Bevis for sosialistenes valgfusk!

Da folk flest i går stod og gjorde seg klare til å dra til stemme lokalet tikket det inn en teksmelding! Der sto det at man ikke trengte å gå til stemme lokalet for å stemme! Man kunne stemme via SMS!! For mange var dette selvsagt velkommende nyheter! Nåt man kan slippe å dra til valg lokaler, som sosialistene svært ofte legger til steder som folk flest ikke kejnner så godt til, som feksempel bibliotkere, så var det mange som valgte å mobil stemme!

Men det hele var bare juks! Fra sosialistene! Sosialtene visste nemlig at disse stemmene ikke ville bli talt med. Det gjorde ikke alle. Valgdeltakelsen var lav på grunn av dette. Bare 73 % av folket stemte. Disse tallene viser tydelig at om det ikke hadde vært for sosialistenes perverse valg fusk så hadde FRP fått ytterligere 27% stemmer. Til sammen altså 49% Dette hadde mest sansynlig holdt til flertall i stortinget!

Dette forklarer hvorfor FRP ikke fikk den forventete oppsluttning! Dette er bevis, uomtvilelig bevis, på sosialistenes grusomme valgfusk! Og selvsagt unlater venstremedia å rapportete det! Heldigvis er  jeg, Norges største politiske blogg, her for å gi deg sannheten! Man kan aldri stole på sosialistene!!

Jeg krever at disse 27%ene blir lagt til det foreløpige valg resultatet! Det er en skam om folk flest sine stemmer bli holdt utenfor! Grunnet sosialistenes åpenlyse valgfusk så er folket fratatt den regjering de stemte på!

Dette viser tydelig sosialistenes syn på demokratiet! De har ingen respekt for demokratiet! Å hindre noen i å stemme, uansett hva den aktuelle personen ønsker å stemme på er en forferdelig handling. Det er ett hån mot alle demokratiske verdier, og helt utilgivelig! Det er kun fra sosialistisk side man ser slike holdninger!

Jeg oppfordrer folket til å ta til gatene! Vi må vise at vi ikke finner oss i sosialismens valgfusk! Jeg vil lede kampen! Vi vil aldri gi opp!

Frihet, Fremskritt å Fornyelse! Vi SKAL seire!!!!

Annonser

159 tanker om “Bevis for sosialistenes valgfusk!

 1. Hahaaaaahaaa dette må jo være spøk folkens. Og uansett om det e det eller ikke kommer vedkommede aldri til å tørre å si noe annet enn at dette e spøk etter disse tiradene som hagler. Om det e spøk e det jo morsomt, men i motsatt tilfelle bør den det angår få hjelp. Håper eg (og hele Norge) aldri får oppleve Frp ved roret.

 2. HAR DU HØRT OM HITLERJUGEND?
  Den ble populær på grunn av sånne som deg.

  Våkn opp, så slipper vi å vekke deg når du har innsett konsekvensene.

 3. ok, hvis noen er så dumme at de går på den der, så fortjener de ikke å stemme!

  forresten så er du helt gal, for ikke å snakke om usannsynelig dum og trangsynt.

 4. Oh my GOD!
  Du vet at alle som «stemte» via SMS fikk etter tre-fire sekunder en feilmelding tilbake fra det nummeret de ble bedt om å sende til?! ALLE burde da skjønne at dette bare var tull! Du må være en av de dårligste taperne jeg noen sinne har hørt om! Taper du et valg, så er det fordi folket har talt. Skjønte du ikke at du faktisk måtte møte opp og stemme selv i stemmelokalet, da er det like greit at du ikke fikk stemme! Makan til dumhet!

 5. Jeg spekulerer på om ikke Hildegunn er Mette Hanekamhaug i forkledning…? Tidligerer assistent for Siv Jensen… Tett i nøtta…? Enten det eller så hadde det vært gøy å se Hildegunn og Hanekamhaug lede FRP. Like gøy som krystallnatten. …minst. (<-PS: det siste var ironi. Krystallnatten var særdeles lite morsom.)

  Godt jobba med å få bloggen så populær. Håper du skjønner det ikke er fordi folk er enige eller støtter deg, men fordi det er hysterisk morsomt. Hadde det ennå vært satirisk, men jeg begynner faktisk å tro at du mener det. Nå ble jeg bare trist. Du trenger en klem. Jeg mener det.

 6. Hildegunn er vel prototypen på FrP velger, og jeg finner hennes blogg veldig opplysende og hjelpende. Flere FrP’ere burde blogge, det er både interessant og morsomt! Det hjelper også muligens noen som KANSKJE vurderer å stemme FrP til å IKKE å gjøre det. Denne Hildegunn er vel neppe en person mange vil identifisere seg med, og jeg tror at det finnes flere der ute som bare stemmer for å stemme, kjenner noen som stemmer FrP og bare gjør det samme o.l., og disse sjelene som kanskje går i FrP fella, ville stemt noen annet om de hadde «møtt» på en som Hildegunn. Man kan si hva man vil, men det er ikke videre overbevisende med dårlige norskegenskaper, usaklig argumentasjon og det som tyder på generell dårlig forståelse/intellingens når man går ut for å bringe ett budskap. Du kommer veldig dårlig ut Hildegunn! Få med deg vennene dine å fortsett! Dere kan jo kanskje «hjelpe» FrP til å aldri komme til makten, og muligens, ikke ha noen mandater på Stortinget. Jeg sier opp å frem, ingen grunn til å gjemme de som ikke har selvinnsikt og en forståelse om når det lønner seg å holde munnen, så lenge de bare driver med selvskading!

 7. Tenkt på at FRP ikke vant valget fordi de er en gjeng med halvfeite rasister som snakker over seg slev og lover ting som er umulig å holde? hildegunn er en idiot

 8. Helt ubetalelig! Jeg har ikke hatt det så moro på lenge.

  Hva er det mest påtakelige tegn på naivitet? Å gå på SMS-spøken, eller å ta denne bloggen for god fisk?

  Det morsomme med folk som deg, er at man aldri kan være sikker på om det er fleip, tungpsykiatri eller seriøse innlegg.

  Sånt blir kjempepopulært. Bare se på Olga Marie Mikalsen

 9. Hahaha, Ler meg ihjel. Ut ifra tilbakemeldingene du har fått på blogginnlegget skjønner jeg at det er flere enn de skarve FRPerne som ble lurt som ikke burde hatt stemmerett. Dessverre er det nok slik at flertallet av de som ikke skjønte innlegget ditt er de samme som sendte sms til 2009 på mandag.

 10. Har egentlig aldri hatt sansen for personer som går etter mannen i stedet for ballen (altså velgerne i dette tilfellet). Det beviser jo derimot kun en ting – at man ikke har respekt for at andre kan ha en annen OPPFATNING av den beste veien – en annen ERFARING – og andre INTERESSER – enn seg selv. Straks man klarer å respektere det så blir politikk konstruktivt. Man kan til og med risikere å lære noe nytt.

  Nå skal man selvfølgelig kunne ha det LITT gøy, men det er en ukultur uansett, og i ytterste konsekvens kan det bli alt annet enn moro.

 11. jeg har mottatt fem tekstmeldinger fra frp de siste to ukene, men ingen fra noen av de andre partiene. hvis ikke det er manipulering og fusk, så vet ikke jeg.

 12. Hvorfor i all verden kster man seg over FrP’er som «lettlurte» i denne sammenheng ? Det skal vel sies at SV også var nevnt på denne SMS-«Spøken»… Men SV’erne er vel kanskje ikke lettlurte fordi de er røde ?
  Jeg tror ikke denne SMS saken førte til at valgresultatet ble som det ble.

 13. det er bare én ting å si til sånt.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 14. Jeg trodde i utgangspunktet at de rødgrønne var mennesker som var opptatt av velferd og et inkluderende samfunn, der «Alle skal med». Men når det kommer til FRP-velgere, har de tydeligvis et annet standpunkt. Stemmeretten gjelder tydeligvis ikke for FRP-velgere, så dere rødgrønne ønsker kanskje å avskaffe demokratiet av frykt for folk som mener noe annet enn dere selv? Det er jo også forunderlig å se at dere skjærer alle FRP-velgere over en kam, som dumme og uintelligente, bare fordi de har et annet synspunkt og har et forskjellig verdisyn…

  Leve demokratiet sier nå jeg…

 15. Dette innlegget må være en spøk… ingen er da så lettlurte, og er de det så er det sannelig ris til egen bak og de har seg selv å takke.

 16. hehehe, vi trodde vell ikke at Frpstemmere virkelig var så dumme at de gikk på den. Hehe, men det gjorde dere vist! *ler lenge og godt*

 17. Høl i gjerdet på Gaustad. Bloggeren er jo totalt rablende sinnssyk. Jeg velger å tro at hele denne bloggen er ironi. Ingen kan være fullt SÅ sinnsforvirret.

 18. De som gikk på denne åpenbare spøken, er ikke tilstrekkelig mentalt utviklet til at de lovlig kan stemme!
  Tips:
  1. Noen timer med norskundervisnig hadde ikke skadet!
  2. Ikke matte heller!

 19. Dette må være en person, som skriver for og provosere ,
  og få manges meninger.
  Det må jeg si du har greid godt. he he
  Mange i fyr og flamme her

 20. HAHAHAHAHHAHAHA! Seriøst??? Mener du med hånden på hjertet dette her, eller spøker du? Håper virkelig for din skyld at du spøker. Dette er jo bare tragikomisk! Men jeg velger å tru at du bare spøker. Sånn sett, så er det en ganske morsom spøk.

 21. Enda et super utspill fra en Frp´er! Kjære lille venn du må nok bevege deg til et stemme lokale (som du kaller det) om 4 år.
  Karakteristisk nok furter du videre der Carl I. og Jensen slapp!
  Det er sikkert en konspirasjon utpønsket av media, sosialistene og Mickey Mouse. Takke meg for Erna & co. som har ansvarlige og fornuftige folk, som oppfører seg som folk (flest)!

 22. heia kalleklovn!!
  Jeg har ikke fått sms!!?? og har ikke stemt..kan jeg kanskje stemme på sms nå?? Jeg lover av hele mitt hjerte at jeg IKKE skal stemme frp!!:d

 23. Antagelig er bloggeren her en voksen tøysekopp eller et barn på 13 år. Barn kan ha sterke meninger, som vil fremstå som morsomme om det tas for gitt at det kommer fra en voksen.
  På grunnlag av at jeg tror bloggeren er et barn synes jeg vi ikke skal rakke ned på henne og gjentagende ganger fortelle hvor dum hun er.
  Det er jo unektelig litt gøy å lese innleggene hennes, men engasjementet er det jo ikke noe å si på.

 24. Dette er kunst, «Hildegunn». Med hånden på hjertet, jeg synes det er fantastisk bra, det at du får folk til å undre seg om dette er en person som tuller eller sier det i fullt alvor. For tekstene virker jo ekte. En som har til hensikt å spille dum går fort i den fella at han overspiller, så det blir tydelig for enhver, men du holder deg fantastisk på håret innenfor grensen, til og med når jeg skriver nå har jeg fremdeles en ørliten tvil, og det beviser at det sannsynligvis er en veldig intelligent person som skriver dette (det kan være Knut Nærum for alt jeg vet) Det eneste som ville vært mer fantastisk var hvis det virkelig var noen som skrev slik i fullt alvor. Så uansett om du fleiper eller er seriøs, fortsett med dette, jeg er din fan!

 25. Imponerende hvor mange som faktisk er overbevist om at dette er ment i fult alvor. Det er mange gærne mennesker, gitt. Haleluja, jeg sier ikke mer!

 26. Hvis man ikke vet bedre at man må møte opp i et valglokale, da fortjener man virkelig ikke bedre. Hvis man tror at du kan stemme, bare ved å sende en tekstmelding, og at dette ikke har vært snakket om det siste året, men meldingen kommer sekunder før du går inn i valglokalet – og du fortsatt går på den. Ja, lykke til.

  Og, tror du virkelig at myndighetene setter i gang en «kjedemeldingsfunksjon» via sms for å opplyse om dette?

  Beklager. Det er lov å tenke!

  Geir
  Som faktisk ikke er sosialist, men stemte Høyre.

 27. Wow. Mye stygg tilbakemelding ute aa gaar. Tenk aa vaere saa lite omtenksom aa si at om dette menneske mener alvor er hun eller han dum, sinnsyk, ignorant osv.! Har du ikke blitt laert at om du ikke har noe fint aa si saa ikke si noe i det hele tatt?

  P.S. Heia Høyre!

 28. Legg merke til Hildegunns bruk av «folk flest». Tenkte ikke over det de første gangene jeg leste igjennom teksten fordi det er jo ganske vanlig å si. Men nå brukte jo frp dette «folk flest» under valgkampen,.. og jeg tror ikke det er tilfeldig at hun (hvis det ikke er han) bruker dette «folk flest» flere ganger i løpet av artikkelen. Dette er ikke en som prøver å forsvare frp, det er en som holder frp for narr… og jeg digger det!

 29. Setter 100 spenn på at «Hildegunn» koser seg med dette og at det en gang kommer frem at denne «Hildegunn» har ukentlige stand up-show på Latter og er en av norges fremste komikere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.