Bevis for sosialistenes valgfusk!

Da folk flest i går stod og gjorde seg klare til å dra til stemme lokalet tikket det inn en teksmelding! Der sto det at man ikke trengte å gå til stemme lokalet for å stemme! Man kunne stemme via SMS!! For mange var dette selvsagt velkommende nyheter! Nåt man kan slippe å dra til valg lokaler, som sosialistene svært ofte legger til steder som folk flest ikke kejnner så godt til, som feksempel bibliotkere, så var det mange som valgte å mobil stemme!

Men det hele var bare juks! Fra sosialistene! Sosialtene visste nemlig at disse stemmene ikke ville bli talt med. Det gjorde ikke alle. Valgdeltakelsen var lav på grunn av dette. Bare 73 % av folket stemte. Disse tallene viser tydelig at om det ikke hadde vært for sosialistenes perverse valg fusk så hadde FRP fått ytterligere 27% stemmer. Til sammen altså 49% Dette hadde mest sansynlig holdt til flertall i stortinget!

Dette forklarer hvorfor FRP ikke fikk den forventete oppsluttning! Dette er bevis, uomtvilelig bevis, på sosialistenes grusomme valgfusk! Og selvsagt unlater venstremedia å rapportete det! Heldigvis er  jeg, Norges største politiske blogg, her for å gi deg sannheten! Man kan aldri stole på sosialistene!!

Jeg krever at disse 27%ene blir lagt til det foreløpige valg resultatet! Det er en skam om folk flest sine stemmer bli holdt utenfor! Grunnet sosialistenes åpenlyse valgfusk så er folket fratatt den regjering de stemte på!

Dette viser tydelig sosialistenes syn på demokratiet! De har ingen respekt for demokratiet! Å hindre noen i å stemme, uansett hva den aktuelle personen ønsker å stemme på er en forferdelig handling. Det er ett hån mot alle demokratiske verdier, og helt utilgivelig! Det er kun fra sosialistisk side man ser slike holdninger!

Jeg oppfordrer folket til å ta til gatene! Vi må vise at vi ikke finner oss i sosialismens valgfusk! Jeg vil lede kampen! Vi vil aldri gi opp!

Frihet, Fremskritt å Fornyelse! Vi SKAL seire!!!!

Annonser

159 tanker om “Bevis for sosialistenes valgfusk!

  1. Når folk ikke er smarte nok til å stole på prosedyren som står i valginnkallelsen så er de så dumme at de ikke fortjener å stemme.
    Så forresten nettopp «En Folkefiende» av Ibsen og budskapet i den kan være med på å forklare hvorfor dumme folk som går i flokk («folk flest») kan la seg lure og ikke innse sannheten.

    Folk flest vil ha det værre under en evn regjering med FRP innblandet.

    Det vil bli kutt overalt kun for at folk skal få billigere alkohol og autofile skal få kjøre seg kåte på nybakt asfalt.

    FRP er et sant lureri som trur og kun den uopplyste overfladiske delen av folket stemmer FRP!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.