Jeg svarer! – del 1

Jeg lovet mine mange fans svar på spørsmål! Og hav skjedde?? Jeg fikk spørsmål! Responsen på både blogg og mail og twitter har vær OVERVELDENE!!! Derfor har det tatt tid og svare! Men jeg skuffer aldri mine fans! Så her kommer Hidegunn’s svar DEL 1!!!

Spørsmål: Fra C. Solberg
Er det slik at mangel på kunnskap om grammatikk og rettskriving hever bloggers popularitet?

Jeg er tillhenger av ett god spårk. Dette temaet har jeg tatt opp både i ett tidligere blogginnlegg og mine kommenterings regler. Bla deg fram til disse og du vl få svar!!

Spørsmål: Fra C. Solberg
Får man mange flere treff hvis man skriver “neger” og “sosialist” mange ganger, evt. i påfølgende poster?

Jeg telle ikke antal besøk på min blogg. Dette er et folke opplysingsprosjekt. Jeg har inge reklame på mine sider og er kun ute etter å føre en god dialog med mine fans og motstandere. Antal «treff» som du så simpelt sier er totalt irrelevant for meg!!

Spørsmål: Fra C. Solberg
Er bruk av utropstegn etter hver setning et kvalitetskrav for gode bloggere?

Jeg har min stil og jeg er fornøyd med den. Utfra mine skyhøye besøkstall er jeg oxo sikker på at alle mine fans er det. Din ekle forsøk på ironi er herved avslørt!!

Spørsmål: Fra F. Olsen
Jeg ble litt skuffet over at Siv Jensen ikke kunne love mer enn 70 milliarder i skatte- og avgiftsletter neste 4-års periode. Men hvis skattelettene i større grad kunne kommet oss med høy inntekt til gode, f.eks med å kutte ut toppskatten, så monner det mye mer enn om man gir til alle! Rett og slett fordi det er færre å dele skattelettene mellom.

På den andre siden vil høy skatt for de med lavere inntekter inspirere arbeiderne til å jobbe mer og produsere mer. Synes du ikke, Hildegunn, at dette vil være et mer bærekraftig skattesystem?

Skatte lettene må komme folk flest til gode, og det bør kuttest så mye som mulig. Uansett hvem som vinner valget har den Norske stat ett morals ansvar for dette da sosialistene på vegne av den norske stat har systematisk utnyttet Nordmenn og stjelt fra dem med skatter og avgifter helt siden krigen. Som du sier er det helt riktig at de rike som betaler mest skatt har blitt hardest rammet av denne grusome sosialistpolitikkne og det er derfor denne gruppen som må kompenserest kraftigst. Det skulle bare mangle!

Men med fremskritt og fornying i regjering og storting vil  dette bli en realitet!! Folket vil endelig få den økonomiske kompensasjon de har krav på og sosialistene vil bli stilt til ansvar for sviket sitt. De RØDE må bli DØDE, i det misnte i politisk forstand!!!

Spørsmål: Fra Franky

1. Hvor tar du ting fra?

Fra det generelle nyhets bildet oxo ting som opptar meg

2. Hvordan er det å fortæres av hat for omverden?

Jeg hater sosialister og uretten de står for. Jeg kjemper for frihet demokrati fremskritt og fornying.

3. Hvordan er formen, sånn egentlig?

Vanlig søndagsform, derforr chiller jg med blogg!

4. Når vil du avsløre prosjektet?

Prosjektet mitt er å knuse den perverse sosialismen. Siden du tydligvis er EVNEVEIK så har du ikke forstått dette enda!!!!!!

5. Hva er prosjektet?

Prosjektet mitt er Å KNUSE SOSIALISMEN Å INNFØRE FREMSKRITT OG  FORNYING!!!!

6. Hvorfor gidder jeg kommentere dette?

Fordi du er en taper uten sosialt liv som prøver å kompansere for dette med å være dust på internett

Dette var første svar runde! MEr kommer! Følg med og send gjerne inn mer spørsmål!!!!

9 tanker om “Jeg svarer! – del 1

  1. Må si jeg er iponert over deg, Hildegunn.
    Det er ytterst sjelden man ser at en av landets mest inflytelsesrike bloggere tar seg tid til å inkludere leserene sine på denne måten, i stedet for å avspise dem med noen knappe svar i kommentarfeltet.
    Jeg mener du fortjener all mulig honør for dette! Du er et forbilde for alle landets politiske bloggere!

  2. Takk!
    Jeg er glad for at min strategi med å ha en dialog med og respekt for mine lesere er noe som lykkes!! I motsetning til sosialistbloggere som bare skal belære og hovere så tar jeg mine lesere og fans PÅ ALVOR! Det er derfor jeg har etablert meg som landets mest innflytelsesrike politiske blogg!!

  3. Stå på Hildegunn, alle store er blit misforstått, fra Julius Sæsar til George Bush senior og junior. Det som kan virke bittert er at du kan få følelsen av å kaste perler for svin, men hev deg over det, og vit at du når fram til noen, du utgjr en forskjell! Godt valg!

  4. Kjære Hildegunn, du er ikke sann ! Siden du ikke har telefon registrert noen steder, ikke står i skattelistene eller andre offentlige registre så er det bevist. Bloggen er skrevet under et alias av en eller flere personer. Men jeg må gratulere for engasjementet du har vekket blant folk.

    Så jeg antar at sannheten kommer for en dag og vil anta det er et kunstprosjekt av noe slag? Ellers får jeg heve meg over dine kommentarer om meg som person. Siden det er avslørt at du er fake, så dropper jeg min faste hilsen om god bedring til deg.

  5. Ah, der har vi svaret: Du er en fake. En oppfunnet person. Hurra for at det ikke finnes noe så vemmelig som «deg». Men fortsett med bloggen, please, det er så hysterisk morsomt å ha høytlesning fra den å le til man griner. Det morsomste av alt er å publisere en link til bloggen på Facebook til de som faktisk støtter FrP – for de vil ikke vedkjenne seg så vanvittig syke utsagn :-p

    Vennlig hilsen et skikkelig sosialistsvin 😉

  6. Du hevder å være «tillhenger av ETT god spårk» (går ut ifra at du mener tilhenger og språk hhv.). Ut i fra ordlyden må jeg tolke det som om du er tilhenger av ett, og kun ett språk. Hvilket språk er det? Det er til forveksling likt norsk, men med forskjeller så store at det umulig kan være norsk. Har du laget et eget «spårk»? Et språk for folk flest?

  7. Det er virkelig synd å se at et så engasjert og samfunnsbevisst menneske som du møter så myr motbør.

    Det er hardt å leve i en verden med så mange profittjagende og kyniske mennesker. Jeg syns også det er forferdelig at overvekten av det norske folk presser oss inn i et samfunn og en livsform der profitt og ønsket om å styrke sin egen posisjon er hovedmålet.

    Jeg gruer meg noe helt forferdelig til Klimamøtet i Køpenhavn når disse løgnaktige menneskene skal begynne med sin Dommedags propaganda. Bare for at de skal kreve inn ennu mere skatt for å betale for disse tåpelige Co2 kvotene.

  8. Huff.. jeg trykte hvist litt for tidlig på enter knappen. unnskyld meg.

    Ja som sagt : Ennu mere skatt.
    Hvor skal vi hente pengene fra ? tenk bare på bensinen så dyr som den er med alle avgiftene. Snart er det utenkelig å få lovt å bruke sine egne biler.

    Ennå en ting jeg gruer meg til er å bli eldre. Disse maktmenneskene eier virkelig ikke omtanke for denne gruppen.
    Jeg mener vi skal bruke oljepengen våre nå slik at alle eldre kan få en skikkelig flott og verdig alderdom på et godt sykehjem. og selvfølgelig i sitt eget distrikt. det ville være tragisk om Sosialistene skulle få slått sammen alle våre harmoniske små samfunn og tvunget de eldre inn på sykehjem i byene. Ikke sant ?

    Nei nå tror jeg sannelig jeg må gi meg for denne gang. Det er så sent og jeg må spare litt støm. Kunne vi ikke fått bygd ut noen flere vassdrag slik at vi kunne fått billigere strøm. nei alt vil de tjene penger på –

    hjertelig hilsen
    ufør kvinne i 50årene.
    det er forresten ennu et problem. Sosialistene har et forferdelig syn på mennesker som sliter på liten trygd slik som jeg. Nå vurderer de faktisk å kutte ned på at jeg kan tjene 70.000 uten fratrekk i trygd. Jeg vet ikke min arme råd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *