Tyskland sier klart NEI til sosialismen!

Det er en gledens dag over Europa! For valgdagsmålingen viser nemlig at det tyske folk har sagt ett klart og tydlig NEI til sosialismen! I stedet har man valgt fornuftens vei. Jeg applauderer det stolte tyske folk som nå en gang for alle er i ferd med å legge sosialismens spøkelse bak seg!

Det sosialistiske SPD-partiet ligger med brukket rygg! Tyskerne har gjennomskuet derse løgner, og det faktum at de har flørtet med DDR’s sosialistpartiets idelologiske etterfølger Die Linke med samarbeid! Ett folk som mer enn noen andre vet vilken grusome realiteter som kan komme når sosialistene oppnår sine mål om uinskrenket makt!

Man vet hvas om skjedde under Andre Vedens Krig! Det nasjonalSOSIALISTISKE ARBEIDERPARTIET under ledelse av Sovjetunionen’s leder Stalin sin nære allierte Adolf Hitler kom til makten. Som sosialistene i dag gjør med sitt meningsmonopol i den offentlige debatten satte Hitlers regime i gang med å renske ut sine meningsmotstandere. Stalin og Hitler delte sin visjon om å dominere Europa. Sammen delte de Øst-Europa mellom seg. Men selv ideologiske meningsfeller kan så splid! Begge sosialistlederene ville bestemme selv, og det ble splid og krig. En blind tro på den sosialistiske ideologi ført med seg de mest grusomme lidelser for folk flest noensinne! Også Norge måtte lide under nasjonalsosialismens ideologiske perversitet, en sosialisme som fremdeles gjennomsyrer dagens Norge i altfor stor grad!

Heldigvis ble nasjonalSOSIALISTENE slått av Vestens lede stjerner USA, og den sosialistiske borgerkrigen i øst løste seg med Stalin’s seier. 12 år med sosialistiske vanstyre av Tyskland var over! Men bare i Vest! i Øst ble folket kuet av de sosialistiske okkupantene fra øst! Det er bare tjue år siden det perverse styret i øst ble kaste, en revolusjon som en gang for alle vist at den perverse sosialismen aldri, ALDRI!!, kan undertrykke det vestlige mennesket og komme unna med det!

Det forente Tyskland har BLØDD i sin kamp for å bringe det vanstyrte øst opp til demokratiske standard, den standar som alle vestlige mennesker fortjener, den standard som er vår gudegitte rett! Men det fantes fortsatt overløpere som holdt sosialismen i live! Forkledd i ulike grupperinger søkte de alle å destablisere det demokratiske Tyskland! Sosialiststyret under SPD var en mørk tid, som kaste samme skygger som den sosialistiske terroren på 70 tallet! Men nå er disse skygger borte!

Tyskeren har sagt klart nei til videre sosialisme! Den sosialistiske venstresiden er knust! Sosialistpartiet ligger med brukket rygg, de som ønsker å gjenskape Øst Tyskland er blitt avslørt.

Det er en gledens dag for alle oss som omfavner de vestlige verdier om frihet og demokrati, verdier som sosialismen forakter!

Tyskland her i dag, på denne historikse dagen, tatt steget ut av skyggene og inn i sin naturlige rolle som en leder i den vestlige verden!

Annonser

34 tanker om “Tyskland sier klart NEI til sosialismen!

 1. hei , Jan thomas. Du må være veldig ung, vel er det slik at hvis i neste valg ( som det pleier), viner spd er det et klart ja til sosialismen og øst- tyskland. Dessuten har du vart i den tidligere øst-tyskland?. har du snakket med følk der?. TRor du har ikke peiling. dermed la være å skrive…

 2. cogorno:
  Ja å avspore debatten med personagrep og usakelhheter er vel det eneste en latterlig sosialistelsker som deg evner å få til. Men sjikanen din bare hever jeg meg over.
  Hold oppgulpet ditt for deg selv, det er ingen som bryr seg om deg skintne soialistdritt!!!!

 3. Interessant nok for deg, Hildegunn, så er SPD det sosialdemokratiske partiet i Tyskland, og ikke å regne som et sosialistisk parti. Die Linke ligger vel nærmere hva man kan kalle sosialistisk, og de gjorde et rekordvalg i år. Hvordan kan du da si at de ligger med brukket rygg?

 4. Er dette seriøst ment? Virker mer som et dårlig forsøk på å være ironisk eller sarkastisk. Utsagn som

  – «Det er en gledens dag for alle oss som omfavner de vestlige verdier om frihet og demokrati, verdier som sosialismen forakter!» – sosialister forakter altså demokrati? nå er forøvrig sdp sosialDEMOKRATER. og venstrepartiene Die Linke og De Grønne får høyere oppslutning ved årets valg enn forrige, så selv om sdp går tilbake er det nå fortsatt en betydelig venstreside i tysk politikk.

  – «Det forente Tyskland har BLØDD i sin kamp for å bringe det vanstyrte øst opp til demokratiske standard, den standar som alle vestlige mennesker fortjener, den standard som er vår gudegitte rett!» vår gudegitte rett..?

  – «Det er bare tjue år siden det perverse styret i øst ble kaste, en revolusjon som en gang for alle vist at den perverse sosialismen aldri, ALDRI!!, kan undertrykke det vestlige mennesket» det er altså bare «det vestlige mennesket» som kan stå imot sosialismen, altså?

  – ser at et annet blogginnlegg har tittelen «Er sosialisten i det hvite hus tilbakestående??» det sier vel egentlig det meste om nivået på bloggen din, dessverre…

 5. Jeg kan se at du ikke har følt med i historietimene på skolen kjære lille hildegunn. Jeg synes litt synd på deg som mener at alt rundt deg er så forferdelig, hvorfor ikke flytte til Las Palmas, nyte livet der nede sammen med dine partikamerater, så slipper du å syte over Norge og vi slipper deg!

 6. ha ha, må nesten le av det du skriver. det ser ut som om du ikke hvet at Hitlers parti var langt ut på HØYRE side av den politiske aksen. mens Stalins parti var på den venstre siden.
  Når vi kommer så langt ut på den venstre og høyre siden så begynner partiene å ligne på hverandre.

 7. Du som vet det meste! NSDAP var venstreorienterte din fjott! Høyresiden er kapitalister, liberalister og demokrater, og siden når omfavnet Hitler kapitalister? Og Nasjonalsosialismen er en totalitær ideologi.. Anti-demokrater med andre ord!!
  Høyreekstremisme er noe det perverse media har stemplet dem som!

 8. Problemet ditt Hildegunn, er at nettopp du er den typen som gjorde det mulig for Hitler, Stalin og naatidens tilsvarende ekstremister aa komme til makten; unyanserte, hjernevaskede og svart-hvitt tenkende fjotter som fölger sine ledere som dumme sauer. Og problemet stort sett over hele verden er at saanne som du tror at det finnes en politisk ideologi som önsker folkets beste. Din favoritt er tydeligvis langt ute paa den fascistiske höyresiden, og alle andre politiske retninger er «sosialistdritt». Dessverre er sannheten at dersom du ikke selv tilhörer landets elite, er du en taper uansett hvilket part som vinner valget, nettopp fordi den politiske eliten kun er ute etter aa mele sin egen kake, uavhengig av politisk retning. Hvis du virkelig tror det handler om valget mellom godt og vondt, er du sörgelig naiv.

 9. Erik:
  Du må være en jævla inavla sosialist! jeg har mer enn noen forsvaret rettighter som demokrati og frihet, og gjort en kjempeinnsats for å åpne folks øyne for den totalitære perversiteten som den sosialistike ideologi er! Og så våger du å komme med slike beskydninger?? Det er takket være pionerer som meg at utakknemligen sosialistsvin som deg kan leve i ett fritt samfunn i dag!!!!!!

 10. Fy faen for et lavmål det er på dagens nordmenn!
  Hildegunn: Du fremstiller deg selv som en tilbakestående drittunge. Ikke rart folk ikke tar deg seriøst når du går rundt å kaller alle for sosialistsvin, inavla sosialister osv osv osv!
  Og til alle dere andre! Å sammenligne Hildegunn, som tydeligvis tilber Frp, som fascist er så bak mål at selv det halve kunne vært nok. Tydeligvis ingen av dere som vet en dritt om fascisme og nasjonalsosialisme!
  Gå å les en bok i stedet for å sitte her å presentere dere som en haug med afrikanere!!

 11. Det er takket være sosialistene at vi snakker norsk i Norge idag, for mens høyresiden tilbedde Hitler som en gud tok sosialistene til våpnene og kjempet mot okkupasjonen

 12. Selv om spd gjorde et dårlig valg gjorde Der Linke et brakvalg så å si at sosialistene ligger med brukket rygg viser bare hvor totalt blottet for kunnskap du er Hildegunn

 13. Her har vi endå eit nick som linkar til sosialdemokraten.no, ja. Er det innehavaren av sosialdemokraten.no som står bak alle desse?

  I tilfelle så er jo det berre altterleg av deg å drive å skulle diskutere med ein så irrasjonel person som det vår venninde Hildegunn virkar å være. At du i tillegg forheld deg til Arbeidarpartiet og venstresida generelt som ein fjortenåring forheld seg til favorittfotballaget sitt gjer deg faktisk til ein like dårleg debattant som Hildegunn.

 14. Er det nå vi skal skrike valgfusk fra nazistene på høyresiden? Hadde ihvertfall vært det dersom vi skulle ha fulgt Hildegunns standard på innlegg.

 15. Herregud, du er nå en gal kjerring. Sosialisme, kapitalisme – ingen av betegnelsene beskriver i sin rendyrkede form noen av de partiene vi snakker om her. Det som har skjedd i løpet av mellom- og etterkrigstiden, er at man har etablert en ny modell, med det man kaller sosialdemokratisk blandingsøkonomi i en såkalt velferdsstat. Modellen er ekstremt suksessfull, noe man kan se på den høye levestandarden i disse landene. Høyre har med årene også blitt til et sosialdemokratisk parti, til og med FrP er et sosialdemokratisk parti, det er bare snakk om nyanser mot venstre og høyre. Språket du fører viser at du bare er en tulling med behov for noe å tro på, uten kontakt med den faktiske virkeligheten. Den dagen tyskere eller andre masjerer for å få fjernet pensjonen og arbeidsledighetstrygden og få senket minstelønnen, da kan vi si at de har forkastet sosialismens ideer, men det kommer naturligvis aldri til å skje.

 16. Jeg blander meg litt sånn smånervøst inn i diskusjonen her. Jeg er litt redd for å bli identifisert med noen av deltakerene (les: blogger og kommentatorer).
  Jeg vil slenge meg på Byrnesveens siste kommentar (unntatt første punktum, siden jeg ikke kjenner Hildegunn godt nok til å stille en diagnose, eller å kalle henne en kjær ting). Sosialismen slik Marx så den for seg er vel død for de fleste. Sosialismen skulle være kommunismens mål. Marx så for seg et samfunn hvor solidaritet var viktigst for alle. I dette samfunnet var det ikke noen politisk elite, da det i Marx sine øyne skulle være et anarki. Ingen skulle ha makt over andre. Og individets behov kom i annen rekke. Det er nok disse tankene Hildegunn forvirrer med dagens sosialisme. Et råd: Hvis du vil lære om sosialisme må du lese mer en «das Kapital».
  Som tidligere nevnt er nok også Hildegunns kjære FrP bygget på en sosialistisk lest. Når to av FrPs kampsaker er sykehus og eldreomsorg, så har ikke det plass en en ekstrem kapitalistisk tankegang. Det er opp til hver enkelt å arbeide for å sikre seg selv (og sine) slik at man kan kjøpe de tjenester man trenger. Det offentlige skal da hverken drifte eller finansiere helse og omsorg.
  Heldigvis finnes det hverken ekstrem kapitalisme eller ekstrem sosialisme i verden i dag. Og på vårt lille berg her i nord er vi nok enige om at litt av begge bygger de beste samfunnene. Det er bare de små nyansene i fordelingen som skiller.

 17. Jeg stiller meg bak Shubert, har beundret bloggen din lenge nå! Endelig noen som kan sette lys sosialistenes spotting av frihet.. Å kunne se deg og høre deg snakke, med ditt engasjement ville vært herlig. VI VIL HA VIDEOBLOGG!

 18. kansje du burde lese historie før du kan komme med slike grunnløse utspill.

  For det første så var nazistene på ytterste høyre fløy.
  Sovjet ytterst i venstre fløy.
  Hitler hatet Stalin og hadde en visjon om gjøre hele sovjet til dyrket mark for det tredje riket.

  Om det er noe tvil – les om
  http://en.wikipedia.org/wiki/NSDAP
  http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Reich

  Like så sovjet:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Sovjet

  Relasjoner:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet%E2%80%93German_relations_before_1941#Initial_relations_after_Hitler.27s_election

  Og den roen å freden du snakker om ?

  Kalde krigen:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_War

 19. Fysj: Få orden på kildene dine. Skal du henvise til nazisme så styr for faen unna Wikipedia. Et mer antirasistisk oppslagsverk eksisterer ikke på nettet. 99% av alt du påstår du vet om Hitler, NSDAP og det Tredje riket er svada fra ende til annen. NSDAP var en ytterst VENSTRE politisk ideologi. Neste gang du skal argumentere for nasjonalsosialismen så bør du komme opp med reelle fakta, og ikke liberalistisk pisspreik!

 20. Anna dette står til en g-
  Fysj får en M+
  Følgjer ein inndelinga med venstre og høgre så er partia på venstre sida komunistar og høgre sida kapitalistar.
  NSDAP hadde ein venstre fløy SA, med Ernst Rohm som leiar som freista å konkurera med kommunistane om velgjara. Mens Hitler var meir oppteken av å vinna storindustrien og adelen sin gunst – kapitalismen. Då Hitler kom til makta i 1933 vart alle andre parti forboden i tyskland noko som førte til at NSDAP vart det einaste Høgre – Venstre og Sentrumspartiet igjen å stemma på.

 21. Anna skriver: «Gå å les en bok i stedet for å sitte her å presentere dere som en haug med afrikanere!!»

  Dette er OGSÅ lavmål Anna! Ærlig talt!

 22. Hei Anna.

  Unskyld for at jeg ikke hadde tid til å skrive fra den informasjonen jeg sitter inne med.
  Jeg syntes også at disse wikipediaartikklene som jeg sammen med mye annet har lest å sett på flere ganger er ganske grunndig og utfyllende.

  Håper du neste gang istede for å angripe mine skilder kan sammenligne med andre.

  Du vil også få som klart svar at Nazismen (som bygger på Facismen som også er en ekstremt høyrevrid ideologi hvor markedskreftene faktisk er med å styrer staten) er et høyre diktatur.

  Og hvis det er snakk om historie kunskaper så tror jeg ikke min godt opprettholde 5 gjennom alle årene på skolen tilsvarer så litt evner som du påstår.

  Takk
  Fysj

 23. Lær deg de forskjellige begrepene før du driter deg enda mer ut Hildegunn.

  SPD = sosialdemokratisk, nedgang
  Die Linke = sosialistisk, kraftig fremgang

  altså er de mindre sosialdemokratiske, men mer sosialistiske. til tross for at høyresiden vant har sosialismen i tyskland fått en gledelig fremgang, forhåpentligvis vinner spd og die linke ved neste valg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.