Stopp kjønnsgalskapen!!

Er vi kommet for langt! Man kan nesten undre seg! Det ser man tydelig på venstremedia’s dekning når en modig og fritt talende kvinne våger å sette spørsmål ved de tvangsmessige kjønnsroller årtier med sosialistisk styre har presset oss Nordmenn OG kvinner!!!!! inn i! Jeg gir henne min fulle støtte!

Sosialistenes kvinnesyn har vært formet av sosialistiske kvinner. Grunnet sitt eget selv bilde har disse altid sett på vakre kvinner og kvinnens seksualitet som en stor trussel som alltid må undertrykkes! Derfor motarbeider sosialismen konsekvent kjærligheten mellom mann og kvinne! I sosialismens verden kan man kun gifte seg med SITT EGET KJØNN!!

Grunnen er selvsagt at sosialistene vil stoppe de vestlige sisvilisasjoners befolkningsvekst, og gjøre all folke vekst i vesten som følge av islamistisk innvandring! Sosialismens og ilsmismens grusomme konspirasjon er avslørt!

Jeg støtte alle som tør snakke ut mot sosialistenes meningsmonopol! De kan aldri diktere våre meninger!!

Annonser

17 tanker om “Stopp kjønnsgalskapen!!

 1. Jeg tror ikke lengre på at dette er en seriøs blogg med en gal søttenåring med skrivevansker som forfatter…

  Hvis alle i den sosialistiske verden må gifte seg med samme kjønn, hvorfor er da de fleste venstreorienterte gift med motsatt kjønn?

 2. Kjære Hildegunn……… Dette var svakt av deg, du provoserte ikke et gram av meg nå. Forsåvidt noe du aldri har gjort heller, ment av alt fordi du IKKE er reell.

  Fremdeles Hildegunn, jeg venter på noe som viser at du ER en ekte person !

 3. Du er jo fullstendig rykende, hakkende gal om dette er seriøst!

  Er det ikke, har jeg iallefall underholdning hvor jeg kan sitte og fnise å le hele dagen lang i et år minst:p!
  Takkda!

 4. «I sosialismens verden kan man kun gifte seg med SITT EGET KJØNN!!»

  Hmm… På tide å ta steget ut av Fantasiland, Hildegunn.
  Elendig språk på deg, forresten. Skjerpings.

 5. Aha… nå begynner brikkene å falle på plass. Som Hildegunn så uomtvistelig har påpekt for oss, så er sosialistene utelukkende homofile. Ikke rart at sosialister til alle tider har omtalt hverandre som «kamerater». Litt ekstra gode «kamerater» kanskje…

  Kos og klem (på en mandig, heteroseksuell måte)
  Dunder

 6. Jeg har sikker info om at sosialistene driver på å utvikler et homovirus som de skal slippe ut i drikkevannet. De skyr ingen midler!

 7. Klart vi må ha sosialistiske kvinner. vakkere og produktive. De skal skaffe oss 2.5 barn og stå i den sosialistiske produksjonen og la sine barn, bli lært opp til gode sosialistiske borger. Snyltere og skatteflyktninger har vi ingen plass til.

 8. Hahaha! Tipper dette bare er en tulleblogg for å se hvem som lar seg provosere. Ikke bare er dette tøysete om likestilling. Det er også helt hakkandes gæli om hva sosialisme er. Tusen takk for at du fikk meg til å le, «Hildegunn». Om jeg skulle ta feil mht at bloggen er på tull – søk hjelp.

 9. Jeg lurer på mye etter å ha lest blogginnleggene dine, men spør bare om en ting i denne omgang. Det handler nemlig mye om virkelighetsoppfattelsen din:

  – Hvorfor kaller du kjendis.no og vg.no for venstresidemedier? Når ble de det? Hvordan vil du definere venstreside? Hva er ikke venstresidemedier?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.