Sosialister i offentlige posisjoner – ett demokratisk problem!

Det er ikke lenge før vi er kvitt sosialistregimet her i landet! Skjebnevalget nærmer seg!! Men selv når vi har fårr en regjering som står for folk flests interesser må vi ikke tro at kampen er vunnet! Sosialistregjeringen har nemlig sørget for å sette inn så mange som mulig av sine lakeier i offentlige posisjoner. Disse sosialistene vil uten tvil sørge for å hindre folkets demokratiske vilje og må derfor renskes ut!

Heldigvis er FRP forberdt på dette!! De har allrede klarlagt en strategie for å få disse sosialistrottene ut av posisjoner der de kan fortsette med å gjøre livet surt for folk flest!!

Men er dette så alvorlig spør du? Vil de ikke rette seg etter retningslinjer fra de nye makthaverne? FEIL! Detter er ett kjempeproblem!! Jeg har i en tideligere blogg vist hvordan sosialistene har sin troskap til sin egen forkvaklede perverse ideologi, og ikke til Kongeriket Norge! Alle sosialister er derfor potensielle landssvikere!!

Man bør vurdere å gå til det skritt å starffeforfølge folk som bevisst motarbeider myndighetene på den måten som sosailistene gjør. Deres eneste motivasjon er å ødelegge for flertallet av folket på bakgrunn av sin forkvaklede perverse sosialistsikse ideologi.

Sosialisten har målrettet gjennom alle år plassert sine folk i samfunnets topp posisjoner! Når man plutselig får en regjering som setter folk flest i høysetet fremfor å prioritere sine egne egoistiske interesser slik sosialistene alltid har gjort så vil disse sosialistene i viktige samfunns posisjoner bevisst motarbeide de demokratiske valgte regjeringen! Dette er nok ett eksempel på at sosialistisen ikke har den minste respekt for de demokratiske spilleregler!!

Disse mennesken må kartleggest og fjernes før de kan gjøre mer skade! Man kan ikke ha ett samfunn der åpenlys motstand mot en regjering med ett mandat fra folk flest tolereres!! Man skal har respekt for sine ledere! Man skal støtte de som prøver å føre landet i rettning av fremskritt og fornyelse!

Annonser

22 tanker om “Sosialister i offentlige posisjoner – ett demokratisk problem!

 1. Har du vurdert og donere hjernen til vitenskapen ? Du har mer skrivefeil enn en dyslektisk 4-åring. Samt et menneskesyn verdig Adolf Hitler. God bedring helvetes fitte !

 2. Nei, slik ordbruk passer ikke, men hva skal man si til slikt tankegods? Det er jo omtrent som å høre nasistene omtale jødene i mellomkrigstiden.

 3. Jævla drittsosialister som bare ødelegger og sporer av debatten!
  Jeg er lei av deres usakeligheter!! Les mine KOMMENTERINGSREGLER!!!
  Skam dere!!!!

 4. Kjære, kjære Hildegunn

  Ta deg en kopp te og litt beroligende. Etterpå kan du søke deg til Blindern og ta statsvitenskap eller idéhistorie grunnfag (og kanskje et par vekttall i norsk?).

  Jeg tror nemlig du ikke vet helt hva sosialisme betyr? Eller kan du gi meg en definisjon?

 5. Gn:
  Typisk soialistisk elitetenking å tro at det bare er i Oslo man kan ta høyere utdanning. Det er bare helt utrolig hvor lite kontakt dere sosialister har med den virkelige verden!

 6. Ærlig talt, ingen er så dumme som «hildegunn». Antakeligvis et dårlig forsøk på å være morsom fra noen som ikke liker FrP. Dette er for stereotypisk til å være ekte.

 7. Dette har Hildegunn helt rett i. Sosialistene har for mye makt igjennom å plassere sin egne i maktposisjoner i byråkratiet.

  Det er et demokratisk problem at sosialister sitter i mange maktposisjoner rundt om i landet, og kan legge kjepper i hjulene på en ny borgerlig regjering. Ikke minst er det et demokratisk problem fordi disse ikke er demokratisk valgt, men bare utnevnt og ansatt i sine maktposisjoner.

  Heldigvis har Per Sandberg i FrP startet opp en gruppe som kartlegger disse, dette ble gjort allerede for over et år siden.

  FrP har forstått at de må fjerne sosialistene i systemet for at politikken deres skal kunne settes ut i live. En må være sosialist for å ikke mene at det er et demokratisk problem at sosialistene sitter i maktposisjoner rundt om og kan hindre borgerlig politikk og bli satt ut i live.

 8. Har vi glemt at folket kåret «sannsynligvis tidens dårligste REGJERING Bondevik2″……… er det dette vi vil tilbake til??
  Har vi glemt alt allerede?
  selv ordførerne fra disse partier, var glad da dem tapte valget?
  Den er slettes ikke perfekt den vi har nå! men det får være måte på virkelighets beskrivelse som blir brukt om nå nåværende REGJERING.
  nei stem «rødt» vi vet hva vi har–det vi får kan være farlig (FRP)eller skape kaos(H – FRP) (H-V-KRF)–godt valg.

 9. Du er nå søt av deg, kjære Hildegunn……….Skulle like å treffe dere/deg en dag. Bare for å høre deg fortelle om hvor morsomt du har det når du skriver dette.

  Som sag, INGEN offentlige registre har en person med ditt navn; ergo, du er FAKE !

 10. Jeg har gjort som du sa og lest gjennom kommentarreglene dine. Her er det overraskende god norsk, sikker på at du har skrevet dette? Nå vil jeg si at de aller fleste følger jo denne regelen:

  «Hold deg til temaet for artikkelen. Å legge igjen en hilsen som en kommentar er hyggelig, men send den heller som e-post. Jeg foretrekker å få min fanpost i e-posts form eller i brevs from. Dette er viktig da jeg ikke ønsker at all plass i kommentarfeltet skal brukes til hyllester av min person.»

  Legg spesielt merke til delen om at ikke «all plass i kommentarfeltet skal brukes til hyllester av min person».
  Jeg har ikke sett en eneste hyllest. Mye hat, riktignok. Du skulle kanskje spesifisert det?

  Disse reglene tror jeg du selv har glemt å lese?

  «Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant. Dette gjelder også når du svarer på kommentarer postet av andre lesere. Bringer du korrektsjoner til artikkelen bør du underbygge påstander med faktahenvisninger (gode henvisninger er faglitteratur, annerkjente nyhetsbyrå eller leksikon). Kritikk skal være konstruktiv og bidra til å forbedre innholdet i artikkelen.»

  Særlig:

  «Språket vi skriver er norsk (bokmål ikke nynorsk som et oppkonstruert sosialistspråk). Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»

 11. Du Hildegunn, du ødelegger mer enn du gjør godt for FRP sin sak med alle disse dumme innleggene. Tipper du selv er en ivrig liten sosialist med onde hensikter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.