10 tanker om “Stem på MANDAG!!!

 1. Visst skal jeg stemme! Ops, jeg har visst allerede forhåndsstemt. Ops, det blei visst Arbeiderpartiet. Gjorde jeg noe galt? 😛

 2. Jeg stemmer på et politisk spektrum som ikke oppretter falske blogger får å diskreditere sin motstander.

  Denne bloggen er en skamplett, der røde sympatisører utgir seg for å være en FrP’er. Navnet de bruker derimot, finnes ikke i folkeregisteret. Burde kanskje valg et annet for å komme unna med det?

  Jeg vil aldri, aldri stemme på folk som benytter slike virkemidler, min stemme blir blå, uansett hva alternativet måtte være. Kan ikke ha politikere inn som benytter seg av slike virkemidler, uansett planer for politikken.

 3. @rimgrim

  BlåMANDAG, ja det forklarer det hele.

  Joda, noe hildegunnsk over leser Jeg regner med at folkene bak denne bloggen er innom og poster under forskjellige navn for å fyre oppunder litt. Hun hadde en liksom-venninne her inne som støttet henne i tykt og tynt, + denne «lektoren» virker veldig hildegunn-sympatisk. Hun påstår til og med at hun har sendt e-post til «hildegunn», og det er jo litt merkelig i.o.m at det ikke finnes noen e-postadresse å oppspore til «hildeunn».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.