Sosialistne bak ran og 9/11!

Vi har sett det før. Sosialistne sørger for å gjennom føre en stor medie operasjon, såkalt red flag operasjon, for å få fritt spille rom til å gjøre som de vil, hvorfor kom ranet i svergie nesten samtidig som sjefsidolog på den ekstreme venstre siden Torhbjørn Jagland får stor makt i europa?! Tidliegere i uken har vi set hvor stor inflytelse sosialistne i Norge har hvor Jens Stoltenberg kom og gav ordrer til britiske labour og hvor de diskuterte den internasjonale sosialime i europa sin strategi for å ta over europeisk politik med makt!

ranet i svergie kan like gjerne være en false flag, og også finansierings operasjon lik den vi så 9/11 den 11.september 2001. Sosialstne var redde når høyresidn hadde fremgang både i europa og USA og måtte tvinge andre over på sin side med VOLD og TRUSSLER! sosialisten Tony Blair som del av britisk labour som får ordre fra Jens Stoltenberg på sine landsmøter og som møtes på bildenberg møter, advarte mot disse angrepene LENGE FØR DE SKJEDDE!  Jødne er som kjent de sanne grunn leggerne av sosialismen, og disse sørge selvfølgeli for at før alle red flag operasjoner så blir pengene i World Trade Center eller i sverige kjørt inn på kontoene til partiapparatne i de sosialistiske partiene! Hvordan tror dere at obama, som hadde lite støtte i den amerikanske befolkning klarte å få alle pengene han trengte til å drive valg kamp og å bestikke nok til å fikse valg i USA ellers? Med hva bestakk norske sosialister folk for å fikse valget i Norge? Penger fra World Trade Center selvfølgelig, og nå må et ran i sverige til for å finansiere valg i Storbritannia til neste år!

Sjefssosialistn Jagland står selvføgelig å drar i trådene her. Han er også en av de som sørget for å lage til et falskt sosilistisk hat mot jødene for å villede massene vekk fra å forstå hvordan jødene står bak og finansierer sosialistnes valg juks og valg kamp. At sosilister her hjemme, og i utlande også har sterke bånd til islamister og terrorister viser også at de klart er med på å stå bak dette! JEG KOMMER IKKE TIL Å HVILE FØR SANNHETEN ER KOMMET FREM!

VÅKN OPP OG SE SANNHETEN!!

Annonser

56 tanker om “Sosialistne bak ran og 9/11!

 1. Hildegunn jeg fant det ut selv: NIBIRU i 2012. Der holdt du på å få en masse folk til å stå å vente på feil dommedag!
  Flaut å liksom stå der da og alle går for å se på Nibiru også står vi der da og venter på en dommedag som ikke finnes!

  Håper du kan korrekturlese det du skriver før du sender det ut på bloggen din, slik at unngår slike misforståelser i fremtiden.
  Det skulle tatt seg ut at en eller annen hadde stavet navnet Jesus feil, slik at det går mange mennesker rundt å venter på en fyr som de tror heter Jesus, men egentlig så heter han Ju Ses og den dagen han kommer tilbake så sier han at han heter Ju Ses og at han er Guds sønn, og så vil alle le av han og håne han og si at han er en tullebukk og skrønemaker og at den må han lenger ut på jordet med, for at alle veit jo at Guds sønn heter Jesus!
  Og da blir Juses så lei seg og sur at han bare driter i menneskeheten og drar tilbake til Gud og så går ihvertfall alt til hellvete.
  Så derfor Hildegunn er det så viktig å lese igjennom det man skriver før man legger det ut på bloggen sin.

 2. Fei for egen dør, Shubert!

  Du må da klare å skrive bloggeierens navn riktig! Hun heter altså Hildeunn, ikke Hildegunn.

  Det er bare én eneste gang hun har stavet det feil, og det er i overskriften. I «under-overskriften» har hun heldigvis fått det riktig.

  – Dunder

 3. Dunder: At jeg kunne begå en slik fatal feil! Jeg må få lov til å unnskylde på det sterkeste at jeg skrev Hildeunns navn feil.

  Men hvorfor skal jeg feie for min egen dør? Er det møkkete der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.