Des informasjon, løgn og rykte spreddning fra sosialistne!

Over lengre tid har jeg blitt forfullgt av en enkelt sosialst i mitt kommentarfelt. Denne har spredt rykter, for fulgt meg på facebok  og lagt ut falske rykter og spekulasjoner om min person på inter nett og facebok. Di som har fulgt min blogg over lengre tid vet hvem jeg er, og hva jeg står for.

Jeg har ikke lagt skjul på hvem jeg er, og hva jeg står for. Jeg fremstår med mitt navn, og skjuler meg ikke. Enkelte har like vel funet ut at de skal trekke min person i tvil, de hater meg, sender meg stygge meldinger på facebok, og det har vært laget flere grupper på facebok hvor jeg har blitt hakket på og rett og slett mobbet.

Flere vil nok nikke gjen kjennende når jeg nevner sosialistne Freddie Eddie. Som har vært en gjenn ganger i mitt kommentarfelt.  Freddie har i det siste hetset meg på det groveste, og angrept min person og spredt des informasjon om meg.  I det siste har Freddie blitt så pass mye mer sinn syk enn han pleier å være at han har drevet og fått for seg at jeg er ikke meg, men jeg er noen andre, og det kan virke som han har bare funnet frem telefon katalogen og funnet seg enkelte navn som han bare spyr ut i komentarfeltet på min blogg for å mene at jeg skulle være disse menneskne og ikke meg selv.

Jeg vet ikke hva som feiler «Freddie» annet enn at han er en paranoid sosialist. At han ikke kan akseptere at jeg er meg, og tydligvis hater mange mensker og trur at han kan hive ut deres navn i mitt komentarfelt og hetse disse i tillegg til hans hets av meg er bare trist for han. Jeg håper Freddie får hjelp av de rundt han siden han tydlivis har store sosiale, sykiske og fritids problemer når han sitte og overvåke min blogg og legge ut hatske meldinge her og oppretter masse gruppe på facebok for å angripe meg og andre mennske i Norge.

Hvem er Freddie Eddie? Han fines ikke noe sted på inter nett. Han hører hjeme i Askim i Øst Fold. Han dukket opp like før valge og er en inn bitt skapsosialist, jeg har lenge mistenkt at han er Lars Sponnheim som prøve å dekke over mindre verdighets kompleksene etter valg resultatet til sosialist partiet han er diktator over, i god sosialistisk ånd. Et anna valg er at det er Ari behn sint og lei seg hjemme på mamma permisjon med deprisjon.

Hvem en «Freddie Eddie» er, så er han en syk syk person, med mange problemer og han er sikert en aktuel kandidat for sykologiske tjenester. Alt jeg kan si er at han må beskytes fra seg selv og jeg har derfor lagt speringa på komentarer fra han så han ike kan spre løgne om andre menneske. Han kan gjerne være et rævhol og bruke meg som terapi for problemene sine, som et godt  avløp fra og henge på felles romme i den kommunale omsorgs boligen han bor i. Men jeg kan ikke tilate at «Freddie Eddoi» bruker min blog til å spre vrang forestillingene sine om navngitte personer som han har funnet i telefon-katalogen.

Da håpe jeg det er av klart en gang for alle!

Annonser

17 tanker om “Des informasjon, løgn og rykte spreddning fra sosialistne!

 1. Freddie Eddie er sjefsovervåker på sosialistavdelingen for overvåkning av politiske fiender. Han er ansatt av Torbjørn Jagland og har fått beskjed fra høyeste hold at denne bloggen må overvåkes og deskrediteres. Det er dessverre ikke Sponheim, men Sponheimen jobber i samme avdeling nå 🙂 Håper du setter pris på insideinformasjonen Hildegunn 🙂

 2. Dæggern, er du virkelig?? Nekter jeg å tro, ingen kan da være så blåst og fortsatt greie å både slå på en PC OG puste samtidig.

 3. Om du får orgasme hver gang du skriver ordet SOSIALIST frk.Haneka….Hildegunn, så er du nok rimelig sliten nå tenker jeg.
  Også synes jeg det er jævlig rart at du ikke deler opp ordet Spon heim, så lenge du deler opp ord treåringer fikser å skrive riktig. Kaka tar du med Øst Fold?!!?? Hvor er det? I hvem sin Fold er Øst?
  Hvem denne fyren du er ute etter er vet jeg ikke, men sikkert fra sosialist-overvåkningspolitiet (der gikk det for deg igjen tenker jeg).

 4. Balder du må jaggu være ensom. Du er jo så orgasme fiksert at det må vel være noe du aldrig har hatt. (Prøv og napp litt i løken) så kan det hende du blir litt gladere slik at du slipper og henge deg opp i andres skrivemåter,Og med dine uttalelser så er du nok en fanatisk «sosialist»

 5. Freddie Eddie er en tidligere dømt voltektsmann og homo-aktivist som tilhører «the gay-brigade»Han kommer opprinnelig fra Halden men oppholder seg i Oslo.Politiet mener han kan være farlig.

 6. Kjære Hildegunn. Forgjeves har jeg prøvd å få deg til å komme med bevis på at du faktisk er en virkelig person. Hver gang ignorerer du meg. Noe som ytterligere svekker din troverdighet.

  Så en gang til kjære deg.

  1. Hvorfor står du ikke i skattelistene ?

  2. Gulesider har ingen info på deg

  3. Siden http://www.iam.no har ikke noe på deg

  4. Du står heller ikke i noen andre registre

  Vennligst forklar meg dette

 7. Franky: Selv om jeg også har fått stygge svar fra Hildegunn når vi har vært uenige, og jeg syntes noe av det hun skriver er helt useriøst. Så syntes jeg denne kampanjen du, og enkelte andre her inne har i mot henne er helt latterlig. For.eks.

  1. Jeg kjenner til flere som jeg ikke har klart å søke opp i skattelistene, det til tross for at jeg kjenner til navnet deres.

  2. Jeg selv står ikke oppført på gulesider, har hemmelig telefonnummer.

  3. Jeg kan ikke finne kona på den siden heller, men likevel kan eksisterer hun.

  4. Hvilke register du har lett i vet ikke jeg, men jeg har da funnet denne damen som driver denne bloggen på flere nettsider på internett, i aviser med leserbrev og annet, samt på facebook.Nå har jeg da ikke så god fantasi at jeg sjekker noe særlig mer enn nettet når jeg prøver å finne ut noe om noen, og har heller ikke tilgang på noe annet enn den infoen som ligger ute der.

 8. Lektoren, jeg har også funnet henne på blant annet Facebook, aviser og annet. Hemmelig mobilnummer er da ikke ukjent for meg heller, så det tar jeg ikke så hardt.

  Men så snart man leter i offentlige registre så er det ingen ved det navnet. Et annet merkverdig trekk er jo at noen av innlegga hennes er feilfrie, andre flommer over av feil. Og folk med skrive/lesevanskeligheter, har en lei tendens til å repetere sine feil. Med all respekt for de som sliter med dette.

  Så jeg betviler fremdeles sterkt kjære Hildegunns eksistens. Kalle det en kampanje, tja, syns det kanskje er å ta litt i. Men for all del, ytringsfrihet er vi jo alle velsigna med

 9. HAHAHA!!
  Så linken til denne bloggen, interessant overskrift tenkte jeg og klikka meg inn til dette rælet. Begynte å lese og kunne sette meg inn i frustrasjonen til blogg-forfatteren, men etterhvert som bloggen ble lest ble det umulig å ikke heie på Freddie Eddie. Makan til raljering og useriøse sleivspark mot sosialister og helt random personer ser man sjelden. På den andre siden er jo bloggen tydeligvis skrevet av en som sluttet i 3. klasse på barneskolen etter rettskrivingen å dømme, men meningene og måten de legges fram på gjør meg overbevist om at personen bak bloggen aldri har satt foten innenfor en utdanningsinstitusjon.

  Så Go Freddie, fortsett å plage bloggforfatteren så jeg kan få mange, mange flere hysterisk morsomme innlegg fra denne fantastisk morsomme bloggen!

 10. Ok, jeg har holdt mine fingre unna denne bloggen lenge nå. At jeg velger å legge mitt navn ut er ikke noe tilfeldighet. Jeg mener at alle de som vil at «hildegunn» skal vise sitt virkelige ansikt ikke bør skjule seg bak navn som «sosialiststolthet» eller «franky».

  Det blir rett og slett litt dobbelt moralsk for meg. Selvfølgelig eksisterer «hildegunn». Vell på samme måte som da «franky» eksisterer. Altså under et skjult alias.

  Jeg er Frode A Nygaard, og ekstremt stolt å være han. Jeg Frode Nygaard appellerer til at alle som vil at «hildegunn» skal stå frem som seg selv å følge mitt eksempel.

  Jeg har forresten ingen formening om denne bloggen er bløff eller ikke. Samme kan det egentlig være. Ytringsfrihet er en «ond svulst» Den kan ikke fjernes bare fordi noen strekker den ekstremt langt.

  Jeg støtter «hildegunn» sin side, og definitivt ikke hennes/hans meninger. Men pokker heller folkens. Ytringsfrihet FTW!

  PS: «hildegunn»: Dette er faktisk ikke en støtte erklæring for dine meninger, men en støtte for din eksistens

  Frode A Nygaard

 11. Helt enig Hilegunn,

  Jeg ville også blitt alvorlig provosert om noen hadde påstått at jeg var deg. hehe.

  Evntuelt ville jeg kanskje blitt smigret, tatt parodien i betraktning. Men den er egenntlig ikke så god den heller.

 12. Synes det er synd at folk ikke kan respektere at det er andre som har andre menninger enn dem. Selv er jeg veldig uenig i mye av det du skriver, men verden ville ikke blitt så spennende hvis vi alle var enige. Håper at du fortsatt vil drive din blogg, lell om Freddie Eddie ikke ønsker dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.