprosjekt som går ut på å kartlegge de ulike politiske partiene og sette seg inn i hva de står for. Når elevene googler FrP, risikerer de å bli linket til disse sidene. I demokratiets navn må hver enkelt kunne danne seg en balansert forståelse av hva de ulike partiene representerer. Gavner det Fremskrittspartiet at tilhengere av FrP sin politikk fremstår som ravende galninger?

 31. Du må jo være schizofren, for så mye oppspinn som du selv faktisk tror på må jo komme fra ditt egent hode.
  Jeg stemmer selv FRP men dette tar jo kaka.
  At rettssystemen i kongo fungerer er vell å si at Titanic var et sikkert ship, for faen da, fulgte du med live ifra rettsaken? Så du hvordan det fungerte? Et lite innstikk, de sitter på hagestoler, hagestoler for faen…

 32. Jeg syntes faktisk dette var ganske morsomt. Godt med litt humor i en ellers så seriøs valgkamp. Men skal man drive med satire burde man vel kanskje ha litt mer kunnskap om temaet enn det denne hildegunn personen har. Men jeg lo godt og hildegunn har jo tatt frp på kornet på mange av poengene sine, selv om hun (han) kanskje har overdrevet litt vel mye.

 33. FRP-FAN skriver:
  «FRP er det eneste åppegående partiet, det viser Hildegunn med sin komentar.»

  Fryktelig oppegående virker det som ja…
  Når en ser grammatikk, rettskrivning, samfunnskunnskap og politisk gangsyn i denne bloggen – må jeg si at det eneste jeg får ut av dette, tydeligvis skrevet av noen barn/ungdommer, er at FrP har rett i EN ting:
  Den norske skolen må være elendig..

 34. Disse sosialistene (kommunistene) får skylda for alt ille som skjer. Hvem i helvete skal dere gi skylda når de borgerlige – Gud forby – måtte komme til makta. Dette blir bare for dumt…

 35. Har du kilder, er jeg sikker på at for eksempel VG kan gi dem det nødvendige kildevernet. Men jeg synes ikke akkurat teksten din skaper noen troverdighet og virker mot sin hensikt.

  Om kildene dine hevder at e-tjenesten følger med på DRC, så er det ingen særlig nyhet. Det er jo ikke utenkelig at vi kommer til å bidra i FN-styrken en dag. Selv om mange kanskje bare overser et innlegg som i denne bloggen, finner jeg det interessant. Man kan plukke opp mye rart ved å lese blogger og kommentarfelt *nøye*. En stor grad av fornuft og skeptisk tankegang må til for å filtrere all støyen

 36. Tilbaketråkk: Tweets that mention hildegunn » Blog Archive » Sosialistenes Kongo-løgner truer FRP til taushet!!! -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.