Sosialisten Hussein Obama ønsker å erobre verden!!!

OL, de olympiske leker! Idretts fest og folke glede! Hva kan vel ødelegge en slik folke fest!? Jo!! Vissheten om at det ikke er en demokratisk prosess som ligger bak tildelingen av lekene!! For den muslimske kvasidiktatoren Hussein Obama er på vei til København for å tvinge sin vilje gjennom og ødelegge IOC’s demokratiske prosess! At denne sosialistiske muslimen får styre i USA etter ett rigget valg der han fikk sine hjernevaskede partifeller i flertall i kongreessen er en skandale, at dette svinet skal diktere resten av verden er direkte sykt!!!
Jeg oppfordre Danmark til å hindre denne mannen som har forrått hele den vestlige verden med sin politikk adgang! La oss aldri godta sosialistisk verdensherredømme!!

Annonser

21 tanker om “Sosialisten Hussein Obama ønsker å erobre verden!!!

 1. Sosialistisk verdensherredømme! Snadder 😀 Da slipper jeg å gjøre NOE og likevel få penger til spesialimportert sushi og hasj fordi jeg er med i sosialistpartiet. DIGG!

 2. Enig. Kan ikke forstå at Obama får innpass i Danmark når hans eneste grunn er å reise ditt for å kapre OL. Noe klimakonferanse kommer ikke USA og Obama til å bidra til i det hele tatt.

  Om han er sosialist kan vel diskuteres. Dog har han virkelig skremmende likheter med de beskrivelsen av antikrist som en finner i NT. En sjarmerende type, men som ikke har innhold i politikken, som får alle til å bøye seg for han. En kan nesten begynne å lure…

 3. Lektoren:
  Hva faen går du på? Hussein Onama IKKE sosialist? Kan NESTEN begynne å lure?? Om du ikke innser sannheten er du ikke noe bedre enn sosialistpakket, din anallekasje!!!!!!

 4. Nå nå Hildegunn, jeg kommer ikke hit for å bli hetset. Jeg syntes du har mange gode poenger, og at du er et friskt pust i riktig retning når du setter søkelys på en hel del som de venstrevridde mediene her til lands ikke tør å sette lys på, men det må være lov å være litt uenig med deg av og til også uten å få en slik behandling?

 5. Lektoren:
  Sånne som deg gjør meg kvalm! Du kommer hit og stjeler mine meninger, du bare pakker dem inn i en språk drakt man ellers bare finner blandt sosialismens elitister! Dessuten så er du så jævla vag og politisk korrekt at jeg ser på deg som en hykler som slett i kke står for de sakene som er nødvendig for at den vestlie sivilisasjon skal overleve!!!

 6. Jeg er for frihet, demokrati og fonyelse av Norge. Jeg kjemper for de vestlige verdier og det vestlige folk og sivilisasjon. Jeg hater frihetens fiender, sosialisme og islamisme.

 7. Hildegunn: Jeg er alt annet enn vag og politisk korrekt. At jeg kan skrive ordentlig betyr ikke at jeg er en sosialist, det betyr bare at jeg har fullført mer enn 10 årig skole, kan en si det samme om deg?

  Det er ingenting i verden som står mitt hjerte så nært som å bevare den vestlige kulturarven mot de utfordringene verden nå står ovenfor, å påstå noe annet er direkte løgn om min person.

  Kanskje burde du selv Hildegunn lese litt mer over innleggene dine, slik at ikke språket ditt blir en hindring for poengene du prøver å få frem? For du har veldig mange gode poenger som fortjener mer oppmerksomhet, selv om jeg ikke alltid er enig i alt du sier.

 8. Kjære Hildegunn. Du fortsetter faktisk å overgå deg selv. Dine innlegg blir mer og mer preget av paranoide oppfatninger. Udokumenterte påstander, personhets av de som ikke er enige med deg. Et språk som ligger på nivå til en tredjeklassing.

  Men for all del, din underholdningsverdi er ubetalelig. So go girl, go

 9. Ikke for å skuffe deg, men Obama er Kristen 🙂
  Han heter Barack Hussein Obama II
  Han er født på Hawaii bare som opplysning.
  God å lang utdanning.

  Jeg tror faktisk at Obama er riktige mann til jobben.

  Og hva får deg til å tro at USA ikke er en god plass å holde OL uansett? Ser heler at vi får et ordentlig arrangement i USA en i f.eks. Brasil.

 10. Hildegunn er en sosialist, men sliter dessverre med dragning mot høyreradikale ideer. Denne bloggen er terapi for Hildegunn, hvor hun usensurert kan spy ut gørja som beveger seg i dypet av hennes sinn. Et blogginnlegg om dagen gjør at Hildegunn kan leve et forholdsvis normalt liv som kaffe-latte drikkende vestkants-sosialist.

 11. Hei igjen, kjære Hildeunn.

  Her var det mye å ta tak i.
  1) Tildelingen av olympisk vertsby har aldri vært noen demokratisk prosess.
  2) Obama er ikke muslim
  3) Obama er ikke sosialist
  4) Obama er ikke diktator

  Kos og klem!
  -Dunder

 12. Og nå blir innlegget mine lagt på vent til du har godkjent dem, bra desperat du har blitt nå Mats.

  Vel, siden dette betyr så mye for deg skal jeg la deg få være hildegunn i fred, det betyr faktisk ikke noe for meg at du blir avslørt og avkledd.

  Enhver gjør hva man kan for å overleve.

  Lykke til videre med bloggnorge.com

 13. Freddie:
  Du er da søt når du er dum. Jeg kan selvsagt ikke tolerere at det blir spredd løgner om en navngitt person på min blogg. Selv en sånn en som deg burde skjønne såpass. At vedkommende angivelig har tatt kontakt med facebookadministarsjonen for å få fjernet en gruppe som henger vedkommende ut med navn og løgner omkring hans person er ikke min sak, men det er selvsagt noe jeg støtter vedkommende fult ut i å gjøre.

  At du er en kaninhjerne med ett sosiliatsisk oppmerksomhetsbehov er jeg fullt klar over! Og at du forsvinner herfra, vel, det reagerer jeg på akkurat som alle andre: med ett skuldertrekk.

 14. Freddie, du ynskjer å sjå ein mann avkledd? Eg kan tenkje meg at det då eksisterar nettsider som er langt meir passande for dine preferansar enn denne på verdsveven.

 15. Hildegunn vil du ikke ha OL i USA? Da er du jo en antiamerikansk sosialist selv!!!

  Nå blir det OL i sosialiststyrte Brasil i stedet for! For Lula er jo mange ganger så mye sosialist som Obama! Og nå får de OL, sannsynlig vis fordi IOC har lest denne blogpost du skreiv!

 16. Kjenner eg blir litt oppgitt over denne lektoren her som ikkje skjønner ironi.

  Får håpe han ikkje er norsklektor…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.