SuperHildegunn triumferer!

Tallene har kommet! På den oiffsielle oversikten over blogging så har sannheten vist seg! Jeg stadfester min posisjon som landets i særklasse viktigeste blogger, og nå viser det seg hvor viktig min posisjon som nyhetsformidler uten tilknytninger til sosialismen er!

Valget vi nettopp har lagt bak oss var preget av valgfusk. Dette skjedde helt åpenlyst, men likevel unlot norske meider å raporter om om det! Kyttingen mellom medier og sosialismen er en skandale, det eksisterer ikke frie medier i dette landet!

Defor er min rolle så viktig. Jeg presneterer nyhetene uten å filtrere dem gjennon sosialistenes sensur. Dette setter fol flest pris på. Da jeg presenteret sannheten rundt valget tirsdag 15de septmer så hadde bloggen min hele 130000 besøkende! Så stort er behovet for ikkesosialistiske nyhetsformidling!

Jeg er landets viktigeste blogger, og så lenge folk flest blir hundset av de udemokrtiske sosialistene så vil jeg aldri hvile!! Støtt kampen! Følg med!

Annonser

30 tanker om “SuperHildegunn triumferer!

 1. Bloggen min var det eneste nett medium som hadde en balanser dekning av valget derfor hadde den så mange besøkende er det form mye for en tilbakestånde driitdsosoialist hjerne som deg og forstå?????

 2. Øh, tatt for mye Møllers tran, kjære Hildegunn? Ser på telleren på bloggen din at antall lesere ligger på 9482. Men som alt annet du vrenger ut av det er det jo store feilmarginer, i beste fall, feilmarginer. Vanligvis er det jo bare ræl,oppstøt og fantasier. Så feilmarginer er jo fremskritt.

  Ps! Du har fremdeles ikke forklart meg hvorfor du ikke står registrert i noe offentlig register Hildegunn. Kanskje du ikke har førerkort, bil, telefon, bosted? Skjønner, du lever under vitnebeskyttelse,heehhe

 3. Hildeunn,

  Har du vurdert å skrive på engelsk? Da kan du nå et enda større publikum vet du. På den måten får hele verden vite om hvordan sosialistene fører det norske folk og verdenssamfunnet bak lyset. I tillegg kan du avsløre antidemokratiske sosialister i andre land også, og oppnå helgenstatus!

  Kanskje vil etterhvert den verdensomspennende Hildeunn-bevegelsen reise seg, til kamp mot sosialistisk undertrykkelse på alle kontinenter.

  Bare et tips…

  Kos og klem!
  -Dunder

 4. Franky:
  Slutt og være en så jeævla dum å idot!
  Alle mine tall har FULLSTENDIG DEKNING!! Se bare
  :her!! Jeg varNORGES åttende mest leste blogg 15de september!!!

 5. franky,

  Grunnen til at du ikke finner vår kjære bloggforfatter i noe offentlig register, er at du søker på feil navn. Det har nok dessverre sneket seg inn en trykkfeil i overskriften. Der står det «Hildegunn», som selvfølgelig er feil.

  «Underoverskriften» derimot, viser at hennes korrekte navn er Hildeunn. «Hildeunn’s klare meldinger om alt jeg mener!!»

  Du får søke etter Hildeunn i telefonkatalogen og skatteregisteret, så får du nok treff både her og der.

  Det er fort gjort å stave sitt egen navn feil, det skjer selv i de beste familier…

  -Dunder

 6. Åttende mest leste blogg, Hildeunn? Det nekter jeg å tro.
  De syv første var sikkert blodrøde sosialister som har manipulert med bloggtallene sine, akkurat på samme måte som de manipulerte valgresultatet.

  Du er først og størst, kjære Hildeunn!

  Kos og klem!
  -Dunder

 7. Da er det vel telleren her på bloggen din som ikke takla belastninga da. Den viser fremdeles 9482, så her må du rette opp ting kjære deg.

  Men du unngår mitt hovedanliggende. Så gir deg en siste sjanse til å bevise at du er ekte. Hvordan forklarer du at du ikke står registrert i ett eneste offentlig register?

 8. Hildegunn, du er herlig!
  Har jeg en dårlig dag, går jeg inn her og leser!

  Jeg elsker måte du linker opp alt til sosialisme! Til og med hundebæsj er sosialistenes feil, utrolig!

  Og fortsett og agitere for Frp på denne måten frem til valget i 2013, det hjelper faktisk oss som stemmer noe annet…

 9. Kjære Hildegunn, du sier det så godt til Tore her «Jeg trenger ikke dokumentere noe som helst………..». Der ser vi gjennomgangsmelodien din. Udokumenterte påstander som enhver tredjeklassing ikke har problemer med å tilbakevise.

  Og fremdeles, du unngår å fortelle meg hvorfor du ikke er registrert noen steder? Eller kanskje registre er sosialistenes verktøy for å overvåke og sabotere for deg?

 10. Huldeinn roter sammen de som sympatiserer med hennes rare meninger og de som kommer for å se på et freakshow ute av kontroll. Uten å strekke mine synske evner for langt er det nok langt de fleste som hører til sistnevnte kategori.

 11. aaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha*giiiisp*hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahundreogaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…ha…ha…uff… *tørker tårer* lurer på kven som står bak denne fantastiske bloggen. God fantasi har du i vert fall, eg hadde ikkje komme opp med så mykje rart for å sverte FRP. *humre*

 12. Nei dæven Hildeunn..
  Her du slettet mine gjennomtenkte og vektige innlegg?
  Den om deg og trinsa di, også søkkerøykinga til CP?
  Dårlig gjort..
  Nå er det jo ikke rart at du har menge treff på bloggen din.
  Jeg og flere med meg må innom flere ganger om dagen for å få oss en god latter.
  Jeg er sikker på at du har lagt til flere år med levetid for meg, hvis det stemmer da at en god latter forlenger livet.
  Litt bittert kanskje at du med dine latterlige innlegg forlenger livet til tusenvis av sosialister?

 13. Er du overrasket over at hildegunn driver med sensur av kommentarer med fakta som faktisk stemmer? Ho eier ikke kunnskap om noe som helst, det eneste ho gjør er å spy ut det samme kunnskapsløse søppelet enver frepper kunne ha kommet med. «Jeg tråkket i hundebæsj, det må være sosialistene sin feil at jeg ikke kan se meg for». En 3-åring kunne ha argumentert bedre en ho.

 14. Hehehehe…Dette er landets beste parodiske blogg!!! Bloggeren evener å fremstille «hildegunn» som en ekte kjerne-FrP-velger på en utrolig bra måte…Det morsomste er jo når høyre-vingen lar seg tenne her, hehe…

 15. Hahaha..! Priceless! 🙂 Må ligge mye tid og krefter bak denne. Det beste er jo at du klarer å få alle Frp’ere til å ligne på deg, og dermed virker alt mot sin hensikt og sosialistene blir enda mer sosialistiske! 🙂 En genistrek av en hardbarka sosialist vil jeg tro! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.