Åpent brev til Kongen!

Kjære deres Majestet! Jeg vil herved, gjennom landets støste politiske blogg, henvende meg direkte til Dem for å få stoppet den nedadgående spiralen vår kjære land er inne i! Etter årevis med vanstyre har de sosialistikse makthaverne fått begeret til årenne over med å på enormt frekt vis tilside sette folkets vilje og jukse seg til valgseier! Men jeg vet at det finnes en vei ut av uføret!

Jeg tilbyr meg i alle ydmykhet å lede an! Jeg legger herved fram min plan! Jeg vet at De ønsker landet alt godt! Jeg vet, og håper og tror at De vil finne mine planer gode!

Som konge er De øverst kommanderende for landets militære styrker! Sosialistene her målbevisst redusert Norges militære slag kraft med det mål for øye å gjøre Norge forsvarsløst når de selv vil gripe makten i samarbeid med islamistisket terrorister! Men de har ikke ødelagt alt enda! Det finnes ett håp!

I Oslo finnes det en lilitær leir med tusen soldater! Ja jeg snakker om Garde Leiren! KONGENS garde! Jeg ber Kongen troppe opp på Garde sjefen, oberstløytnant Søbstad’s kontor, og forlange FULL MOBILISERING! Ledet av Kongen vil soldatene marsjere mot Stortinget og kaste den ulovlige sosialistregjeringen, en regjering som slett ikke har ett legitimt mandat fra folket, men som har fusket seg til valgseier på det absolutt nedrigste vis!

Folket vil bejuble dette! I egenskap av min posisjon garantere jeg dette! Etter en overgangsperiode kan man arrangere virkelig frie valg, valg som ikke blir besudlet av de udeomkratiske sosialistene!

Sosialistenes frekkhet kjenner ingen grenser! I stedet for å gjøre en innsats for å rydde opp i den mørke situasjonen landet vår befinner seg i kaster de bort tidenuvesentligheter og hasjlegalisering og selvforherligelse. Det er folkets krav at disse blir fjernet fra makten!

Herre Konge, jeg vet og håper at du deler min fortvilelese over sosialistenes ukontrolerte maktmisbruk! Men det kan stoppes! De er mitt store håp! Jeg har lagt ut planen, Deres støtte er alt som trenges!

Nå mer enn noensinne trenger vi det gamle slag ordet Alt for NORGE!!!

Annonser

32 tanker om “Åpent brev til Kongen!

 1. Det er da mange liberalister på høyresiden og folk som stemmer i sentrum som er tilhenger av hasjlegalisering, og det er en sak som er langt fra uvesentlig.

 2. Dessuten er det industrihamp som sosialistene nå ønsker å legalisere, og den gir ikke rusvirkning…. Blir litt rart å trekke paralell mellom det og 70-tallets venstrevridde hasjrøykende hippier.

 3. Kjære Dem.
  Min kone, Dronningen, og Jeg, har i lengre tid bekymret oss over det samme som De her bringer til torgs, men da med det motsatte fortegn. Jeg vil straks morgenlyset brer seg over vårt vakre land, i morgen den dag, mobilisere alle mine tilgjengelige styrker mot de antidemokratiske krefters høyborg, vaktmesterboligen til Deres helt Carl I. Hagen.
  Vi, min kone og Jeg, takker Dem for å ha gjort oss oppmerksomme på dette samfunnsproblem.
  H. Re

 4. Skal man skrive til Kongen, kan det også være greit å sjekke med ordlista en gang i blant. De fleste innvandrere behersker jo språket vårt bedre enn denne «Hildegunn». Navnet på jo være stjålet fra en bygderevy–

 5. Folket vil bejuble dette! I egenskap av min posisjon garantere jeg dette!

  Hvilken posisjon? Stormannsgal? Jeg håper foreldrene dine skammer seg, at julenissen svikter deg, og at du forblir ensom og uelsket.

 6. KONGLEFAMILIEN har ingen makt, ingen makt. Den ble fjernet for LEEEENGE siden. I dag er de betalt av våre skattepenger for å inneha en offentlig posisjon og det er alt… En gang i året drar de en tur til Nord-Norge, så ferierer de i syden, så drar de til slottet og gasser seg i god mat osv osv.

 7. Hvorfor har ikke Kongen gjort noe med dette før?

  Grunn 1: han har ikke makt

  Grunn 2: han er sosialist selv

  Grunn 3: han elsker bloggen din og kommer aldri til å gjøre noe så lenge du holder på kvine om sosialisthelvetet ditt

  Jeg hadde gått for nummer 3. 🙂

 8. jeg har nettopp hatt en samtale med kongen. Han sa at han skal ta med seg garden i morgen og fjerne regjeringen. Så drar han til Kongo og henter ny regjering.

 9. Du har tapt deg, kjære Hildeunn.
  Du var morsommere før, når du greide å holde deg mer i tøylene. Når du bevarte et snev av troverdighet. Nå går du for langt i parodieringen, og det blir bare dumt og platt.

  Riktignok finnes det endel rablene gale FrPere (det finnes forresten rablende gale folk i alle politiske leire), men dette blir litt i drøyeste laget.

  Det morsomme med deg før, var at man skjønte innerst inne at du kødda, men man hadde bestandig en ørliten tvil… kanskje var du ekte likevel? Det var det som gjorde denne bloggen så morsom. Den KUNNE ha vært ekte. Man ble sittende å diskutere med seg sjøl: skal jeg ta dette på alvor, skal jeg bli provosert, eller skal jeg bare le av det? Finnes det virkelig folk som er så «far-out»? Tvilen gav grobunn til mye moro…

  Men-men, det finnes viktigere ting i livet enn en blogg. Du er sikkert en flott menneske i den virkelige verden. Stå på videre!

  Kos og klem
  Dunder

 10. … men det kan jo bli noen morsomme avisoverskrifter hvis Hans Majestet Kongen følger din oppfordring…

  «Kongen gjør statskupp!»

  Kos og Klem
  Dunder

 11. Hildegunn har gjort en fantastisk jobb med å sikre et fortsatt rød-grønt flertall ved å drite seg loddrett ut gang på gang. Gjennom sin konsekvente hetsing av alt til venstre for frp har ho bevist at ho ikke har den fjerneste anelse om hvordan den virkelige verden fungerer. Så det eneste vi trengte å gjøre var å peke på hennes blogg og spørre velgerne: «er det slike folk dere vil ha til å styre landet?». Velgerne svarte med å rømme fra frp til høyre og frp gikk ned fra over 30% i fjor til 22.9% ved valget og fortsatt rød-grønt flertall.
  SÅ igjen takk så mye for at du var med å sikret rød-grønt flertall hildegunn (eller var det hildeunn?)

 12. Landets klart dårlegaste blogg, sosialdemokraten.no, må gjerne finne ein anna stad å reklamere for seg sjøl. Makan til laber kvalitet både språkleg og innhaldsmessig skal ein leite lenge etter. Ein vits av ein bloggar som forheld seg til Arbeidarpartiet slik ein fjortenårig dritunge forheld seg til favorittfotballlagte sitt. Makan til møl!

 13. Er eg på høgresida? Eg er ein raudgrøn bygdeoriginal som ga stemma mi til Senterpartiet. Men det er no ganske så uvesentleg. Og dessutan så er ikkje eg Hildegunn, og sjølv om språket hennar rett nok ikkje er noko å skryte av, så er lesaropplevelsen ho gjer meg skyhøgt over det som sosialdemokraten.no prestere.

 14. Kjære Hildegunn, har med stor forlystelse lest dine rabiate innlegg, din historieløshet og din parodiering av norske tilstander. Til nå har jeg ledd så jeg har rista, men nå rister jeg bare på hodet.

  Du har virkelig tapt deg må jeg si. Nå er det så hinsides at du faktisk er i stand til å ta opp kampen med Larssons gale verden. Alt som du trenger er en til å sette strek til innlegga dine.

  Men dette var lavmål, gjentar, lavmål og jeg tror du taper lesere på denne.

  Uansett, god bedring ønskes

 15. franky:
  Dine gjentatte brudd på kommenterings regelen vil få konsekvenser. Du avsporer debatten og får den til å handle om MIN person, det er gov sjikane av verste sort!! JEg skriver ikke for å Underholde en analprolaps av en sosialistdritt som deg!! Om du døde av aids ville familien din juble!!!!!

 16. Hildegunn du er vel det eneste beviset vi trenger på at det psykiatriske helsevesenet i Norge er for dårlig, hadde du boddi et hvilket som helst annet land hadde du blitt tvangsinnlagt for LEEEENGE siden. Du snakker om at sosialistene er egoister, hva er du da? Du lider tydligvis av både paranoia og alvorlige mentale problemer, du bør for alle (både din egen og andres) del legge deg inn snarest mulig før du snapper og skader enten deg selv eller andre.

  God bedring!

 17. rødgrønn:
  Ordet pervers er en svært dekkende beskrivelse av soialismen, det er bare å se på hva denne syke ideologien og dens hjernevaskede følgere står for!!!!

 18. du har klart å lage din egen type facisme , en skrudd vinklig på ytringsfriheten vil eg sei, av mangel på en bedre definisjon, men du får tilgi meg og trøste deg med at eg nok aldri kjem til å bli betalt for å lage definisjonar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.