Valg juks fra sosialistne!!!!!

sosialstne med AUF i spissen er kjeltringer, som alltid!! Jeg har tidligere advart kraftig mot valg juks og fortalt om auf sitt u demokratiske metoder når jeg fant ut om valg juks i auf og av en auf leder i vinter som ønske å kontrolere internet og stemmne der!!!

Nå har AUF og AP sosialistne med sine godt plaserte med hjelpere som IGJEN HAR MANIPULERT ET VALG!!1 Alle burde være liv redde for hva som skjer etter valget på mandag!! sosialistne kommer til og gjen ta juks om ikke vi nå reagerer KRAFTIG!!!!

FRP vant valge men alle avisne og til og med de som teller velge og over se det!!!! Hva skjer når sosialistne bruker sine vel plasserte spionere til og under grave valg resultattet på valg natten!! Husk historine om di som ble vist bort når de ville stemme FRP i stortings valget sist i 2007!! de rød grønne sine storm tropper står utenfor valg lokale og flyr på alle som vil stemme FRP til valge, en kommer til å bli nektet IGJEN som sist gang!!! menings målingene nå som da viser nesten 40,45% til siv!! ikke la dere presse ut av lokalne, stå på og stem rikti!!!

Vær REDD, VELDI REDD!!! om valge blir nært komme sosialtne til å vinne selv med for få stemme som di gjorde sist gang!!! juks vil gi dem all makt uansett om ikke nok stemmre på riktig parti!! Sørg for å ikke gjøre valg resultat nært igjen så de ikke kan gjøre det!!! STEM PÅ RIKTIG PARTI!!! GODT VALG!

Annonser

17 tanker om “Valg juks fra sosialistne!!!!!

 1. Har lest litt i de andre blogginnleggene dine her, og tror nok du er akkurat motsatt av det du utgir deg for. Bra opplegg, men lett å gå fem på om man bare leser ett av innleggene. 🙂

 2. Du kan ikke være ekte. Så jævlig grammatikk har jeg aldri sett før, for ikke engang å snakke om dine barnslige argumenter.
  Jeg nekter å tro at et menneske med så begrenset hjernekapasitet kan overleve helt fram til myndig alder uten å glemme å puste og dø.

 3. Bloggen er ikke ekte, sannsynligvis AUF eller rød ungdom som står bak…

  Ingen person i Norge eksisterer med det navnet…

  De med begrenset hjernekapasitet er faktisk folk som driver denne typen sverte-blogger, og leserne som kjøper det. Går dere på dette, må dere faktisk sette dere ned og tenke over hvilke fordommer dere har mot FrP, og om det gjør at dere kan tenke logisk overfor partiet.

 4. Nok engang prøver sosialistene å ufarliggjøre Hildegunn på bakgrunn av hennes rettskriving. «leser» presterer til å med å påstå at ingen i Norge heter Hildegunn!

  Hva med å faktisk tenke litt selv og se på hva Hildegunn faktisk retter fokuset mot? Sosialistene i samarbeid med sosialistiske journalister og medier erklærer AP som vinnere av skolevalget til tross for at FrP først vinner med flest mandat, og etter at «fintellingen» er over (praktisk at de talte feil med noen 0,3% når alle i Norge ventet på resultatet ikke sant?) og FrP står igjen som den suverene vinner er det såvidt noen gidder å løfte et øyenbryn.

  Hva sier egentlig om de som sitter i media og forteller oss om valgresultat? Om de som administrerer og teller opp valgresultatene? En kan nesten lure på om vi lever i en bananrepublikk. Dessverre sitter dere nyttige idioter for venstresiden her inne og klager på at Hildegunn ikke skriver korrekt norsk i stedet for å lese budskapet ho kommer med…

 5. Lektoren: Det «leser» egentlig mener er at det er ingen ved navn Hildegunn Tønder Olsen i skattelista eller 1881 og er derfor mest sannsynlig et fiktivt navn. Du sier også at FrP var den «suverene» vinneren. Så «suveren» var ikke seieren 😛 0,6% er noe en kaller marginal seier. Lurer på hva slags lektor du er? (seriøst spørsmål)

 6. «Vær REDD, VELDI REDD!!! om valge blir nært komme sosialtne til å vinne selv med for få stemme som di gjorde sist gang!!! »

  Dritings allerede Hildegunn? Mamma og pappa bortreist?

 7. Det var ikke juks fra sosialistene. Problemet var at det var flere skoler som ikke hadde meldt inn resultatene sine til samfunsveven. På grunn av dette ble Arbeiderpartiet utropt til vinner.

 8. «Det var ikke juks fra sosialistene. Problemet var at det var flere skoler som ikke hadde meldt inn resultatene sine til samfunsveven. På grunn av dette ble Arbeiderpartiet utropt til vinner»

  Du mener altså at det faktum av at sosialister i skoleverket BEVISST tilbakeholder å raporter inn stemmer til FRP med det formål å sørge for valgseier til AP(e) ikke er valgfusk??
  DET sier litt om dere perverse soslialisters syn på demokratiet!!!!

 9. Hehe Hildegunn .. du er utrolig.
  Når det er sagt, så er det bare å ta en tur på f.eks vgd og lese debattinlegg der, så ser en fort hvor de «perverse» synene på demokrati ligger. Utrolig hvor mange det er på den ytre høyre fløy som kaller sosialister forrædere… _det_ forteller vel litt om et noe forkvaklet syn på demokratiet. «Stem det jeg vil du skal stemme ellers er du en forræder» Wehey ..

 10. Hildegunn …
  Du behersker ikke retorikk, du behersker ikke ortografi, du argumenterer dårlig, du har svært lite kunnskaper om teknologi og du er åpenbart paranoid!

  Jeg vet sannelig ikke om jeg skal le eller gråte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.