Hundebæsj!!!!

Ja! Sånn kan det gå jeg tråkket i Hundebæsj! Jeg gikk av bussen og så den ikke for det var mørkt og jeg steg av bussen og så fram og ikke ned og der lå den! Jeg blir så sint! Folk ta r seg sånn til rette! Og hva skal man vente?? Man har levd så lenge i ett sosialistiks dikatur at mange folk går rundt å tror og vet at slike handlinger ikke får konsekvenser!! Sosialistene bryr seg jo bare om den kriminelle og ikke offeret! Pengene gir de til Hamas og til asylsøkere utfordringer for folk flest i værdagen bryr de seg ikke om! Sosialistene lærer syne hejrenvaskede perverse følgere opp til å ikke ha samfunn ansvsars følelse! Og resultatet er hva jeg ble utsatt for i dag!! Sosialsitener ødelegger NORGE!!!!

Annonser

13 tanker om “Hundebæsj!!!!

 1. nei, egoister som dere høyreekstreme freppere som ikke vil hjelpe andre ved å ikke gi uhjelp og ikke ha noe offentlig velferd ødelegger Norge

 2. Bare lurer… Are you for real? Er alt du skriver på bloggen din kødd eller mener du virkelig det som står her? I såfall vil jeg gjerne høre dine meninger og teorier..

 3. I et virkelig diktatur ville det ikke vært tillatt med å strø om seg med hundebæsj, sannsynlig ville både hunden og eieren blitt hengt. Synd vi ikke har det slik i Norge, men det kommer vel med frp ved roret?

 4. Vi fiksa valget, nå fikser vi hundebæsj under skoa til frp-ere. Vi er stolte av å undertrykke dere frp-ere 🙂 Vi holder overvåkning over dere 24/7. Vi sosialister har sett på denne bloggen som fiende nummer 1 mot våres sosialistiske styre. Vi vil ikke at folk flest skal våkne opp og innse sannheten om valget!

  LENGE LEVE SOSIALISMEN!

 5. Buss = kollektivtransport.
  Kollektiv = sosialisme.
  Kollektivtransport = sosialisttransport.
  Hidegunn = sosialist.

  Bæsjen var med andre ord velfortjent.

 6. Her må vel Anders Lange, forløperen til FRP ta ett stort ansvar!

  Helt siden 1948 da han kom inn i kennelklubben, hadde han en djevelsk plan om å bruker under til å skape kaos i det rene sosialistiske Gerhardsens Norge. Som små personellminer ble «Baisen» utlagt av raserene fasisthunder.

  I 1947 vart Anders Lange sekretær i Norsk Kennelklubb og skipa seinare ein eigen kennel i Oppegård. I 1948 tufta han Hundeavisa. Avisa handla i byrjinga hovudsakleg om hundehald, men vart meir og meir open for politiske ytringar. Utover 60-talet vart den redaksjonelle profilen heilt endra og avisa vart omdøpt til Ander Langes Avis. Avisa hadde ein krass brodd mot det rådande politiske miljøet, og hovudsakleg retta mot skattar og avgifter og alle former for avgrensingar av det frie næringslivet, og inngrep i den enkeltes liv. Lange var sjølv kritisk til å føre utviklingshjelp, og redaksjonelt stod Anders Langes Avis for ein sterk politisk kritikk av opposisjonen mot det sørafrikanske apartheid-regimet og støtte til regimet.

 7. Jeg er selv Frp-er, men synes dog det er å trekke det litt langt når man klarer å vri det til at det er sosialistenes skyld at man tråkker på en hundebæsj. Seriøst..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.