Ransmiljø ute av kontroll – Sosialismens ansvar!!

De siste årene har vi sett mange grove og speltakulære og selvsgat ulovlige ran i Norge. Vi ser nå oxo at denne trenden har spredd seg til Sverige med ran med helikopter. Man må derfor undre seg over hvorfor forholdene i Norge og Sverige legger til rette for at slik grov kriminalitet kan forkomme. Svaret ligger selvsagt at begge landene er ødelagt av vedvarende sosialistisk styre siden krigen.

Sosialistene vet nemlig ikke hva det vil si å sette grenser. Bokstavelig talt. Sosialistene lar landet flomme over av innvandrere og asylsøkere fra kriminelt belastede etniske grupper, som balkanesere og andre utlendinger, og bygger samtidig ned ordensmakten, slik at denne ikke kan hindre utlendinger å å begå kriminalitet. I sosialistenes hode er nemlig det å hindre en utlending i å begå kriminalitet rasisme. Det er dette sosialistiske sviket mot det vestlige folk og den vestlige sisvilisasjon som ligger til grunn for det forfalls samfunnet vi lever i i dag!!

Den andre hovedgrunnen og sosialistiske forbrytelsen er maglende kultur kontroll. Sosialisten øser ut statsstøtte til enhver tulling med ustelt hår og palestinaskjerf som kaller seg kunstner. Disse pengen tar de inn ved å pålegge folk flest skatter og avgifter. Det hele er ett ledd i å stadig gi elitistiske sosialister fordeler i samfunnet. Den sosialistiske konspirasjonen mot folket blir stadig klarere!!

Og sosialistene setter ingen krav til «kunsten» og «kulturen» de gir stats støtte til! Det finnes ingen krav om at kunsten skal være oppbyggende og inspirerende for den Norske nasjon! Nei, kunsten skal være sosialistisk, USA-hatende og hylle islamistiske voldtektsmenn og terrorister! Det er ikke rart at en slik stadig eksponering for sosialistsik pervers virkelightesforståelse kan ødelegge det koralske syn blandt mange folk. Dette fører igjen til stadig mer kriminalitet!!

Når sosialistene på denne måten utsetter sarte sinn, i mange tilfeller barn, for sin sinnsyke kultur der de hyller de kriminelle er det ikke rart vi får slike ran! Sosialistene hater privat eiendomsrett! Deres agenda er å indotrinere den kommende generasjonen med roamtisering av kriminalitet gjennom ukontrollert film og TV slik at samfunnet bryter sammen i kaos og anarki og sosialistene kan innføre sosialistisk styre etter modelle av Nord Korea!!!

Annonser

16 tanker om “Ransmiljø ute av kontroll – Sosialismens ansvar!!

 1. Bra skrevet, men hva har dette med Bjarte Baasland å gjøre? Tror du har koblet den opp mot feil avisartikkel. Å snik koble seg på artikler som blir lest uten å ha skrevet noe som går på innholdet i artikkelen er jo ikke akkuratt lite frekt. «Sosialistene» har da ingenting med denne skane å gjøre.

  Banzai

 2. Prøver du å være morsom? Å være avhengig av NAV er det maange personer i dette landet som er, og det uten å være ‘sosialister’ som du virker som du er meget opptatt av. Det finnes noe som heter uflaks, vanskelig livssituasjon, tap av jobb og lignende scenarioer som gjør at NAV er eneste utvei for å faktisk overleve.
  Nei, sier ikke at Bjarte er unnskyldt på dette grunnlaget, men tviler sterkt på at mannen får jobb med det første, og man vil anta at de fleste midler han måtte ha tilgjengelig er frosset og beslagt av styringsmaktene.
  At man er sosialist fordi at man må benytte seg av NAV, som er en rett man har som norsk statsborger, synes jeg er ett lavmål av deg.

 3. Banzai:
  Du snakker som du har vett til, din skitne sosialist!!
  Det er bare ine perverse sosialistbrødre i regjeringen som er så tilbakeståande at de forsyner kriminelle med skattebetalernes penger gjennom NAV! Klarere eksempel på sosialsme skal man lete lenge etter!!!!!

 4. Og jeg som trodde at de største ranene de siste årene (NOKAS og Munch-tyveriet) skjedde når vi hadde borgelig regjering og at gjerningsmennene hovedsaklig var nordmenn. Så feil kan man ta…

 5. Haha, må være et av de dårligste innleggene jeg har lest. Er jo bare vrøvl det du har skrevet. Kjære deg, sett deg ned og få litt mer reel informasjon om saker. Da kan du kanskje få til et litt bedre blogginnlegg.

 6. Ikke imponert i hele tatt. Vrøvl, vrøvl og atter vrøvl. Forresten; SMS-språk er IKKE sexy, bare dumt. Også heter det, ikke oxo.
  Den dagen du står uten jobb, så lurer jeg jammen i meg på hvordan du skal klare deg. Hvor skal inntektene dine komme fra da?

 7. Anonym:
  Hvor skal inntektene komme fra?
  Hildeunn, med sin observasjons- og formuleringsevne, kan vel livnære seg som freelance-journalist.

  -Dunder

 8. Meget veloverveid innlegg.
  Full av fakta og nøkternt observerte opplysninger.
  Hele aspektet belyses, og lar alle spørsmålene blir besvart.
  *sarkasme av*

  Dere høyreraddiser er alltid like morsome som venstreraddiser og disse andre ekstrmistene dere liker å snakke om.
  At det ikke går opp for dere at dere er av samme ulla, skjønner jeg ikke.

 9. hehe du har vell ikke så mye i lønn du hildegunn som sliter med folk som stjeæler(stjeler) det lille du har av penger og livsmot .. alle disse balkaneserne hehe disse ranene som du snakker om, som har spredd seg til Sverige , har faktisk vært der i mange år allerede. Nokasranet var faktisk det eneste store ranet som skjedde i dette tiåret i Norge (klart det har vært et på Pengesentralen i Oslo og Postbanken i dette tiåret men ikke på samme nivå i utførelse som i Nokas saken …)

  Norge hadde en del bankran på 90 tallet som ble brått borte da en gjeng ble hanka inn etter Nokas saken .. der brorparten av gutta var norske eller av utlansk opprinnelse men bosatt i Norge

  men sånn kan jo skje i det beste hjem ..at man oppdager at den kjernesunne sønnen er en bankraner på fritiden ..

  men hva slag styringsmodell du vil ha i Norge lyser jo lang vei

  lukter frp velger og lavtlønna lang vei .. med et snev av dyksleksi ..

  så kjære hildegunn kansje sette seg ned og tenke på hva man skal stemme på neste gang da du blir syk, og ikke kommer seg på jobb, men trenger all den hjelpen man kan få både av de beste legene den mangfolden av innvandrere som finnes der ute i lille Norge som man alt for lite hører om ..som faktisk kan hjelpe deg , men som kansje jobber som trikkefører eller vaske hjelp siden mange ikke kan få jobb, på grunn personer som deg sprer det hatet og avskyen for gjerne mørkudete mennesker fordi du sluker rått alt som står i riksdekkende aviser om alt det dritet et fåtall innvandrer driver med ..

  så lykke til med det ensome lille triste livet ditt .. måtte du trekke opp gardinene en gang og se ut og nyt livet som en åpen og ærlig person som faktisk kan tolere at det ikke de som styrer landet som skaper ran og innvandrerproplemer

  men samfunnet og da kan du faktisk gjøre noe med det sjøl,
  start i ditt eget rede 🙂

 10. Kjære Hildegunn, hva i videste verden skal dette forstille? Ironi, tap av bakkekontakt eller bare synet til en fjerdeklassing på verden?

  Langt unna realitetene er det iallefall, så fortsatt god bedring til deg og en dag, så får du de rette pillene dine……………

 11. Så fremmedfiendtlige i FrP har ikke noe ansvar? Det finnes vel en enkel løsning for dette også? Gi skatteletter i fleng for de som inspirerer til å stoppe ransmiljøer? Hente et femtitalls milliarder fra Oljefondet og svekke kronen & sende renten i været?

  Utrolig hvor mye patetisk det går an å lire av seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.