Sosialistregjeringen vil gi kystressursene til Russland!!

Det er med skrekk og gru jeg leser dagens nyheter! For jeg leser dem grundig og mellom linjene, det er derfor jeg kan presantere det som er sosialistenes endlige mål med Norges kystressurser! Sosialistene vil gi disse ressursene, Norges ARVESØLV til Russland! Bevisene er ufornektelige! Og venstremedia gjør selvsagt sitt beste for å skjule dem!!

For sosialistene har bestmet seg for å legge ned fiskeri og kyst departementetet! Hvorfor det? Fordi etter sosialistenes plan har Norge snart ingen kyst igjen! Sosialistenes prioriteringer er avsyelige!

For det første har sosialistene rasert forsvaret. Norge er totalt ute av stand til å hevde sin suverenitet. Russiske krigsskip får herje fritt i nordområdene og Norske styres makter løfter ikke en finger for å stoppe dem. Man trenger ikke huske lenger enn til Elektron skandalen! Russere kidnapper norske Statsborgere, og blir feiret som helter i Russland. Norske styresmakter er passive. Som vanlig betyr norsk nordmenns liv og helse ingenting for sosialistene. Deres svik mot Norge kjenner ingen grenser!

Sosialistene avskyr folk flest i ærlig arbeid, som fiskere og olje arbeidere! Sosialister tror Norge ikke trenger en fiske industri, fordi fisken de har i sushien sin er spesial imprtert fra Japan! Olje vil de heller ikke ha, da sosialister mener all verdiskapning finner sted innenfor musikk og kultur-sektoren! Sosialister har absolutt null kunskpaom den virkelige verden! De skjuler seg bak miljøvern bløffen! Og sann mine ord! Når Russland bygger ett enormt olje annlegg i Lofotn kommer sosialistene til å juble, selv om dette vil forurense ti ganger så mye som ett annlegg bygget med norsk teknologi! Blindet av sitt perverse USA hat støtter sosialistene opp under alt USA’a tradisjonelle fiender gjør!

Sosialistenes dobbeltmoral kjenner ingen grenser. Alle de som stemmet på de rødgrønne landsvikerne i valget er medskyldige i dette, den største forbrytelesen mot det norske folk noensinne. Sosialistene ønsker å legge Norge i ruiner.

Annonser

9 tanker om “Sosialistregjeringen vil gi kystressursene til Russland!!

 1. Heldigvis er ikke det norske folk like stokk dumme og hjernevaskede som du er hildegunn og er i stand til å lese fakta selv.
  Bevilgningene til forsvaret er idag på 44 milliarder mot 39 milliarder under den FRP-støttede Bondevik 2 regjeringen altså er det du sier at vi har rasert forsvaret er bare løgner (som det meste som kommer fra ytterste høyrefløy er)
  For det andre var det FRP med Carl I. Hagen som ville selge unna oljen til utenlandske kapitalister, hadde de fått viljen sin hadde ikke Norge vært verdens beste land å bo i idag.

  De rød-grønne har ikke tenkt å gi vekk fiskerinæringen til Russland, derimot vil høyresiden i Norge selge både oljen og fisken til utenlandske kapitalister. Jeg håper det norske folk også i fremtiden vil kjempe for å hindre at dette skjer.

 2. Først må eg si… HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Er så mye latterlig her som det ikke går ann å forklare, men må nesten påpeke at du har sikkert mye til felles med rettssystemet til et viss land i Afrika.

 3. Forresten, du klarer jo ikke å stave navnet ditt rett en gang.
  «Hildeunn’s klare meninger…»
  For det første, du glemte en g, (sannsynligvis et mellomrom) og den apostrofen hører absolutt ikke hjemme der. Men den hører sikkert hjemme i Lalleland, der hvor du tydeligvis har vokst opp.

 4. Nå har ikke jeg lest hele bloggen din, og vet ikke om jeg engang gidder… Men kan ikke du skrive et nytt innlegg hvor du GJØR REDE FOR alle «fordelene» ved en borgelig regjering?
  «Norge i ruiner!»??? What the fuck!!! Du snakker jo bare vås!

 5. Du er nå søt kjære Hildegunn. Fakta kunnskaper på nivå med en tredjeklassing. Vrangforestillingen ingen kjente piller kan gjøre noe med. Men din underholdningsverdi er ubetalelig.

  Så god bedring kjære deg. En dag vil legestanden kunne hjelpe deg. Frem til da, fortsett å underhold oss andre

 6. Vi fikset valget! Jeg er stolt av det, så vi fikser dette også 🙂 Vi hater USA fordi vi hater frihet, så lenge leve sosialismen! Jeg elsker sushi fra Japan (spesialimportert) og jeg elsker hasj! Jeg håper bare eks-statsminister og tidligere AP-leder Torbjørn Jagland klarer å smitte sosialisme over på de andre landene i europa så vi sosialister kan få mer penger til hasj og sushi!

 7. Kjære Hildeunn,
  Som du selv sier, så er du flink til å lese mellom linjene. Det skal være sikkert. Kanskje du burde begynne å lese det som faktisk står PÅ linjene også? Ikke bare mellom linjene…

  Kos og klem,
  Dunder

 8. Må bare si takk for at du deler dine synspunkter med oss andre. Må innrømme jeg var av helt andre oppfatninger tidligere, men måten du ordlegger deg på og din evne til å formidle dritvanskelig stoff har gitt meg en helt annen situasjonsforståelse.I kke hør på de andre!De deler tydeligvis ikke den innsikten du har.Keep on blogging 4 –>!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.