Kan du hindre en sosialist!

Nå er valget her! Vår time er kommet!! Og jeg vet alle mine fans vil gjøre sin borger plikt og stemme fro FREMSKRITT Å FRIHET Å FORNYING! Og det er bra! Jeg apaludereer deres innsats!!

Men kan man gjøre mer for saken?! JA!

Kjenner du en sosialist? Har du venner eller kolleger eller familie eller annet som du vet er sosialster? Da er det din plikt om du virkelig ønsker fornying å hindre dem i å stemme på de udemokratiske sosialistene! Parker dem inne! Kom på uanmeldt besøk i det de har tenkt å dra å stemme! Bare kreaiviteten setter grenser!

Jeg ønsker dere alle lykke til! Legg gjerene igjen deses valg historier i kommnetarfeltet!!! Følg med!!

Annonser

22 tanker om “Kan du hindre en sosialist!

 1. Er du ikke riktig klok? Du vil hindre folk i å stemme ved å hindre dem i komme til valglokalet. Jeg vet ikke hvem du er, men jeg kan ikke forestille meg at du representerer Fremskrittspartiet — som tross alt legger vekt på «lov og orden».

 2. Sosislistere er udeomkratiske å representerer en udeomkratisk ideolgi! Å hindre udemokratiske elemneter i å stemme er det største man kan gjøre i demokratiets tjeneste!

 3. Sånn er det! Allerede før de har kommet i posisjon vil de med ulovlige midler kneble demokratiet.
  Hvis de kommer i regjeringsposisjon hvordan blir det da? Skal de bruke forsvaret eller politiet for å hindre folk som ikke har «riktig» mening i å stemme.
  Dette sier vel alt om hvem vi absolutt ikke må stemme på.

 4. sosialist:
  Ja, fra nå av skal du være min norm for rettskrving. Jeg skal fra nå av kutte ut stor bokstav i egennavn og i første bokstav i en setning, og selvsagt også kutte ut å bruke punktum på slutten av setningene mine. Dine synspunkter betyr utrolig mye for meg, vet du!

 5. Selv om det skulle være satire så er det grovt bare å snakke slik. Desverre tror jeg ikke at det er satire men alvorlig ment og at forfatteren ikke innser konsekvensen av hva som står her.

 6. Håper dette er tøys.
  Skjønt, med enkelte kan man aldri være sikker.
  Om man leser litt historie så finner man fort fram til en kar som på 30-tallet forbød alle andre politiske partier under påskudd av at de var udemokratiske. Det ble ingen demokratisk suksesshistorie.

  Uansett om dette er alvorlig ment, eller det er laget for å sverte Frp, bør du rydde litt i språket ditt. Jeg er nok ikke den rette til å påpeke andres skrivefeil, men det er vel greit å se over litt nøyere før du publiserer?

  Det heter for eksempel borgerplikt og valghistorier i ett ord. Man bruker OG når man lister, ikke Å. Det heter for eksempel «FREMSKRITT, FRIHET OG FORNYING!» På samme måte heter det «Sosislister er udeomkratiske og representerer en udeomkratisk ideolgi!»

  Jeg vil for øvrig anbefale at man benytter utropstegn og store bokstaver litt sjeldnere. Det er slitsomt å snakke med folk som skriker hele tiden og det er like slitsomt at folk roper i hver setning når de skriver.

  Til sist:
  Om du stemmer Frp, så er vi nok uenig i ganske mye. Men jeg ønsker deg allikevel et godt valg og er glad for at vi bor i et land hvor vi begge kan stemme på det partiet vi ønsker.

 7. Hildegunn… selv om dette er tøys, så oppfordrer du til ulovligheter nå – dette er fullt mulig å anmelde (husk at det er svake sjeler der ute som tar deg seriøst)

 8. Jeg jugde til de i bygården min og sa vi hadde hatt innbrudd av en muslim i natt, så da måtte de bli hjemme i stedet for å gå og stemme sosialistisk! Dumt at vi måtte tilkalle politi og bruke opp litt resurser, men takk for at du ga meg denne fine ideen!

 9. BRA!!! sosialstne tar ut valgliste i lokalne og bytte di ut der. HVEM VET HVA DE GJØR MED STEMMENE I URNENE NÅR DE FÅR SIN KLAMME FINGRE PÅ DEM!??!

  Kjør på fremskrittsjenta!

 10. Fillern, nå arresterte de visst naboen min Yashkar! Men han er jo muslim, så han har sikkert stjelt og vært kriminell med narkotiska uansett…

 11. Jeg har fulgt rådet ditt «hildeunn», bare at jeg forhindret en haug freppere fra å stemme! Jeg møtte de på vei inn for å stemme og jeg sa at de delte ut gratis bensin på bensinstasjonen og at de kunne få gratis smaksprøver på vinmonopolet. I det de kom tilbake, slukøret, var valglokalet akkurat stengt. Jepp, godt tenkt, «hildeunn», det vil jeg kalle utvidet borgerplikt.

 12. «Kjenner du en sosialist? Har du venner eller kolleger eller familie eller annet som du vet er sosialster? Da er det din plikt om du virkelig ønsker fornying å hindre dem i å stemme på de udemokratiske sosialistene! Parker dem inne! Kom på uanmeldt besøk i det de har tenkt å dra å stemme! Bare kreaiviteten setter grenser!» siste som skrev noe slikt var vel Vidkun Quisling sånn omtrent rundt 1941, bortsett fra at han ville ikke «parkere dem hjemme», han ville parkere dem i gasskamre rundt omkring i europa. Hildegunn, vet du hva Neo Nazi betyr?

 13. Hindre sosialister i å stemme. Jeg elsker dobbeltmoralen i forhold til at du i ditt nyeste innlegg hevder at å «hindre» FrP-velgere i å stemme ved å lure dem med SMS (som er fantastisk i seg selv) er forferdelig.

 14. Hildegunn!!! Er du klar over at designet på siden din er utarbeidet av en person ved navn: Azeem Azeez? Han er sikkert muslim og dermed ond!!! Du må skifte blogg-design snarest…

  Og, ja…Akuttavdelingen ved ditt lokale psykiatriske sykehus ba meg gi deg beskjed om at du har fått feil medisiner!!!

 15. Jøss, er dette tull?
  Tilogmed grov skrivefeil i headinga, og et spørsmål uten spørsmåltegn på første tema…

  Er dette gjort for å drite ut FRP-velgere?
  I så fall:

  Bra jobba!

  Vi applaudereeeeer (og andre artige måter å skrive det på), ha ha ha!

  Keep up the good work!

 16. Jeg syns du akkuratt skrek høyt i et annet innlegg at sosialistene ikke hadde respekt for deokratietog at de bedrev valgjuks…. dette innlegget viser velheler ikke en voldsom respekt for demokratiet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.