Valgfusk og svik!

Valget er over! Mine venner, vi har tapt! Tappert har vi kjempet men det var ikke nok. Men de kan aldri ta fra oss den moralske seieren! Det var vi, folk flest, som kjempet for fornying, fremskritt og frihet! Men jeg sier med stor kraft: dette er en seier med svært dårlig smak i munnen for sosialistene!

Valgresultatene tikke nå inn. Mange har vært kritiske. De stemmer nemlig svært dårlig over ens med det som alle ledenede valg eksperter hadde spådd!

FRP ledet suverent på alle meningsmålinger frem mot valget. Når man nærmet seg valgdagsmålingen var spørsmålet hvor stort det borgerlige flertallet skulle bli. Ville FRP bikke 30 %? 40%? Spenningen var sitrende!

Sjokket var stort da målingene kom! Målingene var helt klart maipulert av venstrepressen!

Folket er blitt sviktet! Med utstrakt hets og personangrpe mot folk flests parti og latterliggjøring av alle som tør å reise stemmen mot sosialistenes meningsmonopol, som for eksmpel meg, en sterk stemme for folk flest i landets suverent mest leste politikse blogg, har sosialistene og media bidratt til å holde folk flests forsvrere nede!

Jeg oppfordre mine fans og allt folket til å ta til gatene! Krev det ekte valg resultatet! Vi må aldri la sosialistene slippe unna med dette grusomme sviket mot folket! Jeg vil lede kampen! Jeg vil aldri gi opp!

Folket vil seire! Valgfusket er avslørt! Sosialistene vil falle for våre føtter! Støtt vår rettferdige kamp!

Annonser

122 tanker om “Valgfusk og svik!

 1. Eksempel på flott spøk?

  «Når jeg så bildet først trodde jeg det var et bilde av en bimbo som man kunne ringe til og bestille billig sex. Etterpå fant jeg ut at det er et pressebilde av Karine Lien Skaret (FrP)»

  Nope…..

 2. Margo, jeg visste ikke at dette var din blogg. Om bloggeier ønsker å diskuter politikk så er det det man skal. Mennsker som ikke greier å forholde seg til det, og kun lage kvalme – ja de er helt lik de menneskene du kategoriserer, for så å kalle det humoristisk.

  Etter min mening viser du lite innsikt i egen måte å være på, liten respekt for andre, og du har din egen humor du så gjerne vil tvinge på oss andre. Med mindre det er din blogg bør du lære deg å vise litt respekt. Da bør du lage din egen blogg hvor du kan være «morsom» uten å diskutere det saken gjelder.

  Å vise respekt er tydelig vanskelig for mange, men du er svært lite orginal. Bildet du linker til er «oppbrukt» og viser kanskje noe om manglende kreativitet. Mennesker som mangler kreativitet hermer etter andre, men mennesker med dårlig humor bortforklarer dumme utspill med at man ikke kan være alvorlig. Humoren, eller mangel på det, blir ikke bedre av den grunn. Det blir bare støy, hvor man forsøker å overdøve den andre med idioti istedenfor argumenter. Det er selvsagt lov, slik at de som mangler argumenter skal få lov til å være «med».

  En ting har du iallefall nok av, og det er dobbeltmoral. Du bør ikke velge et bilde som slår så hardt tilbake på deg selv. Du elsker tydeligvis å kritisere andre, men tåler kritikk svært dårlig selv.

  Du mener tydeligvis at man ikke kan diskutere politikk på en internettblogg, og det avslører jo egentlig hvor stor innsikt du har, og hvor lite tålerant du er. Kanskje du ser over at jeg ikke har argumentert mye politikk, men valgordningen. Allikevel føler du at du skal kunne bestemme hvor man skal diskutere politikk, og det må du gjerne få lov til å gjøre. Jeg forbeholder meg retten til å bestemme selv hvor jeg vil gjøre det, og ja – helt seriøst så mener jeg man kan gjøre det på denne bloggen også. Dumme utspill møter man med gode argumenter, ikke ennå dummere utspill tilbake.

  Hvis du i det hele tatt har noe fornuftig å si, istedenfor å gjenta andres morsomheter – som var morsomme når de var nye og ikke oppbrukte – kan du jo forsøke å hjelpe oss andre med å forstå:

  1. Hvorfor skal man ikke argumentere politikk på blogger?
  2. Hvorfor skal man ikke argumentere politikk på denne bloggen?
  3. Hvorfor skal man ikke argumentere mot dårlig humor og nedsettende kommentarer?

  (og skal du forsøke å være morsom, vær så snill og vær litt orginal. Jeg er ikke en person som pleier å lese samme vitser flere ganger, og se samme humorprogram i reprise)

 3. Jeg tror det er du som ikke skjønner humor til hun eller han som eier denne blogg.

  Denne er ikke min blogg, men ønsket at det var jeg som startet det. Men som du sa, så original er jeg ikke 🙂

  Alt vel!

 4. Margo : Har ikke reagert på humoren til den som eier denne bloggen, men det har du sikkert ikke fått med deg. For å forstå hva jeg skjønner eller ikke bør du faktisk gidde/greie å lese det jeg skriver. Men som sagt, uten noen fornuftige argumenter er det like godt å gi fullt jern og prøve desperat på å være morsom!

 5. Uvesentlig: jeg synes det forteller mye om din person når du holder på å angripe en annen på alvor i denne bloggen.

  Har du forresten lest hva som blir skrevet i andre innlegg i samme blogg?

 6. Hvis du har ikke reagert på den som eier denne bloggen er det fordi du er for dum til å forstå humoren.

  Du synes margos kommentarer er lave, det er din mening og din frihet.
  Jeg synes dine kommentarer er enda lavere fordi du faktisk mener hva du skriver, og du prøver hardt å være spydig.

  Er du så nærtagende at du ikke takler en spøk, bør du kanskje ikke være med i denne bloggen. Dine frustrasjoner kan du få orden på et annet sted.

 7. Registerer at tilhengere av Margo mener jeg bør finne en annen blogg, og jeg gjør kanskje det. Jeg vurderer det som skrives over og ser at jeg beskyldes av Margo for å ha desperat behov for oppmerksomhet. Mine råd om å ikke forsøke på morsomheter som slår hardt tilbake er iallefall ikke fall ikke tatt til etteretning.

  TM, ikke bland inn IQ når du ikke vet hvem du «snakker» med, det blir for dumt å påstå at om man ikke ragerer på den som eier bloggen så er man dum. Har jeg sagt at jeg ikke har reagert på den som eier bloggen, nei, faktisk har jeg sagt jeg var enig i noe av det Margo sa i den retning, men jeg tok avstand fra at hun tok seg samme frihter som hun kritiserer andre for. Du har kanskje problemer med å få med deg ting når setningene mine blir lange, men det stod jo faktisk i et av mine kortere innlegg at jeg ikke reagerte på humoren, så jeg kan ikke annet enn å motvillig beklage at du ikke forstod det.

  Selvsagt mener jeg det jeg skriver, men jeg forsøker ikke å være spydig. Det kan være at man tar det som en spydighet, men ingen av mine påstander eller konklusjoner synes å være motsagt. Humoren fra Margo er «plagiat», fordømmende, gammel, lite omtenksom og ganske kjedelig (alt etter min mening). Jeg antar at selv Margo forsøker å få noe frem med sin humor, og jeg liker det rett og slett ikke. Om jeg tar feil så beklager jeg det, men jeg forstår ikke hva interessen for å skrive noe såkalt morsomt her er hvis man ikke har et poeng. At noen mener jeg i slike saker ikke burde svare alvorlig ser jeg som et problem de har.

  Jeg er ikke så veldig nærtagende når det gjelder spøk, men jeg synes ikke all spøk er god. Hvis jeg nå hadde sagt at alt jeg skriver er bare på «kødd», hadde dere da vært idioter, eller nærtagende? Spøk gjerne med meg, men da helst med noe mer orginalt enn det som er forutsigbart.

  Sousa, ja jeg angriper dårlig humor og usmakelige kommentarer der, og når jeg vil. Det sier helt sikkert mye om min person, og jeg står for det jeg skriver og det det sier om meg. Nei, jeg har ikke lest alt annet som er skrevet her, selvsagt ikke. Ikke frister det heller.

  Margo kunne heller forsøke å fortelle hvor humoren ligger i det første jeg kommenterte, og Margos svar deretter. Hvis det var humor, ja så forstår jeg den ikke. Ikke forstår jeg de som ser det som humor heller. Ja, det kan si mye om meg, men jeg mener det sier ganske så mye om de som syns det er morsomt. Er ikke kjent for å ha dårlig eller nærtagende humor i det hele tatt, men på den annen side, jeg tror ingen som dere er i min omgangskrets heller…. takk og pris!

 8. Til trøst for de som sier at jeg ikke greier å se humoren og at jeg tar alt alvorlig, så sitter jeg faktisk og koser meg over at de som kritiserer meg for å svare alvorlig, synes å ta seg retten til å angripe meg «alvorlig» på denne bloggen…. det er egentlig ganske morsomt!

  Å svare noen alvorlig er tydleigvis forbeholdt noen. Alle dyr er like, men noen er likere enn andre………

 9. Jau, Uvesntlig, det er berre å inta offerrolla. Det har du fortent etter å ha kjempa din utrettelege kamp for retten til å væra alvorleg. Sterkast er han som står aleine!

 10. Så mye energi og tid du bruker til å argumentere med oss. Bryr du deg så mye om hva vi sier?

  Det finnes bedre ting å bruke tid på en fredag kveld. Eller hvilken som helst kveld egentlig.

 11. Gizmo: Anser meg faktisk ikke til å være offer her. Der anser jeg at noen andre er det, men jeg skylder ikke på dem for det. Ingen kan noe for hvordan de er skapt. Jeg synes faktisk det er morstomt å se på dobbeltmoralen som enkelte har.

  TM, dine synske evner er kraftig overvurdert. Ja, var litt foran PC’en, men ensom nei. Nå vet jeg ikke noe om ditt liv, men antar du bruker PC’en til å avhjelpe mot et lite sosialt liv siden du bedømmer andre slik. Det er ikke tlfelle for meg, og neppe for så veldig mange andre. Ikke forvent at alle skal være som deg. Er redd du må revurdere dine etablerte sannheter hvis de er basert på like lite fakta, eller – det kan jo hende livet ditt faller i grus om sannheten skulle treffe deg i ansiktet – fortsett å tro på det du har forstått du, så du ikke får problemer med resten av tilværelsen.

  Sousa, å argumentere mot dere koster ikke mye energi. Jeg greier å bruke litt tid på å argumentere mot de jeg er uenig med her inne, og samtidig ha mye tid til overs til å ha det hyggelig med både famile og andre.

  Men når det er sagt er det kanskje en ide å legge inn denne bloggen som favoritt. Skulle jeg føle meg deprimert en gang skal jeg komme innom her og se hvor ille det kunne vært, og hvor mye værre jeg kunne hatt det. Det vil sikkert muntre meg opp. Men, for å finne humor, nei da må jeg nok se på andre sider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.