Utenlanske valg obeservatøre bekrefte valg juks!!!

Sosialistnes tåkelegging og hets er i gang! Takket være min modige stemme og mine mange tilhengere tør ikke lenger mediene holde sannheten tilbake! DET VAR VALG JUKS SOM BRAKTE SOSIALISTNE TIL MAKTEN KAN UTENLANSKE OBERSVATØRER FORTELLE OSS! !!1!! Jeg forsto det med en gang jeg så valg dags målingene! tåkelegingen var i gang og valget ble sagt å være av gjort allerede bare på grunn av disse målingene.

De sosialistiske mediene spilte sin rolle godt!! i valg lokalne var sosilstne godt plassert og skiftet ut valg lister i bodene og sikkert i urnene og som valg observatørne faktisk sier!!! Desverre for sossene var det en hake i planen deres!!! FRP VINNER PÅ ALLE MENINGSMÅLINGER!!! ALLE PÅ NETT, ALLE SOM BLIR PRESENTERT!!!!! Folket roper etter fornying!!! Sossene der imot har fikset valget!!

Valge i går er en skam og et valg juks, både med falske stemmer, bytting av stemme, desinformasjon, åpne urner som ble byttet ut, og med en sosialistisk valg ordning som gir sosalistne makta selv med 40 000 mer stemme til FRP!!! STÅ PÅ, KREV DERES RETT!!!! KREV OM VALG!!! GÅ TIL GATNE OG DEMONSTRER!!!! VI SKAL VINNE!!! SPRE SANNHETEN OM DET SOSIALISTISKE VALGJUKSET I 2009!

Legg til denne meldingen på facebooken deres! :

Sosialistene har kuppet valget. Sosialistene har byttet om valgsedler, de har sendt ut feilinformasjon om valget, de har vist bort borgerlige velgere fra lokalene. I år har sosialistene jukset. Sosialistiske medier har sørget for å vise misvisende valgdagsmålinger for å dekke over jukset.SPRE SANNHETEN OM VALGJUKSET TIL SOSIALISTENE I 2009! Sett denne beskjeden som statusmelding og spre den

Sannheten vil seire! LEVE SANNHETEN!

Annonser

88 tanker om “Utenlanske valg obeservatøre bekrefte valg juks!!!

 1. Jeg har nå nettopp fått inside-info (kan selvfølgelig ikke nevne navn) som bekrefter det du sier. Men det er også faktisk verre enn du sier, sannheten er at det finnes et: «Sosialistenes brorskap». De har folk overalt og har sørget for valgresultatet. De ser ut som helt vanlige folk og kommuniserer med hverandre ved hjelp av avanserte koder man avleser hos andre «brødre» ved hjelp av mimikk og kroppspråk. Min kilde avslører at frp egentlig hadde fått 97% av stemmene om det ikke hadde vært for deres, etter min kildes egen ord: «-redningsinnsats for det norske sosialdemokrati».

 2. Eg har lese mykje av det Hildegunn skriv, og tnkjer mitt om ho.
  Eg har og lest mykje av det gjengangarane i komenatrfelta henner skriv, og har kome fram til følgande konklusjon: Freddie Eddie, du er ein person utan eit einaste humoristisk gen i kroppen! Makan til sutrete surpomp skal ein leite lenge etter!

 3. Jeg mottok selv en forespørsel om å jobbe som valgobservatør, og gjorde det. Jeg fikk se jukset fra innsiden, og må si meg mektig imponert over organiseringen disse sosialistene har gjort. Hvordan det ble gjennomført, kynismen og ikke minst frekkheten bak prossessen er overdådig. Jeg bøyer meg i støvet.
  Jeg tror jammen jeg skal stemme AP neste gang, for dette likte jeg=)

 4. Dette burde ikke komme som noen overraskelse med tanke på den øvrige korrupsjonen innad i arbeiderbevegelsen. Omvalg er eneste løsning.

 5. Gode nyheter Hildegunn, jeg leser i partiprogrammet til Arbeiderpartiet at de ønsker å styrke voksenopplæringsorganisasjonene. Nå kan du også kanskje få den hjelpen du trenger da utdanningssystemet åpenbart har sviktet deg i dine yngre dager.

 6. Til Engh:

  Greit nok at hun har mange skrivefeil og tydeligvis ikke kan stort om orddeling, men når du retter på andre så bør du ikke gjøre tilsvarende feil selv. «Ordelingsfeilene» vil vel bety noe i nærheten av «feil deling av en or», altså noen som ikke klarte å dele en or korrekt. En or er et tre forresten.

  Kort oppsummert skrives det orddelingsfeil, ikke ordelingsfeil.

  (kunne ikke dy meg)

 7. Iskaldt mobber sosialistene mennesker som enten er utenlandske medborgere eller dyslektikere. I ren og skjær desperasjon og i fullstendig mangel av egne argumenter og evne til å tenke selvstendig utenfor partiboken hetses her Hildegunn for et par skrivefeil. I beste Nazistil skyr SVAP ingen midler til å videreformidle det de har fått indoktrinert av «øvrigheten»

  Men Hildegunn er en klok og dannet person på tross av litt dysleksi, det viser hennes dype innsikt og de refleksjoner hun gjør seg her på sidene. Jeg fatter ikke at Svappissene som skamløst mobber hennes lille uvesentlige handikap orker å se seg selv i speilet om morgenen uten å spy, all den tid Hildegunn uten å blunke tillater dere å nazimobbe henne på hennes egen blogg uten å sensurere dere bort slik dere selv ville ha gjort med enhver meningsmotstander dere kunne finne den minste grunn å sensurere.

  Nei hatten av for reflekterte og høyt intelligente Hildegunn som ikke viker en tomme i sine prinsipper om ytringsfrihet og demokrati, selv i ansiktet på den aller verste og feigeste Svappis mobben.

 8. Det ser ut som du ikke har lest riktig så jeg får rette her…
  Det var snakk mer om valgfeil enn valgfusk. Det betyr at det er helt tilfeldige hvilke stemmer som forsvinner. Det betyr at et flertall av stemmene som «forsvant» kan ha vært for rødgrønn regjering.
  I tillegg har de siste meningsmålingne vist større AP oppslutning. FRP gikk sterkt tilbake når det gikk nærmere valget.
  Det var en del skrivefeil men det har du fått kommentert så…
  Soss er heller ingen forkorting for sosialist. Om du vil vite hva soss betyr stikk innom Bærum.
  Omvalg blir det ikke. Sett flere eksempler hvor det faktisk var tegn på juks og de avfeide det.
  Dessuten kommer du ikke til å få noen over fra den rødgrønne siden om du prøver det (som det er tydelige tegn på). Du er ikke åpen for rødgrønt i det hele tatt, er usaklig, bruker feilfakta og har et hav av skrivefeil.

 9. Tydligvis stemmer fordommene av en FRPvelger på noen. Blir nesten litt flau av at jeg stemte frp når jeg leser dette.

  Vi tapte, deal with it! (hadde forresten stemt Jens om SV hadde blitt ekskludert av regjeringen)

 10. «Freddie Eddie, du er ein person utan eit einaste humoristisk gen i kroppen! Makan til sutrete surpomp skal ein leite lenge etter!»

  Takk skal du ha «hildeunn», aka Christian Pettersen aka Gizmo Hurvelknukfuttlia

  Dette tar jeg som et klart tegn på at du elsker meg. Vanligvis svarer du aldri på noe av det jeg spør om så at du vier meg oppmerksomhet setter jeg stor pris på.

 11. Til Ens, takk for at du argumenterer tildels saklig her, det er sjelden å se fra dere sosialister.

  Til dine argumenter: Når valgdeltakelsen er på mindre enn 60 % og det er 15 flere stemmer i boksen enn det er borgere i manntallet, så er det ikke 15 stemmer for mye menn 40 %. Det er alvorlig valgjuks hvordan du enn snur eller vender på det.

  Når mediene mobber FRP velgere især og borgerlige velgere i alminnelighet så er også det valgfusk. At barna fra barnsben av blir indoktrinert med sosialistisk ideologi på enhetsskolen, ja så er også det valgfusk av groveste sort.

  Eller når 35 % av arbeidstokken i Norge som jobber i en overdimensjonert stat og kommune sektor der de har direkte finansielle og yrkesmessige fordeler av å stemme arbeiderpartiet eller i det minste SV ja så er også det grov valgfusk. Saken med urnene kommer på toppen av kransekaken og Hildegunn har helt rett i sin analyse om at et rettferdig valg ville gitt det absolutte flertall til FRP og at arbeiderpartiet og SV neppe ville kommet over sperregrensen.

  Men jeg gir deg rett når du sier at: «Omvalg blir det ikke. Sett flere eksempler hvor det faktisk var tegn på juks og de avfeide det.» Det er fint du i alle fall er reflektert nok til å både se, oppfatte og innrømme det. Kanskje tiden er inne for deg å komme over i den demokratiske leiren?

 12. Hildegunn! Du er en gjøk! Ikke rart FrP taper med talskvinner som deg. Shit, dette blir for dumt. Skam deg, fullfør grunnskolen, få deg en jobb og slutt å trygdesnylte på skattepengene mine…

 13. Mohammed Økseskaft, ingen liberaler er i mot utlendinger, det vi selvsagt er imot er sosialister, muhammedanere, nazister og andre fascister.

  Problemet med å ha muhammedanere i Norge er ikke primært Islam men Sosialistiske nazier som nekter å hjelpe til å demokratisere og integrere dere slik at det etterhvert ville kunnet bli gode Nordmenn ut av dere også.

 14. Gratulerer med godt valg.

  Her er valgobservatørenes konklusjon:

  Vi er imponerte over den høye standarden på det norske demokratiet. Mange av oss har gitt uttrykk for
  at vi har observert grunnleggende demokratiske valg.

  Vi har lagt merke til at nordmenn har en stor tillit til sitt eget system, både tillit til at valget
  gjennomføres på riktig måte i seg selv, og tillit til norske myndigheter generelt, hvilket er den
  viktigste indikatoren på at norske valg holder høy kvalitet.

  Stemmegivningen i går foregikk i stor ro og orden – med en selvfølgelighet som demonstrerte at alle
  aktører ønsker at valget skal gjennomføres på beste måte. Det har ikke vært registrert noen tegn til
  forsøk på å misbruke systemet.

  Vi har funnet velutstyrte og velorganiserte stemmelokaler – ingen tekniske mangler som nedsetter
  effektiviteten eller hindrer avstemningsprosessen.

  Vi har funnet høy kvalitet på manntallslistene – og ingen problemer registrert i forbindelse
  med manntallene.

  Vi har møtt velgere som gir uttrykk for at valget er viktig for dem – som tror på demokratiet,
  som stoler på egne myndigheter, og som syns de er heldige som bor i et velutviklet demokrati.

  http://www.nhc.no/php/files/documents/Valgobservasjon09/Presseuttalelse.pdf

 15. Christian, det var ikke 15 stemmer flere enn manntallet, men 15 flere enn det antall mennesker som var krysset av i manntallet. Feilen her er nok mest sannsynlig at noen har stemt uten å bli krysset av, og altså ikke et stort problem.

 16. Hei!
  Ikke bare dette men de hadde jo fått folk til å tro at man kunne stemme via sms.. Har og vært veldig gamle syke senile mennesker som har fått med seg sykepleier til valget og fått stemt, de vet selv ikke hva de har stemt på.. Dette er feil. Håper på omvalg!

 17. Christian Pettersen? Så det må da være «hildegunns» mannlige pseudonym eller?

  Men sånn i tilfelle dere er ekte personer og dette faktisk er deres patetiske meninger – FrP er sosialistisk og det ville dere visst om dere leste en bok om politisk idehistorie i løpet av livet…FrP vil at staten skal betale for velferden vår…Sosialister mao…Kapitalismen fordrer at individet selv sørger for sin velferd…Faktisk er statlig finansiert velferd selve grunnprinsippet i sosialisme…

  Så, for all del kall dere borgelige…Blir omtrent som om Eminem skulle kalt seg operasanger da men…

 18. Men det er ikke helt riktig at noen får regjere når mere enn 50% av norges befolkning ikke ønsker dem der i heletatt, er det demokrati??

 19. Redaksjonen bak «hildeunn» skriver i kommentarfeltet under nå minst 4 navn.

  Jeg ser for meg denne litt sinte flatbrystede jentegjengen, med medlemskap i Rødt og Ottar, bevæpnet med palestinaskjerf, ropert – og en blogg.

 20. equid: sleivsparket ditt om at jeg og Hildegunn skulle være samme person gjør ikke akkurat at dine uttalelser oser av seriøsitet.

  Men siden du kom med noen påstander om saken skal jeg likevel svare deg.

  Nei, FRP er ikke et sosialistisk men et sosial liberalt parti, men det er riktig at vi sosial liberalere er for å hjelpe de svakeste i samfunnet til et verdig liv. Vi ønsker bare ikke å umyndiggjøre svakerestillte i prosessen eller å invitere til et liv på sofaen til giddalause snyltere av sosialstaten.

  Vi er dessuten for rettferdighet og effektivitet og derved mot et formyndersk hyperbårakrati som omfatter 35 % av arbeidstakerne i Norge.

  Håper det besvarte spørsmålene dine.

 21. Til ???: Du sier til Hildegunn? «Er språkkunnskapene dine et resultat av frp’s skolepolitikk?»

  Mitt svar til deg er, Hildegunn gjør nok endel skrivefeil men hun har i motsetning til deg bodd på jorden de siste x antall år.

  Ja siden du er ukjent med det faktum at FRP aldri har vært i regjeringsposisjon og at det er AP som har utviklet enhetsskolen i indoktrinerings øyemed.

 22. Freddie Eddie, når du hevder at Hildegunn og andre her egentlig er en og samme person vet du ikke mye om det norske språket du heller.

  At det at mennesker her med hjertet på rett sted reagerer på den nazimobbinga du og de andre sosialistene her bedriver mot Hildegunn forundrer deg, forundrer ikke meg. Slike som deg lider av sterkt og varig svekkede sjelsevner.

 23. Takk for mobbingen, personhetsen og sjikanen «hildeunn» aka Christian Pettersen.

  Pass på at ikke palestinaskjerfet er for stramt knyttet rundt halsen, det hindrer blodtilførselen til hjernen og kan få fatale følger.

 24. Tusen takk for din uvurderlige parodi på en typisk lavpannet, uutdannet,stuttenkt, egoistisk, Stutumsk Frp-velger.
  Uten denne bloggen er jeg sikker på at valgseieren til Jens hadde vært umulig.
  Men med denne vellykkede bloggen har du overbevist tusener av tvilere om at Frp aldri må få komme til makta, at slagordet til Frp er løgn, at slagordet til Frp er ‘Frp – for idioter flest’
  Jeg takker igjen for din falske blogg, og håper du ikke slutter. Din innsats er veldig viktig for å sikre oss seier også i 2013. Stå på!
  Gratulerer med valgseieren vår!

 25. Hehe…lar de som talte etter meg snakke for meg jeg…Uansett om christian og hildegunn er de samme eller ikke er jeg faktisk sikker på at denne bloggen IKKE er en parodi men en seriøs blogg…Desto verre for FrP selvfølgelig…artig med CP som forteller oss at hildegunn faktisk har levd på jorden de siste år…I dont believe him…Wait…HAHAHA…Christian Pettersen ja!!! Jepp, he’s real…Gjort mye tapre forsøk på vettug debatt i db.no…Uten hell sef da men…Men han klarer faktisk å skrive, selv o jeg mistenker ham for å bruke wordprocessor da…Hvis ikke burde han jo bli FrP’s kanditat for kunnskapsminister i neste omgang, hehe

 26. ‘Nei hatten av for reflekterte og høyt intelligente Hildegunn’
  Du Christian, du Christian. Du må virkelig ha røyka sokka dine etter å ha vassa i fleinsopp en duggfrisk søndagsmorgen.
  Hildegunn kan pr definisjon ikke være hverken reflektert eller intelligent. Hun stemmer jo Frp!

 27. Nei, «hildeunn» aka Christian, du må ha visse problemer hvis du ikke klarer å se forskjell på takknemlighet/gode råd og sutring.

 28. Hilgegunn.
  Det forundrer meg sterkt at du evner både å sitte på en stol og å skrive på et tastatur på en gang. Du må være et medisinsk under. bare pass på så trinsa hjernecella di henger i ikke får varmegang slik at du faller av stolen og skader deg.
  God bedring!

 29. Wow håper dette er et skoleforum for 7.klassinger. Dere er jo alle helt på trynet..

  Barnslige, usaklige tapere.

  «Du er dum fordi du stemmer FrP AP er mye bedre en dere!»

  «Nei du må ha en hjernefeil fordi du stemmer AP!!»

  Folk for ha sine egne jævla meninger, selv om du er enig i de påstander/meninger som blir ytret eller ikke, trenger du ikke å anvende barnehage krangling for å ytre DIN mening om saken.

  Voks opp.

  Jeg er 17 år og det er direkte flaut å sitte å se hva dere skriver.

  Mongolide unger hele gjengen.

  Synd at FrP/Høyre ikke vant, vil gjerne se noen i regjering med et sett baller litt større enn M&M’s. 4 nye år med elendig, naiv innvandringspolitikk, Jess – lurer på hvor stor økning det blir innen voldtekt saker og knivstikking i Oslo kommune innen 2013.

  Hence, Gratulerer til de rødgrønne, måtte disse 4 årene bli bedre enn de vi nå har lagt bak oss. Lykke til.

 30. Leste du egentlig artikkelen du linket til? Det ble meldt om mindre uregelmessigheter enkelte steder, men dette hadde ingenting å gjøre med juks på vegne av enkeltpartier. Det gjør også valgobservatørene klart og de sitter igjen med et overveiende positivt inntrykk.

  Så du egentlig valgdagsmålingen? Der gjorde for eksempel SV det betraktelig bedre enn valgresultatet senere viste.

  Påstandene dine har underholdningsverdi, det skal du ha, men de er fullstendig absurde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.