Bibloteker – hvorfor skal eliten fordeles?

Ja spørsmålet er svært betimelig! Hvorfor skal staten bruke milliarder av norsk skattebetaleres penger på å finansiere en utsdatert instutisjon som bare ett fåtall av folk bruker! Jeg snakke selv sagt om biblotekene. Folk flest som jobber har og sliter for å få endene til å møtes da de må betale 90% av lønnen sin i skatter og avgifter har ingen glede av dette! Det er bare deln sosialitsike eliten som får fordelene! Hvorfor skal ikke folk flest fordeles?

Jeg vet at ordet bibloitej er en løgn! For det er ikke bare bøker de har! Alt slags uvensentlig tull, og hvorfor har de en musikk avdeling? Fult opp av bare obskure artister som bare kredsankende sosialister liker? Hvorfor blir folk flest tilsidesatt? Grunnen er selvsagt at sosialistregimet ønsker og forfordlele sine egne og sosialistiske dagdrivende «kunstnere» og «forfattere» som aldri har jobbet en ærlig dag før skal få støtte! Det er en skam!

En hver som lager ett produkt som ingen liker er en fiasko. Slik er hverdagen for folk flest! Om en mann på papir fabrikken lager ubrukelig papir misser han jobben men om en forfatter skrive en bok som ingen vil kjøpe på det papiret sp får han stats støtte og blir bejublet av venstrepressen.

Bibolteken må reduserest til sin KJERNEVIRKSOMHET!! Det er alfa og omega!! I dage er de ett ynglested for sosilistyngle som tar alt de vi ha og har ingen begrep om einedomsrett! Bilotekene er sosilatstøtte piratvirksomhet, akkurat som på nettet! Sosialistenes kulturpolitikk er en hån mot folk flest!!

Annonser

19 tanker om “Bibloteker – hvorfor skal eliten fordeles?

 1. Nok en innertier på manglende innsikt og kunnskap hos Hildegunn. Kanskje hun burde bruke biblioteken litt også. Politisk idehistorie og historie er fin lesing man kan finne på biblioteket. Så kan hun jo gå rett over i analyse av NSDAPs grunnlag og historie.

 2. Dette må bare være et kunstprosjekt eller noe som noen studenter i psykologi eller lignende står bak. Etter eksamen kan vi vel lese om det i VG eller noe

 3. Du er ikke som folk flest!
  Bibliotek er en meget viktig samfunnsinstutisjon.
  Folk som du sier blir skattet ihjel, kan ihvertfall låne billige bøker og tidsskrifter.
  Ikke minst på språk, som våre nye landsmenn kan ha glede av.

 4. Jeg må jo si, etter at du har klart å kladde ned dette innlegget, at jeg ikke kan si annet enn at dette var ett av de bedre innleggene til støtte for bibliotekordningen.

  Takk!

 5. Biblioteket er et sted for selvutdannelse.

  Skal vi legge ned universitetene også? Hva skal vi med leger, advokater og arkitekter LIXM?

  LOL. Du må være en av de kleineste damene i hele verden.

 6. Jeg er overbevist i hvert fragment av min kroppslige forfatning i denne verden, at du Hildegunn, eller Hildeunn som du kaller deg, hadde hatt verdens største utnyttelse av biblioteket, for der kan du lære deg selv om politisk teori, idelogi, økonomi, filosofi osv… Jeg kunne fortsatt hele dagen.

  Jeg er sikker på at alle de bøkene du hadde plukket opp, selv om det hadde handlet om Kåre som knytter skoen, hadde vært nyttig for deg for å utvikle ditt sinn, så du kan faktisk komme vekk fra å være ut på jordet til å være PÅ jorda.

  Først og fremst så er jeg 100% trygg på at du kunne ha hatt litt godt av historie, ikke generell historie, men norm- og folkeskikkshistorie, hvordan oppfører nordmenn mot hverandre.

  Så anbefaler jeg at du plukker opp hver eneste bok hvor norsk står på forsiden. Jeg har tusenvis av venner og bekjente som har dysleksi og jeg selv sliter med mild dyskalkuli, men ingen av de skrivefeilene du har er forbundet til dysleksi. Ditt fravær i å skrive korrekt norsk skyldes mer av latskap for det skriftlige språket enn dysleksi. Derfor er det viktig for at noen skal ta din blogg sakelig (som ingen i verden absolutt gjør) så må din skriftlige språk bedre seg BETRAKTELIG!

  Til slutt, i dette korte forbedringsnotatet for Hildeunn, skriv ting som faktisk har noe større mening bak, bruk kilder, hold ting objektivt (Å si at alle sosialister må dø, er ikke objektivt) og skriv dine svar kommentar etter de samme reglene du prakker på alle andre!

  Karakter: F -bruk biblioteket for å finne ut hva F står for i utdanningssystemet!

  PS. Jeg er bombesikker i min teori at denne bloggen er fake, men er HELT UMENNESKELIG GOD!!!! UNDERHOLDNING!!!!!!!

 7. Endelig et lite oppsving fra kjære Hildegunn. Selv om innholdet er ravende galt, historieløst og surr fra start til slutt. Men sammenholdt mot » Åpent brev til Kongen» og annet så er det fremgang å spore.

  Jeg tror jeg lar saken hvile, ønsker vår kjære god bedring og oppsøk gjerne biblioteket en tur å se hva som er der.

 8. He he.. takker for en vittig blogg.. ler meg skakk ihjel hver gang jeg leser her. Tror jeg og må lage en tulleblogg og bare skrive tøys og vas og se om noen biter på.

 9. Hvis du hadde benyttet deg av biblioteket ville du forstått at det du skriver er er helt synsykt. Du kunne ha lært det å skrive, samt blitt litt mer lerd.

 10. Jeg sitter fremdeles og lurer på overskriften din «Bibloteker – hvorfor skal eliten fordeles?» og hva den har med innholdet i bloggen å gjøre.

  Bibloteker skal kanskje bety biblioteker, altså flertall av bliliotek, – men, hva har det med å fordele en elite?

  En elite er det samme som en spesiell gruppe mennesker. Man snakker for eksempel om en maktelite, eller en intellektuell elite – men, hva i all verden har en elite med biblioteker å gjøre?

  Forfordele betyr forresten å behandle noen urettferdig. Jeg har en mistanke om at du bruker uttrykket motsatt av hva du egentlig ønsker.

  Så under arbeidet med å avkode denne noe mystiske bloggen har jeg kommet til at du kanskje mener at «folk flest» ikke bruker bibliotekene, men derimot en fåtallig sosialistisk elite?

  Interessant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.