Det store slaget!

Jeg sitrer i spenning! er dagen her! Valg dagen! Jeg har gjort min borger plikt! Jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme! Dette er dagen da folk flest skal reise seg fra de totalitære sosialistenes skrekkvelde av skatter og avgifter og innvandring og kreve FRIHET OG FREMSKRITT Å FORNYING!!!

Super Siv Jensen har vert en KLIPPE i valg kampen! Uredd har hun trosset sosialistene! Hun representerer folk flest! Kun henne kan redde oss! Det er DU som skal stemmer! Kampen er enda ikke vunnet! Vi skal renske ut sosialistene! VI MÅ VINNE! Sosialstene har stjelt fra oss lenge nok! De inviterer alle asylsørkene tilNorge for å stjele og være krminelle med narkotika! Vi kan ikke ha det slik! Norge for FOLK FLEST!!!

Sosilstene tar fra oss friheten! Se på butikken! Jeg var der i dag! Skulle kjøpe cider til valg festen i kveld, men hva fikk jeg se?! Ingen salg! Sosialistene har forbudt det! De tar fra oss friheten! Jeg blir så sint!

Hvor mmanbge milliarder har de ikke stjlet fra oss i skatter og avgifter og bom penger! Mange tusen! Pengen gir de til korropte sosialistdiktorer i afrika !! Det er en hån!!!

La ikke sosialistene vinne fram med sitt valg fusk som forrigang! Sosialisten er landsssvikere!!!!!!!!!!

De er anti demokratiske !! Jeg har avslørt sannheten om dem! Les det her! Har du enna ikke stemmt  så avskrekker dette deg!

Kun ett parti represntere folk flest og meg! Jeg skal støtte kampen mot alle! Skal du???????

Annonser

39 tanker om “Det store slaget!

 1. du er tydligvis ikke så smart du hildegunn. at flertallet ønsket de rød-grønne er ikke valgfusk. Dersom du er imot den måten vi driver landet på så er det faktisk du som er udemokratisk.

 2. Valg dagen = Valgdagen,
  borger plikt! = Borgerplikt
  Sosialstene = Sosialistene
  Asylsørkene= asylsøkerne
  Krminelle= Kriminelle
  Sosilstene= Sosialistene
  valg festen= Valgfesten
  mmanbge= Mange
  stjlet= stjålet
  bom penger!=bompenger
  Pengen=pengen
  Korropte=korrupte
  Sosialistdiktorer=sosialistdiktaroer?
  valg fusk=valgfusk
  forrigang!= forige gang
  Sosialisten=sosialistene
  landsssvikere!!!!!!!!!!=landssvikere
  anti demokratiske !!= antidemokratiske
  enna=ennå
  stemmt=stemt
  represntere= representerer

 3. Nå var det vel ikke soslistene som forbød salg av alkohol på valgdagen. Loven som forbyr dette i dag er en lov fra 1985, og i denne perioden var det Høyre, KrF og SP som satt i regjering med Kåre Willoch som statsminister.

 4. ikke så vanskelig og skjønne hva hun mener vel,men dere rødgrønne trur jo att og vite om livet har noe med hvor flink man var på skolen!og det er vel derfor Norge er så skakkkjørt og,forde blåøyde nisser styrer.

 5. Hei smarten……. siden eg bare har 125 i Iq og er dyslektikar så tillet eg meg å hjelpa deg med å skriva rett bokmålet, siden det er det du kjem til å ha på skulen no framover:

  Jeg er svært smart og har landets viktigste politiske blogg!!
  Er du?

  Men om du ikkje er smart nok til å skjønna at det siden 1920 har vært forbud mot å kjøpa alkohol i butikken, og dermed kjøpte ditt gravøl på laurdag, på ein valg dag. Då fryktar eg for mi framtid med deg og dine ved roret.

  Og når det gjeld dine milliarder til korupte i afrika. FN har vedtak på 0,4% av landa sine budsjett skal brukast til bistand til fattige land. Noko den norske stat har skreve under på for mange år sidan. Med det ekstra som regjeringa «sprer om seg» så ligg noreg på 0,7% i «gaver». For å seia tallet på ein måte som du kanskje forstår. Du må gje ein cider av trygda di, til naboen, som ikkje har fått sosialhjelp enda.

  Foresten… kva psykiatriske avdeling var det som kåra deg til å ha den viktigaste politiske bloggen i konge riket noreg?

 6. Da har jeg stemt!
  Ble sosialistisk denne gangen og, skulle noen få lyst til å stemme noe annet f.eks. Frp vil nok denne trollebloggen avskrekke de fleste. Nå venter jeg bare på advokaten til Hildeunn? som antakeligvis ringer på døra snart fordi dette er vel avsporing av debatten og sannsynligvis et grovt personangrep. Regner med å bli kalt noe i retning av analtapp eller noe i den dur;-)
  Godt valg allesammen, og til deg Hildeunn? vil jeg ønske god bedring.

 7. Slapp av folkens la nå vår kjære Hildegunn få holde på. Dette er jo sjarmerende fjas fra A til B. Gjør damen en tjeneste og ikke ta henne seriøst.

  Godt valg og måtte alle gode krefter forene seg MOT FrP.

 8. Selv om det kanskje ikke kan karakteriseres som direkte valgfusk, er det jo et FAKTUM at de rødgrønne vant sist, selv om de fikk 22000 stemmer MINDRE enn de borgerlige! Dette skyldes at særlig venstresiden i Norge har trumfet i gjennom at stemmer fra noen av landets ytterkanter, skal telle mere enn stemmer fra f.eks Oslo. Dette gjelder særlig Finnmark. Men det som er artig nå, er at FrP gjør det svært så godt i Finnmark, og at dette gjør sitt til at FrP vill få svært god betalt for stemmene fra nord. Det er kanskje en strek i regningen for sosialistene, men du verden så morsomt det er for mange av oss andre… 🙂

 9. Spenstig historieskriving og tilskrive Norges hang til bonderomantikk og en viss byfiendentlighet til venstresidens valgkampstrategi.
  Du burde seriøst vurdere og lese litt norsk historie, spesielt om nasjonalromantikkens syn på hva som var «ekte norsk».

 10. Jeg skjønner. Hildegunn som har landets viktigste politiske blogg og representerer Frp på en forbilledlig måte er også politisk og historisk bortreist 😀

  Stemte i dag, og jammen meg ble det ikke blodrødt.

 11. jge diger blågen dni. Nå må ale såm sjønner at frp ær di smatre løpe til urene å steme på super siv. vi hra fåt nåk av dome jesn og solisatstre som brare jir penrg til dome arfikarenre å kirmilene invarendre. Di er så dome!!!! Vi hra sjønt de!!!! Siv, svi, svi, siv, svi siv!!!!

 12. Nei, «hildeunn» har nok ikke stemt, det stemmer bare ikke. Man må være en person registrert i folkeregisteret for å kunne stemme. Men de som har står bak denne bloggen har kanskje stemt – blodrødt.

 13. valg juks!!!! bytte ut stemmesedler, sende ut falsk informasjon, true folk til å forlate valglokalne med VOLD! Sosialistiske medie og sosialister som har laga falske valgdagsmålinge som blir brukt som valg resultat!!!1

  SOSIALISTNE E VEL STOLT OVER JUKSE?!?

 14. Hildegunn min kjære? Hvordan kan du stemme når du er FAKE? Ikke i folkeregisteret, ikke på skatteligningene eller andre offentlige lister?

  Men kjøp på du, stor underholdning er det lell…………………….

 15. «sende ut falsk informasjon, true folk til å forlate valglokalne med VOLD!»?? hahaha dette er jo fantastisk lesning. Gull, skriv mer, skriv mer!

 16. Det virker for meg som at alle de som er enige med Hildegunn skriver like dårlig norsk, om ikke verre. Er det tilfeldig, eller er det Hildegunn som kommenterer positivt på sine egne innlegg?

 17. Jaja, jeg sier ikke noe annet, jeg bare lurer på om det kanskje er kun motstandere av denne humoristen her. Ser ut som det går bedre for oss enn for henne. Yay.

 18. «Jeg er svært smart og har landets viktigeste politikse blogg!!
  Er du???»

  Helt frem til nå har jeg trodd Sponheim hadde det største egoet i valgkampen i år, men gud som jeg tok feil. Feil så det suser. Her har både Sponheim, Siv og Jens alt å lære om hvordan man skal blåse opp sitt ego ut over alle grenser.

  Av alle dumme ting som er uttalt av aktører fra Vigrid til Rødt og alle imellom er faktisk den første setningen det mest urealistisk dumme jeg har lest i år. Legg til den ektreeeeeemt dårlige norsken (så dårlig at det ikke kan forsvares med dysleksi i n’te potens) så er bildet komplett. Så komplett at Hildegunn må være en oppfinnelse av ungdommen i Rød Ungdom. Hildegunn er så himmelropende stupid at hun er nødt til å være et troll skapt av kommunistene på ytre venstre fløy. Stakkars Frp som må tåle slik mobb som trollet Hildegunn faktisk er. Og skulle hun mot all formoding være en ekte person så synes jeg likevel synd på Frp. Tenk å måtte være belemret med bloggere som faktisk klarer å senke det kollektive intelligensnivået til partiet flere prosentpoeng alene.

  Jeg mener det, stakkars stakkars Frp. Det er ikke deres skyld at de pådrar seg så ekstremt stupide tilhengere på nettet. De er bare et vanlig parti, og fortjener en bedre skjebne enn å måtte baske med slik idioti som dette.

 19. OMG!!!

  Kan du dokumentere dine ville påstander hildegunn? Du skjønner at du ikke fremstår som en person med IQ over 60 på denne bloggen…Personlig fikk jeg et resultat på 161 på forrige mensa-test…MEn du mener kanskje at en person som faktisk er i stand til å skrible ned noen feilstavede ord med elendig setningsoppbygging er en svært smart person? Hva vet jeg? Jeg er jo en gal sosialist-hund som vil at muslimene skal innføre sharialover og rasere det norske samfunnet…Hvorfor? Fordi jeg er ond selvfølgelig…Alle sosialister har en skjult agenda med å ødelegge Norge…Dessverre har vi vært så inkompetente at Norge i stedet ble verdens beste land å bo i…Men jeg har tro på at det nasjonalsosialistiske partiet FrP kan gjøre jobben med å rasere landet mye bedre…

 20. Norge for folk flest sier du ? Hvorfor ønsker du innvandringsstopp da? Huffamei, de fæle innvandrerne driver jo bare med narkotika… Er det mulig. Alle jeg kjenner som er to- eller flerspråklige er sterke, kompetente mennesker med gode jobber og en interesse for å integrere seg faktisk. Rasist, kaller man sånne som deg. Lykke til videre i livet, du kommer nok ikke særlig langt med den innstillingen du har!

 21. Nå er det lov å mobbe hennes trangsynte politikk, men jeg mistenker alle skrivefeilene skyldes dysleksi og da er det ikke ok å mobbe henne. Det kan hun ikke noe for. Meningene sine derimot, er det bare å skyte løs på, der er det endel å ta tak i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.